תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 01:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צעדות המחאה החברתית חוזרות: מוצאי שבת ה-28.04.12 בכיכר הבימה
הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 11:45 
אדמדם כתב:
למה לא אפשרי להעלים מס? אם יש לך אידיאולוגיה תלחם עליה, הרי שלחת אנשים לשרוף בנקים לא?
שאלתי אותך, אם יתברר לך שלהשתמט מצה"ל זה לא כ"כ פשוט ולראיה אנשים שישבו שנים בכלא, האם גם אז לא תתגיס?
לא קבלתי תשובה.
למי אתה לא רוצה לתת מזמנך כי חושב שאתה מסומם עם שיער ארוך?
קשישים סיעודיים? ניצולי שואה? פגועי נפש? מפגרים? ילדים בסיכון?

אל תשחק לי אותה תמים, בוא נצא מהסרט שאפשר להעלים מס ולא לבזבז את החיים שלך בכלא, אוקי אחי?
לא שלחתי אף אחד לשרוף בנקים, לעזזאל, אנשים מטומטמים מוציאים את הכעס שלהם אחד על השני במקום על המטרה האמיתי.
כן גם אז אני לא יתגייס.
----
חלקם כן.
אני יתרום להם לא במסגרת מזויפת ודבילית.
---
"red in blood"-אלימות כלפי כל הרשויות,מוסדות ושלטונות שונים, וכמובן שלא כלפי אף בן אדם, אבל כל זה לא אפשרי מבלי להגיע למצב של כאוס טוטאלי, שזאת הכוונה אגב, זה על קצה המזלג.
---
אמיר-תן לי דוגמא אחת, למהפכה לא אלימה שהשיגה איזשהו שינוי אמיתי אבל אמיתי באמת, אני מצטער אבל בשבילי, להגדיל את הכלוב שאני חי בו לא מספיק.
רוב המהפכות שקרו במאה השנים האחרונות נראות לי כספין אחד גדול ובולשיט לא פחות קטן, אנשים עדיין אוכלים חרא כל יום ממשלות,בנקים,מקומות עבודה,שיטות כלכליות דוחות ומטופשות, זה נראה לי מיותר וחסר כל משמעות להלחם על משהו שלא ישיג לך שום דבר.
מחאה לא אלימה, זה סתם פסטיבל דבילי ומביך, שלא משיג כלום חוץ מתחושה בקרב אנשים של "הינה עשינו משהו" בזמן שלא השתנה כלום.
והכי מגעיל זה כל האידיוטים חסרי כל המושג שצועקים מחאה לא אלימה! מחאה לא אלימה! ובעצם תוקפים אנשים אחרים שהורסים חנות של איזה מותג מזוין או חלונות של בנק, כל אלה, הם רק הוכחה לגועל נפש המצטבר והזחיחות של האנשי מחאה לא אלימה.
התנועות הרדיקליות נעלמו מכיוון שהם היו חלשות מבחינת כוח אדם, כך לפי דעתי, במקרה ו 200,000 איש מבצעים מחאה אלימה, כלפי השלטון והמדינה ולא כלפי אחד השני רק כי יש לו שלט בעל כתובת שמאלנית או ימנית, אז זה דבר שיש לו פוטנציאל להביא שינוי אמיתי ומשם שום דבר כבר לא נותר אותו דבר.
בכל מקרה יש לך תמונת פרופיל מרגשת, Dinosaur Jr. :HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
מוות כתב:
האדס כתב:
אתם לא חושבים שעשיתם מספיק נזק כבר?

מטומטמים. במקום לשבת בברסרי ובקופי בר כל לילה, תחסכו לשכר דירה שלכם.
שונא את המחאה המפגרת הזאת.

הקטע הזה של הפרובוקציה-בשביל-הכיף כבר מתחיל ממש לשעמם.

זה לא קשור לפרובוקציה. אלפי סטודנטים היו בשבוע האחרון באילת, ובחרו לנפוש במקום לעבוד בחופשת הפסח, מעניין כמה. מהם יפגינו על צדק חברתי. יש אנשים שלפני שהם מפגינים, צריכים לעשות שינוי בסדר העדיפויות שלהם. *אני אגב, סטודנט שעובד 50 שעות בשבוע בשביל לממן את עצמי, את זוגתי, ואת הכלב המהמם שלנו וינסנט...

אהלן ברגר.
א. כאשר מדובר במשתמש הנ"ל מדובר בפרובוקציה גרידא. הוא מאוד עקבי באנטי שלו.
ב. זה שהסטודנטים בארץ אוהבים לשחק בסטונדט מהפכן בין מסיבה למסיבה זה ידוע, ועדיין, זה לא ממש רלוונטי. בסופו של יום, להיות גם סטודנט וגם עצמאי זאת לא אמורה להיות פריבילגיה. אני לא חושב שיש לנו במה להתגאות אם בן-אדם כמוך צריך גם ללמוד וגם לעבוד 50 שעות בשבוע בשביל שהוא יוכל להיות עצמאי מבחינה כלכלית. להפך. אנחנו כל כך רגילים לחשוב שלהיות סוס עבודה זו הדרך היחידה לחיות ומי שלא חיי ככה הוא עצלן. זה ממש לא ככה.
אם אנחנו רוצים שהסטודנטים שלנו יהיו איכותיים מבחינת הלימודים שלהם אנחנו צריכים לספק להם את כל התנאים להצלחה. אחרת, אנחנו נתקע רק עם המספרים. אם 45% מהאנשים במדינה הזאת מחזיקים בלפחות תואר ראשון אחד, אבל כמעט כולם מכורים ל"אח הגדול" - מה עשינו בזה? *אני אגב, סטודנט שעובד כ20 שעות בשבוע שמספיקות לי בערך בשביל דלק לחודש. למזלי ההורים שלי יכולים לעזור לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
אדמדם כתב:
למה לא אפשרי להעלים מס? אם יש לך אידיאולוגיה תלחם עליה, הרי שלחת אנשים לשרוף בנקים לא?
שאלתי אותך, אם יתברר לך שלהשתמט מצה"ל זה לא כ"כ פשוט ולראיה אנשים שישבו שנים בכלא, האם גם אז לא תתגיס?
לא קבלתי תשובה.
למי אתה לא רוצה לתת מזמנך כי חושב שאתה מסומם עם שיער ארוך?
קשישים סיעודיים? ניצולי שואה? פגועי נפש? מפגרים? ילדים בסיכון?

אל תשחק לי אותה תמים, בוא נצא מהסרט שאפשר להעלים מס ולא לבזבז את החיים שלך בכלא, אוקי אחי?
לא שלחתי אף אחד לשרוף בנקים, לעזזאל, אנשים מטומטמים מוציאים את הכעס שלהם אחד על השני במקום על המטרה האמיתי.
כן גם אז אני לא יתגייס.
----
חלקם כן.
אני יתרום להם לא במסגרת מזויפת ודבילית.

מה זה תמים? יש לך אידיאולוגיה לא? לא שלחת אנשים לשרוף בנקים? סתם התלוננת וזלזלת במשו שאחרים עושים ו"הצעת" להם דרכי פעולה שונות ומשונות כשאתה לא מסוגל או מנסה להלחם על הרעיונות שלך.
למה שירות לאומי זו מסגרת מזויפת ודבילית? גם ביטוח לאומי זו מסגרת מזויפת ודבילית?
שאלתי אותך קודם - אם תפצע או תזדקק לעזרה מהמדינה, האם תקח ביטוח לאומי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 14:46 
אדמדם כתב:
מה זה תמים? יש לך אידיאולוגיה לא?
למה שירות לאומי זו מסגרת מזויפת ודבילית? גם ביטוח לאומי זו מסגרת מזויפת ודבילית?
שאלתי אותך קודם - אם תפצע או תזדקק לעזרה מהמדינה, האם תקח ביטוח לאומי?

אין לי אידיאולוגיה.

שירות לאומי זה מסגרת דבילית ומזויפת כי המטרה שלה היא לא באמת לעזור לאף אחד, אלה אותה מטרה ותפקיד של הצבא,בתי הספר, מקומות העבודה,אונברסיטאות וכו',עזרה לאנשים אלה לא צריכה לבוא משירות לאומי, אלה מכלל האוכלוסייה, ובעולם הממתקים הקשתות וחדי הקרן מהמדינה.

בעניין הביטוח לאומי, תכלס אני לא יכול לענות לך ,כי אני לא ממש מבין את הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
ינאי אתה כרגיל מתגלה כאוסף ססמאות ותו לא. זו האידאולוגיה שלך.

דעתך על מסגרת השרות הלאומי לא רלוונטית. שורה תחתונה הם עוזרים לקהילה. חלקם לפחות. מה כל כך מפריע לך בזה? ישנם אנשים שצריכים עזרה, לך תמסור להם שאתה לא מוכן לעזור כי המסגרת שדואגת לזה היא כך וכך (למרות שאין לך תכלס מושג מה זה שירות לאומי, אתה סתם זורק שטויות).

ובענין הביטוח הלאומי, אין פה מה להבין. יש מקרים בהם אתה זכאי לעזרה מהמדינה. אשכרה עזרה בחינם. נטו בשבילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 14:58 
אדום נחמד כתב:
ינאי אתה כרגיל מתגלה כאוסף ססמאות ותו לא. זו האידאולוגיה שלך.

דעתך על מסגרת השרות הלאומי לא רלוונטית. שורה תחתונה הם עוזרים לקהילה. חלקם לפחות. מה כל כך מפריע לך בזה? ישנם אנשים שצריכים עזרה, לך תמסור להם שאתה לא מוכן לעזור כי המסגרת שדואגת לזה היא כך וכך (למרות שאין לך תכלס מושג מה זה שירות לאומי, אתה סתם זורק שטויות).

ובענין הביטוח הלאומי, אין פה מה להבין. יש מקרים בהם אתה זכאי לעזרה מהמדינה. אשכרה עזרה בחינם. נטו בשבילך.

אמרתי עשר פעמים אין לי אידיאולוגיה!!!
---
ברור שהיא לא רלוונטית לך, כי זה נוגד את דעתך, טיפול בסימפטום ולא בבעיה עצמה זה לא בשבילי.
---
ובעניין הביטוח לאומי, אמרתי לך, אין שום סיבה שאני יענה לך על דבר שהידע שלי בו שואף לאפס, אלא אם כן אתה רוצה להכשיל אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
אתה כותב פה כבר תקופה, אמרת את דעתך על המון נושאים. לומר שאין לך אידאולוגיה זו בריחה מאחריות

זה לא רלוונטי כי השאלה היא פשוטה- האם אתה מוכן לתרום לחברה חלשה, גם במחיר של מסגרת ממשלתית שאתה מתעב. אותו אדם שתעזור לו לא כל כך מתעניין מאיפה אתה מגיע.

ואני לא מנסה להכשיל אותך. הנקודה היא שיש שירותים שהמדינה נותנת לכל אזרח. אחד מהם זה ביטוח לאומי אבל יש עוד המון. אפשר להתקטנן אפילו לשאול מדוע אתה משתמש בחשמל שהמדינה המושחתת עם חברת החשמל בעלת המונופול הדוחה מייצרות בשבילך.

וזו בדיוק הבעיה. אתה מדבר ומדבר ובסוף חי כמו כל אחד אחר. הרבה דיבורים, אפס מעשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 15:09 
אדום נחמד כתב:
אתה כותב פה כבר תקופה, אמרת את דעתך על המון נושאים. לומר שאין לך אידאולוגיה זו בריחה מאחריות

זה לא רלוונטי כי השאלה היא פשוטה- האם אתה מוכן לתרום לחברה חלשה, גם במחיר של מסגרת ממשלתית שאתה מתעב. אותו אדם שתעזור לו לא כל כך מתעניין מאיפה אתה מגיע.

ואני לא מנסה להכשיל אותך. הנקודה היא שיש שירותים שהמדינה נותנת לכל אזרח. אחד מהם זה ביטוח לאומי אבל יש עוד המון. אפשר להתקטנן אפילו לשאול מדוע אתה משתמש בחשמל שהמדינה המושחתת עם חברת החשמל בעלת המונופול הדוחה מייצרות בשבילך.

וזו בדיוק הבעיה. אתה מדבר ומדבר ובסוף חי כמו כל אחד אחר. הרבה דיבורים, אפס מעשים.

אז אני בורח מאחריות, נניח.
-
לא, כמו שאמרתי אני לא אוהב לטפל בסימפטום אלה בבעיה עצמה.
-
כמה חבל שאפילו כדי "לחיות" בלי חשמל ובלי כל השירותים שהמדינה לכאורה מספקת צריך כסף, והסוף הוא כבר ידוע מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
שורה תחתונה לפי מה שאני מבין ממך אתה נגד כל דבר שמאורגן ע"י המדינה כן?
רק מה? אתה אוהד וכותב בפורום של קבוצה שמשחקת בליגת העל בישראל.
ליגה שמאורגנת ומתוקצבת ע"י המדינה, עם סדרנים ושוטרים שממומנים ע"י המדינה, שיש בה הגבלה של עד 5 זרים וכל השאר מחוייבים להיות שחקנים מאותה מדינה, בלומפילד שעובר שזרועים והרחבות מכספי המיסים של תושבי אותה מדינה.
וכו' וכו'.

איך בדיוק זה מסתדר? בניגוד לחשמל וכו' אתה לא חייב להיות אוהד, תחיה גם בלי זה לא?
גם לא תלך על זה לכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 15:33 
אדמדם כתב:
שורה תחתונה לפי מה שאני מבין ממך אתה נגד כל דבר שמאורגן ע"י המדינה כן?
רק מה? אתה אוהד וכותב בפורום של קבוצה שמשחקת בליגת העל בישראל.
ליגה שמאורגנת ומתוקצבת ע"י ה מדינה , עם סדרנים ושוטרים שממומנים ע"י ה מדינה , שיש בה הגבלה של עד 5 זרים וכל השאר מחוייבים להיות שחקנים מאותה מדינה , בלומפילד שעובר שזרועים והרחבות מכספי המיסים של תושבי אותה מדינה .
וכו' וכו'.

איך בדיוק זה מסתדר? בניגוד לחשמל וכו' אתה לא חייב להיות אוהד, תחיה גם בלי זה לא?
גם לא תלך על זה לכלא.

תן לי ברירה אחרת, ואני יהיה ראשון בתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
יש לך ברירה אחרת, לא להיות אוהד של קבוצה שמייצגת ומשתתפת במסגרות שנוגדת את כל מה שאתה מאמין בו.

זה לא אוכל ומים או חשמל, תחיה גם בלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
-
-
כמה חבל שאפילו כדי "לחיות" בלי חשמל ובלי כל השירותים שהמדינה לכאורה מספקת צריך כסף, והסוף הוא כבר ידוע מראש.

זה לא נניח. אם לא היה מעניין מה אתה חושב לא היו מדברים איתך. אני, ומסתבר שגם אדמדם, רוצים לדעת מה בדיוק הבעיה שלך עם העולם. אם לא היית רוצה לספר לנו, לא היית כותב פה מלכתחילה. אז אל תגיד נניח כשאין לך תשובה טובה.

ומה אם הסימפטום לא אשם בכלום? הוא גם נפגע של המדינה.. לא תעזור לו? חוץ מזה, אתה מדבר הרבה על לטפל בבעיה. אפשר לשאול איך בדיוק אתה פועל בשביל לטפל בבעיה? הכוונה, חוץ מלכתוב פה...

ולא, אתה לא חייב כלום מהמדינה. לך לקומונה בנגב והאמן לי אף אחד לא יפריע לך. אבל אתה בוחר בנוחות שהמדינה בכל זאת יכולה להציע לך. אינטרנט מהיר, מים בברז, חשמל זמין. ואתה לוקח. יש שיאמרו שזו צביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
ינאי, חשבון בנק, יש לך?

(כמובן שלא, אתה עוד ילד, אבל כשתתחיל לעבוד, אם אי פעם תתחיל לעבוד, להיות אזרח פרודוקטיבי וזה, כמה אפור, חשבון בנק יהיה לך?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 16:00 
אדמדם כתב:
יש לך ברירה אחרת, לא להיות אוהד של קבוצה שמייצגת ומשתתפת במסגרות שנוגדת את כל מה שאתה מאמין בו.

זה לא אוכל ומים או חשמל, תחיה גם בלי.

צודק, מהיום אני לא אוהד הפועל ,רק כי אני שונא את המדינה. :\

אדום נחמד כתב:
yannay כתב:
-
-

זה לא נניח. אם לא היה מעניין מה אתה חושב לא היו מדברים איתך. אני, ומסתבר שגם אדמדם, רוצים לדעת מה בדיוק הבעיה שלך עם העולם. אם לא היית רוצה לספר לנו, לא היית כותב פה מלכתחילה. אז אל תגיד נניח כשאין לך תשובה טובה.

ומה אם הסימפטום לא אשם בכלום? הוא גם נפגע של המדינה.. לא תעזור לו? חוץ מזה, אתה מדבר הרבה על לטפל בבעיה. אפשר לשאול איך בדיוק אתה פועל בשביל לטפל בבעיה? הכוונה, חוץ מלכתוב פה...

ולא, אתה לא חייב כלום מהמדינה. לך לקומונה בנגב והאמן לי אף אחד לא יפריע לך. אבל אתה בוחר בנוחות שהמדינה בכל זאת יכולה להציע לך. אינטרנט מהיר, מים בברז, חשמל זמין. ואתה לוקח. יש שיאמרו שזו צביעות.

האמת היא שאין לי שום אינטרס או רצון לספר לכם מה אני חושב על העולם, זה די חסר משמעות, ואין לי שום רצון לשכנע אותכם, אני כותב פה כדי להעביר את הזמן ולא יותר מזה.
הסימפטום באמת לא אשם בכלום, זה המדינה המזדיינת שגורמת לו להגיע למצב שהוא צריך עזרה ממתנדבים בשירות לאומי(ברוב המקרים), אני לא פועל בשום דרך, כי כל דרך אפשרית כיום היא חסרת משמעות,דבילית ולא תעזור לאף אחד.

את הקומונה בנגב ידאגו טוב טוב לפנות, ושוב פעם נחזור חלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

רומאריו שמצא את הדת באיזה טריפ של מיץ קקטוסים הפסיק לאהוד את הקבוצה בגלל שזה התנגש עם סט הערכים שלו.
לפחות משו אחד חיובי יש ברומאריו, הוא לא צבוע.
ואתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 16:13 
אדמדם כתב:
ציטוט:

רומאריו שמצא את הדת באיזה טריפ של מיץ קקטוסים הפסיק לאהוד את הקבוצה בגלל שזה התנגש עם סט הערכים שלו.
לפחות משו אחד חיובי יש ברומאריו, הוא לא צבוע.
ואתה?

אז שיהיה לרומאריו בכיף, אני לא חושב שזה מתנגש בערכים שלי (אם יש לי בכלל).
אז כנראה שבשבילך אני צבוע, כיף לי.

מגניב בטירוף.

...

ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 16:25 
Frank Serpico כתב:
תמונה

זה דווקא די מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
אדום נחמד כתב:
yannay כתב:
-
-

האמת היא שאין לי שום אינטרס או רצון לספר לכם מה אני חושב על העולם, זה די חסר משמעות, ואין לי שום רצון לשכנע אותכם, אני כותב פה כדי להעביר את הזמן ולא יותר מזה.
הסימפטום באמת לא אשם בכלום, זה המדינה המזדיינת שגורמת לו להגיע למצב שהוא צריך עזרה ממתנדבים בשירות לאומי(ברוב המקרים), אני לא פועל בשום דרך, כי כל דרך אפשרית כיום היא חסרת משמעות,דבילית ולא תעזור לאף אחד.

לא יודע מה עם האינטרס, אבל יש לך רצון. אתה חוזר על המנטרות שלך ברמה שאני בטוח שגם אותך זה כבר מתיש. המשחק הזה של אני שם זין על כולם לא יכול לעבוד לשני הכיוונים.
ורגע, שאני אבין. כל דרך אפשרית היא חסרת משמעות ולא תעזור. ואתה גם שונא את החברה שבה אתה חי (וכמה שהמדינה שלנו חרא, גם המדינה שהכי טוב לחיות בה מתנגשת עם ה"ערכים" שלך, פרט לשבטים באפריקה), אז אני לא מבין מה גורם לך לקום בבוקר.
ברצינות, קח את מינימום הדברים שאתה צריך וסע לחיות בשבט נגקאווה באפריקה. אני משוכנע שילד שמנת כמוך יסתדר מצוין עם הקצבה יומים של לחם ומים כי אין, ובלי הפורום לקשקש בו כל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
Frank Serpico כתב:
תמונה

זה דווקא די מצחיק

יופי. ותשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 16:34 
אדום נחמד כתב:
yannay כתב:
אדום נחמד כתב:
yannay כתב:
-
-

לא יודע מה עם האינטרס, אבל יש לך רצון. אתה חוזר על המנטרות שלך ברמה שאני בטוח שגם אותך זה כבר מתיש. המשחק הזה של אני שם זין על כולם לא יכול לעבוד לשני הכיוונים.
ורגע, שאני אבין. כל דרך אפשרית היא חסרת משמעות ולא תעזור. ואתה גם שונא את החברה שבה אתה חי (וכמה שהמדינה שלנו חרא, גם המדינה שהכי טוב לחיות בה מתנגשת עם ה"ערכים" שלך, פרט לשבטים באפריקה), אז אני לא מבין מה גורם לך לקום בבוקר.
ברצינות, קח את מינימום הדברים שאתה צריך וסע לחיות בשבט נגקאווה באפריקה. אני משוכנע שילד שמנת כמוך יסתדר מצוין עם הקצבה יומים של לחם ומים כי אין, ובלי הפורום לקשקש בו כל היום.

דרעק.
זה כבר די פתטי.
אני הולך לקפוץ מאיזה בניין או משהו.

לענות על ההודעה הדבילית הזאת זה כבר באמת לא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
דרעק.
זה כבר די פתטי.

בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:

אמיר-תן לי דוגמא אחת, למהפכה לא אלימה שהשיגה איזשהו שינוי אמיתי אבל אמיתי באמת, אני מצטער אבל בשבילי, להגדיל את הכלוב שאני חי בו לא מספיק.

אתה בטוח שקראת את ההודעה שלי?
כי הבאתי 4 דוגמאות שם.
ולא שחסרות עוד.

yannay כתב:

רוב המהפכות שקרו במאה השנים האחרונות נראות לי כספין אחד גדול ובולשיט לא פחות קטן, אנשים עדיין אוכלים חרא כל יום ממשלות,בנקים,מקומות עבודה,שיטות כלכליות דוחות ומטופשות, זה נראה לי מיותר וחסר כל משמעות להלחם על משהו שלא ישיג לך שום דבר.
מחאה לא אלימה, זה סתם פסטיבל דבילי ומביך, שלא משיג כלום חוץ מתחושה בקרב אנשים של "הינה עשינו משהו" בזמן שלא השתנה כלום.
והכי מגעיל זה כל האידיוטים חסרי כל המושג שצועקים מחאה לא אלימה! מחאה לא אלימה! ובעצם תוקפים אנשים אחרים שהורסים חנות של איזה מותג מזוין או חלונות של בנק, כל אלה, הם רק הוכחה לגועל נפש המצטבר והזחיחות של האנשי מחאה לא אלימה.
התנועות הרדיקליות נעלמו מכיוון שהם היו חלשות מבחינת כוח אדם, כך לפי דעתי, במקרה ו 200,000 איש מבצעים מחאה אלימה, כלפי השלטון והמדינה ולא כלפי אחד השני רק כי יש לו שלט בעל כתובת שמאלנית או ימנית, אז זה דבר שיש לו פוטנציאל להביא שינוי אמיתי ומשם שום דבר כבר לא נותר אותו דבר.
בכל מקרה יש לך תמונת פרופיל מרגשת, Dinosaur Jr. :HEART2: :ROSE:

אני באמת מציע לך ללמוד טיפה היסטוריה.
אתה מגבש דעות סופר נחרצות בעיקר מחוסר ידיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
yannay כתב:
דרעק.
זה כבר די פתטי.

בהצלחה.

אין לך אומץ! אתה סתם פחדן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
yannay כתב:
Frank Serpico כתב:
תמונה

זה דווקא די מצחיק

יופי. ותשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
הוא הלך לקפוץ עזוב אותו

מעניין אם הוא יודע שמי שינקה את המוח שלו מהכביש מקבל תקציב מהמדינה, רחמנא ליצלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 18:15 
מדהים איך כל דיון נחרב כאן בגלל הודעה "רדיקלית ונורא קיצונית" של yannay שהפעולה הכי חברתית ואלימה שלו הייתה טריקת הדלת בפניי ההורים כי הם היו מאוכזבים מהציונים שלו בבגרות בתנ"ך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:
מדהים איך כל דיון נחרב כאן בגלל הודעה "רדיקלית ונורא קיצונית" של yannay שהפעולה הכי חברתית ואלימה שלו הייתה טריקת הדלת בפניי ההורים כי הם היו מאוכזבים מהציונים שלו בבגרות בתנ"ך.

אי אפשר להאשים אותו. רק את אלה שמגיבים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: