עדכון הסופרסטאר הכישרוני והצעיר שלנו-יונתן רבינוביץ'.
כרגע באתר הרשמי של הקבוצה הוציאו ראיון אישי עם יונתן. כותרת:
''החלום? לנצח דרבי בבוגרים עם הפועל''
לאחר עונה סדירה מרשימה ביותר של קבוצת הילדים, ערכנו שיחה עם יונתן רבינוביץ' בן ה-14, רכז הקבוצה. שיחה על העונה החולפת, על הפלייאוף, ועל העתיד
הכירו את יונתן רבינוביץ'- רק בן 14, וכבר נחשב לאחד מהכישרונות הגדולים של מחלקת הנוער של הפועל אוסישקין. הוא רכז בקבוצת ילדים א', מתנשא לגובה מרשים של 1.80 מטרים, ומציב שורת סטטיסטיקה שלא הייתה מביישת אף שחקן: 16.3 נק' לערב, ביחד עם 45% מהשלוש ו85% מהעונשין, וכל זאת ב27.9 דקות לערב, הוא הוביל את הקבוצה לעונה מדהימה: 15 משחקים בעונה הסדירה ללא הפסד, ובגביע המדינה ניצחונות על חמש קבוצות מהליגה הלאומית, כולל דרבי אחד, עד שנעצרה בחצי הגמר מול רעננה, מחזיקת הגביע.
"התחלתי לשחק בכיתה א'", מספר יונתן, "בחוג כדורסל שפתח גילי טורק. שיחקתי תחתיו עד כיתה ו', כשבכיתה ה' הוא כבר הביא אותי לשחק בליגה עם הפועל, בקבוצת הקט-סל. בזכות גילי אני משחק כדורסל. ההגעה להפועל גם הפכה אותי לאוהד בחיים הפרטיים. מכיתה ה' אני הולך לכל המשחקים, גם לכדורגל וגם לכדורסל, אני אוהד הפועל כבר מגיל קטן, ואוהב מאוד את המועדון"
איך תוכל לסכם את העונה הנוכחית?"הייתה לנו עונה טובה מאוד. אנחנו משחקים בליגה המחוזית (הליגה השניה), וכרגע מובילים את הליגה לקראת הפלייאוף, שיקבע את העולה ללאומית. מלבד זאת, הייתה לנו עונה מצויינת בגביע, הגענו עד לחצי הגמר, אחרי ניצחונות על חמש קבוצות מהלאומית."
ספר לנו על המסע המיוחד בגביע."לשמחתנו, בגלל שאנחנו קבוצה מהמחוזית כל המשחקים שלנו מול קבוצות הלאומית היו בבית, מה שעזר לנו מאוד. במשחק הראשון באנו כאנדרדוג, וניצחנו את רמת גן, שזו קבוצת צמרת בליגה הלאומית אחרי משחק צמוד מאוד. אחרי זה קיבלנו הגרלה יותר קלה, מול גבעתיים, וגם אותם ניצחנו. בהמשך חיכתה לנו עוד קבוצה קשה, חוף השרון, שלא היה לנו קל מולם אבל הצלחנו לנצח. אחרי זה, הגיע הדרבי.
בוודאי היו הכנות מיוחדות למשחק הזה."כן, כמובן. ישר כשקיבלנו אותם בהגרלה, חודש וחצי לפני, כבר התחלנו להתכונן למשחק מולם, הלכנו לצלם את המשחקים שלהם, כי הבנו שאנחנו לא רוצים להפסיד בדרבי. למשחק עצמו הגענו מאוד מוכנים, הובלנו גם ב-25 הפרש מול הקבוצה הכי חזקה בשכבת הגיל הזו של מכבי. "
ואיך היו החגיגות?"החגיגות היו מתוקות מאוד, כי מכבי הייתה קבוצה חזקה, שגם לקחה את האליפות בליגה הלאומית לאחר מכן, ולהגיד שאתה ניצחת מהליגה השניה את הקבוצה הכי חזקה של מכבי, זו הרגשה מדהימה. אני זוכר את השמחה, איך שפכנו מים בחדר ההלבשה אחרי המשחק, היה מאוד כיף לנצח בדרבי"
ואחרי המשחק הזה, הגיע המשחק מול רעננה, מחזיקת הגביע. "התחלנו לא טוב, הפסדנו ב-8 נק' הפרש בבית, ובמשחק השני היינו בהפרש של שש נק' מניצחון, אחרי שהם כבר הובילו ב-25 נק' עלינו בסיכום הכללי, אבל הצלחנו לחזור והיה חסר לנו קצת ניסיון ואגרסיביות, בגלל הפרשי הליגות. ההפסד היה כואב, כי הייתי על הקו שש שניות לסיום, כשהובלנו בשש נק' והיינו צריכים עוד שתי נקודות. אתה יכול לומר לעצמך שאתה הגורם להפסד, אבל עדיף לקחת מזה לקחים ולקוות שבפעם הבאה זה לא יקרה"
ואחרי עונה כזו, מה החלומות לעתיד?"להמשיך ולשחק בהפועל, והחלום הכי גדול? לנצח דרבי בבוגרים"
http://www.hapoeluta.com/%D7%94%D7%97%D ... 7%A2%D7%9Cבנוסף בכתבה תמצאו נתונים מאוד מעניינים בנוסף לסרטון ביצועים ועוד