תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קהל יריב
הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
עפתם לגמרי.
תקפו אותם או לא תקפו אותם?
אם לא אז מה כל הזיוני שכל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
מקסימום טיפה דחיפות אבל פחות מיזה..
אבל מכאן ועד להגיד שתקפו אותם, כאילו באו עליהם 30 ביריונים עם אלות זה מוגזם ולא נכון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא דיבר על בריונים עם אלות. גם מהפורום וגם ממה שהם מספרים עולה שאוהדי ר"ג ספגו איומים, יריקות, דחיפות ופה ושם גם מכות. לא סיפור גדול, נכון, אף אחד לא גמר בבית חולים. אבל זה לא צריך להיות סיפור גדול כדי לבאס ת'תחת, ולתהות מה בכלל גורם לאוהדים שמתגאים בגישה אחרת לספורט לחשוב שלגיטימי לתקוף פיזית, לא משנה באיזו רמה, אוהדים של קבוצה יריבה.

עכשיו, זה לא שאני מצפה לקהל קונצרטים, וממש אין לי בעיה עם קללות והומור שחור ברוב המקרים, ואם שרים "בתאונת מטוס קלה" אני אצטרף בכיף. יש קו מאוד ברור בין זה לבין אלימות פיזית או איום באלימות כזאת. הוא לא צריך להיחצות בענק, מספיק שהוא נחצה קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
היו קהלים יותר פעילים בהדר יוסף שלא זכו לעשירית מהעוינות שהדבילים בסגול קיבלו.
זה היה אוסף של ילדי כפות שהיו עסוקים בתנועה מתמדת בין פרובוקציה ולבכות לשוטר מיד אחריה ( כי מדברים אליהם לא יפה אחרי הפרובוקציה).
אם לא היו מצלמות הם באמת היו חוטפים מכות , לא מהקהל - מהסדרנים והשוטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
עזבו שטויות,
שמעתם את החולת נפש שצרחה את החיים שלה כל פעם שהיו זריקות עונשין שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
ממה שאני הבנתי אוהדת שלהם ניסתה לקרוע את הדגל, והתחילו גם לשיר אוסישקין חנייה.
אם זה אכן היה המצב, שלא יתפלאו שלא כולם מקבלים אותם בחיבוקים.
אלימות פיזית זה לא דבר טוב, אבל מי שמתנהג בצורה כזאת, הוא פרובוקטור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 14:15 
הצמד גרמנים האלה כל משחק בהדר יוסף רבים עם כולם
עם קהלים כמו חולון חיפה ראשון וגליל היו פחות בעיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
נו, בסדר. בסך הכל שונא הפועל שמתעקש שהחבורה המיותרת של ר"ג קיבלה מכות, למרות עמוד וחצי שאנשים שהיו שם חוזרים ואומרים שלא היו מכות. אין מה להתרגש.

*גילוי נאות: אני לא הייתי שם ולא ידוע לי מה בדיוק קרה. בדיוק כמו dorz.
מה לעשות שאני מאמין לאוהדי הפועל שאני מכיר מאשר לזקנה עם "הפרעה קשה" ולנערת S&M.

**וכמובן שאם אכן הייתה אלימות אז אני מגנה בכל תוקף ו"היא ניסתה לקרוע את הפריסה" זה לא תירוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קהל יריב
הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 14:26 
״אוהדי״ רמת גן הם הקהל היחיד בהדר יוסף שתמיד יש איתו בעיות. מעניין מי צריך לקחת מזה חומר למחשבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
הכח וינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 14:56 
המטורפת שצרחה בהתקפות שלנו חייבת טיפול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
הם לא צריכים טיפול.
וגם לא מכות. אסור להגיע לזה.
אבל יש הבדל בין להוריד דגל, לבין לנסות לקרוע אותו
ובין להיות קהל יריב במגרש ביתי, לבין להתגרות בכוונה ולשיר אוסישקין חניה

אם אנחנו נבוא לחולון, או למלחה, ואוהד יקרע להם דגל ויתחיל לצרוח עליהם "למה לא הלכתם בפיגוע", לא מגיע לו מכות, אבל זה די ברור שהוא פרובוקטור ומחפש את זה, ויש אנשים שרף הסובלנות שלהם לא גבוה עד כדי שיסבלו את זה בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 19:06 
גרסתו של הסמרטוט מר"ג לאירועים - אתם מוזמנים להגיב ולהציף אותו. שיישרף...

http://www.facebook.com/notes/gal-green ... 5190578114

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 19:12 
הפועל כתב:
הם לא צריכים טיפול.
וגם לא מכות. אסור להגיע לזה.
אבל יש הבדל בין להוריד דגל, לבין לנסות לקרוע אותו
ובין להיות קהל יריב במגרש ביתי, לבין להתגרות בכוונה ולשיר אוסישקין חניה

אם אנחנו נבוא לחולון, או למלחה, ואוהד יקרע להם דגל ויתחיל לצרוח עליהם "למה לא הלכתם בפיגוע", לא מגיע לו מכות, אבל זה די ברור שהוא פרובוקטור ומחפש את זה, ויש אנשים שרף הסובלנות שלהם לא גבוה עד כדי שיסבלו את זה בשקט.

אתה שמעת איך היא צרחה בהתקפות וגם על השוטרים ? הבחורה קורבן אונסב-100%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
גרסתו של הסמרטוט מר"ג לאירועים - אתם מוזמנים להגיב ולהציף אותו. שיישרף...

http://www.facebook.com/notes/gal-green ... 5190578114

חתיכת מלשין קוקסינל ובכיין. איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
הוא בעיקר שקרן. מצחיק שהוא שמט את זה שהוא קרע את הדגל, וניסה להיות פרובקטור בכוונה.

בכל מקום אנחנו צריכים להיות נגד אלימות, אבל יש גבול כמה אפשר לעשות דווקא ולצפות שלא יקרה כלום. עלינו לא ידרכו ככה. וזה צריך להיות מסר גם לקהל שבא אלינו הביתה וגם לשופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
חברים. קראתי את מה שהבחור כתב בדיוק כמוכם, והחלטתי לדבר איתו בשביל באמת להבין מה קרה אתמול, מתוך כעס שלי על ההתנהגות שלהם ומתוך רצון לשמוע.
אחרי שדיברנו על מספר עניינים, הוא ביקש ממני להעביר לכם את התגובה הבאה:
ציטוט:

חשוב לי להגיב על הנאמר ועל האירועים, בעיקר מתוך רצון להרגיע את הרוחות. למרות הרושם האחר שנוצר, בשום שלב לא היתה לי כוונה להלהיטן, ואני מאמין כי ניתן להרגיע אותן.

אז כך נראו האירועים מהצד שלי:
לפני פתיחת המשחק, פרשתם שלט גדול לכל אורך המגרש. הקהל שלנו רוכז ביציע צדדי, כולכם יודעים היכן, בקצה המגרש. כשניסיתם לפרוש את השלט גם עלינו, התעצבנתי. יתכן כי תגובותיי היו מתריסות וזועמות יתר על המידה, אבל אני מניח שרבים מכם חוויתם את תחושת המיעוט במשחקי חוץ. זה לא נעים כשלא סופרים אותך, וזו היתה התחושה שלי.
בשלב זה ביקשתי כי לא יפרשו את השלט מעלינו, בקשות שלא נענו. אז החזקתי את השלט, ומנעתי את פרישתו מעלינו.

כאן מתחיל הוויכוח בינינו - רבים כאן טוענים כי ניסיתי לקרוע את השלט. אני שואל אותם - האם ראיתם אותי במו עיניכם מנסה לקרוע אותו בצורה זו או אחרת, או שראיתם את השלט קרוע לאחר מכן, והנחתם כי קרעתי אותו?
נכתב כאן כי האישה המבוגרת ניסתה לקרוע אותו, אקבל את דבריכם, כי אני פשוט לא ראיתי אחרת. אם היא אכן עשתה זאת, אין ספק כי זה חמור.
באותן דקות, אני אישית הייתי עסוק באירוע אלימות שגם לגביו יש טענות כי הוא לא נעשה, אבל אני אחזור עליו - בא אוהד, דרש ממני לעזוב את הדגל, החל לדחוף אותי, לאיים עליי, בהמשך אחז בצווארי ונתן לי מכה חזקה בעורף. האם זה איום ונורא? בוודאי שלא. האם זה צריך לקרות במגרשי ספורט?

עכשיו אשאל אתכם חברים, כיצד היה עליי להגיב. דיברתם כאן לא פעם על כך שכמיעוט יש לנהוג בהתאם. האם היה עליי להשיב לו ולהכות אותו חזרה? אני בחרתי שלא לעשות כן, ופניתי לסדרנים. פנייה זאת זיכתה אותי בעוד מטר קללות ואיומים.

עניין התוף פחות חשוב בעיניי, למרות שגם הוא חמור. אך לנושא הפרובקציות אני חייב להגיב. נכתב כאן שוב ושוב על כך שבאנו רק לעצבן ולעשות פרובוקציות.
קודם כל, המטרה שלי, כמו שלכם, בכל משחק אליו אני הולך היא לעודד את קבוצתי. איתרע מזלי, ואני אוהד את עירוני רמת גן. יצא לי לצחוק על זה עם כמה אוהדים שלכם לפני המשחק, שאתם מתלוננים על אהדת הפועל, בעוד יש מסכנים כמוני שאוהדים את רמת גן. לא מאחל לכם את החוויה של להיות עם עוד חמישה אוהדים כנגד אלף. נעים וקל זה לא.

אז אנחנו עושים מה שאנחנו יכולים. ואם זה לצעוק צעקות לא שגרתיות, זה קורה. האם אנחנו עושים זאת כדי לעצבן? לא, אנחנו עושים זאת כדי להישמע. כי אם נצעק כמו כל אוהד, לא ישמעו את החמישה מול האלף. אם נעשה זאת אחרת, מסתבר ששומעים.

אילו פרובקציות אחרות עשינו, מלבד הדגל עליו אקווה שתקבלו את גרסתי, למרות שכשאינכם מכירים אותי, איני יודע כמה שווה היא בעיניכם.
האירוע היחיד אשר עולה בדעתי, מעבר לטענה כי עודדתי לכיוונכם (ויתכן כי זה אכן קרה, יודעים מה, יתכן כי בלהט המשחק אף רציתי מעט להתגרות. לא זוכר. אבל שוב, בבקשה, נסו גם להבין את הצד השני - במיעוט מטורף חוטף קללות ואיומים וכלוא ביציע שלו על ידי האבטחה, מתוך דאגה לביטחונו.)
בכל אופן, אותו אירוע התרחש בסוף הרבע השלישי, בו ביקשתי לקרוא לשוטר מתוך רצון להתלונן על אותו אוהד בסיום המשחק, ובקשה מהשוטרים כי לא יברחו לי.
בשלב זה, החלו שלל אוהדים לקלל אותי, לנופף ולאיים. בתגובה מחאתי להם כפיים. האם זאת התגובה הבוגרת והטובה ביותר שיכולתי למצוא? כנראה שלא. האם מישהו מכם יכול בכנות להגיד שכשהמון היה מקלל אותו, במשחק חוץ, לאחר שחווה את החוויה הסובייקטיבית שלי, הוא היה מגיב פחות מכך?
תגובה לטענה אחרונה - בשום שלב לא שרנו על אוסישקין או כל שיר אחר כנגדכם. יודעים מה, אומר אחרת. אני לא שרתי ואני בטוח ב99 אחוז שגם אף אחד אחר לא. הזמן היחיד בו יתכן כי מישהו שר שירים כאלו (למרות שזה לא סביר, כשאני לא שר לרוב אף אחד לא שר), היה בזמן העימות עם אותו בחור. יתכן כי אוהד שלנו בצד שר את זה, אבל ממש קשה לי להאמין. שרנו שלושה שירים במשחק - הו רמת גן (גם כן שיר), סגול עולה, והבאנו שלום עליכם. זהו.

כך או אחרת, אשמח להסברים, אשמח לתגובות (גם לפייסבוק שלי, שפורסם כאן) וכל דבר אחר.

אני מרגיש שהדברים הגיעו לאן שהגיעו מתוך אי הבנה מסויימת, ובאמת אשמח להבהירם. אני גם מתנצל אם בהתנהגותי פגעתי במישהו. לא היתה לי כוונה כזאת בשום שלב.

לילה טוב, ותודה לאור על כך שפנה אליי כדי להגיב על האירועים, ולאחר מכן היה מוכן לפרסם את תגובתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שיש לי להגיד לך פה בפורום (את השאר שלחתי לך בפייסבוק ובאימייל)
שאתה צודק שהתעצבנת מזה שהורידו עליכם דגל פריסה,אבל,במצב העניינים שנוצר,שאתם בערך 10 ואנחנו 1000 זה היה מאוד לא חכם לנסות להזיז את הדגל. כמו שאוהדי מכבי בכדורגל ברוב חוכמתם זרקו רימון עשן ליציע של פאו בפאו (וקיבלו בראש). אם עליי היו מורידים דגל והייתי בכזה חסרון לא בטוח שהייתי מגיב בכלל,הייתי נותן לדקה הזאת לחלוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 21:56 
Yobov כתב:
הדבר היחיד שיש לי להגיד לך פה בפורום (את השאר שלחתי לך בפייסבוק ובאימייל)
שאתה צודק שהתעצבנת מזה שהורידו עליכם דגל פריסה,אבל,במצב העניינים שנוצר,שאתם בערך 10 ואנחנו 1000 זה היה מאוד לא חכם לנסות להזיז את הדגל. כמו שאוהדי מכבי בכדורגל ברוב חוכמתם זרקו רימון עשן ליציע של פאו בפאו (וקיבלו בראש). אם עליי היו מורידים דגל והייתי בכזה חסרון לא בטוח שהייתי מגיב בכלל,הייתי נותן לדקה הזאת לחלוף.

לא בפאו הם זרקו רימון בפנא הם זרקו רימון... ואז החברים של פנא שזה פאו מהעיר הקרובה גנבו למכבי את השלטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
מבחינה עובדתית הבחור צודק במאה אחוז.
אני יושב חצי מטר מהיציע שלו (הפינה קרובה לשירותים ואני מלווה ב4 ילדים עם שלפוחית בגודל אפון), אף אחד לא שר על חניה באוסישקין.
וגם אם כן היה שר זו לא סיבה לאלימות, אוהדי הפועל צריכים להיות הראשונים לומר שציניות וארסיות לא צריכים להוביל לאלימות. הוא לא שר את השיר הזה.
האישה המבוגרת עשתה ניסיון לקרוע את הדגל, היא כמובן לא הצליחה אלא לקמט אותו. וכשבא בחור משלנו לחלץ אותו מידיה החל עימות שדווקא הבחור הזה חטף כאפה.
אז מה חטאו?
הוא מעודד קבוצה מיותרת? (בניגוד להפועל ר"ג)
הוא מעודד קבוצה עם 10 אוהדים? (כי כשבאו חולון ושרו לנו בבית שאימא שלנו זןנה, לא בדיוק קפצנו)
שיש לו חברה מטורללת?

אני מסכים עם מי שכותב שאסור לתת לקהלים אחרים לדרוך עלינו, אבל רבאק, המדובר בפינצ'ר ננסי, לדרוס אותו? לא ספורטיבי. הרגשתי ממש לא נעים.

ואחרי כל הנ"ל, אני רוצה להדגיש לדור הזה ש"כותב פה בפעם הראשונה", לא הייתה אלימות, הייתה תחושה של איום באלימות. לא צריך להיות, אבל קיים בכל אירוע ספורט עם 2 קהלים. משהו שאולי לא מוכר לך בכדורסל, אבל רווח בעולם. אתה לא רוצה לבוא? אל תבוא. תחפש לך תירוץ אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 23:35 
אגב, בלי קשר לנושא בכלל,
לעקוב בכזאת אדיקות ומסירות אחרי קבוצה כמו מכבי רמת גן - וואו, באמת כל הכבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 23:48 
דני גולפיטק כתב:
אגב, בלי קשר לנושא בכלל,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
דני גולפיטק כתב:
אגב, בלי קשר לנושא בכלל,

זה נכון, אבל עובדה היא שתמיד הוא והחברה שלו "קורבן האונס" הם המטרות ל"אלימות הקהל".
גם בעונה שעברה אלה היו הם שהחליטו לתקוע בזמבורה באמצע היציע הישיבה של המבוגרים וכשביקשו מהם להפסיק או לזוז הם הגבירו את התדירות בשביל לעשות דווקא.
אולי הבעיה היא אצלם?
הם רוצים להישמע? שלא יתפלאו שהם נשמעים לא טוב לחלק מהאנשים, ובשנה שעברה זה היה מישהו שבאמת משתדל לשמור על רוגע בגלל המסה הגדולה שלו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
מבחינה עובדתית הבחור צודק במאה אחוז.
אני יושב חצי מטר מהיציע שלו (הפינה קרובה לשירותים ואני מלווה ב4 ילדים עם שלפוחית בגודל אפון), אף אחד לא שר על חניה באוסישקין.
וגם אם כן היה שר זו לא סיבה לאלימות, אוהדי הפועל צריכים להיות הראשונים לומר שציניות וארסיות לא צריכים להוביל לאלימות. הוא לא שר את השיר הזה.
האישה המבוגרת עשתה ניסיון לקרוע את הדגל, היא כמובן לא הצליחה אלא לקמט אותו. וכשבא בחור משלנו לחלץ אותו מידיה החל עימות שדווקא הבחור הזה חטף כאפה.
אז מה חטאו?
הוא מעודד קבוצה מיותרת? (בניגוד להפועל ר"ג)
הוא מעודד קבוצה עם 10 אוהדים? (כי כשבאו חולון ושרו לנו בבית שאימא שלנו זןנה, לא בדיוק קפצנו)
שיש לו חברה מטורללת?

אני מסכים עם מי שכותב שאסור לתת לקהלים אחרים לדרוך עלינו, אבל רבאק, המדובר בפינצ'ר ננסי, לדרוס אותו? לא ספורטיבי. הרגשתי ממש לא נעים.

ואחרי כל הנ"ל, אני רוצה להדגיש לדור הזה ש"כותב פה בפעם הראשונה", לא הייתה אלימות, הייתה תחושה של איום באלימות. לא צריך להיות, אבל קיים בכל אירוע ספורט עם 2 קהלים. משהו שאולי לא מוכר לך בכדורסל, אבל רווח בעולם. אתה לא רוצה לבוא? אל תבוא. תחפש לך תירוץ אחר.

מסכים, אבל אני דווקא אומר ההיפך: dorz - תבוא. אלא אם כן אתה מנחס אותנו (אולי זה מה שקרה בשנה שעברה?), ואז אל תבוא ;)

*הערה: אולי קראתי את מה שכתבת לא נכון ובעצם התכוונת שהפועל ר"ג מיותרת? כי אם כן, You and I have a beef.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ר"ג הינו מועדון עתיר זכויות. עירוני ר"ג היא פיקציה ממומנת מכספי דוחות חניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
הפועל ר"ג הינו מועדון עתיר זכויות. עירוני ר"ג היא פיקציה ממומנת מכספי דוחות חניה .

:BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: