תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 16:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ב' 23/4 (גמר הבלקנית היום)
הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 07:42 
ידיעות (צנציפר):
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' 23/4 (גמר הבלקנית היום)
הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור נמרץ: מעבר להצהרה תיאורטית על מכירה, המנוול הזה ממשיך בכל הכוח לעבר הריסה מוחלטת של המועדון,
בדיוק כמו שחששנו לפני שבוע, לפני חודש, ולפני חצי שנה.

אז מה השתנה?
צריך לצאת מהסרט, ודחוף - הבן אדם הולך לממש את החזון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
דכאון. אני כבר הרבה זמן חי בידיעה שזה מה שיקרה, אבל כל הזמן קיויתי שאולי אולי אני טועה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:10 
צנציפר מציב מראה שחורה מול המציאות ומשרת את האינטרסים שלנו בשלב הזה. להערכתי המצב די קרוב למה שהוא מתאר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין איך אף איש תקשורת לא מעלה את הענין שטביב לא שם שקל בקבוצה.
צנציפר כותב שטביב לא ישים שקל בשנה הבאה. האלו! גם בשנה שעברה הוא לא שם!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:20 
אדום נחמד כתב:

יותר עצוב זה שמזכירים בכל כתבות על האלימות בכדורגל שטביב מוכר את הקבוצה בגלל האלימות שלנו.
הפוך גוטה, הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
אדום נחמד כתב:

יותר עצוב זה שמזכירים בכל כתבות על האלימות בכדורגל שטביב מוכר את הקבוצה בגלל האלימות שלנו.
הפוך גוטה, הפוך.

עוד דבר, כתוב שטביב מעריך את שווי הקבוצה ב30 מליון
חלק מזה זה הסכומים ששולמו על דה סילבה יבואה וידין.
כמה הוא עוד הולך לסחוט עם השלושה האלה?
הוא קיבל חצי קבוצה עליהם, נכנס לו עוד כסף לכיף, ועכשיו הוא גם מכניס אותם לשווי של הקבוצה?
ואף אחד לא אומר כלום (אהמ עמיקם אהמ?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
noamw כתב:
אדום נחמד כתב:

הפוך גוטה, הפוך.

עוד דבר, כתוב שטביב מעריך את שווי הקבוצה ב30 מליון
חלק מזה זה הסכומים ששולמו על דה סילבה יבואה וידין.
כמה הוא עוד הולך לסחוט עם השלושה האלה?
הוא קיבל חצי קבוצה עליהם, נכנס לו עוד כסף לכיף, ועכשיו הוא גם מכניס אותם לשווי של הקבוצה?
ואף אחד לא אומר כלום (אהמ עמיקם אהמ?)

זו באמת חכמה להעלות את שווי הקבוצה על נכס שכבר לא נמצא בה.
עיתונאים מטומטמים ששום דבר לא מדליק להם נורה אדומה.
ואתה צנציפר, אתה סתם נבלה סרוחה, שופר של עבריין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
מעריב/עמיקם

חשש בהפועל מהביקוש הדל לרכישת הקבוצה. בעוד מספר שבועות עלול המועדון להפסיק לנהל תקציב של קבוצת צמרת ויסתפק בתקציב שיעמוד על גובה ההכנסות שלו, בדומה לבני יהודה ובית'ר י-ם.
בשלב זה לא ברור כמה מנויים יימכרו נוכח איום החרם שעדיין עומד באוויר.

גורמים המתעניינים בלקיחת זכויות ניהול בראש קבוצת אוהדים או בשליחותם, הביעו ספק אם לקבוצה שחובותיה והתחייבויותיה העתידיים אינם ברורים, יהיו קונים, זאת בהיעדר שיפוי מלא מצד טביב לאחר לכתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
לגבי האמור בידיעה של צנציפר:
לא משהו מופרך. טענתי זאת מס' פעמים בעבר, שטביב ינהג בנו כמו שארקדי נוהג בבית'ר. צריך רק להתפלל שהעונה הבאה תיראה יותר כמו 2004 ולא כמו 2005...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
אז זאת התוכנית האמיתית שלו. לא מכירה ולא נעליים - התנתקות וייבוש. ושכולנו נקפוץ לו.
חדשות הבוקר שמות את צווחות החדווה והגיל של חלקנו כאן מ"הצהרת המכירה" משלשום בפרופורציות הנכונות - לא מכירה ולא נעליים (גם לא סניקרס). פשוט ספין מושלם ודי גאוני מבחינתו - תמרון אלגנטי כדי להציב את המחאה נגדו כלא רלוונטית עוד - בבחינת "מה אתם רוצים ממני, אני מת להיפתר מהקבוצה, הקבוצה למכירה, אבל אין קונה. תעזבו אותי בשקט".
הוא לא רוצה למכור ולא מתכוון למכור. עבור הסמולנים בינינו זה משהו כמו ה"התנתקות" שלנו מעזה - "הנה תראו, יצאנו" אבל ממשיכים להחזיק חזק חזק (וכואב כואב) בביצים. עוד הרבה הרבה זמן.
אני פסימי הבוקר יותר משהייתי לפני חודש או חודשיים. לא רואה אור. הוא יכול להחזיק אותנו ככה גם שנתיים או שלוש. והקבוצה תתפרק. והמחאה תוצג כלא רלוונטית ("תמצאו לי רוכש, אני מת לצאת!"). אבל רוכש שיסכים לסכום של 30 מיליון ש"ח פלוס חובות של יותר מארבעים מיליון. כן, בטח.

והכי מרגיז, מר צנציפר - "הקבוצה תנוהל באמצעות .... הכסף שישנו בקופה ממענקי ליגת האלופות ומעסקאות קודמות".

כמה כסף יש בקופה מ"מענקי ליגת האלופות ומעסקאות קודמות" מר צנציפר?

אה, כן - שני מיליון שקל.

זונות כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
כאוהד בית"ר שרוף, הוא אפילו מעתיק את מודל הניהול שיש שם אלינו.
רק שבמקום קורנפיין לנו יש את עצמוני שהוא בעצמו אוהד מכבי, ובמקום אלי כהן לנו יש את ניצן שירזי ,בוגר מחלקות הנוער של מכבי.
מהרסייך ומחרבייך וגו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 08:59 
תקשורת בשקל ו99 אגורות
רק לפני חודש היו כתבות שהתקציב לעונה הבאה יהיה סביב ה25 מיליון ומבוסס שחקני נוער
אז מה ההבדל בין אז להיות עם כל הכותרות האלה שהקבוצה תכנס להקפאה ויהיו קיצוצים דרסטיים ??????
לפני חודשיים הוא לא רצה להביא שקל מהבית וגם היום הוא לא רוצה להביא שקל מהבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין אז למה עד עכשיו לא הלכנו להקפאה.
גם ככה עד עכשיו הוא לא שם שקל.
ההכנסות שלנו מספיקות (אם נגיע לבתים באירופה ולא יהיה חרם מנויים) להעמיד תקציב לא רע בכלל, כמו כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
אני. מנוי למשחקי הקבוצה עונה רביעית ברציפות.
השקעתי יותר כסף בהפועל מאלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:10 
הקבוצה לא תימכר
נכנסים לאחת התקופות הקשות בתולדות המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
המשמעות היא אחת.......המלחמה עוד לא הסתיימה אלא רק חשפה את פניה של העורב מירושלים!!!
היכונו למלחמת ההתשה-2
אתה צמא לדם טביב , כנראה שלא ראית נכון , גם לנו כבר כלום לא אכפת למעט העובדה שתעוף מפה..
תבין, תפגע באהובתנו "הפועל" - נעשה את המוות לאהובתך דנה, עד שכל לקוחותיה יימאסו מלהגיע לרכוש את מוצריה ,תמשיך וניכנס לפרטיה האישיים והמגעילים ביותר שייוצגו על גבי כל פלייר ושלט, תחליט שהאגו המגעיל שלך יותר חשוב ולא ייתן לך ללכת, נלך גם לביה"ס של ליהי ,נברר כל פרט לגביה ,אפילו המלוכלך ביותר ונחשוף אותו לציבור הקרוב אליה ביותר- בביה"ס.
ככל שתמשיך להאחז אנחנו ניכנס יותר ויותר לוורידים שלך ושל משפחתך.
בסוף שתבין שכבר לא נשאר לך כלום וששמך, שהלך לפניך לפני "הפועל", היתמוסס והפך לשם נרדף לעבריין
אז אתה תוותר ותשחרר אותנו .
ההבדל בינינו לבינך הוא, שאת הפועל שלנו אנחנו נרים מהעפר ונצעיד אותה קדימה בזכות אהבה נטו, אתה ,תשאר עם כתם לכל החיים ועם הרבה מאוד שונאים סבביך וגם אוהביך, שיידעו את פעלך ב"הפועל" ,תמיד יחששו ממך שמא תדפוק גם אותם !!!.
אז אולי תחסוך מעצמך את כל זה ופשוט תעוף ותעביר את הקבוצה לאדם מוכשר ממך , אתה בטח כבר מבין שאנחנו מוכנים למלחמת ההתשה -2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
בשולי הדברים, שחר הכריז שרובן עטר יהיה המאמן הבא של חיפה.
להזכיר לכולם שהעונה לא נגמרה, מכבי חיפה ומכבי נתניה מנהלות מאבק על המקום השני בסיום העונה.
ושחר הולך לעמוד בראש הועדה שתשנה את פני הכדורגל בארץ. נותנים לחתול לשמור על השמנת.
נמאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:35 
kobster כתב:
להזכיר לכולם שהעונה לא נגמרה, מכבי חיפה ומכבי נתניה מנהלות מאבק על המקום השני בסיום העונה.
ושחר הולך לעמוד בראש הועדה שתשנה את פני הכדורגל בארץ. נותנים לחתול לשמור על השמנת.
נמאס

:LOL2:
הכל כאן בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו התקשורת תגיד בכל חור שהנה, אין קונים ולא תתייחס למחיר השערורייתי ביותר שהזבל בן זבל(אמן ימות מחר בתאונה קשה! באמת באמת שאמן!)רוצה על המועדון ושום התייחסות לסיבות ההזויות שלו למחיר.
כולם שם רק מתייחסים לאלימות (כאילו שכל שני וחמישי אין מכות בכדורגל האירופאי המתקדם) ולא לזבלים שמעורבים בניהול הכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:50 
dino כתב:
עכשיו התקשורת תגיד בכל חור שהנה, אין קונים ולא תתייחס למחיר השערורייתי ביותר שהזבל בן זבל(אמן ימות מחר בתאונה קשה! באמת באמת שאמן!)רוצה על המועדון ושום התייחסות לסיבות ההזויות שלו למחיר.
כולם שם רק מתייחסים לאלימות (כאילו שכל שני וחמישי אין מכות בכדורגל האירופאי המתקדם) ולא לזבלים שמעורבים בניהול הכדורגל הישראלי.

מתישהו ראית בתקשורת התייחסות להעלמות הכספים מהקבוצה?
כולם מפחדים, כולל העיתונאי שמשוטט כאן.
אז הנה, עמיקם, מה עם עבודה עיתונאית ראויה לגבי הכספים של הקבוצה? קצת תחקיר וכאלה, אתה יודע, מה שעיתונאים אמורים לעשות מלבד דיווחי סרק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 10:58 
kobster כתב:
נמאס

מה זה משנה הכריז לא הכריז
מי ציפת שהוא יחכה עד למחזור האחרון כדי למצוא מאמן ?
מקרים כאלה קורים מספיק פעמים , גם אנחנו ניצחנו בגמר גביע את דרור קשטן שידע שהוא מגיע אלינו שנה אחרי זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

אם זה היה 30 מיליון כשהוא סוגר כל התחייבות אחרת אולי עוד היה על מה לדבר ולהיכנס למו"מ רציני.
הוא רוצה 30 מיליון ומוכר חתול בשק כשכל ההתחייבויות העתידיות ייפלו על הרוכש ולזה צריך להיות אידיוט כדי להסכים.

וכמובן תודה למוני, האוהד המסור, שהביא לנו את הסרטן הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
הוא גם לא יילך לפני שימכור את תמוז, דמארי, אייגיבור, ידין ואדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
dino כתב:

מתישהו ראית בתקשורת התייחסות להעלמות הכספים מהקבוצה?
כולם מפחדים, כולל העיתונאי שמשוטט כאן.
אז הנה, עמיקם, מה עם עבודה עיתונאית ראויה לגבי הכספים של הקבוצה? קצת תחקיר וכאלה, אתה יודע, מה שעיתונאים אמורים לעשות מלבד דיווחי סרק...

מה פתאום. צריך לפרגן לעמיקם שהוא לא יוצא עלינו כמו שאר כתבי החצר של טביב. תודה עמיקם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 12:23 
רק שיהיה רוכש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

ציטוט:
"ההחלטה סופית, אין כוח שישנה את דעתי. אין שום סיכוי בעולם שאני נשאר בהפועל תל אביב. כבר התקשרו אלי שני אנשי עסקים רציניים מישראל וניסו לשכנע אותי להישאר. הם הבטיחו שידאגו להרגיע את האוהדים ולתת לי שקט כדי להכין את הקבוצה לעונה הבאה. אמרתי להם שגם אם הם יעלו עד לשמים ויחזרו, לא אשנה את ההחלטה. אני את הפועל תל אביב עוזב. מבחינתי, הקבוצה על המדף. דיברו כל כך הרבה, לא רצו אותי, עכשיו נראה את כולם גיבורים, שיביאו קונה רציני. מי שרוצה את הפועל, ירים טלפון לעורך הדין שלי ויסגור אתו את הנושא הכספי".

אלי טביב, בעלי הפועל תל אביב, בילה את סוף השבוע בברצלונה בשיחות עם חבריו. כולם רצו לשמוע מה הוביל את האיש, שנמצא בימים האחרונים במסע משחקי כדורגל אירופיים, להודיע על כוונתו למכור את המועדון. החברים שישבו לצדו ביום שישי, במסעדה במרכז העיר, עדכנו אותו במתרחש בכדורגל הישראלי, במיוחד בכל הנוגע לאירועים האלימים בווינטר. חלקם הזהירו אותו כי יספוג מחיר אישי כבד אם ימשיך כבעלי הפועל תל אביב. "אם הייתי לבד", אמר לחבריו, "יכולתי להתמודד עם מחאות ואלימות האוהדים. אבל יש לי אישה ומשפחה, ואני לא מוכן להקריב את החיים שלנו למען הכדורגל. האלימות במשחק ביום שישי עברה כל גבול, והחלטתי שאני עם הכדורגל גמרתי".

לחברים שתהו מה יעלה בגורל המועדון במידה שלא יימצא רוכש, אמר: "הפסקתי להשקיע בהפועל. ארבע שנים אני בעלים - בזכותי הפועל זכתה בדאבל ובגביע והגיעה לליגת האלופות. עשינו הישגים מדהימים. אף אחד לא יודע להעריך את זה. אין פירגון על התרומה שלי, רק ביקורת.

"אם יבוא רוכש, הוא יקבל את הקבוצה מיד. אם לא יהיה, הפועל תתנהל כמו קבוצה בפירוק. כל שקל שייצא מקופת המועדון יעמוד מול כל שקל שייכנס. ההכנסות שיגיעו מהטלוויזיה, מהטוטו, ממכירת כרטיסים ומספונסרים יקבעו את תקציב המועדון. התקציב יהיה תלוי גם באוהדים - יקנו מינויים, הוא יוכל לעמוד על 20 מיליון שקל; לא יקנו, הוא יוכל לעמוד גם על 17 מיליון. אני לא מתכוון להוציא אגורה מהכיס".

עבור מי מהסובבים אותו שפקפקו בהודעתו, הבהיר טביב: "זה לא ספין, זו ההחלטה. אנשים מופתעים מההחלטות שאני מקבל, מכיוון שהרבה פעמים מפרסמים שטויות שלא אני אחראי להן. היו לי תכניות, כבר התחלתי להכין את העונה הבאה, אבל האירועים ביום שישי חצו מבחינתי קו אדום. לא יכול להיות שיזרקו על הבית שלי רימונים ולא יכול להיות שיאיימו עלי. לא יכול להיות שאשקיע בהפועל ובסופו של דבר אצטרך להתמודד מול כולם. לא קיבלתי עזרה מהמשטרה, אבל אני לא נכנע, לא מרים ידיים וזה לא הניצחון של האוהדים שמחו נגדי. אני פשוט הולך, עוזב את הכדורגל לגמרי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
הארץ

ציטוט:
"ההחלטה סופית, אין כוח שישנה את דעתי. אין שום סיכוי בעולם שאני נשאר בהפועל תל אביב. כבר התקשרו אלי שני אנשי עסקים רציניים מישראל וניסו לשכנע אותי להישאר. הם הבטיחו שידאגו להרגיע את האוהדים ולתת לי שקט כדי להכין את הקבוצה לעונה הבאה. אמרתי להם שגם אם הם יעלו עד לשמים ויחזרו, לא אשנה את ההחלטה. אני את הפועל תל אביב עוזב. מבחינתי, הקבוצה על המדף. דיברו כל כך הרבה, לא רצו אותי, עכשיו נראה את כולם גיבורים, שיביאו קונה רציני. מי שרוצה את הפועל, ירים טלפון לעורך הדין שלי ויסגור אתו את הנושא הכספי".

אלי טביב, בעלי הפועל תל אביב, בילה את סוף השבוע בברצלונה בשיחות עם חבריו. כולם רצו לשמוע מה הוביל את האיש, שנמצא בימים האחרונים במסע משחקי כדורגל אירופיים, להודיע על כוונתו למכור את המועדון. החברים שישבו לצדו ביום שישי, במסעדה במרכז העיר, עדכנו אותו במתרחש בכדורגל הישראלי, במיוחד בכל הנוגע לאירועים האלימים בווינטר. חלקם הזהירו אותו כי יספוג מחיר אישי כבד אם ימשיך כבעלי הפועל תל אביב. "אם הייתי לבד", אמר לחבריו, "יכולתי להתמודד עם מחאות ואלימות האוהדים. אבל יש לי אישה ומשפחה, ואני לא מוכן להקריב את החיים שלנו למען הכדורגל. האלימות במשחק ביום שישי עברה כל גבול, והחלטתי שאני עם הכדורגל גמרתי".

לחברים שתהו מה יעלה בגורל המועדון במידה שלא יימצא רוכש, אמר: "הפסקתי להשקיע בהפועל. ארבע שנים אני בעלים - בזכותי הפועל זכתה בדאבל ובגביע והגיעה לליגת האלופות. עשינו הישגים מדהימים. אף אחד לא יודע להעריך את זה. אין פירגון על התרומה שלי, רק ביקורת.

"אם יבוא רוכש, הוא יקבל את הקבוצה מיד. אם לא יהיה, הפועל תתנהל כמו קבוצה בפירוק. כל שקל שייצא מקופת המועדון יעמוד מול כל שקל שייכנס. ההכנסות שיגיעו מהטלוויזיה, מהטוטו, ממכירת כרטיסים ומספונסרים יקבעו את תקציב המועדון. התקציב יהיה תלוי גם באוהדים - יקנו מינויים, הוא יוכל לעמוד על 20 מיליון שקל; לא יקנו, הוא יוכל לעמוד גם על 17 מיליון. אני לא מתכוון להוציא אגורה מהכיס".

עבור מי מהסובבים אותו שפקפקו בהודעתו, הבהיר טביב: "זה לא ספין, זו ההחלטה. אנשים מופתעים מההחלטות שאני מקבל, מכיוון שהרבה פעמים מפרסמים שטויות שלא אני אחראי להן. היו לי תכניות, כבר התחלתי להכין את העונה הבאה, אבל האירועים ביום שישי חצו מבחינתי קו אדום. לא יכול להיות שיזרקו על הבית שלי רימונים ולא יכול להיות שיאיימו עלי. לא יכול להיות שאשקיע בהפועל ובסופו של דבר אצטרך להתמודד מול כולם. לא קיבלתי עזרה מהמשטרה, אבל אני לא נכנע, לא מרים ידיים וזה לא הניצחון של האוהדים שמחו נגדי. אני פשוט הולך, עוזב את הכדורגל לגמרי".

שקרן נשאר שקרן נשאר שקרן. לא מאמין למילה שיוצאת מפיו של הפולש האלים הזה.
"נחצו קווים אדומים" - ועוד איך, אתה חצית את כולם.
זה לא נגמר, זה רחוק מלהיות גמור, ובטח שלא תקבל הנחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 12:31 
האדון טביב (כמו בשלב הבמבי) מפריח לעולם בלוני ניסוי, הפעם זה שהקבוצה תלך לפירוק / תקציב מינימום אולי בכדי
שיופעל לחץ על קונים פוטנציאליים, כל עוד אין נתונים רישמיים מה מצב הקבוצה אף אחד לא באמת יודע מה מצבת
החובות אם בכלל ו/ או כמה כסף יש "בקופה".
גם פרסומים שכבר היו בנושא הייתי לוקח בעירבון מאוד מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
עכשיו נראה את כולם גיבורים

מבין כל הררי המילים שנוסחו בקפידה כה רבה ע"י משרד יחסי הציבור של אמיר דן, קופץ לו פתאום, אופסה, הערס האמיתי שהוא באמת והכוונות האמיתיות שמסתתרות מאחורי עבודת הספינים והיחצנות של המקצוענים שאותם הוא מעסיק.

"עכשיו נראה את כולם גיבורים" - וזה אומר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: