תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול עתיד הכדורסל. מצב הצעירים! אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 20:45 
ספסל הוא אתר קדוש. מספר אחת בכדורסל!
הכינו לנו רשימה יפה עם פרטים תיאורים והסברים על כל שחקן בנבחרת , וכל מה שתרצו על נבחרת הנוער שלנו.
http://safsal.co.il/article.aspx?id=19496

גם כרגיל לספסל יש גם ניתוח על הנבחרות היריבות בטורניר שוויצר אליו אנחנו הולכים.
יש גם איזכור שם שמעניין אם הוא נכון ,לגבי זה שהזהות של נבחרת הנוער עדיין לא מגובשת ועוד יכולים לתקן אותה במידת הצורך בשחקני אגודות מצויינים כמו אדם אריאל מירושלים או רועי איילון מהרצליה אן איגור קולשוב לדוגמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:08 
http://www.one.co.il/Article/197928.html#

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להביא שחקן כמו אדר בן עליזה לקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2012, 13:12 
ראצ'ו כתב:
לא צריך לחפש רחוק מדי. יונתן רבינוביץ' ממחלקת הנוער שלנו.
http://www.youtube.com/watch?v=XpDwenRG ... e=youtu.be

יונתן השתתף בטורניר כדורסל בברצלונה השבוע ונבחר ל-MVP של הטורניר. דגל הפועל שלקח עימו
היה תלוי באולם במשך כל הטורניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2012, 17:31 
מצב נבחרת הנוער בטורניר שוויצר:
הנבחרת התמודדה בשבוע האחרון בטורניר שנחשב לטורניר העולמי לנבחרות הנוער.
בטורניר הנבחרת הוגרלה לבית עם איטליה צרפת וארגנטינה. (חשוב להזכיר שבטורניר הזה אין נבחרת חלשה ואנחנו הנבחרת היחידה שבאה מדרג ב).
במשחק הראשון הובסה הנבחרת על ידי איטליה ב20 הפרש. במשחק השני נגד ארגנטינה הנבחרת השיגה ניצחון צמוד (למרות שהובילה רוב המשחק),ובמשחק האחרון שוב הובסה קשות נגד נבחרת צרפת (30 הפרש).
הנבחרת לא תעלה לרבע הגמר ותשחק על משחקי דירוג (מקום 9 עד 16).

בנוגע לשחקנים עצמם:
מעל כולם בלט השחקן המפתיע ביותר דניאל סיליאן שהיה הסקורר המוביל בנבחרת בהפרש ניכר משאר השחקנים. (אף אחד לא בנה עליו לפני הטורניר ואני בעצמי די פסחתי עליו).
רפי מנקו הראה יכולות כרגיל והפתעה נוספת היא חוסר התרומה הבולטת של שחקני האגודות (שלהגנתם קיבלו קרדיט מועט מהמאמן).

לפי דעתי לא מדובר באכזבה. בטורניר שבו לא משנה מול מי תשחק אתה תתמודד מול נבחרת שחזקה יותר מכל נבחרת מדרג ב כל ניצחון הוא ברכה.
בטורניר שבו משתתפות נבחרות מארצות הברית ספרד סין רוסיה וכל הברית המועצות לשעבר לא יכולנו לצפות ליותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 01:51 
ראצ'ו כתב:
ראצ'ו כתב:

יונתן השתתף בטורניר כדורסל בברצלונה השבוע ונבחר ל-MVP של הטורניר. דגל הפועל שלקח עימו

חייב אבל חייב לעבוד על השמאל שלו בצורה קיצונית.
אם הוא הולך שמאלה זה אוטומטית עצירה לקליעה.
לא יכול להיות שכל הקליפ אין לו חדירה אחת שהוא מסיים עם יד שמאל, זה משהו שיש תפס לי את העין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 18:38 
קופיפו כתב:
ראצ'ו כתב:
ראצ'ו כתב:

לא יכול להיות שכל הקליפ אין לו חדירה אחת שהוא מסיים עם יד שמאל, זה משהו שיש תפס לי את העין.

הסקת קצת יותר מדי מקליפ של כמה דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 22:57 
cscarlos כתב:
קופיפו כתב:
ראצ'ו כתב:
ראצ'ו כתב:

הסקת קצת יותר מדי מקליפ של כמה דקות.

זה לא עניין של דקות, זה עשרות מהלכים אישיים.
אני גם לא בא בגישה שלישית, יש לזכור שמדובר בילד בן 14, אך אולי מישהו שקרוב אליו קורא את זה ויקח את זה לתשומת ליבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 09:54 
ברור שאתה אומר את זה בתור ביקורת בונה עם רצון לשפר את השחקן. כולנו בעדו.
אבל זה כולה מין סרטון היילייטס של פחות מ15 מהלכים שגם חלק מהם זה פשוט אותו מהלך בלופ.
אם תעשה סרטון היילייטס שלי ממשחקים אתה תוכל לחשוב לדוגמה שאני משום מה שוטר לא נורמלי למרות שאני קולע במשחק ספיציפי באחוזים איומים נגד חברים מהשכונה. סרטון היילייטס נועד להרשים לא יותר מיזה.
לצפות במשחק אחד רשמי שלו או סטטיסטיקה למשל אומרת מבחינתי הרבה יותר מסרטון ההיילייטס הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2012, 09:30 
cscarlos כתב:
ברור שאתה אומר את זה בתור ביקורת בונה עם רצון לשפר את השחקן. כולנו בעדו.
אבל זה כולה מין סרטון היילייטס של פחות מ15 מהלכים שגם חלק מהם זה פשוט אותו מהלך בלופ.
אם תעשה סרטון היילייטס שלי ממשחקים אתה תוכל לחשוב לדוגמה שאני משום מה שוטר לא נורמלי למרות שאני קולע במשחק ספיציפי באחוזים איומים נגד חברים מהשכונה. סרטון היילייטס נועד להרשים לא יותר מיזה.
לצפות במשחק אחד רשמי שלו או סטטיסטיקה למשל אומרת מבחינתי הרבה יותר מסרטון ההיילייטס הזה.

אז הסרטון בנוי בצורה מזעזעת שמבליטה המון מגבלות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2012, 11:33 
עדכון נבחרת הנוער בטורניר שוויצר:
אחרי סיום שלב הבתים בו סיימה את דרכה הנבחרת להמשך השלבים הגבוהים אחרי הפסדים ב20 ו30 הפרש לאיטליה וצרפת וניצחון על נבחרת ארגנטינה,
הנבחרת התחילה את משחקי הדירוג (מקום 9-16), שלבים בהם הנבחרת אמורה להראות יכולות.

במשחק הראשון הנבחרת שיחקה נגד ניו זילנד והביסה אותה 66-100 במשחק שהיה של הישראלים מהרגע הראשון.
קלעו לנבחרת: יניב סולומון 20 (13 ריב'), מעיין שרגא 19 (6-9 מחוץ לקשת), רפי מנקו 15 (6 אסיסטים), מקסים קיקוס 12, אליאב אוחנון 10, אדר בן עליזה 9, שי זלץ 8, דניאל סיליאן 4, עידן זלמנסון 2, ישי כסלו 1.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 86&Lang=he

אתמול ביום חמישי שיחקה הנבחרת מול יריבה בדרג ב' (בין היריבות החזקות על העפלה לדרג א') נבחרת שבדיה.
אחרי משחק צמוד במחצית הראשונה הנבחרת שיפרה את יכולותיה במחצית השניה וניצחה לבסוף 62-78.
קלעו לנבחרת:יניב סולומון 24 (15 רב', 3 חס', 11/24 מהשדה), רפי מנקו 22 (8 רב', 5 אס', 9/19 מהשדה), אליאב אוחנון 10, דניאל סילאין 8, שי זלץ ואדר בן עליזה 4 כ"א, עידן זלמנסון 3 ומעיין שרגא 2, מקסים קיקוס 1. ישי כסלו ונאור שרון (5 אס') שותפו אך לא קלעו.
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19538

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

כתבה מעניינת על איגור קולשוב שעשו ONE:
http://www.one.co.il/Article/198195.html
יש שם ראיון מלא.
בנוסף מדובר שם על מצבו באמריקה. המכללות אשר כבר מסמנות אותו. דעתו על הארץ ועל וינגייט.
בנוסף מוזכר שם שהסיבה שאיגור לא שיחק ביחד עם נבחרת הנוער בטורניר שוויצר זה בגלל שחלה במחלת הנשיקה. שחקן שבוודאות יהיה בנבחרת (אם לא יפצע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 02:59 
יניב סולומון ורפי מנקו הם השחקנים הבולטים בנבחרת.
אני מאוד מאוכזב מנאור שרון. לא יצא לי לצפות במשחקי ההכנה לכן אני מתייחס למספרים שהוא מציג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 11:01 
קופיפו כתב:
אני מאוד מאוכזב מנאור שרון. לא יצא לי לצפות במשחקי ההכנה לכן אני מתייחס למספרים שהוא מציג.

למרות השיפור שלו במשחקים האחרונים הוא עדיין קצת מאכזב בגלל הציפיות (מה שמראה איזה שחקן גדול הוא אם ציפיות כאלה כשהנער בן 16 בנבחרת עד גילאי 18).
גם עידן זלמנסון מבחינתי היה אמור להיות הסנטר המוביל של הנבחרת אבל אדר בן עליזה מקבל הרבה יותר דקות. (לנאור שרון ועידן אין הרבה קרדיט מבית הלחמי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 12:05 
cscarlos כתב:
קופיפו כתב:

למרות השיפור שלו במשחקים האחרונים הוא עדיין קצת מאכזב בגלל הציפיות (מה שמראה איזה שחקן גדול הוא אם ציפיות כאלה כשהנער בן 16 בנבחרת עד גילאי 18).
גם עידן זלמנסון מבחינתי היה אמור להיות הסנטר המוביל של הנבחרת אבל אדר בן עליזה מקבל הרבה יותר דקות. (לנאור שרון ועידן אין הרבה קרדיט מבית הלחמי).

בעצם לשניים האלה יש את האינטרס הכי גדול לעלות דרג. הם היחידים שימשיכו עם הנבחרת גם בשנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 14:33 
קשה להסתכל על זה בתור למי יש יותר אינטרס. הרי הנבחרות הצעירות הן בכל מקרה יותר במה אירופאית לשחקנים צעירים מאשר טורניר מכובד שדורש הישגים (לא שהישגים לא חשובים). אז בתכלס לכולם יש אינטרס. אבל כן,שני אלה יופיעו גם בשנה הבאה מה שאומר שהם ירצו להמשיך ולהראות יכולות גם בדרג א'.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עדכון נבחרות הנוער:
במשחק האחרון על מקום 9 והמכובד בטורניר הפסידה נבחרת הנוער לנבחרת אוסטרליה בסיום משחק הפכפך ותסיים מקום 10.
(ב2010 הנבחרת סיימה במקום ה13 כמדומני).
המשחק עצמו התחלק למחציות. במחצית הראשונה הנבחרת כבר הגיעה ליתרון דו ספרתי של 16 נקודות, אך במחצית השניה אותו הפסידה ב31 הפרש נתן את הניצחון לאוסטרלים 83-67.
קלעו: יניב סולומון 19 (9 רב', 2 חס', 9/17 מהשדה), מעיין שרגא (4/8 לשלוש) ורפי מנקו (7/14 מהשדה) 16 כ"א, נאור שרון 8 (7 רב ו-7 אס'), מקסים קיקוס 6 ואדר בן עליזה 2.
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19541

עכשיו לסיכום הטורניר:
ישראל סיימה במאזן שווה של 3 ניצחונות לצד 3 הפסדים.
ניצחונות: ארגנטינה,ניו זילנד ושבדיה.
הפסדים: איטליה,צרפת ואוסטרליה.

סיימה במקום העשירי. (ניתן לכם להחליט אם התוצאה של הטורניר מאכזבת או לא).

במהלך שלב הבתים לפני משחקי הדירוג נגד נבחרות חזקות יותר דווקא היה זה דניאל סיליאן המפתיע שקלע משהו כמו 17 נקודות בממוצע כאשר רפי מנקו ויניב סלומון היו המובילים אחריו. במשחקי הדירוג היה זה כבר יניב סלומון ששלט ביד רמה בנבחרת כמוביל הבלעדי כשאחריו רפי מנקו הראה הכי הרבה יציבות.

לרעה אפשר לרשום את הפסיביות וחוסר הקרדיט של אריאל בית הלחמי לנאור שרון ועידן זלמנסון.
כאשר עוד אפשר להבין איכשהו את העדפה של אדר בן עליזה (סנטר שהראה יכולות בליגה הארצית השנה לפי מקורות מספסל) על פני עידן זלמנסון,
קשה לי להבין את העדפה של שי זלץ האנמי על פני נאור שרון (מדובר בהשוואה נגד רכז בן 18 שבקושי עושה משהו בליגה הארצית שלנו מול שחקן בן 16 שכבר משחק בליגת הפיתוח הצרפתית וקולע 6 נקודות ו6 אסיסטים (!!) למשחק)
בשני המקרים המעודפים לא הצדיקו את העדפתם.
בשני המשחקים האחרונים לפחות נאור שרון הראה כמה יכולות של ריכוז והובלת כדור (על פי הסטטיסטיקה).

צריך לזכור שזאת לא הנבחרת הסופית וחסרים בה שחקנים טובים כמו אדם אריאל מהפועל ירושלים. אליאב מושיאשווילי מגראן קאנריה ואיגור קולשוב מסגמונט בפלורידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 19:36 
עדכון הסופרסטאר הכישרוני והצעיר שלנו-יונתן רבינוביץ'.
כרגע באתר הרשמי של הקבוצה הוציאו ראיון אישי עם יונתן. כותרת:
''החלום? לנצח דרבי בבוגרים עם הפועל''

לאחר עונה סדירה מרשימה ביותר של קבוצת הילדים, ערכנו שיחה עם יונתן רבינוביץ' בן ה-14, רכז הקבוצה. שיחה על העונה החולפת, על הפלייאוף, ועל העתיד

הכירו את יונתן רבינוביץ'- רק בן 14, וכבר נחשב לאחד מהכישרונות הגדולים של מחלקת הנוער של הפועל אוסישקין. הוא רכז בקבוצת ילדים א', מתנשא לגובה מרשים של 1.80 מטרים, ומציב שורת סטטיסטיקה שלא הייתה מביישת אף שחקן: 16.3 נק' לערב, ביחד עם 45% מהשלוש ו85% מהעונשין, וכל זאת ב27.9 דקות לערב, הוא הוביל את הקבוצה לעונה מדהימה: 15 משחקים בעונה הסדירה ללא הפסד, ובגביע המדינה ניצחונות על חמש קבוצות מהליגה הלאומית, כולל דרבי אחד, עד שנעצרה בחצי הגמר מול רעננה, מחזיקת הגביע.

"התחלתי לשחק בכיתה א'", מספר יונתן, "בחוג כדורסל שפתח גילי טורק. שיחקתי תחתיו עד כיתה ו', כשבכיתה ה' הוא כבר הביא אותי לשחק בליגה עם הפועל, בקבוצת הקט-סל. בזכות גילי אני משחק כדורסל. ההגעה להפועל גם הפכה אותי לאוהד בחיים הפרטיים. מכיתה ה' אני הולך לכל המשחקים, גם לכדורגל וגם לכדורסל, אני אוהד הפועל כבר מגיל קטן, ואוהב מאוד את המועדון"

איך תוכל לסכם את העונה הנוכחית?
"הייתה לנו עונה טובה מאוד. אנחנו משחקים בליגה המחוזית (הליגה השניה), וכרגע מובילים את הליגה לקראת הפלייאוף, שיקבע את העולה ללאומית. מלבד זאת, הייתה לנו עונה מצויינת בגביע, הגענו עד לחצי הגמר, אחרי ניצחונות על חמש קבוצות מהלאומית."

ספר לנו על המסע המיוחד בגביע.
"לשמחתנו, בגלל שאנחנו קבוצה מהמחוזית כל המשחקים שלנו מול קבוצות הלאומית היו בבית, מה שעזר לנו מאוד. במשחק הראשון באנו כאנדרדוג, וניצחנו את רמת גן, שזו קבוצת צמרת בליגה הלאומית אחרי משחק צמוד מאוד. אחרי זה קיבלנו הגרלה יותר קלה, מול גבעתיים, וגם אותם ניצחנו. בהמשך חיכתה לנו עוד קבוצה קשה, חוף השרון, שלא היה לנו קל מולם אבל הצלחנו לנצח. אחרי זה, הגיע הדרבי.
בוודאי היו הכנות מיוחדות למשחק הזה.
"כן, כמובן. ישר כשקיבלנו אותם בהגרלה, חודש וחצי לפני, כבר התחלנו להתכונן למשחק מולם, הלכנו לצלם את המשחקים שלהם, כי הבנו שאנחנו לא רוצים להפסיד בדרבי. למשחק עצמו הגענו מאוד מוכנים, הובלנו גם ב-25 הפרש מול הקבוצה הכי חזקה בשכבת הגיל הזו של מכבי. "
ואיך היו החגיגות?
"החגיגות היו מתוקות מאוד, כי מכבי הייתה קבוצה חזקה, שגם לקחה את האליפות בליגה הלאומית לאחר מכן, ולהגיד שאתה ניצחת מהליגה השניה את הקבוצה הכי חזקה של מכבי, זו הרגשה מדהימה. אני זוכר את השמחה, איך שפכנו מים בחדר ההלבשה אחרי המשחק, היה מאוד כיף לנצח בדרבי"
ואחרי המשחק הזה, הגיע המשחק מול רעננה, מחזיקת הגביע. "התחלנו לא טוב, הפסדנו ב-8 נק' הפרש בבית, ובמשחק השני היינו בהפרש של שש נק' מניצחון, אחרי שהם כבר הובילו ב-25 נק' עלינו בסיכום הכללי, אבל הצלחנו לחזור והיה חסר לנו קצת ניסיון ואגרסיביות, בגלל הפרשי הליגות. ההפסד היה כואב, כי הייתי על הקו שש שניות לסיום, כשהובלנו בשש נק' והיינו צריכים עוד שתי נקודות. אתה יכול לומר לעצמך שאתה הגורם להפסד, אבל עדיף לקחת מזה לקחים ולקוות שבפעם הבאה זה לא יקרה"

ואחרי עונה כזו, מה החלומות לעתיד?
"להמשיך ולשחק בהפועל, והחלום הכי גדול? לנצח דרבי בבוגרים"

http://www.hapoeluta.com/%D7%94%D7%97%D ... 7%A2%D7%9C
בנוסף בכתבה תמצאו נתונים מאוד מעניינים בנוסף לסרטון ביצועים ועוד ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 11:22 
במסגרת רבע גמר הפלייאוף לנוער, הפועל ירושלים מנצחת את מכבי תל אביב בסדרה וכך האליפות בפעם השלישית ברציפות לא תיהיה של מכבי.
סטיט וקלי נצפו במשחק.
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19578

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 24 אפריל 2012, 13:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 12:54 
ראשון היא האלופה המכהנת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 13:29 
טעיתי בניסוח.
הכוונה הייתה כמובן שזו תיהיה השנה השלישית שהאליפות נמנעת ממכבי. יתוקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: