תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 18:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה"ל וקורבנות הטרור
הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 14:58 
קומוניסים יקר, תחזקנה ידיך, ישר כח גדול.
מקווה שתצליח לעשות מספיק רעש בשביל לבטל את הטקס המרושע הזה לתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:10 
נועם שחם כתב:
yannay כתב:
ציונות :PUKE:

מה הקשר של התגובה שלך לאשכול הזה? קומוניסים זה בעניניך מייצג הציונות?

בלי הציונות, כנראה שרובנו לא היינו נולדים, הסבים והסבתות שלנו, כנראה היו מתים בשואה כמו האחים וההורים שלהם.

אין לי בעיה עם גישה ביקורתית ביחס לציונות, אבל הודעות מהסוג שאתה מעלה פה לא מקדמות שום דיון ביקורתי ורק מציגות אותך כמו ילד קטן ולא חכם במיוחד (אני לא אומר שאתה כזה, אבל ככה אתה מציג את עצמך פה וזה הרושם שנוצר).

לקלל קקי פיפי את הציונות זה כזה גנון שמאל רדיקאלי וואנבי מתלהב
מה גם שהמילה "ציונות" היא המילה הכי מעורפלת בעולם - בן ארי טוען שהוא ציוני, וכך גם אורי אבנרי. אז מה זו ציונות?
התשובה היא שאין דבר כזה ציונות - יש התנועה הציונית. תנועה שבזכותה ובזכות מה שעשתה לפליטים ששמם סבא וסבתא שלי היה מקום לברוח אליו, ואני נולדתי פה במקום לרעות עיזים באיזו מערה בהרי האטלס, היכן שסב-סבי נולד.
התנועה שבזכותה יש לך פורום "שדים" לכתוב בו: "ציונות :PUKE: "

בעדינות אני אגיד לך, כמו נועם, שזה לא מוציא אותך מי יודע מה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי זה מחליא.
לדעתי לבוא למשפחה שכולה שמחליטה לפעול למען השלום ולהגיד לה שהפעולה הזאת מבזה את המת, כי זה נוגד את האמונות שלך - זה מחליא.
לדעתי לבוא ולנסות ליצור הבדל בין שכול לשכול זה מחליא.
לדעתי לבוא ולהפגין נגד אירוע של אחד הארגונים שיותר פועלים למען השלום, ובכן בעצם להפגין למען מלחמה, דווקא ביום שנועד לזכור חללים שנפלו במלחמה - זה מחליא.

לדעתי זה מחליא. זה לא עובדה קיימת, אלא דעה.
כמובן שכל עוד אתה לא עובר על החוק, מותר לך להגיד דברים מחליאים.
אבל לדעתי זה מחליא, ולדעתי את צריך לשתוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:12 
גיא האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
יש פה כמה אנשים צבועים שזה בלתי נסבל.
גם אני לא מסכים עם אליהו והפגנת הזעם התורנית שלו. חשוב לגשר על פערים וללכת לכיוון של עתיד משותף, והארוע הוא חשוב בעיני. אבל הארוע הזה הוא גם אמירה. הוא הצהרה. הוא מעבר לזכרון הנופלים. ומכיון שכך, הוא חשוף לביקורת, ובצדק.
ואם יורשה לי, יש טעם לפגם בהקבלת חיילי צה"ל (תהייה הביקורת עליו ככל שתהייה) למחבלים מתאבדים למשל. עצוב לי שלא כולם רואים את זה.

ולאותם אלה שמתעקשים להטריד את אליהו על אי שירותו הצבאי- אתם ממאיסים את הדיונים האלה. אני חושש שזוהי מטרתכם בעצם.

ביקורת היא לגיטימית כמובן. אין לי שום בעייה עם אנשים שחושבים שלא זאת הדרך. יש אלפים רבים של הורים שכולים בישראל ויש להם מגוון של דרכים לציין את זכר יקירהם - דרכים שלא תמיד מקובלות על כולם. אין לי גם בעייה עם אנשים שאומרים שאם הם היו הורים שכולים הם היו מציינים את זכרון ילדיהם אחרת (לא שזאת אמירה משמעותית במיוחד. למיטב ידיעתי אין כותב אחד כאן שיודע מה זה לאבד ילד בצבא).
רק שיש פער עצום - ממש ממש עצום - בין לחשוב ואפילו לאמר את כל הדברים האלו לבין ללכת ולהפגין בפנים של משפחות שכולות, ולאמר להם, ביום הזכרון, שהם מבזות את זכר ילדיהם. מי שלא מבין את ההבדל נמצא בבעייה אמיתית.

זה שקומוניסים הוא משתמט זה לא העיקר אבל זה הציפוי שעל העוגה. זה רק מעיד שבנוסף לנבזות ולרשעות יש כאן גם אלמנט של צביעות וחוצפה. אני אגב מוכן להעריך שיוצאי צבא, ובעיקר כאלו שעשו שרות צבאי משמעותי ובטח כאלו שאיבדו חברים בצבא, היו מהססים הרבה יותר לפני שהם היו מעיזים להתקיף הורים שכולים ביום הזכרון בשל הדרך שבה הם החליטו לזכור את בניהם.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

אין עליך, גיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:

התשובה היא שאין דבר כזה ציונות - יש התנועה הציונית. תנועה שבזכותה ובזכות מה שעשתה לפליטים ששמם סבא וסבתא שלי היה מקום לברוח אליו, ואני נולדתי פה במקום לרעות עיזים באיזו מערה בהרי האטלס, היכן שסב-סבי נולד.

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:16 
הפועל כתב:

:cry:

מתחרט?
תאשים את היטלר, בלעדיו הייתם היום פי שלוש באוכלוסיה - ואנחנו היינו בגדר קוריוז דמוגרפי. כמו האתיופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:25 
האמת היא שבקצב שמביאים לכאן אתיופים עוד מעט כל השאר יהיו במיעוט
כל יומיים אלי ישי מוצא איזה מרבץ אתיופי חדש
ומביא אותו לכאן כדי למלא את אל המעיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:36 
רוי האדום כתב:
קומוניסים כתב:
רוי האדום כתב:
כבר עברה שנה ? הזמן טס
ולנושא , כמה שאני סולד מהדבר הזה שקומוניסים מארגן , זה שהוא לא עשה צבא לא צריך להוות פה פקטור . הייתי נגעל באותו אופן בדיוק אם קצין מגולני היה מארגן את זה .

מבאס מאוד לשמוע דבר כזה ממתמש שקול כמוך.
לי בכל מקרה זה מרגיש כמו דבר נכון ואף מתבקש והכרחי.
מה היית אומר אם הייתי מארגן טקס זיכרון משותף לחחלי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה ולכל הג'וקים שמתו בישראל מאז קום המדינה?
אז לידיעתך, ג'וקים לא פגעו בחפים מפשע, לא רצחו, לא התפוצצו ולא מונעים משנאה חולנית.
"ובמקום שאין אנשים-השתדל להיות איש".

לא מבין למה אתה מתבאס מההודעה שלי , דיברנו על זה שנה שעברה , לדעתי אתה פוגע במשפחות שרוצות לעשות טקס שונה לבניהם שנפלו , אתה לעומת זה רואה בטקס מסוג זה פגיעה בכלל הנופלים למרות שזה לא מהות הטקס , זכותך להפגין ולפגוע ברגשות של אמהות שכולות .
אותי זה מגעיל , אבל זה חשוב לך ועקרוני אז לך על זה , זכותך .

משום מה הגבתי לך תגובה שהייתה מיועדת למשתמש אחר. אאל"ט היה זה המשתמש אדום עולה בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:37 
הרע כתב:
קומוניסים יקר, תחזקנה ידיך, ישר כח גדול.
מקווה שתצליח לעשות מספיק רעש בשביל לבטל את הטקס המרושע הזה לתמיד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:41 
עובדיה כתב:
זה מצחיק שקומוניסים מדבר בשם המשפחות השכולות

אני מדבר בתור יהודי, אזרח ישראל.
(בלי שום קשר לזה שהשכול לא פסח על גם על משפחתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:45 
גיא האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
יש פה כמה אנשים צבועים שזה בלתי נסבל.
גם אני לא מסכים עם אליהו והפגנת הזעם התורנית שלו. חשוב לגשר על פערים וללכת לכיוון של עתיד משותף, והארוע הוא חשוב בעיני. אבל הארוע הזה הוא גם אמירה. הוא הצהרה. הוא מעבר לזכרון הנופלים. ומכיון שכך, הוא חשוף לביקורת, ובצדק.
ואם יורשה לי, יש טעם לפגם בהקבלת חיילי צה"ל (תהייה הביקורת עליו ככל שתהייה) למחבלים מתאבדים למשל. עצוב לי שלא כולם רואים את זה.

ולאותם אלה שמתעקשים להטריד את אליהו על אי שירותו הצבאי- אתם ממאיסים את הדיונים האלה. אני חושש שזוהי מטרתכם בעצם.

ביקורת היא לגיטימית כמובן. אין לי שום בעייה עם אנשים שחושבים שלא זאת הדרך. יש אלפים רבים של הורים שכולים בישראל ויש להם מגוון של דרכים לציין את זכר יקירהם - דרכים שלא תמיד מקובלות על כולם. אין לי גם בעייה עם אנשים שאומרים שאם הם היו הורים שכולים הם היו מציינים את זכרון ילדיהם אחרת (לא שזאת אמירה משמעותית במיוחד. למיטב ידיעתי אין כותב אחד כאן שיודע מה זה לאבד ילד בצבא).
רק שיש פער עצום - ממש ממש עצום - בין לחשוב ואפילו לאמר את כל הדברים האלו לבין ללכת ולהפגין בפנים של משפחות שכולות, ולאמר להם, ביום הזכרון, שהם מבזות את זכר ילדיהם. מי שלא מבין את ההבדל נמצא בבעייה אמיתית.

זה שקומוניסים הוא משתמט זה לא העיקר אבל זה הציפוי שעל העוגה. זה רק מעיד שבנוסף לנבזות ולרשעות יש כאן גם אלמנט של צביעות וחוצפה. אני אגב מוכן להעריך שיוצאי צבא, ובעיקר כאלו שעשו שרות צבאי משמעותי ובטח כאלו שאיבדו חברים בצבא, היו מהססים הרבה יותר לפני שהם היו מעיזים להתקיף הורים שכולים ביום הזכרון בשל הדרך שבה הם החליטו לזכור את בניהם.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

אין עליך, גיא

אני מסכים עם גיא למעט בענין הנבזות והרשעות. קומוניסים הוא דווקא בחור מאד נחמד, לא נבזה ולא רשע, רק שאין בו את היכולת לכבד ולהבין דעות שונות, לפחות בנושא הזה. סוג של אטימות שיעבור לו לכשיתבגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:50 
נועם, אני לא מתייחס לאדם ולכלל מעשיו בעולם אי פעם אלא למעשה שהוא הולך לעשות בעוד כמה ימים. אתה לא חושב שללכת ולהפגין מול הורים שכולים ביום הזכרון ולאמר להם שהם מבזים את זכר ילדיהם זה מרושע ואכזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:55 
הסתכלתי שוב בהזמנה לטקס
כתוב שם לוחמים לשלום
איך זה מתיישב עם הטענה שמשפחות שכולות מארגנות את הטקס
ואם כך הדבר מה תפקיד הארגון הזה בטקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 16:03 
mkorman1 כתב:
הסתכלתי שוב בהזמנה לטקס
כתוב שם לוחמים לשלום
איך זה מתיישב עם הטענה שמשפחות שכולות מארגנות את הטקס
ואם כך הדבר מה תפקיד הארגון הזה בטקס?

תחפש את ההודעות שלי באשכול הזה ותבין מה הקשר. אל תתעצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 16:06 
גיא האדום כתב:
נועם, אני לא מתייחס לאדם ולכלל מעשיו בעולם אי פעם אלא למעשה שהוא הולך לעשות בעוד כמה ימים. אתה לא חושב שללכת ולהפגין מול הורים שכולים ביום הזכרון ולאמר להם שהם מבזים את זכר ילדיהם זה מרושע ואכזר?

מעדיף במקרה הזה את המילים אטימות/קהות חושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 16:16 
פשוט חוסר טעם קיצוני.

אולי הם שאבו השראה מזה:
http://www.mako.co.il/news-military/isr ... 221004.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
ההפגנה אינה במקומה , כמובן שהטקס המגעיל הזה שמצאו לארגן ולקיים הלוחמים בשלום דווקא ביום הזיכרון.

כמו תמיד .." קיצונים משני הצדדים ..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 17:30 
אדום אופטימי כתב:
ההפגנה אינה במקומה , כמובן שהטקס המגעיל הזה שמצאו לארגן ולקיים הלוחמים בשלום דווקא ביום הזיכרון.

קומוניסים בעטיפה ורודה , מעדיף פי אלף את המקור , אני אכיר לך אמא שכולה , תגיד לי ואני אשלח לך את הפלאפון שלה. תתקשר ותגיד לה שהדרך שהיא בחרה להתאבל על בנה שמת במלחמת לבנון השנייה היא מגעילה .
והאמת שלדעתי היא מצביעת עבודה מסורתית שרק חושבת שזה יכול לקרב לבבוות ואולי לגרום לעתיד יותר טוב , כנראה שהיום גם מצביעי עבודה הם קיצוניים מטורפים . 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
עובדיה כתב:
זה מצחיק שקומוניסים מדבר בשם המשפחות השכולות

אני מדבר בתור יהודי, אזרח ישראל.
(בלי שום קשר לזה שהשכול לא פסח על גם על משפחתי)

ומי אתה בכלל שתגיד למשפחות שכולות איך להנציח את יקיריהם?
מצידי שינציחו בזיג הייל אם זה מה שעושה להם טוב

ותפסיק לדחוף את זה שאתה יהודי לכל מקום זה לא מעניין אף אחד ונוגד את רוח הכינוי שלך בפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 18:33 
רוי האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:

קומוניסים בעטיפה ורודה , מעדיף פי אלף את המקור , אני אכיר לך אמא שכולה , תגיד לי ואני אשלח לך את הפלאפון שלה. תתקשר ותגיד לה שהדרך שהיא בחרה להתאבל על בנה שמת במלחמת לבנון השנייה היא מגעילה .
והאמת שלדעתי היא מצביעת עבודה מסורתית שרק חושבת שזה יכול לקרב לבבוות ואולי לגרום לעתיד יותר טוב , כנראה שהיום גם מצביעי עבודה הם קיצוניים מטורפים . 

אין בליבי כעס אל אם כזאת, אני לא דן אותה ולא שופט אותה, אני יכול רק להרכין ראש בפניה ולאחל לה שמעתה תדע רק טוב בחייה. רוי, הבעיה שלי היא עם הארגון הזה שמוצא לנכון לקיים אירוע פוליטי לכל דבר ועניין במסווה של טקס זיכרון. האם אתה מעלה על דעתך שתאורטתית היו בוחרות מספר משפחות להתייחד עם יקירהם באיזשהו פורום סגור (נניח בבית של אחת המשפחות) הייתי טורח או חושב בכלל להביע את מחאתי מולם. הייתי אומר לעצמי, שיחלימו במהרה וזה הכל.
כאן המקרה הוא שונה בתכלית, בוא לא ניתמם. אזכור של "אינתיפאדה" ו"נאכבה" בטקס זיכרון המוני ופתוח ביום הזיכרון לא מקובל בשום צורה. להכניס את חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה יחד עם האוייבים שהרגו בהם או התפוצצו במקומות הומים תחת קטגוריה משותפת של "נפגעי הסכסוך" זה בזיון, בושה וכלימה ומחייב כל אדם להתנער ולגנות את המעשה הנפשע הזה.
אני רוצה להאמין כי רבים מבאי הטקס, ואולי גם נציגי המשפחות השכולות שיהיו נוכחים בו (ואני לא רוצה להכנס כעת למספרם המצומצם מאוד לדעתי, בטח לשאר המשפחות השכולות בישראל שגם רגישותם וכאבם ביום הזה ראויים שילקחו בחשבון!) לא מודעים לכוונות של המארגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
אני חוזר על מה שאמרתי. החברה פה שמכנים את המחאה המתוכננת הם צבועים, ואלימים מילולית לא פחות מאלה שאותם הם מבקרים.
אמרתי את זה כבר, ושמעתי את התגובות. לא השתכנעתי שהמחאה עוברת על חוק מוסרי כלשהו. הייתי מצפה דווקא מכם ליותר סובלנות לאלה שחושבים בשונה מכם, מה שאתם מטיפים לו כל הזמן. לא נורא. שבוע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה"ל וקורבנות הטרור
הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
אם נראה לך שלהפגין נגד משהו - לא משנה על מה ונגד מי - בערב יום הזיכרון הוא דבר ראוי, אז באמת שאי אפשר להמשיך לשכנע אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה
הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 19:04 
ערן כתב:
אם נראה לך שלהפגין נגד משהו - לא משנה על מה ונגד מי - בערב יום הזיכרון הוא דבר ראוי, אז באמת שאי אפשר להמשיך לשכנע אותך.

אני לא חושב שהפגנה זו המילה המתאימה ביותר לתאר את מה שאני רוצה ומקווה שיהיה שם.
אנחנו נביע מחאה מאופקת ובמקביל נערוך טקס זיכרון כמקובל לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. לצערי אני לא רואה אותך מגנה את מארגני הטקס על אף שהם מוצאים למכון לשבש את מהות היום ולקיים טקס פוליטי בכל מובן ועניין.
דווקא משום שיום הזיכרון אמור להיות חף מפוליטיקה אנו נזעקים. עזוב לשכנע, תהיה הוגן. זה יום הזיכרון?

אני לא אוהב להתבחבש באם ואילו, אבל אם נניח היה איזה ארגון שדוגל בשמחה היה מארגן טקס זיכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה הכולל בתוכו מוסיקת טראנס, המון אלכוהול וריקודים אל תוך הלילה, כי זה מה שמייצג עבורו זיכרון. אני לא חושב שהיו אומרים "בוא ניתן למשפחות להתייחד עם יקירהם כרצונן. לדעתי, המקרה במציאות חמור הרבה הרבה יותר. הוא לא פחות מיריקה וביזוי החללים. התעלמות מוחלטת מכל מה שמקובל כנורמה בחברה בישראל. קיבינימט, חסר ימים שאתם יכולים לארגן את המופע החולני שלכם?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 19:11 
קומוניסים כתב:
ערן כתב:

אנחנו נביע מחאה מאופקת ובמקביל נערוך טקס זיכרון כמקובל לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. לצערי אני לא רואה אותך מגנה את מארגני הטקס על אף שהם מוצאים למכון לשבש את מהות היום ולקיים טקס פוליטי בכל מובן ועניין.
דווקא משום שיום הזיכרון אמור להיות חף מפוליטיקה אנו נזעקים. עזוב לשכנע, תהיה הוגן. זה יום הזיכרון?

אני לא אוהב להתבחבש באם ואילו, אבל אם נניח היה איזה ארגון שדוגל בשמחה היה מארגן טקס זיכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה הכולל בתוכו מוסיקת טראנס, המון אלכוהול וריקודים אל תוך הלילה, כי זה מה שמייצג עבורו זיכרון. אני לא חושב שהיו אומרים "בוא ניתן למשפחות להתייחד עם יקירהם כרצונן. לדעתי, המקרה במציאות חמור הרבה הרבה יותר. הוא לא פחות מיריקה וביזוי החללים. התעלמות מוחלטת מכל מה שמקובל כנורמה בחברה בישראל. קיבינימט, חסר ימים שאתם יכולים לארגן את המופע החולני שלכם?!

מה לעשות שזה יום הזכרון , וזה היום בו אמהות רוצות להתייחד עם יקיריהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

ממש הכל פשוט וקל אה? יום הזיכרון=לא עושים שום דבר חריג. סלח לי, ואני מקבל ואפילו תומך באירוע, אבל הקיום שלו הוא דבר חריג. הוא דבר חריג שפוגע במודע בהמון אנשים, גם אם המטרה שלו טובה.
אם אתה לא רואה כמה זה דומה, וממשיך להתחבא מאחורי השכול של המשפחות, באמת שאי אפשר להמשיך לשכנע אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 19:24 
קומוניסם שוב מוכיח כמה הוא צואה אנושית שמנסה לעטוף עצמו במעטפת אידיאולוגית קיצונית,
להפגין מול טקס יום הזיכרון ולהגיד ''זאת לא הפגנה, זאת הבאת מחאה'', אתה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 19:25 
קומוניסים כתב:
ערן כתב:

אז אתה לא מבין את חשיבות הארוע ואת המשמעות של היום הזה למשפחות שכולות רבות.
אם חבורת הורים שכולים היו רוצים לארגן טקס התייחדות עם יקיריהם שבו ישמיעו מוזיקת טרנס וירקדו לתוך הלילה (מתוך הנחה שלא כל השכונה שומעת את זה, כי אסור להשמיע מוזיקה חזקה בערב יום הזכרון ובצדק), זאת הייתה זכותם. אף אחד לא היה אומר להם כלום. אף אחד (וצר לי לציין את זה שוב - בטח שלא משתמט) לא צריך לקבוע להורים שכולים איך להתייחד עם זכר יקיריהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 19:26 
צור ש. כתב:
קומוניסם שוב מוכיח כמה הוא צואה אנושית שמנסה לעטוף עצמו במעטפת אידיאולוגית קיצונית,

האמת שזה סיכום לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 19:49 
גיא האדום כתב:
צור ש. כתב:

האמת שזה סיכום לא רע.

העיקר שאתם מרגישים טוב עם עצמכם. להפגנה יש בעיניי קונוטציה יותר אגרסיבית מהבעת מחאה מאופקת בהתאם לרוח היום.
מביך שמביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 19:52 
מעניין איך היית מגיב אם בזמן השבעה של המשפחה שנרצחה באיתמר, היו מגיעים פעילי שמאל ומפגינים נגד הכיבוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: