mkorman1 כתב:
צר לי להיות ירמיהו רואה השחורות אבל אין כאן שום התחדשות אמיתית
מכל אלה שנבחרו רק אחד לא היה מעורב בעבר בעניני העמותה ולא משתייך לגרעין הקשה של האוהדים
וזה מעט מידי
לא התחדשות יש כאן אלא התכנסות וקיבעון
עד שלא נשכיל להבין שהעמותה לא צריכה להיות נחלתם של מתי מעט אלא פתוחה לכלל אוהדי הפועל
לא נגדיל לעולם את מספר החברים וחמור מכך לא נגרום ליותר חברים לקחת חלק פעיל יותר בעמותה
ההתפתחות המדאיגה ביותר בעיני היא הצניחה של אחוזי ההצבעת המראה שלפחות אנשים איכפת ממה שקורה
חבל.
לפעמים אני המום מהטימטום פה של האנשים...
העמותה פתוחה לכלל אוהדי הפועל גם אדם שהוא לא אוהד הפועל יכול להיות חבר עמותה,מתקשרים לעמותה נותנים פרטי כרטיס אשראי והופה... אתה חבר עמותה.אלא אם כן הוא דמות מהמדיה שמזוהה עם קבוצה אחרת ואז אפשר לחסום אותו.
אם בהנהלת העמותה יהיו אוהדים מהגרעין הקשה ובעקבות כך לא יעשו אוהדים אחרים מנוי???
חביבי אתה חי בללה לנד... גם בוכמן גם מאור וגם פורת זה מלח הארץ... הבנת??? מלח הארץ???
היא אפשר להטיל בהם אפילו חצי מידה של דופי... אנשים ישרים טובים מאין כמותם חרוצים עובדים לומדים ומעולם לא הסתבכו באירוע פלילי זה הוא אחר...
בוא נגיד בעדינות בחברה הישראלית שלנו בעמדות מפתח אילו ואחרות ישנם אנשים עם גיליון הרשעות פי 10.
ולגבי אחוזי ההצבעה.... לא כל אחד יכול להצביע,על מנת להצביע צריך להיות חבר עמותה.ישנם עשרות או מאות אוהדים שאין להם כסף לחברות בעמותה.ומעדיפים לעשות מנויי במקום.
ישנם אוהדים גם שאין להם כסף למנוי ומעדיפים לשלם כל מישחק 25 שקל במקום להוציא בת אחת 350 שקל או כמה שעולה מנויי.
יש לעמותה 1300 חברים-60% ואולי יותר אין להם מנויי לקבוצה.הם משלמים דמי חברות כדי שתהיה קבוצה.אבל לא ממש מעניין אותם הישגי הקבוצה או ניהול הקבוצה.אפילו אם אותם חברי עמותה ירצו להצביע הם לא ידעו למי מכיוון שהם לא מעורים בעיניני הקבוצה ומכירים את המתמודדים.
אפילו אוהדים שבאים לכל המשחקים וכותבים בפורומים השונים לא ממש מכירים את המועמדים והמתמודדים.
לפי דעתי 600 מצביעים זה 100% הצבעה.
שב"ש
וניראה לי שאתה קצת מתוסכל...אז בוא אלי אני העשה לך איזה כריך טעים לפסח.