תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עת להתחדש
הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Frank Serpico כתב:
מעניין, מה היו אחוזי ההצבעה בבחירות הקודמות לפני שנתיים?

54%

והשנה זה 40%. אבל בל נשכח את הגידול במספר חברי העמותה. נראה לי שנומינלית מספר הבוחרים לא השתנה ולא צנח. מה שגדל זה רק מספר חברי העמותה הלא מעורבים. את אי-גידול חברי העמותה המעורבים (מגיעים למשחקי בית ומשתתפים בהצבעה) אפשר לחוש אפילו ביציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 11:00 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
משה חג שמח
ראשית אלא אם כן אין לי מושג, כל אחד מחברי העמותה היה יכול להגיש את מועמדתו ולכן עקרונית הייתה אפשרות לכל אחד מאיתנו להביא חידוש. מה שלא ראיתי אצל אף אחד מהמועמדים הוא חידוש מבחינת הצגת האג'נדה שלהם. מה שקבלנו ברמות פירוט משתנות הוא מה הם עושים בחייהם ואיך הם תרמו עד היום לקבוצה ומאוד בקצת מה הם מתכוונים לעשות. לצערי אף אחד מהם לא גילה יצירתיות או נקרא לכך בשם האשכול התחדשות ב"הגעה" אלינו . זאת בהנחה שלפחות חלק מהם אינן משויכים להנהלה הקודמת או הגרעין הקשה כפי שאתה קורא לו (את זה נלבן בשיחה אישית).
להערכתי ולמיטב ניסיוני ניתן להשפיע על מהלכים בעמותה גם אם אינך חבר הנהלה. לדעתי הם תמיד קשובים לרעיונות (לא תמיד חייבים לקבל), הם בהחלט מודעים לרשום בפורומים השונים ויותר מזה הם נגישים.
איני בטוח שחידוש דורש "מהפך" בעצם נהפוך הוא על פי ההגדרה של יונתן . אם אחד מאיתנו שואף להוביל מהפך או שינוי מהותי אז הוא צריך לעשות זאת ב"כיכרות העיר " וכפי שאמרתי לא ראיתי זאת אצל אף מהמועמדים.
גם אם רק 20 אחוז הם חדשים זה לא מעט ואם יש אג'נדה חדשה זה לא רע. גם אני שאפתי ל- 40% חדשים אבל כאמור הייתה כאן גם אחריות מצד המועמדים. איני חושב שהייתי חסום למישהו מהם ואם הם לא הגיעו אלי אז זו אחריותם.
כפי שאמרתי אולי בשיחה אישית תלמד אותי יותר והכי חשוב בריאות (זו שמנעה את האופציה האחרונה). ככל הנראה נפגש במשחק הפלייאוף הראשון (הגביע הזה נתקע כ"עצם" אבל שחקני הכדוורגל זקוקים לנו יותר).

אני דווקא חושב שכן כתבתי ופירטתי על מה אני מתכוון לעשות ואיך וזה מופיע באתר העמותה (וכבר תלוי אצלי בחדר מול העיניים כדי שכל בוקר אזכור מה התחייבתי לעשות).
לגבי ה"התחדשות" - אני לא חושב שאנחנו צריכים לשאוף לכניסה של אנשים חיצוניים שלא היו מעורבים כלל בפעילות העמותה, זה שמישהו פעל לטובת העמותה כשהוא לא חבר הועד המנהל זו דווקא נק' זכות ומקל על כניסתו לתפקיד. ובכל זאת, יש הבדל מהותי בין מה שעשיתי כחבר עמותה בזמני הפנוי לטובת העמותה לבין המחויבות שתהיה לי כחבר הנהלה ומה שאדרש לעשות וכנ"ל אחרים ואני מאמין שיש בכך בהחלט התחדשות ובפעם הראשונה מאז קמה העמותה יש שינוי משמעותי בחברי הועד המנהל ואני מקווה שתהיה לזה השפעה חיובית.

אין לי ספק שחלק מהדברים שאנחנו צריכים לשאוף אליהם זה להגדיל את מעורבות חברי העמותה בנעשה בקבוצה ולהגדיל את מספר חברי העמותה ולפחות לגביי ולגבי דור - אלה חלק מהדברים שהצבנו לעצמנו.

יאללה קורמן, בוא נתחיל להיות חיוביים, לפחות בהתחלה, תנו לנו את 100 ימי החסד (שאפילו טביב קיבל!) ואם זה לא יעבוד נחזור לדון על ירמיהו
שיש לי חיבה מיוחדת אליו (דרשת בר המצווה שלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני כן חושב לעומת זאת שהבחירות (כרגיל) לא פומפמו מספיק, וששיטת ההצבעה מסורבלת

מסכים איתך שזה היה לב הבעיה העיקרי. חלק נכבד מהאחריות על איך נראו הבחירות השנה ועל כך שהן היו רדומות לגמרי ניתן, לדעתי, להטיל על ועדת הבחירות ועל הנהלים והמגבלות המחמירים מדי, לדעתי, שהם הטילו השנה על הבוחרים. זה חייב להילקח כלקח מרכזי לקראת הבחירות הבאות. הדבר חייב להיות מפומפם בעיתונים, גם במחיר של קמפיינים תקשורתיים וכתבות/מאמרים/ראיונות עם מועמדים בעיתונות המקומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 11:03 
בוכמן
יש לך 100 ימים מיום כניסתך לתפקיד
אני סופר לך
בעצם קח אפילו 150 כי מגיע לך יותר מלטביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 11:08 
mkorman1 כתב:
בוכמן
יש לך 100 ימים מיום כניסתך לתפקיד
אני סופר לך
בעצם קח אפילו 150 כי מגיע לך יותר מלטביב

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 11:16 
ראצ'ו כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
משה חג שמח
ראשית אלא אם כן אין לי מושג, כל אחד מחברי העמותה היה יכול להגיש את מועמדתו ולכן עקרונית הייתה אפשרות לכל אחד מאיתנו להביא חידוש. מה שלא ראיתי אצל אף אחד מהמועמדים הוא חידוש מבחינת הצגת האג'נדה שלהם. מה שקבלנו ברמות פירוט משתנות הוא מה הם עושים בחייהם ואיך הם תרמו עד היום לקבוצה ומאוד בקצת מה הם מתכוונים לעשות. לצערי אף אחד מהם לא גילה יצירתיות או נקרא לכך בשם האשכול התחדשות ב"הגעה" אלינו . זאת בהנחה שלפחות חלק מהם אינן משויכים להנהלה הקודמת או הגרעין הקשה כפי שאתה קורא לו (את זה נלבן בשיחה אישית).
להערכתי ולמיטב ניסיוני ניתן להשפיע על מהלכים בעמותה גם אם אינך חבר הנהלה. לדעתי הם תמיד קשובים לרעיונות (לא תמיד חייבים לקבל), הם בהחלט מודעים לרשום בפורומים השונים ויותר מזה הם נגישים.
איני בטוח שחידוש דורש "מהפך" בעצם נהפוך הוא על פי ההגדרה של יונתן . אם אחד מאיתנו שואף להוביל מהפך או שינוי מהותי אז הוא צריך לעשות זאת ב"כיכרות העיר " וכפי שאמרתי לא ראיתי זאת אצל אף מהמועמדים.
גם אם רק 20 אחוז הם חדשים זה לא מעט ואם יש אג'נדה חדשה זה לא רע. גם אני שאפתי ל- 40% חדשים אבל כאמור הייתה כאן גם אחריות מצד המועמדים. איני חושב שהייתי חסום למישהו מהם ואם הם לא הגיעו אלי אז זו אחריותם.
כפי שאמרתי אולי בשיחה אישית תלמד אותי יותר והכי חשוב בריאות (זו שמנעה את האופציה האחרונה). ככל הנראה נפגש במשחק הפלייאוף הראשון (הגביע הזה נתקע כ"עצם" אבל שחקני הכדוורגל זקוקים לנו יותר).

אני דווקא חושב שכן כתבתי ופירטתי על מה אני מתכוון לעשות ואיך וזה מופיע באתר העמותה (וכבר תלוי אצלי בחדר מול העיניים כדי שכל בוקר אזכור מה התחייבתי לעשות).
לגבי ה"התחדשות" - אני לא חושב שאנחנו צריכים לשאוף לכניסה של אנשים חיצוניים שלא היו מעורבים כלל בפעילות העמותה, זה שמישהו פעל לטובת העמותה כשהוא לא חבר הועד המנהל זו דווקא נק' זכות ומקל על כניסתו לתפקיד. ובכל זאת, יש הבדל מהותי בין מה שעשיתי כחבר עמותה בזמני הפנוי לטובת העמותה לבין המחויבות שתהיה לי כחבר הנהלה ומה שאדרש לעשות וכנ"ל אחרים ואני מאמין שיש בכך בהחלט התחדשות ובפעם הראשונה מאז קמה העמותה יש שינוי משמעותי בחברי הועד המנהל ואני מקווה שתהיה לזה השפעה חיובית.

אין לי ספק שחלק מהדברים שאנחנו צריכים לשאוף אליהם זה להגדיל את מעורבות חברי העמותה בנעשה בקבוצה ולהגדיל את מספר חברי העמותה ולפחות לגביי ולגבי דור - אלה חלק מהדברים שהצבנו לעצמנו.

יאללה קורמן, בוא נתחיל להיות חיוביים, לפחות בהתחלה, תנו לנו את 100 ימי החסד (שאפילו טביב קיבל!) ואם זה לא יעבוד נחזור לדון על ירמיהו
שיש לי חיבה מיוחדת אליו (דרשת בר המצווה שלי).

מכיוון שהיית בשבילי ברירת מחדל אולטימטיבית נכשלתי בדבריי (אף אחד מהמועמדים). בשל האופן שבו הובלת אותנו במחאה היית כאמור ברירת מחדל (לזה התכוונתי בככרות העיר). אגב חשתי (ורק לדעתי) שהעמותה לא הייתה צריכה להישאר על הגדר במחאה. לטעמי ההתפקדות לעמותה בהחלט הייתה צריכה לשמש בסיס ולא שתזדקק להתחיל התפקדות מחודשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ברקו יקירי
הייתי מציע שתתרכז במה שאתה עושה הכי טוב
וזהו

כמה שעות ביום הוא יכול לתופף ?
ומה יעשה בשאר הזמן ?

אני חושב שקצת הגזמת. הבנדם יצא מדעתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 11:19 
mkorman1 כתב:
ברקו יקירי
וזהו
איפה ראית או הבנת שהטלתי דופי במאן דהוא?
אמרתי שתוצאות הבחירות אינן מהוות התחדשות אלא סטגנציה
אמרתי שהצביעו רק 41% מבעלי זכות הבחירה וזה פחות ממה שהיה בעבר
אתה חושב שעם אותם 600 שהצביעו אפשר להתקדם
אני חושב שלא ויותר מזה
אם לא נעשה מאמץ להגיע ליותר אנשים ונסתפק ב600 שאיכפת להם
וכולם מכירים זה את זה לא נגיע לליגת העל או שלא נשרוד בה יותר מעונה
פסח כשר ושמח לך וכל באי ביתך

חחחח... יש כמה דברים שאני עושה טוב,פעם הבאה תפרט כדי שאבין בדיוק למה אתה מיתכוון...
ולגבי ה-600 זה מה שיש ועם זה יוצאים למלחמה.
אם יש לך נוסחת פלא להגדיל אותם שלח פרטית לחברי ההנהלה ותשתף אותם.
ועכשיו לגבי ירמיהו ורואה השחורות... בחיים לא יהיו לעמותה הזו יותר מ-2000 חברים.
זה לא ספורט פופולרי,זה לא ספורט מעניין וזה לא ספורט שיש לך לאיפה לישאוף ולאיפה להתקדם.
מקום שני בליגת העל או סגנית גביע המדינה זה הטופ שאפשר לישאוף אליו...
ולראיה כל מגרשי הכדורסל בארץ בליגת העל ריקים ושוממים.
בליגה השניה בכדורגל יש הרבה יותר אוהדים מאשר בליגה הראשונה של הכדורסל.
לגבי ליגה ראשונה,אני לא חושב שעליה לליגה הראשונה תביא יותר אוהדים... בגלל העלות של המשחקים.
אני השנה לא עשיתי מנויי לכדורגל בגלל עלות של מנויי,אין לי כסף לשלם 1400 לשער 7 או לשלם כל משחק 80-100 שקל.
אם הפועל תל אביב תעלה לליגת העל ועלות הכרטיסים תהיה יותר מ-50 שקל אני לא הגיע למשחקים נקודה.

שב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 11:22 
41% הצבעה מ-1,526 חברי עמותה = 626.
54% הצבעה מ-1,013 חברי עמותה = 547.

יש יותר אנשים שמגלים מעורבות במתרחש במועדון, השאלה היא מדוע זה לא מתבטא בקצב גדול יותר בדומה לגידול בכמות החברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 11:25 
mkorman1 כתב:
ברקו יקירי
וזהו
איפה ראית או הבנת שהטלתי דופי במאן דהוא?
אמרתי שתוצאות הבחירות אינן מהוות התחדשות אלא סטגנציה
אמרתי שהצביעו רק 41% מבעלי זכות הבחירה וזה פחות ממה שהיה בעבר
אתה חושב שעם אותם 600 שהצביעו אפשר להתקדם
אני חושב שלא ויותר מזה
אם לא נעשה מאמץ להגיע ליותר אנשים ונסתפק ב600 שאיכפת להם
וכולם מכירים זה את זה לא נגיע לליגת העל או שלא נשרוד בה יותר מעונה
פסח כשר ושמח לך וכל באי ביתך

אז אני מבין שאין מצב שאתה בא לאיכול סנדוויץ'??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם קורמן שההתחדשות לא אולטימטיבית וכי בהחלט יש אופציה שתוצאות הבחירות יביאו להתכנסות בתוך עצמינו,
דבר שיהיה רע מאוד לעמותה, עם זאת, אני בטוח שכל אחד מהנבחרים רוצה מעל לכל דבר בהצלחת הקבוצה וגדילת, הן
בפן המקצועי והן בפן העמותתי (מספר חברים, תקשורתית, חברתית וכו'). אני בטוח שכל אחד ואחד מהנבחרים לעמוד בראש
העמותה הוא אדם מעולה ואיש טוב, ולכן אני ישן כרגע בשקט בנוגע לעתיד הקבוצה. יחד עם זאת אני חושב שמחובתינו,
חברי העמותה הנוספים, לפעול ולעשות כמייטב יכולתו למען הצלחת הקבוצה, ו

אם אני, קורמן או כל אחד אחר מוצא לנכון להעיר ולשנות מחובתינו כ"בעלי הקבוצה" לעשות זאת, כי בנוגע לזה לא לרמי לא לבוכמן
ולא ליונתן לרנר אין זכויות / חובות יתר, כולנו הבעלים ואם הקבוצה תיפול זה יהיה באשמת כולנו. לכן קורמן ידידי, גם אם פרשת
מההתמודדות לועדת הביקורת, גם אם נראה לך שיש הרבה דברים "רעים" בדרך שבא הקבוצה מתנהלת, קום דבר, ותנסה לשנות,
אם דברי טעם יהיו בפיך, כנראה שגם תצליח. פותח האשכול הוא בדיוק ההוכחה לכך, הוא הרי לא "בשר מבשר הגרעין הקשה", לא
מאלו שהיית בא ואור לפני 10 שנים הוא יוביל את קבוצת האוהדים ובכל זאת, הוא עשה את זה צעד צעד, ואנחנו צעדנו איתו, למרות
שלחלקינו היו איתו מחלוקות, למרות שמדי פעם צצו אי הסכמות שגררו לעימותים לא לא נהותים, כי יונתן החליט שהפועל ת"א חשובה
לו, ושיש לו זמן ויכולת להצעיד אותה למקומות ה"נכונים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 12:14 
סנדוויץ השבוע הוא לא אופציה
ובאשר לעמותה
אני לא מסכים ש600 פעילים זה הלימיט
ואין קשר בהכרח בין כמות החברים הפעילים וכמות הצופים בבית או בחוץ
אני חושב שהדבר הראשון שצריך לעשות הוא שקיפות ופתיחות
אני מצפה מההנהלה הנבחרת לשתף יותר את החברים בתהליכים ובהחלטות
ולא להסתפק באסיפה פעם בכמה חודשים
בשביל זה יש פייסבוק ודוא״ל וטוויטר ועוד
אנשים מרגישים יותר מעורבים ומחויבים כאשר פונים אליהם ומתייעצים איתם גם אם דעתם לא מתקבלת
לבסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 13:06 
Frank Serpico כתב:
הפועל כתב:

מסכים איתך שזה היה לב הבעיה העיקרי. חלק נכבד מהאחריות על איך נראו הבחירות השנה ועל כך שהן היו רדומות לגמרי ניתן, לדעתי, להטיל על ועדת הבחירות ועל הנהלים והמגבלות המחמירים מדי, לדעתי, שהם הטילו השנה על הבוחרים. זה חייב להילקח כלקח מרכזי לקראת הבחירות הבאות. הדבר חייב להיות מפומפם בעיתונים, גם במחיר של קמפיינים תקשורתיים וכתבות/מאמרים/ראיונות עם מועמדים בעיתונות המקומית.

שלום לכולם,
כיו"ר ועדת הבחירות הייתי רוצה להגיד מספר דברים.
1. לעניין שיטת ההצבעה - מסכימה אתכם לגמרי. השיטה מסורבלת עבור המצביעים ואפילו קשה יותר עבורנו מאחר שכוועדת הבחירות אנו אחראים על מילוי המעטפות ללמעלה מ- 1500 מצביעים ועל פתיחתן. תהליכים אלו מסורבלים וגוזלים מספר רב של שעות מזמנם של כל המעורבים בדבר (כך למשל, תהליך ספירתן של 600 מעטפות בלבד, לקח לנו 6 וחצי שעות, ותהליך מילוי המעטפות גזל אף יותר זמן).
טרם שלחנו את החומר שהתקבל לביתכם במעטפת הבחירות, ערכתי בדיקה האם ניתן לעבור להצבעה אלקטרונית, כפי שנהוג היום במקומות רבים. לדעתי במצב כזה, ההצבעה תהיה יותר נגישה לחברי העמותה אשר פחות מעורבים ותעלה את אחוזי ההצבעה פלאים. בבדיקה שלי עלו מספר בעיות, הראשונה היא הצורך בשמירה על אנונימיות בהצבעה ובו זמנית הצורך ברישום חברי העמותה שמימשו את זכות ההצבעה שלהם. כאן נכנסת הבעיה השנייה, מערכת הצבעה כזאת אפשרית ליישום, כמובן, אולם כרוכה בעלויות גבוהות, אשר כיום העמותה לא יכולה לשאת בהן. לכן הרעיון ירד מהפרק. אציין כי זהו עניין שברצוני לעלות כחלק מהפקת הלקחים של הועדה.

2. תקשורת - אכן אסרנו על המועמדים להתראיין באופן עצמאי. אני עומדת מאחורי הנחיה זו ולדעתי היא נכונה כאשר חלק מהמתמודדים אינם בעלי קשרים בתקשורת ולא היו זוכים כלל לזמן חשיפה. צריך להפריד בין האיסור שלנו לראיונות של המועמדים באופן עצמאי לבין חשיפת הבחירות בתקשורת. ראיונות עצמאיים של המועמדים זכו בבחירות הקודמות לביקורת רבה מטעם המועמדים שאינם בעלי קשרים בעולם התקשורת ומטעם חברי העמותה שטענו שאותם מועמדים שהתראיינו עשו שימוש לרעה בכוחם והפכו את הבחירות ללא שוויוניות. בשום מקרה לא אסרנו הפקת כתבה על הבחירות עצמן. לכן, ערכנו ניסיונות רבים בעצמנו ובאמצעות אחרים (יעיד על כך נמרוד בוכמן אשר ניסיתי להשתמש בקשריו) להפיק כתבות על מערכת הבחירות באתרי הספורט השונים ובעיתונות הכתובה. גופי התקשורת השונים לא ממש התעניינו בנושא ורמזו שבזמן שהסדרה של מכבי משוחקת אין ממש עניין בכתבות על הבחירות בהפועל.
כמו כן, לאחר פנייתי לאתר "אדום עולה" הובטח לי כי יעלו כתבות בנושא הבחירות. פעמיים ראיינו אותי בנושא, בפעם הראשונה טרם מועד שליחת המעטפות ביום 27.3 ובפעם השניה לאחר פרסום תוצאות הבחירות. מיותר לציין כי על אף האמור, כל כתבה לא פורסמה באתר שלהם.

ועדת הבחירות מורכבת מעו"ד ומתנדבים. איש מאיתנו אינו בעל קשרים בעולם התקשורת. על אף שלדעתי אמור תפקיד זה להיות מוטל על הגוף שאחראי על הדוברות בעמותה, ניסינו לעשות כמיטב יכולתנו על מנת להביא לחשיפה תקשורתית של מערכת הבחירות. לטעמי, ראוי שבבחירות הבאות נושא זה יוסדר מאחר והעמותה יכולה רק להרוויח מחשיפת הבחירות לעיני הציבור וגם את הנושא הזה ברצוני לעלות כחלק מהפקת הלקחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 13:17 
רק הערה קטנונית אחת שיש בה כדי להדגים את הטענה שלי על הסגירות של העמותה
ועדת הבחירות מורכבת מעו״ד וממתנדבים
למה תמיד מדובר באותם אנשים?
האם פורסם קול קורא למתנדבים?
ברור שלא כי להערכתי לא רוצים לשתף אנשים נוספים ולו כסדרנים באולם
הכל נשאר במשפחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 13:36 
mkorman1 כתב:
רק הערה קטנונית אחת שיש בה כדי להדגים את הטענה שלי על הסגירות של העמותה
ועדת הבחירות מורכבת מעו״ד וממתנדבים
למה תמיד מדובר באותם אנשים?
האם פורסם קול קורא למתנדבים?
ברור שלא כי להערכתי לא רוצים לשתף אנשים נוספים ולו כסדרנים באולם
הכל נשאר במשפחה

נכבדי,
מעולם לא הייתי בוועדת הבחירות עד השנה או בכל תפקיד אחר בעמותה וכמוני שחר מליס ודרור יריב חברי הוועדה.
אני מציעה לך טרם תקבע עובדות לבצע בדיקה לטענותיך.
מכל מקום, לאחר שסילפת את הדברים שכתבתי לך בפורום הסגור וציטטת אותם כאן באופן מגמתי, דבר שאינו אתי בעיני,
ביני לבין עצמי החלטתי לא לקחת ללב את הביקורת שאתה מפנה.
אני מבטיחה לך שלו היית פונה אלי בבקשה להתנדב לוועדת הבחירות לאחר הסרת המועמדות שלך, או להשקיף על הליך הספירה לא היית זוכה לסירוב.
כפי שכבר אמרו לך כאן בעבר, יותר נוח להקליק במקלדת ולבקר מאשר להתמודד ולהביא לשינוי שאתה כל כך מייחל לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 13:42 
עוד הערה קטנה.
אנשים התנדבו לוועדת הבחירות והקדישו שעות רבות מזמנם הפרטי ללא כל תמורה, דבר שאין לזלזל בו.
לא ראיתי אותך ואחרים רבים רצים לבצע תפקיד בהתנדבות.
אנחנו לא מבקשים הוקרת תודה אבל לרמוז כי המינויים הם סוג של קומבינה זו כבר הגזמה פראית ופגיעה בכבודם של אותם אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 13:48 
כל התשובות לא ענייניות
אינני מטיל ספק באף אחד מחברי וועדת הבחירות ובמאמצים שהושקעו על ידם ואל תנסי להסיט את הדיון לכיוון הזה
שאלתי שאלה פשוטה
מי מינה את ועדת הבחירות ואיפה התפרסם אם בכלל שמחפשים מתנדבים לועד
בחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 14:35 
:BOW:

איזה אשכול ענק...

מקרוני 1 היה קר...

א.אם זכרוני אינו מטעה אותי הגשת מועמדות והתחרטת.
ב.אם זיכרוני אינו מטעה אותי כל הזמן היית נכנס בקבוצת הניהול על אופן הניהול.
ג.אם זיכרוני אינו מטעה אותי הפסקת לבוא למשחקים ורצית או נתת את המנויים שלך במתנה לאוהדים אחרים רק שלא יכנס כסף לעמותה ברכישת כרטיסים.
לסיכום-
הרגשה פנימית שלי אתה אדם מחרחר מילחמות ולא מתאים לי כל התגובות האילו,לו באמת ההנהלה החדשה הייתה עושה משהו לא כשורה... העגלה רק התחילה בנסיעה ואתה כבר זורק מקלות לגלגלים...

ועכשיו שיר- http://www.youtube.com/watch?v=HWwZj1km ... 32D656D965

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 15:05 
mkorman1 כתב:
כל התשובות לא ענייניות
אינני מטיל ספק באף אחד מחברי וועדת הבחירות ובמאמצים שהושקעו על ידם ואל תנסי להסיט את הדיון לכיוון הזה
שאלתי שאלה פשוטה
מי מינה את ועדת הבחירות ואיפה התפרסם אם בכלל שמחפשים מתנדבים לועד
בחירות

נכבדי,
מי שלא ענייני כאן זה אתה.
ההנהלה פנתה אלי בבקשה לשמש כיו"ר ועדת הבחירות באמצעות יונתן לרנר שבינו לביני לא היה כל קשר אישי מעבר לברכת "שלום" כשראינו זה את זו.
גם בבחירות הקודמות פנו אלי, אז הלו"ז שלי לא אפשר לי משום שהייתי שכירה, הפעם כן.
לאחר שהוסבר לי במה כרוך התפקיד הסכמתי ופניתי אישית ובאמצעות ההנהלה לחברי עמותה שיתנדבו לשמש כחברי וועדת בחירות.
ראיתי מקום להרכיב את חברי הועדה מחברים שלא היו מעולם חברי ועדה וחלק שכן כיהנו בעבר מתוך ראיה שיש ללמוד מה שנעשה בבחירות הקודמות ולהפיק לקחים מכך.
אני חוזרת ואומרת, כל תאוריית הקונספירציה שלך לא במקומה ויש בה בכדי להטיל רפש בהנהלה ובחברי ועדת הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו עדי היא הבעיה ?
איזה איש משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 15:19 
קלדרון כתב:
עכשיו עדי היא הבעיה ?
איזה איש משעשע.

איש גדול... מה הסיכוי שהוא מהמישפחה של שאול???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 15:27 
מחרחר מלחמות משעשע וקרוב של שאול
שלל לא רע לחצי יום
עצם ההתיחסות האישית מראה לדעתי שהביקורת פוגעת איפה שצריך
ועניינית , מה שעדי כתבה בענין הרכבת ועדת הבחירות רק מוכיח שצדקתי
גם זה שמסרתי את המינויים שלי נתפס כניסיון לפגוע בעמותה
אכן אין גבול לאבסורד
Carry on

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 15:31 
mkorman1 כתב:
מחרחר מלחמות משעשע וקרוב של שאול
שלל לא רע לחצי יום
עצם ההתיחסות האישית מראה לדעתי שהביקורת פוגעת איפה שצריך
ועניינית , מה שעדי כתבה בענין הרכבת ועדת הבחירות רק מוכיח שצדקתי
גם זה שמסרתי את המינויים שלי נתפס כניסיון לפגוע בעמותה
אכן אין גבול לאבסורד
Carry on

ברור שמסירת מנויים זה פגיעה בקופת העמותה...
אתה לא רוצה לבוא אל תבוא... אבל למה לפגוע בתקציב הקבוצה??? למה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 16:11 
הפועל כתב:
Frank Serpico כתב:

54%

ואני ממש לא חושב ש600 זה הפוטנציאל.
עובדה שרק לפני שנתיים הצביעו 1000 איש על שינוי השם
זה הפוטנציאל המינימלי

על שינוי השם לפני שנתיים הצביעו משהו כמו 500 איש
אחוזי ההצבעה הגבוהים היו בהצבעה לפני שנה על עליית הליגה ששם הציעו לדעתי מעל לאלף איש, וזה היה בזכות זה שהנושא, אולי גם כי הוא פשוט הרבה יותר מעניין ברמה התקשורתית גם את מי שלא אוהד הפועל, פומפם ופורסם בכל מקום.
אני זוכר שההמלצה של ההנהלה לחברים להצביע נגד היה כותרת ראשונה ברוב האתרים.
לאסיפה שדנה בנושא, שגם היתה הצגתו של ארז אדלשטיין, הגיעו כל כלי התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
הפועל כתב:
Frank Serpico כתב:

54%

ואני ממש לא חושב ש600 זה הפוטנציאל.
עובדה שרק לפני שנתיים הצביעו 1000 איש על שינוי השם
זה הפוטנציאל המינימלי

על שינוי השם לפני שנתיים הצביעו משהו כמו 500 איש
אחוזי ההצבעה הגבוהים היו בהצבעה לפני שנה על עליית הליגה ששם הציעו לדעתי מעל לאלף איש, וזה היה בזכות זה שהנושא, אולי גם כי הוא פשוט הרבה יותר מעניין ברמה התקשורתית גם את מי שלא אוהד הפועל, פומפם ופורסם בכל מקום.
אני זוכר שההמלצה של ההנהלה לחברים להצביע נגד היה כותרת ראשונה ברוב האתרים.
לאסיפה שדנה בנושא, שגם היתה הצגתו של ארז אדלשטיין, הגיעו כל כלי התקשורת.

אל תשכח עוד הבדל עצום שקיים בין בחירות אישיות של אנשים די עלומים לועד מנהל של עמותה להכרעה גורלית וחד משמעית על עלייה או אי עלייה לליגת העל, הכרעה של כן או לא - הרבה פחות חברי עמותה מכירים או יודעים או יכולים באמת לגבש דיעה לגבי השמות שהם היו רוצים להכניס לועד המנהל. הרבה הרבה יותר חברי עמותה יש להם מלכתחילה דיעה מגובשת ועקרונית אם לעלות או לא לעלות ליגה.

וזה בלי קשר לתקשורת או לחשיפה התקשורתית (שכמובן גם היא נמשכת יותר להכרעה "סקסית" כזאת, מאשר לבחירה אפרורית של כמה מועמדים די אפורים לועד מנהל של עמותה).

(אני מודה שגם אני, בבחירות הראשונות שלי כחבר עמותה, לא מימשתי את זכות ההצבעה שלי פשוט מפני שהרגשתי שאינני יכול לגבש דיעה לגבי אנשים שאינני מכיר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
דני צודק, זה היה באמת בתחילת העונה בנושא העלייה. מה שרק מדגיש מה שאמרתי, מדובר כמעט באתוו ציבור בוחרים.
הנושא באמת היה יותר מעניין, אבל הדבר העיקרי שתרם לאחוזי ההצבעה לדעתי היה העובדה שהייתה הצבעה אלקטרונית פשוטה באתר העמותה.
מבחינתי לפחות זאת המסקנה העיקרית שצריך להסיק מהבחירות הנוכחיות, גם מבחינת אחוז ההצבעה, גם מבחינת אחוז הפסולים המאד מאד גבוה.
ואני מקווה מאד שבאמת בפעם הבאה נהיה כבר במצב כספי שיאפשר לעשות הצבעה אלקטרונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
זה לא שאני חושב שכל מה שקורמן אומר נכון,
אבל אם אני מזהה נכון את "רב" המתנדבים בתמונת ספירת הקולות הם "בעלי אינטרסים" בתוצאות ההצבעה.
בנוסף התוצאות שהתקבלו זהות לתוצאות "רשימת החיסול" שקורמן טען שהופצה באחד המשחקים.
אז נכון שיש כאן הרבה מראית עין, והיה די ברור לכולם, שלפחות 4 מבין המתמודדים יהיו, ככה שלא מדובר
על איזה מהו מרחיק לכת, וכנ"ל הדבר לגבי ועדת הביקורת, אבל אסור לנו לקפוא על השמרים ולהתעלם מבביקורת
פנימית, שגם עם לעיתים מובעת בדרכים "לא נעימות" לעין / אוזן, היא חשובה מאין כמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 16:48 
el dudernio כתב:
זה לא שאני חושב שכל מה שקורמן אומר נכון,
אבל אם אני מזהה נכון את "רב" המתנדבים בתמונת ספירת הקולות הם "בעלי אינטרסים" בתוצאות ההצבעה.
בנוסף התוצאות שהתקבלו זהות לתוצאות "רשימת החיסול" שקורמן טען שהופצה באחד המשחקים.
אז נכון שיש כאן הרבה מראית עין, והיה די ברור לכולם, שלפחות 4 מבין המתמודדים יהיו, ככה שלא מדובר
על איזה מהו מרחיק לכת, וכנ"ל הדבר לגבי ועדת הביקורת, אבל אסור לנו לקפוא על השמרים ולהתעלם מבביקורת
פנימית, שגם עם לעיתים מובעת בדרכים "לא נעימות" לעין / אוזן, היא חשובה מאין כמותה.

מה זה "בעלי איטנרסים"? כל מי שחבר עמותה הוא בעל אינטרס. ולפי ההתבטאויות שלך אתה רומז כאילו נעשה
פה משהו לא כשר בהליך הבחירות וזה חמור מאוד (לא המעשה, אלא ההאשמה שלך).
ולגבי התוצאות - הם דווקא מראים שהיה פה סוג של מגוון. היו 450 הצבעות שהלכו למועמדים אחרים ולפחות 200 קולות
מתוך 500 שלא בחרו ברשימה שנבחרה.

אין בעיה עם ביקורת פנימית, אבל היא צריכה להיעשות על דברים נכונים ובצורה עניינית יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
בוכמן, בעלי אינטרסים זה כאלו שהציבו את עצם לבחירה לתפקיד כזה או אחר.
יש כאן ביקורת אבל היא בעיקר על ציבור הבוחים ולא על "בעלי האינטרסים".
שוב אם אני מזהה נכון מהתמונה שפורסמה באשכול המקביל, כל חבריח ועדת הביקורת החדשה הם אלו שסופרים את הקולות.
גם אם אני משוכנע לחלוטין שכל השלושה הם אנשים ראויים, אמינים והכל, עדין למראית עין, יש כאן פגם אטי שלא אמור להתקבל
בשלווה ובהשתחוויות וירטואליות לעוסקים במלאכה. מטרת ההודעה שלי לא היתה להטיל דופי באותם אנשים יקרים שאני מוריד בפניהם
את הכובע, אלא לעלות בעייה במטרה שהיא לא תשנה עוד שנתיים.

גם לגבי התוצאות, זה לא שאני יכול להגיד שיש משהו לא "אתי" בהם, בסופו של דבר גם אני הצבעתי ל 75% מהנבחרים ככה שגם אני
נכלל אז בהאשמה על חוסר "קפיאה והתעלמות". לכן אמרתי שזה למראית עיין בעיקר, אבל חשוב לנו כעמותה לשים לב לדברים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
בתמונה מופיע רק 1 מחברי ועדת הביקורת החדשה
ומידע אישי אני יכול לאמר שלפחות 1 מ-3 החברים המרכיבים את הועדה החדשה לא היה במעמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: