קומוניסים כתב:
חוזה- אשמח אם תענה לשאלותי הפשוטות.
האם מחבלים הם חלק חלק מהזיכרון אותו זוכר לוחמים לשלום בטקס הזה?
האם הם חלק מ"קורבנות הסכסוך"?
מי הם הנפגעים מ"הצד השני של המתרס"?
אני אענה, כי אני יודע שאתה תענה לי אחר כך על השקר שלך.
יכולת גם להעתיק את האשכול של שנה שעברה, כי מהדברים שכתבתי אז הסקת את מה שהסקת והתחלת את המסורת סרת הטעם שלך.
בטקס אנחנו זוכרים את הקורבנות של הסכסוך, את מי שמת. עכשיו תגידו שאני מדמיין. אני לא יודע מי מקבל אישורים ומי יגיע, אבל
גם אם בן משפחה פלסטיני של מחבל יגיע ויזכור אותו,
האם ייתכן שאתם גם מזמינים ביודעין ובמכוון לטקס בני משפחה של מחבלים כמי שמייצגים את ה"חלל" שלהם בטקס? הוא עדיין ישלול את מה שהוא עשה כי כל מי שמעורב בטקס הזה ומשתתף בו שולל את השימוש באלימות כפיתרון לסכסוך.
חללי צה"ל, שנהרגו במהלך פעילות לוחמה, הם אלימים? הם חלק ממעגל האלימות שאתה מדבר עליו ?
הדגש בטקס הזה הוא על העתיד,
ואני חשבתי שזיכרון מתייחס לעבר.
על השאיפה המשותפת של אנשים בשני הצדדים שלא יהיו עוד קורבנות ושאמהות, יהודיות או ערביות, לא יבכו על הילדים שלהם, בלי קשר למה שיעשו.
אם יש למחבלים שלכם שאיפה שלא יהיו עוד קורבנות, הם מוזמנים להפסיק לרצוח אותנו.
אני לא יודע ולא רוצה להפעיל משטרת מחשבות. אם מישהו יחשוב על ברוך גולדשטיין אני אוציא אותו החוצה? זה רעיון טיפשי.
נסיון מגוחך שלך לצאת מזה. מה הארגון אומר ומה הוא אומר בצורה ישירה פחות. מה אנשים חושבים-שייחשבו, זה לא הנושא.
אתה מדבר על מעשים שעשו בני אדם, אני מדבר על חוסר התוחלת שבאלימות ועל הרצון לשלום.
על הרצון לשלום שלך יש לך 364 ימים אחרים לדוש בו, למה לנצל את השכול ולרמוס אותו לתועלות הפוליטיות הבזויות שלכם?
עכשיו תבאר את מה שקשקת לערוץ 7?
מייד כשקראתי את הכתבה שמתי לב לטעות הזאת. כוונתי הייתה לומר שחלק מבאי הטקס הסתובבו לאחור כששמעו במי ובמה מדובר, כפי שבאמת קרה בשנה שעברה. לא התכוונתי למשפחות שכולות. טעות.