תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 17:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה"ל וקורבנות הטרור
הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:13 
נועם שחם כתב:
זה מה שאמרתי. רצית לשמוע מהם את מה שאתה היית אומר במקומם.

כמו שכתבתי, התגובה שלהם אנושית ומאופקת, בניגוד מוחלט להתלהמות ולהאשמות שלך פה באשכול.

כן, ברור שהם רואים גם בפלסטינים שנפלו "חללים", ובהנחה שאנחנו לא מדברים פה על מחבלים מתאבדים או על כאלו שרצחו אזרחים חפים מפשע, אז אני יכול קבל זאת. צריך בשביל זה הרבה יותר אומץ מאשר בשביל הפחדנות שלך ושל חבריך.

כמו שאמרתי, אתה מסרב להסתכל למציאות בעיניים. נועם, בדיוק על זה אנחנו מדברים פה.
האמן לי שבמצב אחר הייתי מעקם פרצוף ומסתפק בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
עובדיה כתב:
קומוניסים אני חותך את הזין אם ביבי לא מתייחס בנאום שלו בפתיחת אירועי יום הזיכרון לגרעין האיראני

על אף שפנית אליי בצורה לא יפה באשכול, למרות שמעולם צלא עשיתי את זה לך- אענה לך.
אני חושב שאזכור של הנושא האיראני בטקס יום השואה/יום הזיכרון יש בו טעם לפגם על אף הקשר הישיר בין הנושאים.
לטעמי הוא (ושריו) בכלל מברברים בנושא בלי סוף, אבל יש פרשנים רבים שאומרים שזה הדבר הכי נכון לעשותו אז אני באמת לא יודע.

אני יודע שאני התלהמתי כי הנושא הזה רגיש לי במיוחד בתור אח שכול וזה מרתיח אותי ההיתממות שלך
אתה בסך הכל איש מרגש ולא התכוונתי להתלהם וזו לא צורת הדיבור שלי ביום-יום אבל זה יצא לי מהלב בלי מסננים

אתה כמה פוסטים מעלי כתבת שהטקס הישראלי-פלסטיני שמאגנים הוא טקס פוליטי. נגיד.
אז איך אתה מעיז בכלל להצדיק את כל משחקי למי-יש-יותר-גדול של ביבי החריין על חשבון אנשים שפאקינג נהרגו לטובת הקיום שלך
איך
איך
אלוהים תעזור לי להבין אנשים כמו קומוניסים
תעזור לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אתה מנסה להכניס מילים בפי.
גם הפעם לא דייקת.
נסה אולי בדרך אחרת שלא תסלף את מה שאני כתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אחד אדום כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:
אני חושב שאזכור של הנושא האיראני בטקס יום השואה/יום הזיכרון יש בו טעם לפגם על אף הקשר הישיר בין הנושאים.

אז למה לא הפגנת בטקס יום השואה הממלכתי האחרון?
למה אתה לא הולך לטקס יום הזיכרון הממלכתי, אלא דווקא להפגנה הזו? הרי שניהם טקסי זיכרון שכוללים אזכורים פוליטיים, אז למה לאחד כן ואחד לא? אני אפילו לא יעלה את האפשרות שזה בגלל שאחד יותר קרוב לדעותיך ואחד לא, הרי זה לא שחלילה אתה הולך לערב פוליטיקה בצורה יותר מסריחה, פוגענית וחדה מכל מארגני הטקס האלטרנטיבי והממלכתי ביחד.

אתה ממש לוקח אותו ברצינות, לי זה עבר שנה שעברה.
הבן אדם רוצה יחס וסוף כל סוף הוא מקבל אותו, תן לו להתענג על הרגעים האלה זה פעם בשנה

איך עלית עליי, מדהים. זה מה שאני רוצה- יחס.

ברור, אחרת היית פותח את הדיון שוב כמו בשנה שעברה, אותו מלל אותם שטויות. אתה מחפש את זה, אתה צריך את הליטוף לאגו, את היחס של האנשים אליך.
חוץ מזה שיש לך מצפון קשה שלא שירתת בצבא (כמו נניח השמלאנים שמגיעים לטקס) אז אתה חייב להוכיח שאתה יותר פטריוט מכולם. לא יעזור לך, לא תזכה למות על קידוש השם ולהיות חלל של צה"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:15 
קומוניסים כתב:
נועם שחם כתב:
זה מה שאמרתי. רצית לשמוע מהם את מה שאתה היית אומר במקומם.

כמו שכתבתי, התגובה שלהם אנושית ומאופקת, בניגוד מוחלט להתלהמות ולהאשמות שלך פה באשכול.

כן, ברור שהם רואים גם בפלסטינים שנפלו "חללים", ובהנחה שאנחנו לא מדברים פה על מחבלים מתאבדים או על כאלו שרצחו אזרחים חפים מפשע, אז אני יכול קבל זאת. צריך בשביל זה הרבה יותר אומץ מאשר בשביל הפחדנות שלך ושל חבריך.

כמו שאמרתי, אתה מסרב להסתכל למציאות בעיניים. נועם, בדיוק על זה אנחנו מדברים פה.
האמן לי שבמצב אחר הייתי מעקם פרצוף ומסתפק בזה.

לאיזו מציאות אני מסרב להסתכל בעיניים? בוא ספר לי במה אני טועה (אבל לא באוויר - עובדות בלבד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
קומוניסים כתב:
אחד אדום כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

למה אתה לא הולך לטקס יום הזיכרון הממלכתי, אלא דווקא להפגנה הזו? הרי שניהם טקסי זיכרון שכוללים אזכורים פוליטיים, אז למה לאחד כן ואחד לא? אני אפילו לא יעלה את האפשרות שזה בגלל שאחד יותר קרוב לדעותיך ואחד לא, הרי זה לא שחלילה אתה הולך לערב פוליטיקה בצורה יותר מסריחה, פוגענית וחדה מכל מארגני הטקס האלטרנטיבי והממלכתי ביחד.

הבן אדם רוצה יחס וסוף כל סוף הוא מקבל אותו, תן לו להתענג על הרגעים האלה זה פעם בשנה

ברור, אחרת היית פותח את הדיון שוב כמו בשנה שעברה, אותו מלל אותם שטויות. אתה מחפש את זה, אתה צריך את הליטוף לאגו, את היחס של האנשים אליך.
חוץ מזה שיש לך מצפון קשה שלא שירתת בצבא (כמו נניח השמלאנים שמגיעים לטקס) אז אתה חייב להוכיח שאתה יותר פטריוט מכולם. לא יעזור לך, לא תזכה למות על קידוש השם ולהיות חלל של צה"ל

חללי צה"ל לא מקריבים את עצמם על קידוש השם
ואוי לחייל שיחשוב ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

תחשוב שוב על השאלה שלך , תבדוק עם עצמך אם אתה לא מבין את ההבדל העצום בין המקרים ותחזור אליי. מבטיח להסביר.

זה עצום שאתה מדבר איתי על הבדלים, הרי אתה זה שעשה כאן שחור ולבן, "זה ערבוב פוליטיקה ביום הזיכרון אז אני מוחה", "מה עם המשפחות שנפגעות מקיום הטקס"(משום מה לדעתי יש "הבדל עצום" בין משפחה ששומעת על קיום טקס כזה לבין משפחה שבפאקינג יום הזיכרון בא בן זונה חשוך כמוך ומפגין להם מול הפנים ומטיף להם על איך להנציח את הבן או את האח שלהם).
באופן כללי הייתי שואל "מה ההבדלים?" אם הייתי באמת מצפה לאיזה תשובה לא מתחמקת, מתחסדת, מתלהמת או שקרית אבל כמו ש"אחד אדום" אמר עכשיו ומשתמשים אחרים אמרו לי הרבה פעמים(כשאני עוד טרחתי להגן עליך אגב), אתה בן אדם פחדן, חסר לב, צבוע, מושפע ולנסות לדבר איתך זה בזבוז זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:17 
אחד אדום כתב:
קומוניסים כתב:
אחד אדום כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

תודה על האבחנה המלומדת ד"ר אחד אדום.
עצתי לך היא שתנסה לחפש עוד תחומים ככה במקביל, זה לא הצד החזק שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:21 
קומוניסים כתב:
חוזה- אשמח אם תענה לשאלותי הפשוטות.

האם מחבלים הם חלק חלק מהזיכרון אותו זוכר לוחמים לשלום בטקס הזה?
האם הם חלק מ"קורבנות הסכסוך"?
מי הם הנפגעים מ"הצד השני של המתרס"?

אני אענה, כי אני יודע שאתה תענה לי אחר כך על השקר שלך.

יכולת גם להעתיק את האשכול של שנה שעברה, כי מהדברים שכתבתי אז הסקת את מה שהסקת והתחלת את המסורת סרת הטעם שלך.

בטקס אנחנו זוכרים את הקורבנות של הסכסוך, את מי שמת. אני לא יודע מי מקבל אישורים ומי יגיע, אבל גם אם בן משפחה פלסטיני של מחבל יגיע ויזכור אותו, הוא עדיין ישלול את מה שהוא עשה כי כל מי שמעורב בטקס הזה ומשתתף בו שולל את השימוש באלימות כפיתרון לסכסוך. הדגש בטקס הזה הוא על העתיד, על השאיפה המשותפת של אנשים בשני הצדדים שלא יהיו עוד קורבנות ושאמהות, יהודיות או ערביות, לא יבכו על הילדים שלהם, בלי קשר למה שיעשו.

אני לא יודע ולא רוצה להפעיל משטרת מחשבות. אם מישהו יחשוב על ברוך גולדשטיין אני אוציא אותו החוצה? זה רעיון טיפשי. אתה מדבר על מעשים שעשו בני אדם, אני מדבר על חוסר התוחלת שבאלימות ועל הרצון לשלום.

עכשיו תבאר את מה שקשקת לערוץ 7?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
לכל המתלהמים וגם לכל השאר. לראשונה הארגון מגיב למחאתנו ואומר כך

(ערוץ 7)

מארגני האירוע מסרו בתגובה "לאף אחד בארץ, כולל מארגני המחאה, אין מונופול על השכול והכאב. בני המשפחות השכולות הישראלים והפלסטינים המשתתפים בטקס בחרו בדרך זו לכבד את מות יקירהם, כיוון שלא מצאו מזור בטקסים הממלכתיים, שהם פוליטים באותה מידה כמו טקס זה. אלפי האנשים שהשתתפו בטקס של לוחמים לשלום במהלך השנים האחרונות מעיד על הצורך הגובר והולך בארוע מסוג זה. עבורנו, כיבוד זכרם של הנופלים הוא בראש וראשונה נסיון למנוע את מותם של אנשים נוספים במעגל האלימות והטמעת העובדה שהמלחמה אינה גזירת גורל. תנועת לוחמים וכל משתתפי הטקס מחוייבים לאי אלימות ופועלים בדרכים במגוון דרכים לקידום פיוס, אי אלימות בישראל ובגדה המערבית".

תגובת הארגון מוכיחה מעבר לכל ספק את אשר אמרנו
1. הטקס הוא פוליטי במוצהר.
2. על אף ההאשמות הישירות שלי על כוונתם לזכור בו מחבלים, לא נשמע בדל של הכחשה או לפחות ברמז. ואני אומר זאת בצער רב ובכאב. אם עד עכשיו היה לי איזשהו צל צילו של ספק לגבי כוונתם, הרי שהוא נמוג ונעלם. חסרי בושה. איך אתם מעזים?
יום הזיכרון נועד כדי לשמר את זכרם של חחלי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. מילים שמעולם לא טרחתם להשמיע. כמה חוצפה. לא ייאמן!!

אלוהים, זה אשכרה בא מהבן אדם שכבר שנתיים מאשימים אותו כאן שהוא לא התגייס לצבא והוא לא מכחיש את זה. פרודיה בצורת בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אם לקומקום באמת היה אכפת מ"משפחות שכולות שנפגעות מהטקס הזה", הוא לא היה מסב כל כך הרבה תשומת לב לטקס הזה...
רוב המשפחות השכולות מהימין (ושאולי אכן נפגעות) לא היו שומעות על זה בכלל בלי נסיונו של הקומקום למצוא חן בעיני הציבור ההוא.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 23 אפריל 2012, 15:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

האמת היא שנראה לי שאנחנו פשוט לא מדברים באותה השפה. אני כותב את מה שאני כותב ואני יודע כבר מה תהיה התגובה.

האמת היא שזה די עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:26 
נועם שחם,

עובדות? בבקשה

1. הארגון המארגן את הטקס נקרא "לוחמים לשלום".
2. באתר הארגון תוכל למצוא שפע של דוגמאות לאנשים המכונים "לוחמים פלסטיניים": מחבלים מוצהרים. חלקם מצהירים על כך שעברו להאמין ב"דרך השלום".
3. הארגון מזמין את הציבור ל"טקס זיכרון משותף" של "כל נפגעי האלימות בסכסוך" , "משני צידי המתרס" "בישראל ובפלסטין".
4. למרות פנייתי אליהם לקבלת הבהרה שאין מדובר בזיכרון למחבלים- לא נעניתי.
5. בשנה שעברה המילה נאכבה הושמעה בבירור באוזניי פעמיים במהלך הטקס.
6. דווקא הביטויים "חללי צה"ל/נפגעי פעולות האיבה" לא כתובים ולא הושמעו בשום פרסום של הארגון.
6. הארגון בהודעת התגובה שלו, לא טורח להכחיש את דבריי על אף ההאשמות המאוד ברורות.

אם יש לך דרך אחרת להסביר את מה שקורה פה, אני אשמח לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:29 
קומוניסים - שום דבר ממה שכתבת לא סותר את מה שאמרתי. אתה טוען שהטקס נועד להנציח את זכרם של רוצחים - תן לי דוגמא לרוצח כזה. אם אתה צודק, אני אחזור בי מכל מה שכתבתי פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
נועם שחם,

עובדות? בבקשה

1. הארגון המארגן את הטקס נקרא "לוחמים לשלום".

פה הפסקתי לקרוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:

חללי צה"ל לא מקריבים את עצמם על קידוש השם
ואוי לחייל שיחשוב ככה

מסכים איתך, אבל בריטואל הדתי של טקס יום הזיכרון זה נשמע די ככה
"אֵל מָלֵא רַחֲמִים שׁוֹכֵן בַּמְּרוֹמִים, הַמְצֵא מְנוּחָה נְכוֹנָה עַל כַּנְפֵי
הַשְּׁכִינָה בַּמַּעֲלוֹת קְדוֹשִׁים, טְהוֹרִים וְגִבּוֹרִים, כְּזֹהַר הָרָקִיעַl
מַזְהִירִים, לְנִשְׁמוֹת הַקְּדוֹשִׁים שֶׁנִּלְחֲמוּ בְּכָל מַעַרְכוֹת
יִשְׂרָאֵל, בַּמַּחְתֶּרֶת וּבִצְבָא הַהֲגָנָה לְיִשְׂרָאֵל וְשֶׁנָּפְלוּ
בְּמִלְחַמְתָּם וּמָסְרוּ נַפְשָׁם עַל קְדֻשַּׁת הַשֵּׁם, הָעָם וְהָאָרֶץ"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
שהרבנים יגידו מה שהם רוצים, הכל מתחיל ונגמר בחייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:41 
חוזה כתב:
קומוניסים כתב:

יכולת גם להעתיק את האשכול של שנה שעברה, כי מהדברים שכתבתי אז הסקת את מה שהסקת והתחלת את המסורת סרת הטעם שלך.

בטקס אנחנו זוכרים את הקורבנות של הסכסוך, את מי שמת.

עכשיו תגידו שאני מדמיין.

אני לא יודע מי מקבל אישורים ומי יגיע, אבל גם אם בן משפחה פלסטיני של מחבל יגיע ויזכור אותו,

האם ייתכן שאתם גם מזמינים ביודעין ובמכוון לטקס בני משפחה של מחבלים כמי שמייצגים את ה"חלל" שלהם בטקס?

הוא עדיין ישלול את מה שהוא עשה כי כל מי שמעורב בטקס הזה ומשתתף בו שולל את השימוש באלימות כפיתרון לסכסוך.

חללי צה"ל, שנהרגו במהלך פעילות לוחמה, הם אלימים? הם חלק ממעגל האלימות שאתה מדבר עליו ?

הדגש בטקס הזה הוא על העתיד,
ואני חשבתי שזיכרון מתייחס לעבר.

על השאיפה המשותפת של אנשים בשני הצדדים שלא יהיו עוד קורבנות ושאמהות, יהודיות או ערביות, לא יבכו על הילדים שלהם, בלי קשר למה שיעשו.
אם יש למחבלים שלכם שאיפה שלא יהיו עוד קורבנות, הם מוזמנים להפסיק לרצוח אותנו.

אני לא יודע ולא רוצה להפעיל משטרת מחשבות. אם מישהו יחשוב על ברוך גולדשטיין אני אוציא אותו החוצה? זה רעיון טיפשי.
נסיון מגוחך שלך לצאת מזה. מה הארגון אומר ומה הוא אומר בצורה ישירה פחות. מה אנשים חושבים-שייחשבו, זה לא הנושא.
אתה מדבר על מעשים שעשו בני אדם, אני מדבר על חוסר התוחלת שבאלימות ועל הרצון לשלום.
על הרצון לשלום שלך יש לך 364 ימים אחרים לדוש בו, למה לנצל את השכול ולרמוס אותו לתועלות הפוליטיות הבזויות שלכם?

מייד כשקראתי את הכתבה שמתי לב לטעות הזאת. כוונתי הייתה לומר שחלק מבאי הטקס הסתובבו לאחור כששמעו במי ובמה מדובר, כפי שבאמת קרה בשנה שעברה. לא התכוונתי למשפחות שכולות. טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אתה מנסה להכניס מילים בפי.
גם הפעם לא דייקת.
נסה אולי בדרך אחרת שלא תסלף את מה שאני כתבתי.

אז כנראה שאתה מדבר בצורה יותר מדי מעורפלת\מסובכת\מורכבת מדי בשבילי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:49 
נועם שחם כתב:
קומוניסים - שום דבר ממה שכתבת לא סותר את מה שאמרתי. אתה טוען שהטקס נועד להנציח את זכרם של רוצחים - תן לי דוגמא לרוצח כזה. אם אתה צודק, אני אחזור בי מכל מה שכתבתי פה.

מה זה נועד? בין השאר כן. זה בדיוק העניין נועם- הם זוכרים את "כל מי שמת במסגרת הסכסוך" אתה לא מצפה מהם להשתמש במילה מחבלים רוצחים כי הם פשוט בתפיסתם המעוותת לא רואים בהם ככאלה. הם לא משתמשים במילה הזאת בשום צורה. אני מתחנן אליך, כנס לאתר שלהם, תקרא את הכתבות, עבור על הפעילויות, על האנשים, תקרא בעצמך. "לוחמים כנגד פשעי הכיבוש הישראלי" זו השפה בה הם משתמשים. הייתי מאוד רוצה לדעת למשל מי הם אותם נציגי משפחות שכולות מ"הצד השני של המתרס" שיהיו נוכחים בטקס.

ומן המצופה היה שאם אין בכוונתם לשעות כן עליהם להכחיש זאת במרץ ואולי אפילו לתבוע לי את התחת. אבל זו לא דיבה בעינהם נועם. ולכן זה לא יקרה.
כמה עצוב, כמה מקומם, זאת הדרך שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:53 
קומוניסים כתב:
חוזה כתב:
קומוניסים כתב:

בטקס אנחנו זוכרים את הקורבנות של הסכסוך, את מי שמת.

עכשיו תגידו שאני מדמיין.

אני לא יודע מי מקבל אישורים ומי יגיע, אבל גם אם בן משפחה פלסטיני של מחבל יגיע ויזכור אותו,

האם ייתכן שאתם גם מזמינים ביודעין ובמכוון לטקס בני משפחה של מחבלים כמי שמייצגים את ה"חלל" שלהם בטקס?

הוא עדיין ישלול את מה שהוא עשה כי כל מי שמעורב בטקס הזה ומשתתף בו שולל את השימוש באלימות כפיתרון לסכסוך.

חללי צה"ל, שנהרגו במהלך פעילות לוחמה, הם אלימים? הם חלק ממעגל האלימות שאתה מדבר עליו ?

הדגש בטקס הזה הוא על העתיד,
ואני חשבתי שזיכרון מתייחס לעבר.

על השאיפה המשותפת של אנשים בשני הצדדים שלא יהיו עוד קורבנות ושאמהות, יהודיות או ערביות, לא יבכו על הילדים שלהם, בלי קשר למה שיעשו.
אם יש למחבלים שלכם שאיפה שלא יהיו עוד קורבנות, הם מוזמנים להפסיק לרצוח אותנו.

אני לא יודע ולא רוצה להפעיל משטרת מחשבות. אם מישהו יחשוב על ברוך גולדשטיין אני אוציא אותו החוצה? זה רעיון טיפשי.
נסיון מגוחך שלך לצאת מזה. מה הארגון אומר ומה הוא אומר בצורה ישירה פחות. מה אנשים חושבים-שייחשבו, זה לא הנושא.
אתה מדבר על מעשים שעשו בני אדם, אני מדבר על חוסר התוחלת שבאלימות ועל הרצון לשלום.
על הרצון לשלום שלך יש לך 364 ימים אחרים לדוש בו, למה לנצל את השכול ולרמוס אותו לתועלות הפוליטיות הבזויות שלכם?

מייד כשקראתי את הכתבה שמתי לב לטעות הזאת. כוונתי הייתה לומר שחלק מבאי הטקס הסתובבו לאחור כששמעו במי ובמה מדובר, כפי שבאמת קרה בשנה שעברה. לא התכוונתי למשפחות שכולות. טעות.

בטח, מה שתגיד. גם זה קשקוש. לאורך כל הגעת הקהל אני שמרתי עם הקבוצה הקטנה שלך על קשר עין. הרוב המוחלט של האנשים לא התייחסו אליכם, אלה שכן ניסו לנהל איתכם דיאלוג אבל בטח לא שכנעתם אף אחד. היחידים שאולי "השתכנעו" היו עוברי אורח שלא הכירו את הטקס והמידע המסולף שסיפקתם להם היה הדבר היחיד שהם ידעו עליו.

לגבי שאר הדברים שכתבת, אני מרים ידיים. על כל אחד מהדברים שהעלית כתבתי באשכול הזה או באשכול של שנה שעברה. אין לנו שפה משותפת בשביל לנהל בכלל את הדיון הזה. קח את מה שאתה רוצה ותעשה עם זה מה שאתה רוצה. מאד מקווה שתשתלט על האנשים שיבואו כדי שהביזיון לא יהיה גדול עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
בטקס ישתתף גם מוטי פוגל, שאחיו אודי, אשתו ושלושה מילדיהם נרצחו בפיגוע באיתמר.
סתם רציתי לציין.

העיקר שקומוניסים ואדום אופטימי לוקחים מונופול על השכול ועל הדרך לציין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:55 
לא הבנתי מה הוכחת בזה. איפה הרוצחים שמונצחים בטקס הזה? אגב, אני בטוח שגם בין חללי צה"ל ישנם כמה אנשים שבאופן אישי היו נבלות (סטטיסטית זה חייב להיות), אז אולי גם אותם לא יזכירו בטקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:58 
נועם שחם כתב:
לא הבנתי מה הוכחת בזה. איפה הרוצחים שמונצחים בטקס הזה? אגב, אני בטוח שגם בין חללי צה"ל ישנם כמה אנשים שבאופן אישי היו נבלות (סטטיסטית זה חייב להיות), אז אולי גם אותם לא יזכירו בטקס?

אתה מסתלבט עליי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
לא חסר ג'ובניקים סמולנים אשכנזים אוכלי חינם שבטעות נדרסו בצומת השלום בדרכם מהקריה לארומה עזריאלי והם הוכרו כחללי צה"ל

לא ככה קומוניסים אחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 16:01 
כל הקומוניסים והmkorman1ים האלו,רק מעצימים את הרצון שלי לקחת חלק בטקס הזה,למרות שמעולם לא השתתפתי בכזה,אני כבר לא יכול לחכות למחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:
כל הקומוניסים והmkorman1ים האלו,רק מעצימים את הרצון שלי לקחת חלק בטקס הזה,למרות שמעולם לא השתתפתי בכזה,אני כבר לא יכול לחכות למחר.

זה מה שקרה לי שנה שעברה

עובדיה כתב:
לא חסר ג'ובניקים סמולנים אשכנזים אוכלי חינם שבטעות נדרסו בצומת השלום בדרכם מהקריה לארומה עזריאלי והם הוכרו כחללי צה"ל

לא ככה קומוניסים אחי?

לא רק זה, יש גם אשכרה טרוריסטים נניח שלמה בן יוסף שירה על אוטובוס של אזרחים ערבים מתוך תיסכול על הרצח המזעזע של חברו הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 16:13 
mkorman1 כתב:
גיא האדום כתב:
למה במקום לשאול שאלות טיפשיות שלא תארגן כנס שכזה? אם השאלה באמת מטרידה אותך כמובן.
שתבין, אף אחד לא מצפה ממך או מהפשיסט השני שתאהבו את הדרך שבה האנשים האלו מציינים את מות יקיריהם. רק שלא תאמרו להם בפרצוף באמצע טקס יום הזכרון שהם ארגנו שהם מבזים את מות יקיריהם. כמו שאף שמאלני לא צריך להפגין ביום הזכרון בבית הקברות הצבאי באריאל (אם יש כזה) ולאמר להורים השכולים שההחלטות שלהם רצחו להם את הילדים, גם אם יש החושבים שזאת המציאות.

ואגב, אם חלילה יהרג לך הילד במהלך המלחמה אתה תהיה מוזמן לציין את מותו ביום הזכרון בכל דרך חוקית שלא מונעת מהורים שכולים אחרים לציין את מות ילדיהם בדרך שהם יבחרו לנכון. תזמין לשם את ח"כ זועבי או את ח"כ בן ארי. אף אחד (ובטח שלא משתמט) לא צריך להיות מספיק חצוף כדי לאמר לך איך לציין את האבל שלך.

זה שאני פשיסט בפיך מילא
אבל את הילד שלי תוציא מההתייחסויות שלך בבקשה

הילד שלך זכאי להגנה מיוחדת בהשוואה לילדים שאת זכרם קומוניסים עומד לחלל? אתה זכאי להגנה מיוחדת שהורים שכולים (בפועל, לא בתסריט היפותטי) אינם זכאים להם?

וקומוניסים האפס: ראיתי איך בשנה שעברה "חיבקת" ולא פגעת במשפחות שכולות ביום הזכרון. תודה למשתמש חוזה שהזכיר לנו איך עשית את זה, כשכתבת למשפחה שכולה את זה:
ציטוט:
טקס שכל כולו ביזוי ורמיסת זכרם וכבודם של חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. איך הגעת למצב כזה שאת לוקחת חלק בפעילות כ"כ שלילית, כ"כ חצופה - לבוא ולערוך טקס זיכרון משותך למחבלים יחד עם טובי בנינו??

אז אחרי ההצלחה של שנה שעברה, שבה הצלחה באמת להביע מחאה בדרך כה מנומסת. בדרך כה לא פוגענית. בדרך שמכבדת ו"מחבקת" משפחה שכולה ביום הזכרון: אחרי כל זה אני שואל את עצמי, איך מתקדם השלט? מה החלטת לכתוב? הפורום במתח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 16:16 
ערן כתב:
בטקס ישתתף גם מוטי פוגל, שאחיו אודי, אשתו ושלושה מילדיהם נרצחו בפיגוע באיתמר.
סתם רציתי לציין.

העיקר שקומוניסים ואדום אופטימי לוקחים מונופול על השכול ועל הדרך לציין אותו.

אז צריך ולאמר לו - בחיבוק כמובן - שהוא מבזה ורומס את כבודם של אחיו, גיסתו, ואחייניו.
אחרי זה חשוב ללכת אליו, ביום הזכרון, ולהבהיר לו - חלילה בלי לפגוע בו - שהוא שלילי וחצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 16:34 
גיא יקירי מי אתה ומה אתה כבר למדתי לצערי להכיר
אני מאחל לך בדיוק את מה שאתה מאחל לי רק פי מאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: