תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 20:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סא"ל שלום אייזנר
הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 13:07 
איך אתה יודע שהוא אדם יקר שתרם לבטחון ישראל? בגלל שהוא לובש מדים? חסרים בצבא אנשים רעים וטיפשים? חסרים קצינים רשלנים שמזלזלים בחיי אדם ומפשלים?

אני כבר לא מדבר על "תרומתו" לבטחון ישראל. הרי המקרה הזה, והפרסום שלו ברחבי תבל, פוגעים בבטחון ישראל יותר מ-100 קסאמים בנגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 13:10 
נועם שחם כתב:
איך אתה יודע שהוא אדם יקר שתרם לבטחון ישראל? בגלל שהוא לובש מדים? חסרים בצבא אנשים רעים וטיפשים? חסרים קצינים רשלנים שמזלזלים בחיי אדם ומפשלים?

אני כבר לא מדבר על "תרומתו" לבטחון ישראל. הרי המקרה הזה, והפרסום שלו ברחבי תבל, פוגעים בבטחון ישראל יותר מ-100 קסאמים בנגב.

אני יודע שהוא תרם, כי הבנאדם סמח"ט ועשה את רוב חייו הבוגרים בצבא ביחידה קרבית.
את כל חייו הוא נתן לצבא, על חשבון עצמו והמשפחה שלו. בזמן שאתה חזרת כל יום מהמשרד הממוזג והיית עם אשתך והילדים, הבנאדם טחן בצבא. אתה באמת לא מבין את זה? אתה באמת לא מבין מה המשמעות של להיות מפקד גדוד וסמח"ט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

אני יודע שהוא תרם, כי הבנאדם סמח"ט ועשה את רוב חייו הבוגרים בצבא ביחידה קרבית.
את כל חייו הוא נתן לצבא, על חשבון עצמו והמשפחה שלו. בזמן שאתה חזרת כל יום מהמשרד הממוזג והיית עם אשתך והילדים, הבנאדם טחן בצבא. אתה באמת לא מבין את זה? אתה באמת לא מבין מה המשמעות של להיות מפקד גדוד וסמח"ט?

אם מישהו הוא גיבור ישראל אז יש לו אישור אוטומטי להכות אנשים חפים מפשע?
אתה תגיד אותו דבר גם על סמח"ט שאנס מישהי באיזו גינה?
על איזה פשעים בדיוק העבר הצבאי שלו נותן לו חסינות ועל איזה לא?
נניח לבזוז רכוש של מפגינים, מותר לו או אסור? ואם מותר, אז מאיזו דרגה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
הרגע הודיעו שאייזנר הוולגארי האלים הודח מצהל על ידי הרמטכל
טוב שנשארה שפיות אצל מישהו במדינה הזו
חבל שבאיחור כה רב

חבל שבאיחור? חבל שכ"כ מהר
זה רק מראה שלא הייתה פה שום בדיקה רצינית והסקת מסקנות
ופשוט הגישו את ראשו על מגש לתקשורת כדי שהפרשה תיעלם כמה שיותר מהר
לא רק מפגינים דניים, גם אייזנר ראוי ליחס הוגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
אע"ב, הסגן אלוף (במיל.?) הזה התנהג כבהמה מחליאה. אין איך לסובב את זה.

ובתור אדם עם השקפת עולם ריאליסטית ופרקטית, אתה אמור לדעת יותר טוב מהרבה אחרים שרוב הגלוריפיקציה הזו סביב אנשי מדים ש"נתנו את כל החיים שלהם" היא מגוחכת ברובה. הם מקבלים המון כסף על זה, פנסיה מוגדלת כבר מגיל צעיר (בלי קשר לג'וב הרווחי שלהם אחר השחרור). להיות איש קבע זו בחירת קריירה כמו כל בחירה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 13:23 
ערן כתב:

ובתור אדם עם השקפת עולם ריאליסטית ופרקטית, אתה אמור לדעת יותר טוב מהרבה אחרים שרוב הגלוריפיקציה הזו סביב אנשי מדים ש"נתנו את כל החיים שלהם" היא מגוחכת ברובה. הם מקבלים המון כסף על זה, פנסיה מוגדלת כבר מגיל צעיר (בלי קשר לג'וב הרווחי שלהם אחר השחרור). להיות איש קבע זו בחירת קריירה כמו כל בחירה אחרת.

מקובל.
מצד שני גם שחקני כדורגל זו בחירת קריירה כמו כל בחירה אחרת, והם מקבלים המון כסף על הג'וב שלהם, פורשים בגיל צעיר וחיים מהריבית, ועל הדרך גם יוצאים עם הרבה יותר דוגמניות ממה ששלום אייזנר יצא. זה לא מונע מכולם פה לחלק להם לבבות על כל דרדל'ה שהם נתנו נגד הפועל רישון ואח"כ רצו לקהל ונישקו את הסמל (פחחחחח).

ואני מסכים שהוא התנהג בצורה פסולה במקרה הזה. הנקודה שלי היא שלא נכון לקחת מבנאדם תרומה של 25 שנה למדינה ולזרוק אותה לזבל בגלל ארוע (חמור) בודד.
כמו-כן, בוא נשים דברים בפרופורציות. הבנאדם לא הרג אף אחד, ולא הפך אף אחד לנכה. אני לא מצדיק את המעשה, אבל התוצאות לא הרסניות ולא בלתי-הפיכות. מראית העין פה חמורה בהרבה מהתוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ערן כתב:

מקובל.
מצד שני גם שחקני כדורגל זו בחירת קריירה כמו כל בחירה אחרת, והם מקבלים המון כסף על הג'וב שלהם, פורשים בגיל צעיר וחיים מהריבית, ועל הדרך גם יוצאים עם הרבה יותר דוגמניות ממה ששלום אייזנר יצא. זה לא מונע מכולם פה לחלק להם לבבות על כל דרדל'ה שהם נתנו נגד הפועל רישון ואח"כ רצו לקהל ונישקו את הסמל (פחחחחח).

ואני מסכים שהוא התנהג בצורה פסולה במקרה הזה. הנקודה שלי היא שלא נכון לקחת מבנאדם תרומה של 25 שנה למדינה ולזרוק אותה לזבל בגלל ארוע (חמור) בודד.
כמו-כן, בוא נשים דברים בפרופורציות. הבנאדם לא הרג אף אחד, ולא הפך אף אחד לנכה. אני לא מצדיק את המעשה, אבל התוצאות לא הרסניות ולא בלתי-הפיכות. מראית העין פה חמורה בהרבה מהתוצאה.

התוצאה היא שאין לאנשים (בחלקים גדולים מהשטחים שבשליטת ישראל, אם לא בכולם) זכות להפגין כנגד מדיניות הממשלה.
זה לא בדיוק דבר של מה בכך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 13:31 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ערן כתב:

מקובל.

ערן די אמר את הדברים עבורי.

אני ממש לא מזלזל בהקרבה של אנשי הצבא ויחידות השדה. אני מכיר טוב מאד את הנושא, אני מכיר הרבה אנשים כאלו ומעריך את תרומתם.

מצד שני, דווקא בגלל שאני מכיר את הענין וגם יודע שבצה"ל (כמו בכל ארגון גדול), יש גם אוכלי חינם ולא מעט פסיכופאטים ואנשים לא ראויים, אז אני לא יכול לקבל את הקו שבאופן אוטומטי כל לובש מדים הוא סוג של אלטרואיסט. רובם לא. חלק גדול מאנשי הקבע נמצאים במקום הזה מתוך מניעים כלכליים, קריירה וכו' ובגלל שבמקום אחר, מחוץ לצבא, אין להם סיכוי להשיג בטחון כלכלי ותעסוקתי דומה.

לא יודע לאיזה חלק משתייך אייזנר (אולי קצת מזה וקצת מזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 13:31 
נועם שחם כתב:

בפעם השניה היום :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 13:59 
נועם שחם כתב:
ערן די אמר את הדברים עבורי.

אני ממש לא מזלזל בהקרבה של אנשי הצבא ויחידות השדה. אני מכיר טוב מאד את הנושא, אני מכיר הרבה אנשים כאלו ומעריך את תרומתם.

מצד שני, דווקא בגלל שאני מכיר את הענין וגם יודע שבצה"ל (כמו בכל ארגון גדול), יש גם אוכלי חינם ולא מעט פסיכופאטים ואנשים לא ראויים, אז אני לא יכול לקבל את הקו שבאופן אוטומטי כל לובש מדים הוא סוג של אלטרואיסט. רובם לא. חלק גדול מאנשי הקבע נמצאים במקום הזה מתוך מניעים כלכליים, קריירה וכו' ובגלל שבמקום אחר, מחוץ לצבא, אין להם סיכוי להשיג בטחון כלכלי ותעסוקתי דומה.

לא יודע לאיזה חלק משתייך אייזנר (אולי קצת מזה וקצת מזה).

מסכים עם כל מה שאתה כותב.
ועדיין, העליהום הקיצוני הזה על בנאדם עם עשיה של 25 שנה על סמך אירוע אחד בודד, שעם כל החומרה שלו הסתיים רק בפצעים קלים של אדם אחד ולא מעבר לכך - חרג מכל פרופורציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
אע"ב, מסבירים לך ואתה לא מבין.
לומר "נתן את חייו לצבא", "השקיע לטובת המדינה" ושאר ירקות לא תופס.
זו בחירת קריירה. אחת משתלמת אפילו.

נראה לך הגיוני שעל אנס יגידו "הוא תרם לפיתוח התקשורת האלחוטית במשך מירב שנותיו"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 14:14 
אגב, אמנם מדובר, לכאורה, בתקרית חד פעמית (כי הרי ב-רוב המקרים אין צלם פלסטיני באזור) שבפעם הזו המצלמה תפסה אותו, אבל התחושה שלי היא שזו לא הפעם הראשונה שהוא מפוצץ ככה מישהו. שים לב בסרטון גם באיזה קור רוח הוא עושה את זה.

אני מסכים איתך שהרבה אנשים תופסים טרמפ על הענין, אבל אני גם ממש לא רואה צורך לרחם על אייזנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 14:17 
אדום נחמד כתב:

נראה לך הגיוני שעל אנס יגידו "הוא תרם לפיתוח התקשורת האלחוטית במשך מירב שנותיו"?

אני מבין מצוין. אתה זה שלא מבין.
אני מסביר לך שמדובר באדם ששירת את המדינה במקצוע עם הקרבה אדירה שלו ושל משפחתו, במשך שנים ארוכות, ואתם עושים עליו עליהום בגלל אירוע בודד עם תוצאות לא מאוד חמורות.
נכון שהוא קיבל כסף על עבודתו, אבל זה לא מוריד מנקודות הזכות שהוא צבר במשך 25 שנה של תרומה אדירה לבטחון המדינה. יקיר הפורום דב חנין לא מקבל 35 אלף שקל בחודש על עבודתו כחבר כנסת? יקיר הפורום שי אבוטבול לא מקבל 150 אלף יורו נטו לעונה על עבודתו ככדורגלן בהפועל?
השכר של מר אייזנר איננו רלוונטי לדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 14:21 
נועם שחם כתב:
אגב, אמנם מדובר, לכאורה, בתקרית חד פעמית (כי הרי ב-רוב המקרים אין צלם פלסטיני באזור) שבפעם הזו המצלמה תפסה אותו, אבל התחושה שלי היא שזו לא הפעם הראשונה שהוא מפוצץ ככה מישהו. שים לב בסרטון גם באיזה קור רוח הוא עושה את זה.

אני מסכים איתך שהרבה אנשים תופסים טרמפ על הענין, אבל אני גם ממש לא רואה צורך לרחם על אייזנר.

ברור שזה לא ארוע בודד. זה אפילו לא ארוע בודד באותו יום ובאותה גזרה. אבל כאן זה נתפס בברור במצלמה.
אשר ל"נזקי" הארוע. ראשית, לא צריך להתעלם מהנזק התקשורתי. שנית, הנזק הוא מעבר לנזק הפיזי ואפילו התקשורתי אלא גם נזק בסיסי לזכויות אדם. שלישית, העובדה שהנזק הפיזי למפגין הוא לא חמור (מתוך הנחה שהוא לא חמור) היא בהרבה מובנים מזל. היה בקלות, אבל ממש בקלות, יכול להיות נזק חמור באמת.
ואגב, אע"ב גם אם זה היה ארוע חד פעמי היה ראוי להעניש את האדון בחומרה (ואני לא יודע למה אתה מניח שזה שהוא סמח"ט הבקעה מעיד שהוא תרם תרומה מיוחדת. עובד הי-טק שקורע את התחת ומכניס למדינה מליונים במיסים ישירים ועקיפים כמו גם מטבע זר תורם יותר מהרבה סא"לים שראיתי בצה"ל). הוא סא"ל בצה"ל. אם הוא לא יכול להשתלט על העצבים שלו (תמיד), אז כדאי שהוא ימצא לעצמו עיסוק אחר.
זה שהוא פתח את הפה שלו ותקף את הרמטכ"ל ואלוף הפיקוד זה רק הציפוי שעל העוגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אדום נחמד כתב:

אני מסביר לך שמדובר באדם ששירת את המדינה במקצוע עם הקרבה אדירה שלו ושל משפחתו, במשך שנים ארוכות, ואתם עושים עליו עליהום בגלל אירוע בודד עם תוצאות לא מאוד חמורות.
נכון שהוא קיבל כסף על עבודתו, אבל זה לא מוריד מנקודות הזכות שהוא צבר במשך 25 שנה של תרומה אדירה לבטחון המדינה. יקיר הפורום דב חנין לא מקבל 35 אלף שקל בחודש על עבודתו כחבר כנסת? יקיר הפורום שי אבוטבול לא מקבל 150 אלף יורו נטו לעונה על עבודתו ככדורגלן בהפועל?

אם אתה מבין, למה אתה ממשיך לטעון את זה? יופי שהוא נתן מעצמו. למה הוא טוב יותר מכל אחד אחר?
ואגב אתה כבר מזכיר את שי או דב חנין, אם אחד מהם יעיז לעשות משהו דומה אף אחד לא יזכור לו שום דבר חיובי.
הוא לא טעה, הוא לא מעד, הוא לא גנב פחית קולה מהסופר. הוא פאקינג פירק פרצוף לבחור שלא איים עליו בשום צורה. כשהוא עומד בעין הסערה, מצולם, ומודע להשלכות המעשים שלו.
אבל לא, הוא "נתן מעצמו" ו"הקריב" את חייו. המסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הזה שאתמול הייתה לו תחבושת על היד והיום היא מקובעת פשוט ענק :BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
R.e.L כתב:
אחות של חברה שלי (תצפיתנית בבקעה) משרתת תחת הדביל הזה.
היא סיפרה לי שלבן אדם יש היסטוריה מטורפת של אלימות כלפי פלסטינים.
רק בחודשים האחרונים הוא ירה על בן אדם ובמקרה אחר זרק פצצת תאורה לתוך בית שנשרף כולו .
כמובן שהכל נסגר בתוך צה״ל ב״תחקירים״ שהם מבצעים..
גם המקרה הנ״ל, אם לא היה מצולם, אף אחד לא היה שומע עליו.
פשוט עצוב :cry:

מתי כל התמימים בפורום יבינו שזו לא הייתה מעידה חד פעמית?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
R.e.L כתב:
R.e.L כתב:
אחות של חברה שלי (תצפיתנית בבקעה) משרתת תחת הדביל הזה.
היא סיפרה לי שלבן אדם יש היסטוריה מטורפת של אלימות כלפי פלסטינים.
רק בחודשים האחרונים הוא ירה על בן אדם ובמקרה אחר זרק פצצת תאורה לתוך בית שנשרף כולו .
כמובן שהכל נסגר בתוך צה״ל ב״תחקירים״ שהם מבצעים..
גם המקרה הנ״ל, אם לא היה מצולם, אף אחד לא היה שומע עליו.
פשוט עצוב :cry:

מתי כל התמימים בפורום יבינו שזו לא הייתה מעידה חד פעמית?!

אני חושש שאתה מתבלבל בין תמימים למיתממים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:03 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אדום נחמד כתב:

אז מותר להם להרביץ לאנשים?
איך זה קשור בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:11 
חיזר לו היה נוחת באשכול הזה היה מגיע למסקנה
שאייזנר הזה הוא מפקד איינזגרופן לפחות
הוא אכן עשה מעשה מביש ומקומם וגרם נזק עצום לישראל
אבל הוא לא רצח אף אחד לא אנס ולא גנב
את עונשו הוא קיבל אפילו בלא משפט כפי שהעיר כאן בצדק המשתמש הפועל
אז מה עוד אתם רוצים?
לשלוח אותו לכלא? להוציא אותו להורג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:22 
Yobov כתב:
הקטע הזה שאתמול הייתה לו תחבושת על היד והיום היא מקובעת פשוט ענק :BOW: :LOL2:

שמתי לב לזה גם. עד מחר יהיה לו שם גבס. הבעייה של הקלגס היא שיש תיעוד די מלא של הארוע וככל שמתפרסם קליפ יותר ארוך ממה שהיה שם ככה הטענות שלו על ההתקפה הנוראית שהוא עבר נראות יותר ויותר מגוחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:24 
"תרומתו לביטחון המדינה"
כאילו שהוא לא מקבל על זה 30 אלף בחודש.
סתם חמור וטוב שזרקו את הטמבל הזה,פחות אחד יותר נחמד.ואני לא מבין את החיילים הסתומים האלו שמגנים עליו..אם הוא חרא כלפי איזה דני עם אופניים,זה גם יכול להיות אותו היחס כלפי חייליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
לא עבודה שלי ואין אני מזדהה עם תוכנה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
פאביו כתב:
הרגע הודיעו שאייזנר הוולגארי האלים הודח מצהל על ידי הרמטכל
טוב שנשארה שפיות אצל מישהו במדינה הזו
חבל שבאיחור כה רב

חבל שבאיחור? חבל שכ"כ מהר
זה רק מראה שלא הייתה פה שום בדיקה רצינית והסקת מסקנות
ופשוט הגישו את ראשו על מגש לתקשורת כדי שהפרשה תיעלם כמה שיותר מהר
לא רק מפגינים דניים, גם אייזנר ראוי ליחס הוגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
כך מפנים הפגנה אלימה בדנמרק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
כך מפנים הפגנה אלימה בדנמרק

הכול טוב ויפה, אבל ההפגנה שאייזנר פיזר לא היתה אלימה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 19:06 
בשולי הדברים אני חייב להעיר שאני לא מבין מה יש לכל האירופים האלה לחפש כאן ומה זה ענינם מה שקורה כאן
על דעתו של ישראלי כלשהו עלה אי פעם ליסוע לדנמרק ולהפגין שם בעד עצמאות לגרינלנד?
או ליסוע לשבדיה ולהפגין שם למען המיעוט הבוסני המדוכא?
שלא לדבר על העאלק מעצמות קולוניאליות בריטניה וצרפת או על ספרד שמסרבת לתת עצמאות לבאסקים
יאללה תתחפפו מכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
הפועל, מהיכרותך את מערכות הממסד הישראלי - אתה מאמין שטיפול חודר, מעמיק וארוך בפרשה הזו היה עושה יותר צדק? או שמא רק היה מאפשר - כמיטב המסורת - השכחה וטשטוש שנסמכים על הזיכרון הישראלי הציבורי הקצר? והאם אתה חושב שטיפול מעמיק יותר בפרשה היה עוקר את כל מקרי האלימות הצבאיים כנגד פלסטינים ופעילי שמאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 19:36 
mkorman1 כתב:
בשולי הדברים אני חייב להעיר שאני לא מבין מה יש לכל האירופים האלה לחפש כאן ומה זה ענינם מה שקורה כאן
שלא לדבר על העאלק מעצמות קולוניאליות בריטניה וצרפת או על ספרד שמסרבת לתת עצמאות לבאסקים
יאללה תתחפפו מכאן

ברוב המדינות האלו אין מאבק אמיתי נגד כיבוש. זאת הבעייה במציאת דוגמאות מקבילות. כיום אין עוד דמוקרטיה מערבית שכובשת שטח ובו מליוני תושבים זרים במשך עשרות שנים.
הבדל שני הוא שהרבה ישראלים בגיל של המפגינים האירופאים האלו עסוקים בלעשות צבא.
ועדיין, היו ישראלים שהשתתפו במחאות בינ"ל.

והפועל, איך זה בדיוק "מהר"? כמה זמן לוקח לדעתך לבדוק מה היה שם? היו עשרות עדים ויש וידאו של הארוע. מעבר לזה למיטב הבנתי זאת הדחה מהתפקיד ואפילו לא פיטורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 19:40 
mkorman1 כתב:
יאללה תתחפפו מכאן

זה מעיד יותר עלינו מאשר עליהם.
למה באמת שישראלים לא יפגינו בשגרירות סין נגד דיכוי העם הטיבטי החביב?

מודעות גלובלית ואיכפתיות עולמית הם דברים מבורכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: