Adriano KD כתב:
עדשות זה עולם אחר ממשקפיים.
אני כבר 4-5 שנים הולך עם עדשות יומיות, כל דבר "מסוכן" שיכול לקרות קרה לי - נרדמתי עם עדשות ללילה - קמים עם עיניים יבשות נורא, כואב להוציא את העדשות כי הן יבשות בעין. בכלל, אל תישן עם העדשות זה אסור.
נקרעה לי עדשה בתוך העין, שמתי שתי עדשות באותה עין..ועדיין אני כאן היום. אבל כמו שאמרו פה כבר, זה מאוד תלוי, תלך לנסות - רק אל תבהל מהפעם הראשונה. לקח לי כמעט רבע שעה לשים את העדשות בפעם הראשונה, אחרי שבוע כבר חצי דקה לכל עין..היום בדיוק 6 שניות.
אני אישית ממש לא רגיש לעדשות, היו ימים שהייתי איתן 24 שעות רצוף..אבל יש אנשים שאחרי 6-7 שעות כבר לא מסוגלים יותר. מאוד תלוי.
רבע שעה בפעם הראשונה זה לא פחות ממדהים.
רוב האנשים שאני מכיר התקשו לרדת מהחצי שעה בשבוע הראשון, ואני מכיר מישהו שחודשים לא מצליח בפחות מרבע שעה. ככה שזה נורא אינדיבידואלי,
וזה לגבי הכל.
עם איזה עדשה יותר נוח, כמה זמן, אם לא יקרה כלום אם תרדם, אם העין תתייבש, כמה זמן לוקח לשים וכו'...
בגדול, עדשה יומית עדיפה על כל סוג אחר, גם מטעמי סטריליות וגם מטעמי בלאי טבעי של עדשה. הבעיה זה המחיר. רוב האנשים שאני מכיר נסגרים על חודשיות כי זה האמצע הבריא.