אדמדם כתב:
למה לא אפשרי להעלים מס? אם יש לך אידיאולוגיה תלחם עליה, הרי שלחת אנשים לשרוף בנקים לא?
שאלתי אותך, אם יתברר לך שלהשתמט מצה"ל זה לא כ"כ פשוט ולראיה אנשים שישבו שנים בכלא, האם גם אז לא תתגיס?
לא קבלתי תשובה.
למי אתה לא רוצה לתת מזמנך כי חושב שאתה מסומם עם שיער ארוך?
קשישים סיעודיים? ניצולי שואה? פגועי נפש? מפגרים? ילדים בסיכון?
אל תשחק לי אותה תמים, בוא נצא מהסרט שאפשר להעלים מס ולא לבזבז את החיים שלך בכלא, אוקי אחי?
לא שלחתי אף אחד לשרוף בנקים, לעזזאל, אנשים מטומטמים מוציאים את הכעס שלהם אחד על השני במקום על המטרה האמיתי.
כן גם אז אני לא יתגייס.
----
חלקם כן.
אני יתרום להם לא במסגרת מזויפת ודבילית.
---
"red in blood"-אלימות כלפי כל הרשויות,מוסדות ושלטונות שונים, וכמובן שלא כלפי אף בן אדם, אבל כל זה לא אפשרי מבלי להגיע למצב של כאוס טוטאלי, שזאת הכוונה אגב, זה על קצה המזלג.
---
אמיר-תן לי דוגמא אחת, למהפכה לא אלימה שהשיגה איזשהו שינוי אמיתי אבל אמיתי באמת, אני מצטער אבל בשבילי, להגדיל את הכלוב שאני חי בו לא מספיק.
רוב המהפכות שקרו במאה השנים האחרונות נראות לי כספין אחד גדול ובולשיט לא פחות קטן, אנשים עדיין אוכלים חרא כל יום ממשלות,בנקים,מקומות עבודה,שיטות כלכליות דוחות ומטופשות, זה נראה לי מיותר וחסר כל משמעות להלחם על משהו שלא ישיג לך שום דבר.
מחאה לא אלימה, זה סתם פסטיבל דבילי ומביך, שלא משיג כלום חוץ מתחושה בקרב אנשים של "הינה עשינו משהו" בזמן שלא השתנה כלום.
והכי מגעיל זה כל האידיוטים חסרי כל המושג שצועקים מחאה לא אלימה! מחאה לא אלימה! ובעצם תוקפים אנשים אחרים שהורסים חנות של איזה מותג מזוין או חלונות של בנק, כל אלה, הם רק הוכחה לגועל נפש המצטבר והזחיחות של האנשי מחאה לא אלימה.
התנועות הרדיקליות נעלמו מכיוון שהם היו חלשות מבחינת כוח אדם, כך לפי דעתי, במקרה ו 200,000 איש מבצעים מחאה אלימה, כלפי השלטון והמדינה ולא כלפי אחד השני רק כי יש לו שלט בעל כתובת שמאלנית או ימנית, אז זה דבר שיש לו פוטנציאל להביא שינוי אמיתי ומשם שום דבר כבר לא נותר אותו דבר.
בכל מקרה יש לך תמונת פרופיל מרגשת, Dinosaur Jr.