רוי האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
ההפגנה אינה במקומה , כמובן שהטקס המגעיל הזה שמצאו לארגן ולקיים הלוחמים בשלום דווקא ביום הזיכרון.
כמו תמיד .." קיצונים משני הצדדים ..."
קומוניסים בעטיפה ורודה , מעדיף פי אלף את המקור , אני אכיר לך אמא שכולה , תגיד לי ואני אשלח לך את הפלאפון שלה. תתקשר ותגיד לה שהדרך שהיא בחרה להתאבל על בנה שמת במלחמת לבנון השנייה היא מגעילה .
והאמת שלדעתי היא מצביעת עבודה מסורתית שרק חושבת שזה יכול לקרב לבבוות ואולי לגרום לעתיד יותר טוב , כנראה שהיום גם מצביעי עבודה הם קיצוניים מטורפים .
אין בליבי כעס אל אם כזאת, אני לא דן אותה ולא שופט אותה, אני יכול רק להרכין ראש בפניה ולאחל לה שמעתה תדע רק טוב בחייה. רוי, הבעיה שלי היא עם הארגון הזה שמוצא לנכון לקיים אירוע פוליטי לכל דבר ועניין במסווה של טקס זיכרון. האם אתה מעלה על דעתך שתאורטתית היו בוחרות מספר משפחות להתייחד עם יקירהם באיזשהו פורום סגור (נניח בבית של אחת המשפחות) הייתי טורח או חושב בכלל להביע את מחאתי מולם. הייתי אומר לעצמי, שיחלימו במהרה וזה הכל.
כאן המקרה הוא שונה בתכלית, בוא לא ניתמם. אזכור של "אינתיפאדה" ו"נאכבה" בטקס זיכרון המוני ופתוח ביום הזיכרון לא מקובל בשום צורה. להכניס את חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה יחד עם האוייבים שהרגו בהם או התפוצצו במקומות הומים תחת קטגוריה משותפת של "נפגעי הסכסוך" זה בזיון, בושה וכלימה ומחייב כל אדם להתנער ולגנות את המעשה הנפשע הזה.
אני רוצה להאמין כי רבים מבאי הטקס, ואולי גם נציגי המשפחות השכולות שיהיו נוכחים בו (ואני לא רוצה להכנס כעת למספרם המצומצם מאוד לדעתי, בטח לשאר המשפחות השכולות בישראל שגם רגישותם וכאבם ביום הזה ראויים שילקחו בחשבון!) לא מודעים לכוונות של המארגנים.