תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 18:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה"ל וקורבנות הטרור
הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
החוסר יכולת שלכם לקבל את העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת מכם (גם כאשר הדעה היא לגיטימית), זה מדהים בעיני.
אתם יכולים להמשיך לקלל ולכעוס על קומוניסים. זה מה שעושה לכם טוב.
בהצלחה.

הבעיה היא לא מה שקומוניסים חושב. כל אחד זכאי לדעה משלו. הבעיה היא העובדה שהוא הולך להפגין בטקס זכרון של משפחות שכולות, וזה בעיני לא לגיטימי.

הדעה שלו היא שמחאה היא לגיטימית. ועם הדעה הזו כפי שאמרתי קשה לכם לחיות. עד כדי כך שבאמת ירדתם לו לחיים. שלל ברכות ואיחולים.
בניגוד להמון דברים שהוא אמר בעבר (חלקם גזעניים ומחליאים), הפעם הוא מתנהל בצורה לגיטימית לחלוטין. מארגני הטקס לא יכולים להתחבא מאחורי השכול כי זה נח. זהו ארוע פוליטי ולכן פתוח לביקורת בלי לפקפק במוסריות של המוחים. ולכן, למרות שאני חושב שהארוע ראוי, אין לי ולו טענה אחת כלפיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 13:14 
קומוניסים כתב:
חוזה כתב:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/236904

קומוניסים, אתה מפורסם!

עכשיו, חתיכת שקרן עלוב, איפה הזית את זה: "הוא מספר ומוסיף כי משפחות שכולות לא מעטות שהגיעו למקום מבלי לדעת שזהו אופיו של הטקס פגשו את המוחים, הבינו במה מדובר וסבו על עקביהם חזרה לביתם".

או שזה נכנס תחת "בשביל ארץ ישראל מותר לשקר".

היית מקבל תשובה מאוד ברורה ומניחה את הדעת אם לא היית מדבר אליי בגסות. עכשיו לך תתמנייק.
אנשים מרגישים פה כבר יותר מידיי נוח לשלוח אליי העלבות כאילו אין מחר. תירגעו. זה שאני סובלני ומכבד אתכם לא מאפשר לכם לזלזל בי כך.

זה אולי גס, אבל זה נכון: אתה שקרן כי אתה משקר, ואתה שקרן עלוב כי (גם כאן) אתה משתמש במשפחות שכולות. אתה מזלזל בעצמך, הזלזול של השאר זה כבר על הדרך. זה שערוץ 7 יפרסם כל דבר לא הופך את זה לאמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 13:29 
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
החוסר יכולת שלכם לקבל את העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת מכם (גם כאשר הדעה היא לגיטימית), זה מדהים בעיני.
אתם יכולים להמשיך לקלל ולכעוס על קומוניסים. זה מה שעושה לכם טוב.
בהצלחה.

הבעיה היא לא מה שקומוניסים חושב. כל אחד זכאי לדעה משלו. הבעיה היא העובדה שהוא הולך להפגין בטקס זכרון של משפחות שכולות, וזה בעיני לא לגיטימי.

הדעה שלו היא שמחאה היא לגיטימית. ועם הדעה הזו כפי שאמרתי קשה לכם לחיות. עד כדי כך שבאמת ירדתם לו לחיים. שלל ברכות ואיחולים.
בניגוד להמון דברים שהוא אמר בעבר (חלקם גזעניים ומחליאים), הפעם הוא מתנהל בצורה לגיטימית לחלוטין. מארגני הטקס לא יכולים להתחבא מאחורי השכול כי זה נח. זהו ארוע פוליטי ולכן פתוח לביקורת בלי לפקפק במוסריות של המוחים. ולכן, למרות שאני חושב שהארוע ראוי, אין לי ולו טענה אחת כלפיו.

סליחה? אני ירדתי לחייו? "ברכות ואיחולים"? אני אחראי למה שאחרים כותבים?

אני חושב שהבעתי את ההסתייגות שלי מהדברים שלו בצורה הכי מכובדת שיש.

ואגב, אם שמת לב, אין לי בעיה עם ביקורת על הטקס, יש לי בעיה עם הבחירה להפגין בזמן הטקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להגיד שלמרות הכעס שלי על הדביל, נזכרתי שבזכותו הגעתי שנה שעברה לטקס, אז אולי אני צריך להודות לו בעצם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
סליחה? אני ירדתי לחייו? "ברכות ואיחולים"? אני אחראי למה שאחרים כותבים?

אני חושב שהבעתי את ההסתייגות שלי מהדברים שלו בצורה הכי מכובדת שיש.

ואגב, אם שמת לב, אין לי בעיה עם ביקורת על הטקס, יש לי בעיה עם הבחירה להפגין בזמן הטקס.

אני לא חושב שהאשמתי אותך. אין לי אליך אף טענה.

ושמתי לב שהבעיה שלך היא עם ההפגנה, וזה קצת לא ברור לי. אבל זה בסדר, אנחנו לא צריכים להסכים. בשביל זה נכנסתי לשיחה. כי לא ברור לי איך נראה לאנשים הגיוני לקיים ארוע כזה, שהוא בבירור בעל כוונות פוליטיות, אבל לא מאפשרים מחאה בשם השכול. נדבר על זה עד שימאס לנו אני מניח.
אבל הגועל שיצא מאנשים פה הוריד את הדיון בכמה רמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:22 
אני חושב שהתגובות שיצאו פה מאנשים הן בגלל הצורה בה מתבטא קומוניסים כלפי המשפחות השכולות שבחרו לציין את הטקס באופן שאינו מצוי בלב הקונצנזוס, ועם העובדה שהוא אינו מהסס לפגוע בטקס ההנצחה שמשפחות אלו מבקשות לקיים. מצד אחד הוא מתנגד לזילות, ומצד שני כל המעשים שלו הם זילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:26 
ואני חושב , לא רק כתוצאה מהאשכול הזה
שיש כאן טולרנטיות חד צדדית כלפי התבטאויות פוגעניות
ובלבד שהתבטאויות אלו מובעות על ידי משתמשים בעלי דעות
שמאלניות ואפילו די קיצוניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:34 
mkorman1 כתב:
ואני חושב , לא רק כתוצאה מהאשכול הזה
שיש כאן טולרנטיות חד צדדית כלפי התבטאויות פוגעניות
ובלבד שהתבטאויות אלו מובעות על ידי משתמשים בעלי דעות
שמאלניות ואפילו די קיצוניות

אז כנראה שגם השמאלן הקיצוני ביותר הוא הרבה פחות גרוע מהימני המתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
וואלה,
בעיני וכניראה שבעיני קורמן השכול הוא סופר קדוש.
כל כך קדוש שאנו מתייחסים אליו באופן האורטודוקסי ביותר שאני מכיר.

הבעיה היא שאתם מתעלמים מהעובדה ששכול אישי הוא פשוט כזה - אישי.
מה שרלוונטי לשכול הלאומי (אורתודוקסה, שמרנות, היצמדות לפרשנות מסוימת של השכול ולא לאחרות) לאו דווקא רלוונטי לשכול הפרטי של כל משפחה ומשפחה.
אולי גם תתערבו להם בתמונות של הילד שנהרג שהם תולים בסלון? תבחרו להם רק תמונות שבהן הוא נראה לאומי ואמיץ?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:36 
צביעות במיטבה. אני אמור לדבר יפה למי שמסביר לי שאני מבזה את זכרם של חברים וקרובי משפחה שלי. אני אמור לדבר יפה למי שמפיץ שקרים. אני אמור לדבר יפה למי שחודר למרחב הכאב הפרטי של משפחות שכולות.

אם אתה כל כך רגיש, עדין נפש, גוזל ענוג, אל תתחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
חוזה כתב:
צביעות במיטבה. אני אמור לדבר יפה למי שמסביר לי שאני מבזה את זכרם של חברים וקרובי משפחה שלי. אני אמור לדבר יפה למי שמפיץ שקרים. אני אמור לדבר יפה למי שחודר למרחב הכאב הפרטי של משפחות שכולות.

אם אתה כל כך רגיש, עדין נפש, גוזל ענוג, אל תתחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
היית מקבל תשובה מאוד ברורה ומניחה את הדעת אם לא היית מדבר אליי בגסות. עכשיו לך תתמנייק.

נראה שאתה מקבל שיעורים פרטיים, או לפחות טיפים, מגדולי המתחמקים שידע הפורום לדורותיו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
וואלה,

מה שרלוונטי לשכול הלאומי (אורתודוקסה, שמרנות, היצמדות לפרשנות מסוימת של השכול ולא לאחרות) לאו דווקא רלוונטי לשכול הפרטי של כל משפחה ומשפחה.
אולי גם תתערבו להם בתמונות של הילד שנהרג שהם תולים בסלון? תבחרו להם רק תמונות שבהן הוא נראה לאומי ואמיץ?

די כבר עם הדמגוגיה הזו. די לקרוא רק את מה שרוצים לקורא שמתאים לאג'נדה שלך.
לא באתי בטענות לאף משפחה שכולה שבחרה להגיע לטקס או תבחר להגיע לטקס. הטקס אינו מאורגן על ידי משפחות שכולות. משפחות שכולות משתתפות , לצערי, בטקס פוליטי שמאורגן על ידי לוחמים בשלום וקטונטי מלקבוע למשפחות השכולות מה לעשות.לצערי משתמשים בהם "כחומת מגן".

התשובה שציטטת היתה חלק מתשובתי למתנשא ודמגוג שהחליט שהוא יודע מה זה שכול ואני ומקוקמן לא מבינים אותו.
הביקורת היחידה שלי היא על מארגני הכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
וואלה,

לא באתי בטענות לאף משפחה שכולה שבחרה להגיע לטקס או תבחר להגיע לטקס. הטקס אינו מאורגן על ידי משפחות שכולות. משפחות שכולות משתתפות , לצערי, בטקס פוליטי שמאורגן על ידי לוחמים בשלום וקטונטי מלקבוע למשפחות השכולות מה לעשות.לצערי משתמשים בהם "כחומת מגן".

התשובה שציטטת היתה חלק מתשובתי למתנשא ודמגוג שהחליט שהוא יודע מה זה שכול ואני ומקוקמן לא מבינים אותו.

תסכים איתי שביקורת על הטקס ומארגניו זה דבר אחד, וללכת להפגין מולם ביום בו הם מציינים את השכול שלהם בדרכם זה משהו אחר לגמרי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:47 
לכל המתלהמים וגם לכל השאר. לראשונה הארגון מגיב למחאתנו ואומר כך

(ערוץ 7)

מארגני האירוע מסרו בתגובה "לאף אחד בארץ, כולל מארגני המחאה, אין מונופול על השכול והכאב. בני המשפחות השכולות הישראלים והפלסטינים המשתתפים בטקס בחרו בדרך זו לכבד את מות יקירהם, כיוון שלא מצאו מזור בטקסים הממלכתיים, שהם פוליטים באותה מידה כמו טקס זה. אלפי האנשים שהשתתפו בטקס של לוחמים לשלום במהלך השנים האחרונות מעיד על הצורך הגובר והולך בארוע מסוג זה. עבורנו, כיבוד זכרם של הנופלים הוא בראש וראשונה נסיון למנוע את מותם של אנשים נוספים במעגל האלימות והטמעת העובדה שהמלחמה אינה גזירת גורל. תנועת לוחמים וכל משתתפי הטקס מחוייבים לאי אלימות ופועלים בדרכים במגוון דרכים לקידום פיוס, אי אלימות בישראל ובגדה המערבית".

תגובת הארגון מוכיחה מעבר לכל ספק את אשר אמרנו
1. הטקס הוא פוליטי במוצהר.
2. על אף ההאשמות הישירות שלי על כוונתם לזכור בו מחבלים, לא נשמע בדל של הכחשה או לפחות ברמז. ואני אומר זאת בצער רב ובכאב. אם עד עכשיו היה לי איזשהו צל צילו של ספק לגבי כוונתם, הרי שהוא נמוג ונעלם. חסרי בושה. איך אתם מעזים?
יום הזיכרון נועד כדי לשמר את זכרם של חחלי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. מילים שמעולם לא טרחתם להשמיע. כמה חוצפה. לא ייאמן!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים אני חותך את הזין אם ביבי לא מתייחס בנאום שלו בפתיחת אירועי יום הזיכרון לגרעין האיראני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
לא מסכים איתך כי אתה מגדיר ניסוח של שאלה שאינו נכון.
המחאה שם להבנתי היא נגד מארגני הטקס. זה שמארגני הטקס משתמשים במשפחות שכולות כחומת מגן לא פחות חמור ממה שעושים המפגינים.

לכן הביקורת שלי על המוחים זהה לביקורת שלי כלפי המארגנים.

מנקודת מבטי השימוש במשפחות השכולות דומה לנעשה ב"נוהל שכן".
ההבדל היחידי הוא שהמשפחות השכולות עושות זאת בהסכמה בשונה מהשכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:54 
קומוניסים כתב:
לכל המתלהמים וגם לכל השאר. לראשונה הארגון מגיב למחאתנו ואומר כך

(ערוץ 7)

מארגני האירוע מסרו בתגובה "לאף אחד בארץ, כולל מארגני המחאה, אין מונופול על השכול והכאב. בני המשפחות השכולות הישראלים והפלסטינים המשתתפים בטקס בחרו בדרך זו לכבד את מות יקירהם, כיוון שלא מצאו מזור בטקסים הממלכתיים, שהם פוליטים באותה מידה כמו טקס זה. אלפי האנשים שהשתתפו בטקס של לוחמים לשלום במהלך השנים האחרונות מעיד על הצורך הגובר והולך בארוע מסוג זה. עבורנו, כיבוד זכרם של הנופלים הוא בראש וראשונה נסיון למנוע את מותם של אנשים נוספים במעגל האלימות והטמעת העובדה שהמלחמה אינה גזירת גורל. תנועת לוחמים וכל משתתפי הטקס מחוייבים לאי אלימות ופועלים בדרכים במגוון דרכים לקידום פיוס, אי אלימות בישראל ובגדה המערבית".

תגובת הארגון מוכיחה מעבר לכל ספק את אשר אמרנו
1. הטקס הוא פוליטי במוצהר.
2. על אף ההאשמות הישירות שלי על כוונתם לזכור בו מחבלים, לא נשמע בדל של הכחשה או לפחות ברמז. ואני אומר זאת בצער רב ובכאב. אם עד עכשיו היה לי איזשהו צל צילו של ספק לגבי כוונתם, הרי שהוא נמוג ונעלם. חסרי בושה. איך אתם מעזים?
יום הזיכרון נועד כדי לשמר את זכרם של חחלי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. מילים שמעולם לא טרחתם להשמיע. כמה חוצפה. לא ייאמן!!

שמע, אתה הזוי בצורה בלתי רגילה. התגובה של הארגון היא מכובדת, מאופקת, ועניינית - מה שאי אפשר לומר על ההתבטאויות המתלהמות שלך.

אגב, אני מבין שפספסת את המשפט שמדבר על "כיבוד זכרם של הנופלים" ו"נסיון למנוע את מותם של אנשים נסופים". באמת איזה חצופים שהם לא נתנו לך לנסח עבורם את התגובה.

האמת, אני רוצה להגיד לך תודה, כי שכנעת גם אותי שחייבים להשתתף בטקס הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:57 
עובדיה כתב:
קומוניסים אני חותך את הזין אם ביבי לא מתייחס בנאום שלו בפתיחת אירועי יום הזיכרון לגרעין האיראני

על אף שפנית אליי בצורה לא יפה באשכול, למרות שמעולם צלא עשיתי את זה לך- אענה לך.
אני חושב שאזכור של הנושא האיראני בטקס יום השואה/יום הזיכרון יש בו טעם לפגם על אף הקשר הישיר בין הנושאים.
לטעמי הוא (ושריו) בכלל מברברים בנושא בלי סוף, אבל יש פרשנים רבים שאומרים שזה הדבר הכי נכון לעשותו אז אני באמת לא יודע.

אופטימי, אתה לא טועה. הביקורת והמחאה מופנית אך ורק למארגני הטקס ולמי שלוקח בו חלק פעיל כמו האמנים שאמורים להופיע בו. וכן למשטרה ולעריית ת"א שמאפשרים את קיומו.
ליבנו עם המשפחות השכולות המופיעות בו ביום הזה בפרט ובשאר ימות השנה.
ואני משוכנע כי כל אחד מהם שייחשף אלינו יבין שהביקורת לא מופנית כלפיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
עזבו אותכם, מי בא להפגנה בכיכר רבין כנגד הטקס הפוליטי שמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אני חושב שאזכור של הנושא האיראני בטקס יום השואה/יום הזיכרון יש בו טעם לפגם על אף הקשר הישיר בין הנושאים.

אז למה לא הפגנת בטקס יום השואה הממלכתי האחרון?
למה אתה לא הולך לטקס יום הזיכרון הממלכתי, אלא דווקא להפגנה הזו? הרי שניהם טקסי זיכרון שכוללים אזכורים פוליטיים, אז למה לאחד כן ואחד לא? אני אפילו לא יעלה את האפשרות שזה בגלל שאחד יותר קרוב לדעותיך ואחד לא, הרי זה לא שחלילה אתה הולך לערב פוליטיקה בצורה יותר מסריחה, פוגענית וחדה מכל מארגני הטקס האלטרנטיבי והממלכתי ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:03 
אני הזוי? אתה עוצם עיניים!
תגובה זו אינה אלא מכבסת מילים. כל שרציתי לשמוע מהם הוא אחת- "בניגוד לדברים מחבלים אינם חלק מהשכול אותו אנחנו זוכרים בערב זה." פשוט וקצר.
אבל הם מדברים על מעגל האלימות. אז אני אמחה מולם בכל תוקף. אם אתה מוצא לנכון להיות חלק מהדבר המאוס הזה- עשה כרצונך. אני חושב שזו שערוריה מדרגה ראשונה. זו יריקה לפנים. זו כפיות טובה. זה עלבון ועוול גדול לזכרון הנופלים, למשפחות השכולות ולכל העם בישראל.

אתה מדבר איתי על זה שהם מזכירים את כבוד זכרם של הנופלים???? תתעורר!!! חלקם מהנופלים בעינהם הם מחבלים !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:05 
Shacham כתב:
ציטוט:

למה אתה לא הולך לטקס יום הזיכרון הממלכתי, אלא דווקא להפגנה הזו? הרי שניהם טקסי זיכרון שכוללים אזכורים פוליטיים, אז למה לאחד כן ואחד לא? אני אפילו לא יעלה את האפשרות שזה בגלל שאחד יותר קרוב לדעותיך ואחד לא, הרי זה לא שחלילה אתה הולך לערב פוליטיקה בצורה יותר מסריחה, פוגענית וחדה מכל מארגני הטקס האלטרנטיבי והממלכתי ביחד.

תחשוב שוב על השאלה שלך , תבדוק עם עצמך אם אתה לא מבין את ההבדל העצום בין המקרים ותחזור אליי. מבטיח להסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
ציטוט:

אתה ממש לוקח אותו ברצינות, לי זה עבר שנה שעברה.
הבן אדם רוצה יחס וסוף כל סוף הוא מקבל אותו, תן לו להתענג על הרגעים האלה זה פעם בשנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:06 
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
וואלה,

לא שיעזור במשהו, אבל שוב: את הטקס הגה בומה ענבר, אב שכול (בנו יותם נפל בלבנון). הוא הקים יחד עם בני משפחות שכולות עמותה בשם "יזכור" שהפיקה את הטקס בשנה הראשונה (2006). העמותה לא המשיכה לפעול, וכדי שהטקס ימשיך להתקיים נעשתה פנייה ללוחמים לשלום שמאז השנה השניה מארגנים אותו. הטקס התקיים מאז ומתמיד בשיתוף עם חברי פורום המשפחות השכולות וכמו שבטח הצלחת בכל זאת להבין, משתתפים בו בני משפחות שכולות. אני לא חושב שאתה יכול להתייחס לאנשים חושבים "כחומת מגן", אבל זאת לגמרי בעיה שלך. קטונתי מלהבין את דרך המחשבה שלך, אבל אולי זה בגלל שאני קיצוני משני הצדדים במידה שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:06 
אחד אדום כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

אתה ממש לוקח אותו ברצינות, לי זה עבר שנה שעברה.
הבן אדם רוצה יחס וסוף כל סוף הוא מקבל אותו, תן לו להתענג על הרגעים האלה זה פעם בשנה

איך עלית עליי, מדהים. זה מה שאני רוצה- יחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

אופטימי, אתה לא טועה. הביקורת והמחאה מופנית אך ורק למארגני הטקס ולמי שלוקח בו חלק פעיל כמו האמנים שאמורים להופיע בו. וכן למשטרה ולעריית ת"א שמאפשרים את קיומו.
ליבנו עם המשפחות השכולות המופיעות בו ביום הזה בפרט ובשאר ימות השנה.
ואני משוכנע כי כל אחד מהם שייחשף אלינו יבין שהביקורת לא מופנית כלפיו.

כדי שלא יצוץ קשה הבנה נוסף, אכתוב עוד פעם שאני נגד ממחאה שלכם.

ולנושא, הטעות שלכם וגם שלך כאן מתחילת האשכול הוא שאתם מנסים לחנך את המשפחות השכולות. ובוודאי תסכים איתי שזה מיותר.
אני מציע לכם בעתיד (אני מניח שגם בשנה הבאה תנהגו באותה דרך ) תבליטו את המסר הזה שאתם מתנגדים לדרך של לוחמים בשלום להרחיב את השסע ב"עם הישראלי " גם ביום סימלי כל כך כמו יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות הטרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:09 
חוזה- אשמח אם תענה לשאלותי הפשוטות.

האם מחבלים הם חלק חלק מהזיכרון אותו זוכר לוחמים לשלום בטקס הזה?
האם הם חלק מ"קורבנות הסכסוך"?
מי הם הנפגעים מ"הצד השני של המתרס"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:09 
זה מה שאמרתי. רצית לשמוע מהם את מה שאתה היית אומר במקומם.

כמו שכתבתי, התגובה שלהם אנושית ומאופקת, בניגוד מוחלט להתלהמות ולהאשמות שלך פה באשכול.

כן, ברור שהם רואים גם בפלסטינים שנפלו "חללים", ובהנחה שאנחנו לא מדברים פה על מחבלים מתאבדים או על כאלו שרצחו אזרחים חפים מפשע, אז אני יכול קבל זאת. צריך בשביל זה הרבה יותר אומץ מאשר בשביל הפחדנות שלך ושל חבריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לא מסכים איתך כי אתה מגדיר ניסוח של שאלה שאינו נכון.
המחאה שם להבנתי היא נגד מארגני הטקס. זה שמארגני הטקס משתמשים במשפחות שכולות כחומת מגן לא פחות חמור ממה שעושים המפגינים.

לכן הביקורת שלי על המוחים זהה לביקורת שלי כלפי המארגנים.

מנקודת מבטי השימוש במשפחות השכולות דומה לנעשה ב"נוהל שכן".
ההבדל היחידי הוא שהמשפחות השכולות עושות זאת בהסכמה בשונה מהשכן.

אתה טוען שהמארגנים מארגנים את כל הטקס הזה רק כדי להביא למקום עשרות משפחות שכולות ולהתחבא מאחוריהן בזמן שהם נואמים נאומים שאחרת לא היו עוברים בלי אלימות, או משהו כזה?

אם כן, אז אני חייב לומר שכבר שמעתי כמה תיאוריות מופרכות בחיים שלי, אבל זאת די קרובה לטופ.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: