תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עת להתחדש
הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 14:36 
זהו יום מיוחד עבורי וברשותכם, במקום להגיב באשכול התודות, אני פותח אשכול מיוחד.

אחה"צ אחד, לפני חמש שנים ,מצאתי את עצמי בחברת צעירים, בני גילם של ילדיי, ואפילו פחות מכך, שעסקו בניסיון להפיח חיים בקבוצת הכדורסל של הפועל ת"א על ידי הקמת אוהדים שתנהל את הקבוצה. לאחר מפגש זה התחיל מסע, שנמשך קרוב לחמש שנים, שבו הייתי כל כולי מעורב בהקמת וניהול העמותה במשך קרוב לחמש שנים.

אין זה דבר של מה בכך לאדם בגילי למצוא עצמו מעורב בפעילות מעין זו. היא היוותה שינוי קיצוני לעומת עיסוקיי, ואורחות חיי, בתקופה שלפני כן. מעבר לאתגרי ההקמה והניהול, מצאתי את עצמי חשוף ציבורית לקהילה שעד אז לא ידעה מי אני. עמדתי בפני האתגר להכיר מאות של אנשים, בגילאים שונים, להכיר תרבות אהדה שונה ולמצוא את שביל הזהב בין תפיסותיי ובין צרכי הארגון שהשתתפתי בניהולו.

הסביבה הטבעית שלי, חבריי מזה עשרות, לא הבינו בתחילה את מעשיי. מה גורם לאדם בסוף העשור הששי לחייו להיות "עסקן". מה לו ולכל "החוליגנים" ביציע. ועד כמה הוא יכול לנדנד לאחרים בבקשה להצטרף לעמותה או לתרום לה כסף.

בהתחלה התגוננתי וניסיתי להסביר. אחר כך מצאתי את עצמי מרגיש תחושת עליונות על רובם. פתאם הבנתי משהו על עצמי – אני מתחדש!. פרצתי את מעגל החיים הקודם אל תחומים אחרים. הוספתי עוד סיבה לסיבות הקודמות והמוכרות, שעשו לי רצון לקום בבוקר. ההתחדשות הזו עשתה לי טוב. היא יצרה לי חוויות חדשות. היא נוספה להישגים של העמותה והקבוצה. ביחד הם עזרו להתגבר על רגעים רבים של תסכול ושל אכזבה. ביחד הם הביאו אותי להסתכל על עצמי ביתר הנאה. אהבתי את ההתחדשות.

גם ארגונים צריכים להתחדש כל הזמן. אלי הורוביץ ז"ל, המנכ"ל האגדי של "טבע", היה עושה שינויים ארגוניים אחת לכמה שנים בכדי שהחברה לא תקפא על שמריה. מנהלים אחרים עושים תהליכים אסטרטגיים עם יועצים מבחוץ. החשש הוא שהארגון ייקבע בתוך השקפת עולם ששוב איננה רלבנטית לסביבה המשתנה.

התחדשות איננה נטישת ערכי יסוד ואיננה נטישת העבר. היא הביטוי לצורך ליצור את הגשר בין העבר לבין ההווה והעתיד. התחדשות איננה פריבילגיה. היא הכרח. ום העמותה שלנו זקוקה להתחדשות מתמדת. צריך לבחון תפיסות עולם ודרכי ניהול ולראות האם איננו מקובעים במקומות ששוב אינם רלבנטיים. צריך לבחון האם הסביבה יוצרת הזדמנויות לדרכי פעולה חדשות.

כשיצאנו לדרך לפני חמש שנים הסתכלנו אל עבר האופק. היה בכך חידוש לעומת חלק גדול מהקהילה, שהקימה אותנו, ושהייתה עסוקה בחיי היום-יום. ככל שעבר הזמן, המעטנו לעסוק באופק. הניהול השוטף גרר אותנו לתת משקל גדול יותר לפתרון בעיות מיידיות. למיטב שיפוטי, הגיע הזמן לתת משקל גדול יותר להתחדשות.

כניסת חברים חדשים לוועד המנהל, ובעיקר כניסת חבר שלא היה מעורב עד צוואר בחיי היום-יום של העמותה, נותנת תקווה שהוועד המנהל החדש של העמותה יצעיד אותה להישגים גדולים ויעמיד בפנינו אתגרים חדשים. לו היה הדבר בידי, הייתי רוצה שנמצא את הדרך להביא לכך שהעמותה שלנו תהיה הבסיס ליצירת שינוי משמעותי הרבה יותר – הקמת ארגון העל של אוהדי הפועל תל אביב.

וכשלעצמי, אני מקווה שאמצא נתיב חדש להתחדשות.

להתראות במשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עת להתחדש
הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 14:50 
אתה איש יקר, שוב תודה רבה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כל מילה של יונתן. אך דבר אחד לבטח יחסר לנו, מאוד - הניסיון הרב והחוכמה המעתירה של יונתן. הן במבט קדימה לעבר האופק, והן במבט מטה אל הפרטים היומיומיים.

מקווה שנוכל עדיין להנות מהחוכמה ומהניסיון שלו, גם בעידן החדש. מקווה שיונתן ימשיך להעתיר עלינו מהם.

יונתן :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 15:12 
קראתי כל מילה בהנאה.

יונתן, התחדשות זה אכן דבר חשוב אך גם לא נשכח את פעילותיך ואת מאמציך לקבוצתנו.
אתה תמיד תיהיה חלק מלב הקבוצה.

יונתן לרנר,אתה תמיד תיהיה זכור לי כחלק מהדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב :HEART2:
פסל והכרת תודה באחד מהמשחקים הבאים. דחוף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 16:19 
אין מה להוסיף חוץ מתודה ענקית :hapoel:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עת להתחדש
הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
הייתי יכול לרשום עכשיו 10 פסקאות, אני רק רוצה שכולכם תנסו להפנים את מה שיונתן תרם למען הפועל תל אביב ולמען כולנו.
היו לי וליונתן יחסים מאוד חזקים במהלך החמש שנים הללו והכרתי אדם שונה בנוף ומרתק מאוד! הוא באמת השקיע המון זמן והמון מאמצים למען המטרה, ועל כך אני מצדיע לו בתור אחד שיודע מקרוב מה הוא עשה.

ברמה האישית הוא לימד אותי המון ופתח לי כל כך הרבה אופקים חדשים שאיישם במהלך חיי ללא ספק, יש לי עוד המון לרשום אבל אני אפסיק כאן ופשוט אגיד שוב: תודה רבה יונתן!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
אדם יקר :ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה על הכל, הרשה לי לקחת את המשפט הזה לעתיד -

ציטוט:
התחדשות איננה נטישת ערכי יסוד ואיננה נטישת העבר. היא הביטוי לצורך ליצור את הגשר בין העבר לבין ההווה והעתיד. התחדשות איננה פריבילגיה. היא הכרח. צריך לבחון תפיסות עולם ודרכי ניהול ולראות האם איננו מקובעים במקומות ששוב אינם רלבנטיים. צריך לבחון האם הסביבה יוצרת הזדמנויות לדרכי פעולה חדשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 18:29 
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 20:39 
חברים, תודה. פתחתי את האשכול הזה לא בכדי להוסיף אשכול תודות אלא בכדי לגרות את כולנו לחשיבה על הצורך בהתחדשות ועל הדרכים לעשות זאת.

אני רואה בבחירת ההנהלה החדשה הזדמנות גדולה. אני מקווה שהיא תיטול אותה. זה תלוי גם בנו, החברים מן השורה ( ;) ) אם נדע ליצור את סיעור המוחות ואת התמיכה בתהליכי השינוי הנדרשים, כולל זה שעליו הצבעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2012, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
א- תודה :ROSE:
ב- אכן יש מקום להתחדשות בעמותה. מבלי לגרוע במאומה ממעשיה של ההנהלה הקודמת (שהייתה מדהימה), תמיד יש מקום להתחדשות, ואשמח לראותה קוראת. אחכה לראות את פעולותיהם של חברי ההנהלה החדשה, ואשתף אותם ברעיונות שלי.
ג- ושוב, אני רוצה להדגיש כי גם ההנהלה היוצאת חידשה ללא הרף, ואני רק רוצה להודות להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
מעבר להתחדשות שעשויה להביא איתה רק טוב, אני מקווה מאוד שלא צפוייה להיות מהפכה. התחדשות היא טובה, אבל כל עוד יש בה גם מההמשכיות. לשם כך טוב לדעתי שרמי נבחר ברוב קולות.

בנוסף, אני מקווה שההנהלה החדשה תדע לשתף ולהפעיל גם את שאר המועמדים להנהלה שלא נבחרו, כמובן מתוך הקו המנחה שהיא תתווה. תיטיב ההנהלה החדשה לעשות אם תשכיל להשתמש ביכולותיהם ובשירותיהם וברצונם הטוב של אלו שלא נבחרו מבין המועמדים. אני סבור כי לכולם יש הרבה מה לתרום.

ובעיקר אני מקווה שאלו שלא נבחרו יישארו פעילים בעמותה ויעזרו כמיטב יכולתם גם מחוץ לעמדת הועד המנהל. כאמור, אין ספק שלמרות שלא נבחרו יש ביכולתם לתרום הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 00:57 
אין מה לעשות ולמרות מטרת פתיחת האשכול הרגשתי צורך להגיב.
איכשהו יצא שלמדתי להכיר אותך יותר בשבועיים האחרונים בהם גם התוודעתי לדף הפייסבוק שלך.
אין ספק שבנוף השדוף של בעלי תפקידי ניהול בנוף הכדורסל בארצנו היה ראוי שיהיו הרבה יותר אנשים מסוגך. בעלי רגישות והבנת הסביבה מאשר משפטים נבובים וקבועים שהם הלחם של תכנית כמו "בובה של לילה".
הכדורסל היה נראה אחרת ואני מקווה שבזכותך ומורשתך ייראה אחרת.
היום בארוחת ליל הסדר המשלתי לנוכחים איך הפועל אוסישקין ת"א היא בעצם יציאת מצרים של אוהדי הפועל שהיית בין מובילייה. אמירה אופטימית בסגנון אוהדי הפועל היא שמי ייתן ותהיה סוג של משה כלומר שנגיע בסוף השנה לאחד מהיעדים החשובים של המועדון ואתה "כאילו" לא תהיה שם בליגה ה"מובטחת" (היא בטוח לא זבת חלב ודבש) אבל ברור שתהיה. העיניים תמיד יחפשו אותך מסתובב אי שם באמצע היציע עם חיוך משרה בטחון בניגוד לאותו אחד חמור הסבר (והעצוב מאוד היום) בעבר השני של העיר.

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 07 אפריל 2012, 09:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 03:34 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
מי ייתן ותהיה סוג של משה כלומר שנגיע בסוף השנה לאחד מהיעדים החשובים המועדון ואתה "כאילו" לא תהיה שם בליגה ה"מובטחת" (היא בטוח לא זבת חלב ודבש) אבל ברור שתהיה. העיניים תמיד יחפשו אותך מסתובב אי שם באמצע היציע עם חיוך משרה בטחון בניגוד לאותו אחד חמור הסבר (והעצוב מאוד היום) בעבר השני של העיר.

(בינינו, זה רק מפני שבתכל'ס, כדורסל משעמם אותו...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 03:51 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
מי ייתן ותהיה סוג של משה כלומר שנגיע בסוף השנה לאחד מהיעדים החשובים המועדון ואתה "כאילו" לא תהיה שם בליגה ה"מובטחת" (היא בטוח לא זבת חלב ודבש) אבל ברור שתהיה. העיניים תמיד יחפשו אותך מסתובב אי שם באמצע היציע עם חיוך משרה בטחון בניגוד לאותו אחד חמור הסבר (והעצוב מאוד היום) בעבר השני של העיר.

(בינינו, זה רק מפני שבתכל'ס, כדורסל משעמם אותו...)

כמוני וכמו הרבה שבאים לכדורסל - זה לא מעניין. הפועל זה מה שמעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 07:37 
צר לי להיות ירמיהו רואה השחורות אבל אין כאן שום התחדשות אמיתית
מכל אלה שנבחרו רק אחד לא היה מעורב בעבר בעניני העמותה ולא משתייך לגרעין הקשה של האוהדים
וזה מעט מידי
לא התחדשות יש כאן אלא התכנסות וקיבעון
עד שלא נשכיל להבין שהעמותה לא צריכה להיות נחלתם של מתי מעט אלא פתוחה לכלל אוהדי הפועל
לא נגדיל לעולם את מספר החברים וחמור מכך לא נגרום ליותר חברים לקחת חלק פעיל יותר בעמותה
ההתפתחות המדאיגה ביותר בעיני היא הצניחה של אחוזי ההצבעת המראה שלפחות אנשים איכפת ממה שקורה
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:20 
משה חג שמח
ראשית אלא אם כן אין לי מושג, כל אחד מחברי העמותה היה יכול להגיש את מועמדתו ולכן עקרונית הייתה אפשרות לכל אחד מאיתנו להביא חידוש. מה שלא ראיתי אצל אף אחד מהמועמדים הוא חידוש מבחינת הצגת האג'נדה שלהם. מה שקבלנו ברמות פירוט משתנות הוא מה הם עושים בחייהם ואיך הם תרמו עד היום לקבוצה ומאוד בקצת מה הם מתכוונים לעשות. לצערי אף אחד מהם לא גילה יצירתיות או נקרא לכך בשם האשכול התחדשות ב"הגעה" אלינו . זאת בהנחה שלפחות חלק מהם אינן משויכים להנהלה הקודמת או הגרעין הקשה כפי שאתה קורא לו (את זה נלבן בשיחה אישית).
להערכתי ולמיטב ניסיוני ניתן להשפיע על מהלכים בעמותה גם אם אינך חבר הנהלה. לדעתי הם תמיד קשובים לרעיונות (לא תמיד חייבים לקבל), הם בהחלט מודעים לרשום בפורומים השונים ויותר מזה הם נגישים.
איני בטוח שחידוש דורש "מהפך" בעצם נהפוך הוא על פי ההגדרה של יונתן . אם אחד מאיתנו שואף להוביל מהפך או שינוי מהותי אז הוא צריך לעשות זאת ב"כיכרות העיר " וכפי שאמרתי לא ראיתי זאת אצל אף מהמועמדים.
גם אם רק 20 אחוז הם חדשים זה לא מעט ואם יש אג'נדה חדשה זה לא רע. גם אני שאפתי ל- 40% חדשים אבל כאמור הייתה כאן גם אחריות מצד המועמדים. איני חושב שהייתי חסום למישהו מהם ואם הם לא הגיעו אלי אז זו אחריותם.
כפי שאמרתי אולי בשיחה אישית תלמד אותי יותר והכי חשוב בריאות (זו שמנעה את האופציה האחרונה). ככל הנראה נפגש במשחק הפלייאוף הראשון (הגביע הזה נתקע כ"עצם" אבל שחקני הכדוורגל זקוקים לנו יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:22 
mkorman1 כתב:
צר לי להיות ירמיהו רואה השחורות אבל אין כאן שום התחדשות אמיתית
מכל אלה שנבחרו רק אחד לא היה מעורב בעבר בעניני העמותה ולא משתייך לגרעין הקשה של האוהדים
וזה מעט מידי
לא התחדשות יש כאן אלא התכנסות וקיבעון
עד שלא נשכיל להבין שהעמותה לא צריכה להיות נחלתם של מתי מעט אלא פתוחה לכלל אוהדי הפועל
לא נגדיל לעולם את מספר החברים וחמור מכך לא נגרום ליותר חברים לקחת חלק פעיל יותר בעמותה
ההתפתחות המדאיגה ביותר בעיני היא הצניחה של אחוזי ההצבעת המראה שלפחות אנשים איכפת ממה שקורה
חבל.

לפעמים אני המום מהטימטום פה של האנשים...

העמותה פתוחה לכלל אוהדי הפועל גם אדם שהוא לא אוהד הפועל יכול להיות חבר עמותה,מתקשרים לעמותה נותנים פרטי כרטיס אשראי והופה... אתה חבר עמותה.אלא אם כן הוא דמות מהמדיה שמזוהה עם קבוצה אחרת ואז אפשר לחסום אותו.
אם בהנהלת העמותה יהיו אוהדים מהגרעין הקשה ובעקבות כך לא יעשו אוהדים אחרים מנוי???
חביבי אתה חי בללה לנד... גם בוכמן גם מאור וגם פורת זה מלח הארץ... הבנת??? מלח הארץ???
היא אפשר להטיל בהם אפילו חצי מידה של דופי... אנשים ישרים טובים מאין כמותם חרוצים עובדים לומדים ומעולם לא הסתבכו באירוע פלילי זה הוא אחר...
בוא נגיד בעדינות בחברה הישראלית שלנו בעמדות מפתח אילו ואחרות ישנם אנשים עם גיליון הרשעות פי 10.

ולגבי אחוזי ההצבעה.... לא כל אחד יכול להצביע,על מנת להצביע צריך להיות חבר עמותה.ישנם עשרות או מאות אוהדים שאין להם כסף לחברות בעמותה.ומעדיפים לעשות מנויי במקום.
ישנם אוהדים גם שאין להם כסף למנוי ומעדיפים לשלם כל מישחק 25 שקל במקום להוציא בת אחת 350 שקל או כמה שעולה מנויי.
יש לעמותה 1300 חברים-60% ואולי יותר אין להם מנויי לקבוצה.הם משלמים דמי חברות כדי שתהיה קבוצה.אבל לא ממש מעניין אותם הישגי הקבוצה או ניהול הקבוצה.אפילו אם אותם חברי עמותה ירצו להצביע הם לא ידעו למי מכיוון שהם לא מעורים בעיניני הקבוצה ומכירים את המתמודדים.
אפילו אוהדים שבאים לכל המשחקים וכותבים בפורומים השונים לא ממש מכירים את המועמדים והמתמודדים.
לפי דעתי 600 מצביעים זה 100% הצבעה.

שב"ש

וניראה לי שאתה קצת מתוסכל...אז בוא אלי אני העשה לך איזה כריך טעים לפסח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:34 
חבק אותי

אני רק אתקן שבעמותה יש 1569 חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:36 
יונתן... אם אתה מחפש התחדשות נוספת ומרגשת הייתי מציא לך להקים קבוצת כדור-יד הפועל תל אביב.

אני מבטיח שיבוא מאות אוהדים,השעה בימי שישי נוחה.יש מכבי בליגה גם בראשון וגם תל אביב.

עלויות התפעול נראה לי עשירית מקבוצת כדורסל... בקיצור פנטזיה.

שב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:37 
ברקו, אולי עדיף לפעמים שתנסה להתעמק קצת במה שאנשים כותבים כאן לפני שאתה פותח עליבם את הפה וקורא להם מטומטמים.

תנסה קצת. לא יזיק לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:37 
cscarlos כתב:
חבק אותי

אני רק אתקן שבעמותה יש 1569 חברים.

בסדר גמור... לכמה מיתוכם יש מנויי לקבוצה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אני לחלוטין לא מסכים שאין התחדשות.
כל 3 חברי ההנהלה החדשים מתכוונים להתמקד למיטב הבנתי בתחום מסויים ספציפי שההנהלה הנוכחית לא שמה עליו דגש מספיק, או שחברים בה (כמו לרנר) חשו מיצוי בו
בוכמן בנושא הקשר עם הקהל והתקשורת
פורת בנושא גיוס חברים והפרוייקט החברתי
פרעם בחיזוק מחלקת הנוער וגיוס כספים

התחדשות זה לא "אנשים חדשים" במובן של אנשים שלא מוכרים לאף אחד, אין לי מושג למה שמישהו יחשוב שזה ורק זה "התחדשות". התחדשות זה חיזוק תחומים שהוזנחו, ואנשים חדשים מקרב העמותה שיכולים להזריק לפעילות אנרגיות שנעלמו אצל קודמיהם שנשחקו.
ובהחלט יש פה "התחדשות" שמתבקשת לאור עייפות החומר בהנהלה קודמת שהתבטאה בפרישות ובחוסר מעש של חלק מחברי הועד, ולי אישית יש הרבה מאד ציפיות לפעילות בתחומים הנ"ל שהיו מאד מאד חסרים בהנהלה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
מעניין, מה היו אחוזי ההצבעה בבחירות הקודמות לפני שנתיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:43 
רדנקו כתב:
ברקו, אולי עדיף לפעמים שתנסה להתעמק קצת במה שאנשים כותבים כאן לפני שאתה פותח עליבם את הפה וקורא להם מטומטמים.

תנסה קצת. לא יזיק לך.

אתה עורך דין אתה??? פחחחחחחחח

למי קראתי בדיוק מטומטם??? למי???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:45 
Frank Serpico כתב:

לא מדוייק...
מעניין כמה אחוזי הצבעה???
מעניין כמה חברים היו??
מעניין כמה מנויים היו מאותם חברים???
מעניין כמה אוהדים שהם גם חברי עמות וגם מנויים למשחקים לא הצביעו???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
Frank Serpico כתב:

לא מדוייק...
מעניין כמה אחוזי הצבעה???
מעניין כמה חברים היו??
מעניין כמה מנויים היו מאותם חברים???
מעניין כמה אוהדים שהם גם חברי עמות וגם מנויים למשחקים לא הצביעו???

לא הבנתי מה בעצם אתה רוצה ... :)

כבר באחד האשכולות לקראת הבחירות ניבאתי שיהיו כ-600 בוחרים השנה, שזה להערכתי כמספר חברי העמותה שהם גם בעלי מנוי ומגיעים למשחקי בית. ברור לי שרק חברי עמותה שהם גם מעורבים ברמה הפרקטית המינימלית של להגיע למשחקי בית ירגישו מעורבים מספיק/בקיאים מספיק כדי לבחור.

אני חושב ש-600 מתוך כ-1500 חברי עמותה (40%, וכמאה אחוז מחברי העמותה שגם מגיעים למשחקי בית) זה אחוז הצבעה ריאלי לגמרי.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 07 אפריל 2012, 10:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

54%

ואני ממש לא חושב ש600 זה הפוטנציאל.
אני כן חושב לעומת זאת שהבחירות (כרגיל) לא פומפמו מספיק, וששיטת ההצבעה מסורבלת
עובדה שרק לפני שנתיים הצביעו 1000 איש על שינוי השם
זה הפוטנציאל המינימלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2012, 10:52 
ברקו יקירי
הייתי מציע שתתרכז במה שאתה עושה הכי טוב
וזהו
איפה ראית או הבנת שהטלתי דופי במאן דהוא?
אמרתי שתוצאות הבחירות אינן מהוות התחדשות אלא סטגנציה
אמרתי שהצביעו רק 41% מבעלי זכות הבחירה וזה פחות ממה שהיה בעבר
אתה חושב שעם אותם 600 שהצביעו אפשר להתקדם
אני חושב שלא ויותר מזה
אם לא נעשה מאמץ להגיע ליותר אנשים ונסתפק ב600 שאיכפת להם
וכולם מכירים זה את זה לא נגיע לליגת העל או שלא נשרוד בה יותר מעונה
פסח כשר ושמח לך וכל באי ביתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: