ציטוט:
מקור: ישראל שלי
הם אמינים כמו מיכאל בן ארי או פחות.
אני לומד באוניברסיטת חיפה, שמעתי הרבה על העניין הזה ועל עניין יום הזכרון באוניברסיטה.
עמדתי בצפירה והסתכלתי סביבי לראות האם יש משהו מיוחד. ראיתי ערבים ממשיכים לשבת, לדבר, לעשן, ולדבר בפלאפון, לי אישית זה לא הפריע וזו זכותם המלאה.
שחזרתי הביתה ראיתי בפייסבוק שמישהו ציין בקבוצה כמו "כולנו נגד השמאל הקיצוני" (קבוצה אמינה ושטנית בפני עצמה) את מה שציינו ברוטר. התקשרתי לכמה סטודנטים שעמדו בצפירה ברחבות אחרות, אני עמדתי ברחבה המרכזית, אף אחד מהם לא ראה ערבי רוקד, או שר. מישהי אחת ידידה טובה מאד שלי ואמינה ציינה שהם המשיכו לעבור דרך העומדים, לעשן להם בפרצוף, והיא גם נדחפה ע"י סטודנטית ערבייה בצורה לא נעימה תוך כדי צפירה. אבל אף אחד מהם לא ראה את מה שצויין (לא אומר שזה לא קרה, אבל התקשרתי לבדוק אם מישהו שם לב להתרסה מכוונת מוגזמת).
אני חייב לציין, שבתור סטודנט שם שכידוע עם דעות שנוטות יותר שמאלה אני נאלץ להתמודד עם דברים לא נעימים כ"כ. למשל שיש הפגנות באוניברסיטה וכלח השלטים בערבית, ששאלתי סטודנט מחזיק שלט מה כתוב שם הוא פשוט לא התייחס אליי, שאלתי שוב ושוב והוא לא התייחס אלי. שאלתי סטודנט אחר מחזיק שלט והוא אמר מה אכפת לך זה לא נוגע אליך, אמרתי לו שדווקא אני בעד הפגנות משותפות ואם אבין זה ייגע אלי, הוא אמר שהדבר היחיד שנוגע אלי זה רצח ילדים בעזה. מייד הגיע עוד סטודנט ערבי אחר והתחיל להגיד לי שתמיד שנאו את העם היהודי בגלל שהתבודד, וההיסטוריה מראה שיש סיבה לשנאת היהודים, שניה אחרי זה אמר שאני גזען (שבאתי בכלל לראות אם יש הגיון להצטרף אליהם להפגנה, עד עכשיו אין לי מושג על מה הפגינו). שאלתי אותו איך הוא מציק אנטישמיות שורשית ושניה אחרי זה מאשים אותי בגכזענות, קיבלתי ישר את התשובה לך תעקור איברים לאזרחי עזה, אמרתי לו שהוא יודע טוב מאד שזו תעמולה, ועם אנשים כמוהו אני יודע בדיוק מאיפה היא באה. העניינים התחילו להתחמם ועפתי משם שאמרתי לו שכמו שאני מחרבן על גזענים יהודים ופאשיסטים ככה אני מחרבן גם עליו והוא לא שווה יריקה, זה שהוא ערבי לא נותן לו פטור מיידי מהיותו גזען מהזן הנמוך ביותר.
ברור לי שסטודנט באשר הוא בכל העולם נפתח לפעילויות של תאים פוליטים ומעורבות חברתית, מטומטמים לא חסר מ2 הצדדים, יש לי מספיק אנשים ערבים שאני בקשר חברי איתם. אני נתקל בדברים לא נעימים בכלל באוניברסיטה, זו האמת. אין לי בעיה עם האמת, אבל שמתחילים בתעמולה גזענית והפצת שקרים שהם עצמם יודעים שאלו שקרים, שילכו לחפש את כושיליאמאמשלהם.
ושוב בקשר לידיעה, ישראל שלי = אמינות שווה לתחת.