תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 11:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
התדמית שנוצרה לו - בובה של טביב - עושה לו עוול וחסד בו זמנית.

חסד, כי זה מאפשר להתעלם מכמה בעיות מקצועיות שחוזרות אצלו מאז שהוא פה. ראשית, הוא מגיב גרוע מאוד למה שקורה על הדשא. נכון שבחודש וחצי האחרונים הפועל משחקת עם סגל דליל, אבל עדיין יש דברים שאפשר לעשות במצב נתון. כל העולם ראה אתמול שלאורמוש אין חמצן מדקה 55, שהוא הפסיק לעזור בסגירה באגף (כל פעם באו שני שחקנים על חוטבא) ובכל זאת הוא נשאר על המגרש עד שהורחק מעבירה של חוסר מחשבה ואוויר. זה חוזר בלא מעט משחקים. שנית, שחקנים כמו חוטבא, גורדנה ואלרואי כהן ממשיכים לעשות את אותן שטויות (בעיקר איבודי כדור מסוכנים ומרגיזים אחרי שהם הולכים עם הראש בקיר) משחק אחרי משחק, ולא רואים אף אחד שנותן להם בראש על זה (לראיה, הם ממשיכים לעשות אותן). שלישית, כושר גופני או חלוקת עומסים במשחק. הפועל פותחת כל משחק בלחץ על היריב ומתנפלת עליו, ונראית בדרך כלל מצוין בחצי השעה הראשונה. הבעיה היא שלחלק מהשחקנים (בעיקר אבוטבול וגורדנה) אין מספיק כושר גופני מתאים לזה. מה שקורה זה שברבע השעה האחרונה של המחצית הראשונה (בלט במיוחד במשחקים נגד קרית שמונה ובשני משחקי הדרבי) הפועל מתעייפת, הולכת אחורה ומזמינה לחץ והתקפות, שעם ההגנה שלנו זה אף פעם לא רעיון טוב כל כך. ככה אנחנו מגיעים למחצית השניה הרבה פחות חדים, ויחד עם החילופים המאוחרים והסגל החסר, זו בעיה.

עוול, כי בסך הכל ונוכח הסגל המדולל, הפועל נראית לא רע ברוב המשחקים בחודשים האחרונים, גם באלו שלא ניצחנו. איגיבור פורח כשחקן חופשי, לשירזי מגיע קרדיט על המומנטום של אורמוש, לא האמנתי שאנטבי יוציא מעצמו יכולת סבירה וגם התיאום של באדיר ושולר בהגנה השתפר. משחק ההתקפה הרבה יותר דינמי ופחות תקוע ושבלוני מאשר אצל קשטן (לא חוכמה גדולה, אבל מה לעשות שזו ההשוואה המתבקשת לעונה הזו), והקישור הפך להיות יותר דומיננטי אחרי שלא היה קיים כמעט ברוב העונה (זה בא קצת על חשבון דמארי וטוטו, אבל גם ככה הם לא היו מסוגלים להמשיך במספרים שלהם מתחילת העונה). בנוסף, אני לא חסיד גדול של ענייני "מחויבות" וכו', אבל השחקנים משתדלים הרבה יותר ועל פניו גם מתאמצים ומשקיעים הרבה יותר מרוב חלקי העונה. היינו עדיפים כמעט בכל המשחקים בחודשים האחרונים, עם ולמרות כל הווייב השלילי מסביב לקבוצה. הפועל הגיעה אתמול למשחק שעל הנייר היה אמור לגמור לה סופית את העונה (תראו את התגובות פה בפורום אחרי ההגרלה), שיחקה עם המון ביטחון ומלחמה, ונראתה עדיין כמו מועדון גדול שבטוח בעוצמה שלו.

לא חושב שכל הנ"ל, לטוב או לרע, שווה עוד שנתיים של חוזה ו-47 אלף שקל לחודש (מעניין אם טביב הכניס סעיף שבו אם שירזי יפוטר הוא יקבל את כל שכרו, עוד מקל בגלגלים של רוכש אפשרי), אבל ייטב לנו אם נפסיק להתעסק בבובה או לא בובה ולשפוט אותו על מה שהוא עושה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
אותי מעצבן שכל משחק בערך אנחנו מקבלים אדום..

הוא חייב לעצור את זה, כל השאר כבר פחות חשוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 15:53 
להתייחס טקטית למשחקים האחרונים שלו זה די מגוחך כי הוא משחק עם מאה אחוז סגל וגם אם הוא רוצה אין לו חילופים חוץ מתמרונים מגוחכים כמו גל שיש קשר שמאלי.

ואי אפשר שלא להתייחס למאמן שמתיימר להיות רציני ומאפשר לטביב להפוך בעונה הבאה מועדון פאר לקבוצת תחתית כבובה, גם העוזר שלו בובה והסקאוטר ש"אלק" נשאר לשמור על הפועל ברגעים הקשים שלה הוא סופר בובה והם לנצח ייזכרו כמזוהים עם החורבון שטביב ממית עלינו בגיבויים ותחת המטרייה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 15:55 
אין מה לדבר על "צד מקצועי" בהפועל כל עוד טביב עומד בראש.
ברור שיהיו לפעמים "הברקות", עדיין יש לנו כמה שחקנים מוכשרים שיודעים את העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
שחר, לדעתי אחרי שלושה חודשים בקבוצה כן אפשר להצביע על עניינים מקצועיים שחוזרים אצלו (כמו שציינתי, לטוב או לרע).
את ענייני הבובה תשאירו לאלף האשכולות האחרים בעניין, זה באמת שלא רלוונטי למה שכתבתי ואין סיבה שגם האשכול הזה יהפוך לעוד אשכול טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
שחר, לדעתי אחרי שלושה חודשים בקבוצה כן אפשר להצביע על עניינים מקצועיים שחוזרים אצלו (כמו שציינתי, לטוב או לרע).
את ענייני הבובה תשאירו לאלף האשכולות האחרים בעניין, זה באמת שלא רלוונטי למה שכתבתי ואין סיבה שגם האשכול הזה יהפוך לעוד אשכול טביב.

הכוונה היא שמאמן שמוכן להיות בובה של בעלים, ועוד בטח אחד כזה עם כוונות רעות כמו טביב, לא יכול לקבל קרדיט על כלום.
ולגבי הענין המקצועי, אני מסכים שהפועל נראית טוב לפרקים. אפשר להניח שיש לשירזי יד בדבר. אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
אני לתומי חשבתי שבפורום הזה יש עוד שאריות מפעם, ושאפשר לכתוב פה גם על ענייני מקצועיים מדי פעם, אפילו בהרחבה, בלי סמיילים ותגובות של משפט אחד.
סורי, כנראה שזה הפך אבסולוטית להיות הכותל המערבי, קיר הדמעות שבו באים רק לבכות כל היום על אלי טביב.
Carry on.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אני לתומי חשבתי שבפורום הזה יש עוד שאריות מפעם, ושאפשר לכתוב פה גם על ענייני מקצועיים מדי פעם, אפילו בהרחבה, בלי סמיילים ותגובות של משפט אחד.
סורי, כנראה שזה הפך אבסולוטית להיות הכותל המערבי, קיר הדמעות שבו באים רק לבכות כל היום על אלי טביב.
Carry on.

זה לא ככה ערן, למה אתה מתעקש לקחת את זה לשם
הדעה הרווחת, גם שלי, היא שאין משמעות לביצועים על הדשא כי אתה לא יודע מה גרם להם.
זה לא שהיו מהלכי כדורגל התקפיים מרהיבים מאז שהוא הגיע, או שההגנה נראית כמו הגנה. בליגה חלשה כמו שלנו, הכל יכול לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 16:06 
ערן כתב:

אם לא היית כותב את זה לא הייתי מתייחס לעניין הבובה:

ציטוט:
אבל ייטב לנו אם נפסיק להתעסק בבובה או לא בובה ולשפוט אותו על מה שהוא עושה בקבוצה.

לגבי הצד המקצועי, אני לא חושב שיש הבדל גדול , את אורמוש גם אם הוא רוצה להחליף הוא לא יכול כי מה שיש לו על הספסל זה את עבאס או שיש (לאלה כנראה לא נספר, אפרופו בובה..) הכושר הגופני נובע מהעובדה שלא נותר סגל בגלל כל מה שעבר על המועדון ולא מפתיע שהשחקנים שחוקים ובגדול אני לא חושב שיש הבדל משמעותי ממה שהיה אצל קשטן, לדעתי גם בסטטיסטיקה זה בא לידי ביטוי. אולי הוא מצליח להסתדר למרות הבלאגן הניהולי, אבל לא חושב שצריך לתת לו קרדיט גדול מידי על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 16:11 
מקצועית בלבד:

1.עושה חילופים לפעמים במחצית ולדעתי כן מגיב על אירועים. אין מושלם אבל איפה הוא ואיפה קשטן המדכא והמאובן שלא עשה שום חילוף ושום שינוי?
2.יש משהו יותר חי בקבוצה בחודש האחרון בטח אצל אורמוש ואיגבור. צריך לזקוף את זה לשירזי.

מעבר לזה אין לו מספיק רזומה עשיר כדי לקבוע אם הוא מאמן גדול.
בגדול, מקצועית - הפתיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
ערן, אני חושב שלא נכון לדבר על ענין הבובה, וגם אמרתי בזמנו שאני לא חושב שהוא שונה משום מאמן בארץ.
אלישע לוי, עטר (אם יהיה בחיפה), רוני לוי ואפילו שום וגנרט קיבלו כעובדה מוגמרת ששחר מביא להם שחקנים ללא קשר לרצונם.
אפילו עכשיו למאמן המוערך בן שמעון, מתלווה אחד איזי שיקרצקי לכל מסעות הרכש והסקאוטינג ואני לא אתפלא אם המילה שלו
שווה "מקצועית" יותר מזאת של כל מאמן שיהיה אצלו. כלומר כל מאמן, כמעט, הוא סוג של בובה של הבעלים, השאלה היא "רק"
אורך החוטים שיש ולא עצם קיומם של אלו.

לגבי מקצועית, אני חושב שאחרי 4 שנים יש לנו סוף שוף מאמן שעושה חילופים בזמן וכתוצאה מהנעשה במגרש ולא בעקבות מחשבות
מחדר השינה המשותף שלו ושל זוגתו (זאת היתה הבעיה הגדולה שלי עם גוטמן, ועל קשטן אין מה לדבר). בנוסף אני חושב שהביקורת
על "אי" לימוד הטעויות עבור השחקנים היא לא מתאימה כרגע כי לאלרואי, וגורדנה יש בחודש האחרון מחליף 1, שעושה בדיוק את
אותן טעויות שהם עושים ובתדירות גבוהה יותר ככה שהוא לא ה"פיתרון", ובכל זאת הוא משחק כמעט כל משחק. לחוטבא לא בדיוק היה
מחליף עד עכשיו (אולי למשחק הבא שווה יהיה לשחק עם פרנסמן כמגן במידה וקנדה עדין פצוע). הבעיה היא כאמור שאנחנו עם סגל מאוד
חסר שלא באשמתינו, דבר שיותר בעיות רבות, ואני חושב שהאדומים הרבים שציינו פה הוא גם כתוצאה מזה.

מכיוון שהסגל של הפועל כ"כ חסר, השחקנים סובלים מעומס מאוד גדול, לכן היריבות משחקות במודה הרבה יותר אגרסיבי ואלים כי יש להם
"יתרון" בעומק. מכיוון שהשופטים במודה או שלא מאפשרים את המשחק הזה לשחקנינו אין ברירה להיגרר אחריו ולכן מוצאים יותר כרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
מדובר במאמן שיש לו בערך 20% הצלחה בליגת העל, זה בין הנמוכים שיש.
מביך שהוא המאמן של הפועל, בובה או לא בובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 17:01 
אני בכל אופן מחזיק ממנו. ויותר מזה, אם היה בעלים שייפתח את הכיס לעונה הבאה וייתן לשירזי את השחקנים שיירצה אני יהיה יותר ממרוצה. אבל חבל שזה לא ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהוא יודע להחדיר מחויבות, אבל כמו שאתה אומר, אין לו טקטיקה בכלל. וכל מה שציינת זה חלק קטן מהעניין, דברים קטנים ומטומטמים שהשחקנים עושים, שאתה יודע שאם היה לך מאמן (מלשון לעבוד על להיות יותר טוב באימונים) הם לא היו קוראים. הוא קואצ'ר נפשי, לא מנג'ר. לדוגמא, קבוצה שצריכה קצת יותר משיחות עידוד במשחק שלהם כמו הפועל חיפה, כנראה תרד ליגה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 17:09 
אם אתם מתעקשים לדבר עליו בלי לייחס את טביב (איך אפשר?!), אני חושב שהוא מאמן נחמד. עושה חילופים נכונים (לרוב), נותן לשחקנים להתבטא על המגרש (מירקו, נוסא), הביא לנו את הניצחון הגדול ביותר אי פעם בחיפה (4-1, לא להוריד מההישג הזה), אם יביא גביע זה יהיה אחלה דבר שבעולם.
אני גם חושב שעם בעלים יותר נורמלי היה אפשר לדבר על אליפות עם ניצן, אבל אולי זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
אם אתם מתעקשים לדבר עליו בלי לייחס את טביב (איך אפשר?!), אני חושב שהוא מאמן נחמד. עושה חילופים נכונים (לרוב), נותן לשחקנים להתבטא על המגרש (מירקו, נוסא), הביא לנו את הניצחון הגדול ביותר אי פעם בחיפה (4-1, לא להוריד מההישג הזה), אם יביא גביע זה יהיה אחלה דבר שבעולם.
אני גם חושב שעם בעלים יותר נורמלי היה אפשר לדבר על אליפות עם ניצן, אבל אולי זה רק אני.

הנצחון הגדול אי פעם בחיפה (לא מבחינת תוצאה) זה ה1-0 של לאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 17:14 
Yobov כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

הנצחון הגדול אי פעם בחיפה (לא מבחינת תוצאה) זה ה1-0 של לאלה

אין ספק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 17:35 
סה"כ דיי מפתיע לטובה. כשהגיע חשבתי שהקבוצה תתרסק. שלא נדבר על מאורעות הדרבי
בפועל הקבוצה משחקת לא רע ומוציאה תוצאות סבירות בלי 4 שחקנים סופר חשבוים (קנדה,ידין,טוטו,טועמה).
לא אוהב אותו כבן אדם (לא בגלל יחסיו עם טביב אלא יותר בגלל האישיות הרכה וחסרת הקריזמה שלו) אבל הוא עושה לא מעט עם מה שיש לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 17:37 
YardenDe כתב:
אין ספק שהוא יודע להחדיר מחויבות, אבל כמו שאתה אומר, אין לו טקטיקה בכלל. וכל מה שציינת זה חלק קטן מהעניין, דברים קטנים ומטומטמים שהשחקנים עושים, שאתה יודע שאם היה לך מאמן (מלשון לעבוד על להיות יותר טוב באימונים) הם לא היו קוראים. הוא קואצ'ר נפשי, לא מנג'ר. לדוגמא, קבוצה שצריכה קצת יותר משיחות עידוד במשחק שלהם כמו הפועל חיפה, כנראה תרד ליגה השנה.

לא מסכים שאין לו טקטיקה. בחיפה הקבוצה עמדה על המגרש מושלם ומנעה מחיפה להתקרב ל16. גם במשחקים האחרונים, בלי 5-6 שחקני הרכב מידי משחק הקבוצה עמדה טוב וראו נגיעה של מאמן
הוא לא מוריניו, אבל פחות גרוע ממה שחשבתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
הוא פשוט לא מאמן.
אכן רואים מוטיבציה גבוהה של השחקנים, ולמרות שאני לא בטוח שיש לו חלק בזה, אתן לו את הקרדיט, על סעיף "לא הוכח אחרת".
חוץ מזה - כלום. כשיש לו אפשרויות בחירה, הוא מעלה הרכבים הזויים (מי זוכר את חוטבא בלם?), אין שיטת משחק, אף שחקן לא יודע למי למסור, לאן ללכת, איפה ליצור שטח מת.
בסופו של דבר, כל מה שהלך לנו, היה אחד משלושה דברים: פעולות אינדיבידואליות, טעויות הגנה ומצבים נייחים.
כמובן, יש גם את המסירות על 30-40 מטר, אבל זה לא ממש עובד.
חפשו משחק שלנו מהתקופה האחרונה, נסו למצוא קו הגנה, קווי קישור, משהו שיעיד על תיאום וסדר, על הבנה של שיטת משחק.
הנה, לא התייחסתי להיותו בובה, ובכל זאת הוא מבייש את ספסל המאמן של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 17:41 
Oleg Neduda כתב:
סה"כ דיי מפתיע לטובה. כשהגיע חשבתי שהקבוצה תתרסק. שלא נדבר על מאורעות הדרבי
בפועל הקבוצה משחקת לא רע ומוציאה תוצאות סבירות בלי 4 שחקנים סופר חשבוים (קנדה,ידין,טוטו,טועמה).
לא אוהב אותו כבן אדם (לא בגלל יחסיו עם טביב אלא יותר בגלל האישיות הרכה וחסרת הקריזמה שלו) אבל הוא עושה לא מעט עם מה שיש לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו, חוטבא עלה כבלם במשחק השני של שירזי בקבוצה, ניסיון לא מוצלח (שיש שאומרים שטביב דחף אליו) שלא חזר שנית, וטוב שכך (וגם היה כפוי בגלל ההרחקה של באדיר). אני לא זוכר "הרכבים הזויים" אחרים שלו. תזכיר לי אם היו כאלה.
לגבי שיטת משחק, אם אני משווה לחלקה הראשון של העונה תחת קשטן, שהסתמכה על העפת כדורים לטוטו ולדמארי - הרי שחל שיפור עצום. הקשרים ההתקפיים, במיוחד איגיבור ואורמוש, באים יותר לידי ביטוי. הקשרים האחוריים מאיימים יותר על השער.
ובנוסף, שלושת הדברים שציינת ש"הלכו לנו" הם כמעט כל הדברים שיכולים "ללכת" בכדורגל (כמה גולים אתה רואה בליגה הזו שמגיעים ממהלכי כדורגל קבוצתיים מתוכננים?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
צריך גם לזכור שהוא מתמודד עם תמוז שכבר כמה חודשים כמעט לא משחק, והוא היה בעצם כל הקבוצה בסיבוב הראשון, דמארי בתקופה רעה, הרחקות הזויות של ידין וטועמה לתקופות ארוכות, ועוד לא מעט פציעות והרחקות של שחקנים (קנדה, באדיר, פרנסמן, אדל, שושן, שי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחידי הטוב בשירזי הוא שנשרף מאמן כושל.
מכיון שכל מי שקשור לטביבי*הוא פסול לעולם מלדרוך במועדון אני מעדיף שיגיעו לכאן אנשי מקצוע שאפשר לוותר עליהם בשמחה.

* כולל הילל ואלימלך, לא כולל שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
מפתיע לטובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אמיר ונונו, חוטבא עלה כבלם במשחק השני של שירזי בקבוצה, ניסיון לא מוצלח (שיש שאומרים שטביב דחף אליו) שלא חזר שנית, וטוב שכך (וגם היה כפוי בגלל ההרחקה של באדיר). אני לא זוכר "הרכבים הזויים" אחרים שלו. תזכיר לי אם היו כאלה.
לגבי שיטת משחק, אם אני משווה לחלקה הראשון של העונה תחת קשטן, שהסתמכה על העפת כדורים לטוטו ולדמארי - הרי שחל שיפור עצום. הקשרים ההתקפיים, במיוחד איגיבור ואורמוש, באים יותר לידי ביטוי. הקשרים האחוריים מאיימים יותר על השער.
ובנוסף, שלושת הדברים שציינת ש"הלכו לנו" הם כמעט כל הדברים שיכולים "ללכת" בכדורגל (כמה גולים אתה רואה בליגה הזו שמגיעים ממהלכי כדורגל קבוצתיים מתוכננים?).

ערן,
בכוונה תחילה, אני לא מתייחס להשפעה של טביב. נאמר פה שיש מקום גם לדיון מקצועי נטו ואני מסכים עם זה. הוא המאמן, הוא העלה את חוטבא כבלם, האחריות עליו. אכן, לא היו יותר מדי הרכבים הזויים, כי ברוב התקופה שלו, לא עמדו בפניו יותר מדי ברירות. אני גם לא עושה השוואה לתקופה של קשטן, שאמנם היתה לו שיטה, אבל היא לא התאימה לסגל.
אני לא רואה את הקשרים ההתקפיים באים לידי ביטוי, חוץ מאשר בדריבלים אל תוך הקיר. הסיבה לכך היא שאין חילופי מקומות שיפנו שטחים ואין תנועה שתייצר אופציות למסירה. הסיבה שאין חילופי מקום או תנועה, היא - לדעתי - היעדר מוחלט של שיטת משחק. זה נראה כמו מאמן שסומך על זה שלשחקנים יש כשרון ושהם יילחמו, ומקווה לטוב.
ולא אמרתי כלום על חוסר שליטה במשחק, ועל חילופים מאוחרים וללא קשר למהלך המשחק.
אני לא מתבטא הרבה פעמים בנושאים מקצועיים, אבל כאן זה פשוט זועק לשמיים, ודאי שאחרי כמה שנים שבהן ראינו את ההיפך המוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 18:55 
אני חושב שיש כאן הסתנוורות מהניצחון, היפה כשלעצמו, אתמול
הפועל הרבה פחות טובה והרבה פחות מסוכנת מאשר בסיבוב הראשון.
הקבוצה מתקשה מאוד כשהיא צריכה ליזום (0-0 עם סכנין, עם אשדוד, בדרבי)
התוצאות בחלקן הן מביכות (1-1 מול רמה"ש בגול בשניה האחרונה)

לגבי אורמוש מגיע לשירזי קרדיט (לא שהיה לו ברירות בהרכב, ונזכור שאצל קשטן הוא היה פצוע תקופה ארוכה)
לגבי איגיבור הוא באמת יותר בולט, אבל עדיין נראה לא מאומן ובעיקר נראה מה יהיה כשטוטו יחזור לתקוע את הרחבה

ההגנה "התייצבה" בהשוואה למשחקים הראשונים שלו (שלישיה מול הפועל חיפה ושלישיה מול נתניה). באופן כללי להפועל היה ממוצע ספיגות מאוד נמוך גם עם קשטן שהתייצב שוב אחרי ששולר נכנס לפורמה ולתיאום ושושן ירד לספסל.

ספק אם הוא מוטיבטור מרשים - את טוטו הוא לא הצליח להרים אחרי הפיאסקו של מונאקו. ואני לא חושב שיש שחקנים שמחזיקים ממנו.
שירזי נתפס אצלי לפחות כרכיכה. אני שם בצד את ענייני טביבי ואת הכרטיסים האדומים. תזכרו את האיומים על קנדה אחרי הגול של קרית שמונה בגביע הטוטו ("לא תראה אצלי מגרש בחיים") ואחרי שבוע הם יתפוגגו.

הפועל נהנית מכך שאצל היריבות השתנה סופית הדיסקט של קבוצת הדאבל הדורסנית, ונותנים יותר שטחים לתקוף.

בקיצור, רחוק מאוד מלהיות מאמן סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 19:12 
אף פעם לא היה מאמן וגם לא יהיה.
לא ציפיתי ממאמן שכמעט מוריד קבוצה ליגה שיעשה מהפועל שלנו טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
שורה תחתונה, לא חושב שיש מישהו שהיה רוצה לראות אותו יום אחרי שטביב הולך מכאן, גם אם הוא נותן קדנציה יותר מוצלחת מהאחרונה של קשטן כורך הנסיבות, וגם זה לא כי הוא מאמן טקטי יותר טוב מקשטן אלא יודע יותר טוב לגרום לשחקנים לשחק למרות המצב הספציפי הזה, משהו שבתור בובה של טביב זה מובן מאליו לצפות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2012, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
כואב עליו...
מאמן טוב שנקלע לסיטואציה שגדולה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: