תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קהל יריב
הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
חייב אבל חייב לדחוף אותם באיזה פינה במזנון או משהו,הם היו 5 ועדיין הפעילו לחץ על השופטים והשחקנים שלנו (טוב ככה זה שהם יושבים מטר מהאוזניים שלהם)
ואני יודע שזה ייאלץ אותנו לעשות הפרדה ולקחת כמה מקומות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קהל יריב
הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
השלטים שהם תלו גם מאחורי הסל השמאלי :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
נערים מעצבנים, החמישה האלה. בעיקר הדתי שם.

וחייבים, פשוט חייבים להגלות קהל יריב לפינה למעלה. לדחוק אותם לפינה מתחת לגג. איפה שיש קורי עכביש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שהבנתי ההנהלה לא תסכים לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 21:17 
זה נכון שהם במיקום בעייתי אבל זהו המחיר של המגרש הזה שבו במקום שהקהל ישב על השופטים הוא יושב למעלה!
במקום זה אנחנו צריכים למלא את המקומות שמאחורי הסלים לא בילדים שאין להם מושג מהקבוצה אלא באוהדים שמציקים לשופטים
ולשחקני היריבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
לא היה ולא יהיה יותר מעצבן מהאוהדת המבוגרת שבחוצפתה ניסתה לקרוע לנו את הפריסה, ומההיא שצורחת בקול צווחני ודק בכל עונשין או בוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
במקום זה אנחנו צריכים למלא את המקומות שמאחורי הסלים לא בילדים שאין להם מושג מהקבוצה אלא באוהדים שמציקים לשופטים
ולשחקני היריבה.

!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
OrEliaz כתב:
לא היה ולא יהיה יותר מעצבן מהאוהדת המבוגרת שבחוצפתה ניסתה לקרוע לנו את הפריסה, ומההיא שצורחת בקול צווחני ודק בכל עונשין או בוז .

היא די מצחיקה,אבל מחירשת אוזניים מקצועית,להביא.

נערך לאחרונה על ידי Yobov בתאריך 17 אפריל 2012, 19:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 22:01 
לא יכול להיות שאנשים ירימו עליהם ידים, ולא משנה כמה הם מעצבנים.

תרגעו כבר. בשאר המגרש אף אחד לא שמע אותם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
אתה שמעת שהם לנו את הדגל פריסה כן?לא שזה מצדיק אלימות אבל צריך להיות טיפש כדי לעשות את זה

נערך לאחרונה על ידי Yobov בתאריך 17 אפריל 2012, 19:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 22:05 
לא וזה לא משנה.

ידיים לא מרימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
לבוא למשחק חוץ מול קהל חם ביתרון מספרי שגובר עליך פי 200 (5 מול אלף) ולקרוע את דגל הפריסה שלהם אתה צריך להיות מטומטם אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 22:21 
גביזון כתב:
לבוא למשחק חוץ מול קהל חם ביתרון מספרי שגובר עליך פי 200 (5 מול אלף) ולקרוע את דגל הפריסה שלהם אתה צריך להיות מטומטם אמיתי.

לגמרי. וצריך להיות עוד יותר מטומטם כדי להרים ידיים על מי שעושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא נגע בהם,בתור צופה מהצד (למרות שהגעתי די מאוחר לראות את האירוע)

נערך לאחרונה על ידי Yobov בתאריך 17 אפריל 2012, 20:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
היה לה קול יותר מעצבן משלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
לא יכול להיות שאנשים ירימו עליהם ידים, ולא משנה כמה הם מעצבנים.

תרגעו כבר. בשאר המגרש אף אחד לא שמע אותם בכלל.

!!!

חטפו להם את התוף ואיימו עליהם. זה נבזי.
מותר לשרלילה לצרוח כמו כוכבת פורנו בBDSM ומותר לחבר שלה להיות פרובוקטיבי. מי כמו הקהל שלנו פרובוקטיבי? מגיע לנו לחטוף מכות בחוץ?
באשר לכלבה שניסתה לקרוע את הדגל פריסה, בחיאת מדובר באישה מבוגרת עם הפרעה קשה. תרגעו, מה היא יכלה לעשות לדגל הענק הזה? לקמט אותו?
זה חוזר אצלנו (באר יעקב, יקנעם, בקעה...) כולם מתגרים בנו? חובה להמנע מאיומים והפחדה של הקהל היריב. מצטער, מספיק שהילדון אוהד של קבוצה עם 5 אוהדים, צריך גם להפחיד אותו ולהשתיק אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
מותר לשרלילה לצרוח כמו כוכבת פורנו בBDSM

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
לא וזה לא משנה.

ידיים לא מרימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 23:49 
כולכם מזיינים את השכל... כל הכבוד לקהל של רמת גן.

באו 5 או 6 או 7 עם תוף... עודדו כמה שיכלו מגיע להם שאפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 00:12 
משום מה לא הבנתי אף פעם למה מחצית שנייה תוקפים לאיפה שהקהל של היריבה יושב ויכול להפעיל לחץ
אם אי אפשר להעביר אותם לפחות שישנו לשנות כיוון (או שפה זה לא כמובכדורגל ויש איזה תקנון שמורה על אותוכיוון כל פעם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
OrEliaz כתב:
לא היה ולא יהיה יותר מעצבן מהאוהדת המבוגרת שבחוצפתה ניסתה לקרוע לנו את הפריסה, ומההיא שצורחת בקול צווחני ודק בכל עונשין או בוז .

כן הבת זונה והחבר הפרובקטור שלה

היא כבר מזמן זכתה לכינוי "קורבן האונס" בגלל הצרחות המצמררות שלה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
אתם מדברים על הבחורה הצעירה? (בכלל, היו עוד נשים חוץ ממנה ומהמופרעת המבוגרת?)
זה מצחיק, כי היא הייתה מוכרת לי ממש ואז פתאום באמצע המשחק נפל לי האסימון שהיא לומדת איתי בתואר (היא שנה ראשונה, אני שנה רביעית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
pelegs כתב:
אתם מדברים על הבחורה הצעירה? (בכלל, היו עוד נשים חוץ ממנה ומהמופרעת המבוגרת?)
זה מצחיק, כי היא הייתה מוכרת לי ממש ואז פתאום באמצע המשחק נפל לי האסימון שהיא לומדת איתי בתואר (היא שנה ראשונה, אני שנה רביעית).

תשלח אותה למוסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 03:34 
סמל אישי של המשתמש
...רק שעניין מוסטאר הוא עם בית ספר תיכון בינ"ל, ולא אוניברסיטה.
(אגב, אותה ידידה כבר הספיקה לחזור ארצה והיתה יכולה להגיע למשחק הבית שלנו מולם, לולא חבר שלה היה מחליט לחגוג יום הולדת באותו היום בדיוק. מי קובע יום הולדת על משחק של הפועל? נשגב מבינתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 06:34 
רוקני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
בדרך כלל אני רק קורא פה (וכותב מדי פעם בפורום השכן של הכדורגל). מבאס אותי לחרוג מהמנהג הזה בנסיבות הנוכחיות. קוראים לי דור, אני אוהד הפועל, חבר עמותה - ורוב הזמן גאה בזה. היום קצת פחות.

אני לא מגיע הרבה למשחקים, גם לא אתמול. הפעם אפילו היתה לי סיבה טובה: בתור רמת גני, הגעתי בעבר למשחקים של הקבוצה המקומית, חלק מקהל של עשרה אנשים ותוף. חלקם חברים שלי, חלקם לא (התוף תמיד היה קצת עוין כלפיי). באותן שנים נבנתה בהדרגה האהדה שלי להפועל, עד ההחלטה להצטרף לעמותה. אתמול, גם אם הרגשתי שיהיה מוזר להגיע ולעודד נגד רמת גן, קיוויתי מאוד מאוד שהפועל תנצח.

וקיוויתי לעוד משהו: הרמת גנים התלוננו שהם נתקלו באלימות מצד הקהל של הפועל במשחק לפני שנה וחצי. מאוד חששתי שזה יקרה שוב, וכשקמתי בבוקר וקראתי את השרשור הזה נהיה לי רע על הנשמה. ממה שאני מבין, מהפורום ומהאוהדים של ר"ג, מהלך האירועים היה בערך כזה (תקנו אותי אם אני טועה): ניסו לתלות פריסה מעל הראש שלהם, הם סירבו, התפתח עימות, אחת מהאוהדות של ר"ג ניסתה לקרוע את הפריסה, והם ספגו מאוהדי הפועל מכות, יריקות ואיומים.

עכשיו, אני יודע שב-11 מתוך 10 אירועי ספורט בישראל הכוללים משחק חשוב וקהל משמעותי יש מקרים כאלה. זה לא אירוע דקירה, אבוקות לא היו מעורבות ואף אחד לא יצא חבול. אבל זה חלק מתרבות הספורט המכוערת שהתפתחה כאן: מעבר מאוד מהיר לאיומים ולהרמת ידיים, אפילו לא מול חבורת חוליגנים מאורגנת - אלא מול קהל שמורכב מ-10 אנשים, לעזאזל. זה כמו להרביץ לגמד.

וזה קצת מזכיר לי, בהבדלים המתבקשים, בעלים של קבוצת כדורגל אדומה כלשהי ש(לכאורה, לכאורה) היכה נער בן 17 יחד עם מאבטחיו. כן, הקהל של ר"ג כנראה היה נורא מעצבן - זה התפקיד שלו. גם הבחור הזה כנראה לא ממש חיבב את הבעלים. אז מה? איזו לגיטימציה בדיוק זה נותן לאלימות פיזית?

אז כן, יצא לי לגמרי החשק להגיע למשחקים הבאים בפלייאוף, אבל אני מניח שזה לא ממש מעניין אף אחד - ובצדק. ובכל זאת, לפני שאתם נסחפים לאלימות מיותרת או סתם מצדיקים אותה כי "קרעו לנו את הפריסה", תחשבו רגע איזו הרגשה זה מעורר בי ואיזו הרגשה זה יכול לעורר גם באנשים שלא חיים בהדר יוסף. אנשים שלא התעניינו קודם בכדורסל אבל נלהבים מהרעיון של קבוצת אוהדים, אוהדי קבוצות קטנות שחשבו לתמוך בהפועל מול הגדולות אבל ספגו אלימות מצדם (אני מכיר לפחות מקרה אחד כזה), וסתם אנשים שעוקבים אחרי הפועל מרחוק וחושבים לעקוב יותר מקרוב. ויותר מזה - תחשבו אם הערסיות הזאת באמת צריכה להיות אחד הדגלים של המהפכה שהיא הפועל ת"א בכדורסל.

יום טוב שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
לפני שנה וחצי לא הייתה אלימות. הם לא ישבו ביציע שלהם (הבחור והבחורה) והוזזו. נכון שזה היה יכול להיות מנומס יותר, אבל לא הייתה אלימות.

אתמול כאמור לא הייתי.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
dorz כתב:
בדרך כלל אני רק קורא פה (וכותב מדי פעם בפורום השכן של הכדורגל). מבאס אותי לחרוג מהמנהג הזה בנסיבות הנוכחיות. קוראים לי דור, אני אוהד הפועל, חבר עמותה - ורוב הזמן גאה בזה. היום קצת פחות.

אני לא מגיע הרבה למשחקים, גם לא אתמול. הפעם אפילו היתה לי סיבה טובה: בתור רמת גני, הגעתי בעבר למשחקים של הקבוצה המקומית, חלק מקהל של עשרה אנשים ותוף. חלקם חברים שלי, חלקם לא (התוף תמיד היה קצת עוין כלפיי). באותן שנים נבנתה בהדרגה האהדה שלי להפועל, עד ההחלטה להצטרף לעמותה. אתמול, גם אם הרגשתי שיהיה מוזר להגיע ולעודד נגד רמת גן, קיוויתי מאוד מאוד שהפועל תנצח.

וקיוויתי לעוד משהו: הרמת גנים התלוננו שהם נתקלו באלימות מצד הקהל של הפועל במשחק לפני שנה וחצי. מאוד חששתי שזה יקרה שוב, וכשקמתי בבוקר וקראתי את השרשור הזה נהיה לי רע על הנשמה. ממה שאני מבין, מהפורום ומהאוהדים של ר"ג, מהלך האירועים היה בערך כזה (תקנו אותי אם אני טועה): ניסו לתלות פריסה מעל הראש שלהם, הם סירבו, התפתח עימות, אחת מהאוהדות של ר"ג ניסתה לקרוע את הפריסה, והם ספגו מאוהדי הפועל מכות, יריקות ואיומים.

עכשיו, אני יודע שב-11 מתוך 10 אירועי ספורט בישראל הכוללים משחק חשוב וקהל משמעותי יש מקרים כאלה. זה לא אירוע דקירה, אבוקות לא היו מעורבות ואף אחד לא יצא חבול. אבל זה חלק מתרבות הספורט המכוערת שהתפתחה כאן: מעבר מאוד מהיר לאיומים ולהרמת ידיים, אפילו לא מול חבורת חוליגנים מאורגנת - אלא מול קהל שמורכב מ-10 אנשים, לעזאזל. זה כמו להרביץ לגמד.

וזה קצת מזכיר לי, בהבדלים המתבקשים, בעלים של קבוצת כדורגל אדומה כלשהי ש(לכאורה, לכאורה) היכה נער בן 17 יחד עם מאבטחיו. כן, הקהל של ר"ג כנראה היה נורא מעצבן - זה התפקיד שלו. גם הבחור הזה כנראה לא ממש חיבב את הבעלים. אז מה? איזו לגיטימציה בדיוק זה נותן לאלימות פיזית?

אז כן, יצא לי לגמרי החשק להגיע למשחקים הבאים בפלייאוף, אבל אני מניח שזה לא ממש מעניין אף אחד - ובצדק. ובכל זאת, לפני שאתם נסחפים לאלימות מיותרת או סתם מצדיקים אותה כי "קרעו לנו את הפריסה", תחשבו רגע איזו הרגשה זה מעורר בי ואיזו הרגשה זה יכול לעורר גם באנשים שלא חיים בהדר יוסף. אנשים שלא התעניינו קודם בכדורסל אבל נלהבים מהרעיון של קבוצת אוהדים, אוהדי קבוצות קטנות שחשבו לתמוך בהפועל מול הגדולות אבל ספגו אלימות מצדם (אני מכיר לפחות מקרה אחד כזה), וסתם אנשים שעוקבים אחרי הפועל מרחוק וחושבים לעקוב יותר מקרוב. ויותר מזה - תחשבו אם הערסיות הזאת באמת צריכה להיות אחד הדגלים של המהפכה שהיא הפועל ת"א בכדורסל.

יום טוב שיהיה.

:ROSE:
נגיד ואנחנו היינו נוסעים 50 אנשים למשחק חוץ באירופה עם קבוצת הכדורגל, ואוהדי הקבוצה שנגדנו הכינו דגל פריסה, שעולה גם עלינו. אתם חושבים שאנשים אצלנו היו מסכימים לדבר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קהל יריב
הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
אתה צודק בהחלט, לא היה מתאים להפעיל נגדם כל אלימות שהיא, אך בים השיגעון שמתחולל בכדורגל שלנו, מהמושבה ועד טדי, לצערי מדובר בפסיק. מה גם, שאוהדי ר״ג (מאחד שהיה במשחק) הגיעו להציק בלבד, ואני חושב שאין לגברת המבוגרת אף זכות ולו לגעת, ודאי לא לקרוע פריסה שהושקעו עליה מאות שעות עבודה וכסף רב רק ״כי זה לא בא לה טוב״. האורחים גם התנהגו בצורה מביישת, הגיעו במיעוט והתנהגו כאילו הם הרוב. במגרש לא ביתי, כשאתה במיעוט, לא עושים דברים כאלה. שאל את אוהדי מכבי שהגיעו ליוון בליגה האירופית בכדורגל. העצבים על התנהגותם הגיעו להם, התקיפה? סביר להניח שלא, אבל אנשים שמשקיעים את הנשמה והחיים שלהם על ציוד ועידוד, והקהל האורח מחבל בו, זה משהו שלא צריך להיעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
לא תקפו אותם ולא הרביצו להם מכות..
חלאס עם אשמות השווא האלה כנגד אוהדי הפועל ועלילות הדם האלה..

הם ישבו למטה ומלא לעשות דגל הפריסה עובר מעל הראש שלהם, מי היא ומה היא שתחליט אם להתחיל לקרוע אותו או לא?, ראבק חכו קצת זמן יעלו את זה בחזרה ותאכלו להמשיך להציק ולהפריע כמה שאתם רוצים..

זה לא מצדיק אלימות, אבל אתמול לא הייתה אלימות ממלא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: