ערן כתב:
אמיר ונונו, חוטבא עלה כבלם במשחק השני של שירזי בקבוצה, ניסיון לא מוצלח (שיש שאומרים שטביב דחף אליו) שלא חזר שנית, וטוב שכך (וגם היה כפוי בגלל ההרחקה של באדיר). אני לא זוכר "הרכבים הזויים" אחרים שלו. תזכיר לי אם היו כאלה.
לגבי שיטת משחק, אם אני משווה לחלקה הראשון של העונה תחת קשטן, שהסתמכה על העפת כדורים לטוטו ולדמארי - הרי שחל שיפור עצום. הקשרים ההתקפיים, במיוחד איגיבור ואורמוש, באים יותר לידי ביטוי. הקשרים האחוריים מאיימים יותר על השער.
ובנוסף, שלושת הדברים שציינת ש"הלכו לנו" הם כמעט כל הדברים שיכולים "ללכת" בכדורגל (כמה גולים אתה רואה בליגה הזו שמגיעים ממהלכי כדורגל קבוצתיים מתוכננים?).
ערן,
בכוונה תחילה, אני לא מתייחס להשפעה של טביב. נאמר פה שיש מקום גם לדיון מקצועי נטו ואני מסכים עם זה. הוא המאמן, הוא העלה את חוטבא כבלם, האחריות עליו. אכן, לא היו יותר מדי הרכבים הזויים, כי ברוב התקופה שלו, לא עמדו בפניו יותר מדי ברירות. אני גם לא עושה השוואה לתקופה של קשטן, שאמנם היתה לו שיטה, אבל היא לא התאימה לסגל.
אני לא רואה את הקשרים ההתקפיים באים לידי ביטוי, חוץ מאשר בדריבלים אל תוך הקיר. הסיבה לכך היא שאין חילופי מקומות שיפנו שטחים ואין תנועה שתייצר אופציות למסירה. הסיבה שאין חילופי מקום או תנועה, היא - לדעתי - היעדר מוחלט של שיטת משחק. זה נראה כמו מאמן שסומך על זה שלשחקנים יש כשרון ושהם יילחמו, ומקווה לטוב.
ולא אמרתי כלום על חוסר שליטה במשחק, ועל חילופים מאוחרים וללא קשר למהלך המשחק.
אני לא מתבטא הרבה פעמים בנושאים מקצועיים, אבל כאן זה פשוט זועק לשמיים, ודאי שאחרי כמה שנים שבהן ראינו את ההיפך המוחלט.