תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 18:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עדשות מגע
הודעהפורסם: 21 אפריל 2012, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אני משתמש במשקפיים ומעבר לסרבול הן מגבילות אותי בשימוש במשקפי שמש
אני שוקל מעבר לעדשות מגע
בעד ? נגד ?
מה דעתכם ?

תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עדשות מגע
הודעהפורסם: 21 אפריל 2012, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
יש סיבה להיות נגד? אין לי משקפיים או משהו, אבל נראה לי שזה הרבה יותר נוח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
Bill Lawrence כתב:
יש סיבה להיות נגד? אין לי משקפיים או משהו, אבל נראה לי שזה הרבה יותר נוח..

יכול לגרום לסיכון ? מה עושים כשהולכים לישון ? עלות ? עדשות יומיות , חודשיות וכו'
מריפרוף על החומר זה נראה לי נושא מאוד סבוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2012, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מהעלות אין בזה שום חיסרון או סיכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2012, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
MaRtIn kay כתב:
חוץ מהעלות אין בזה שום חיסרון או סיכון

שינה עם עדשות - איך מתבצע ?
וכמה עולה ? יש הבדל בין סוגים והפירמות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2012, 23:46 
יש בזה את הדברים המעצבנים שלו. אינדיבידואלי.
אני לדוגמה חזרתי למשקפיים, ושם עדשות במקרים חריגים (ים, משחק כדורגל...)

זה לא ניתוח...אין שום סיבה לא לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 08:25 
לי יש עדשות כבר הרבה זמן, התחלתי מחודשיות (מתי שלא היו יומיות) ואז ניסיתי לפני נסיעה לתאילנד יומיות והן פשוט לא היו נוחות הן לא "התיישבו לי בעין" בצורה נוחה אז וויתרתי והמשכתי עם חודשיות. שמעתי על עוד חברה שניסתה יומיות וזה גם לא התיישב לה נוח אז זה פשוט ניסוי וטעייה

נרדמתי הרבה פעמים עם עדשות לא קורה כלום חוץ מזה שאתם קם עם עיניים יבשות ואפשר פשוט להרטיב אותם עם הנוזל של העדשות
אני קונה באופטקינה- בדיוק היה להם מבצע של 1000 ש"ח לשנתיים על חודשיות של חברת אורייזן

בכל מקרה זה חיים אחרים ביחס למשקפיים
בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 08:28 
זה מאוד משתנה מאדם לאדם. יש כאלה שמסוגלים להיות עם עדשות מגע 20 שעות ברציפות והם לא ירגישו אותן בכלל, ויש כאלה שאיך שהם שמים את העדשות בעיניים, זה מיד מפריע להם.
לי היו עדשות מגע במשך 10 שנים, ולצערי השתייכתי לקבוצה השניה. ניסיתי כל דבר: שנתיות, חודשיות, יומיות, כלום לא עזר.

מעבר לכך, זה לא מדויק שאין סיכונים. יש סיכונים לדלקות וסיבוכים, אבל הם לא משמעותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
מה ההבדל בכלל בין חודשיות ליומיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
בגדול אני בעד
בצבא הפסקתי ללכת עם עדשות כי הייתי בבור ומול מחשב כל היום, אז זה עשה לי כאבי ראש

לדעתי עדשות יומיות עדיפות בהרבה. כשמתמשים בעדשות חודשיות צריך להקפיד לשטוף אותן היטב אחרי כל שימוש, בעוד שעדשות יומיות פשוט זורקים לפח
וזה לא יותר מדי יקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
ועוד יתרונות ליומיות:
לא נורא אם איבדת אדשה
עדשות חודשיות אמורים לזרוק אחרי חודש, בלי קשר לכמות השימוש
וכשאתה עם עדשות יומיות ויש כמה ימים שלא שמת עדשות, אז לא קורה כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
עדשות זה עולם אחר ממשקפיים.
אני כבר 4-5 שנים הולך עם עדשות יומיות, כל דבר "מסוכן" שיכול לקרות קרה לי - נרדמתי עם עדשות ללילה - קמים עם עיניים יבשות נורא, כואב להוציא את העדשות כי הן יבשות בעין. בכלל, אל תישן עם העדשות זה אסור.
נקרעה לי עדשה בתוך העין, שמתי שתי עדשות באותה עין..ועדיין אני כאן היום. אבל כמו שאמרו פה כבר, זה מאוד תלוי, תלך לנסות - רק אל תבהל מהפעם הראשונה. לקח לי כמעט רבע שעה לשים את העדשות בפעם הראשונה, אחרי שבוע כבר חצי דקה לכל עין..היום בדיוק 6 שניות.
אני אישית ממש לא רגיש לעדשות, היו ימים שהייתי איתן 24 שעות רצוף..אבל יש אנשים שאחרי 6-7 שעות כבר לא מסוגלים יותר. מאוד תלוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
Adriano KD כתב:
עדשות זה עולם אחר ממשקפיים.
אני כבר 4-5 שנים הולך עם עדשות יומיות, כל דבר "מסוכן" שיכול לקרות קרה לי - נרדמתי עם עדשות ללילה - קמים עם עיניים יבשות נורא, כואב להוציא את העדשות כי הן יבשות בעין. בכלל, אל תישן עם העדשות זה אסור.
נקרעה לי עדשה בתוך העין, שמתי שתי עדשות באותה עין..ועדיין אני כאן היום. אבל כמו שאמרו פה כבר, זה מאוד תלוי, תלך לנסות - רק אל תבהל מהפעם הראשונה. לקח לי כמעט רבע שעה לשים את העדשות בפעם הראשונה, אחרי שבוע כבר חצי דקה לכל עין..היום בדיוק 6 שניות.
אני אישית ממש לא רגיש לעדשות, היו ימים שהייתי איתן 24 שעות רצוף..אבל יש אנשים שאחרי 6-7 שעות כבר לא מסוגלים יותר. מאוד תלוי.

רבע שעה בפעם הראשונה זה לא פחות ממדהים.
רוב האנשים שאני מכיר התקשו לרדת מהחצי שעה בשבוע הראשון, ואני מכיר מישהו שחודשים לא מצליח בפחות מרבע שעה. ככה שזה נורא אינדיבידואלי,
וזה לגבי הכל.
עם איזה עדשה יותר נוח, כמה זמן, אם לא יקרה כלום אם תרדם, אם העין תתייבש, כמה זמן לוקח לשים וכו'...
בגדול, עדשה יומית עדיפה על כל סוג אחר, גם מטעמי סטריליות וגם מטעמי בלאי טבעי של עדשה. הבעיה זה המחיר. רוב האנשים שאני מכיר נסגרים על חודשיות כי זה האמצע הבריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: