kobster כתב:
חשוב לי להבהיר משהו - המחאה עד עכשיו מוצלחת מעבר לכל מה שציפיתי. היה לי כבוד וגאווה עצומים להשתתף כמעט בכל אירוע גדול שאורגן ולראות איך מ20-30 אנשים אי שם בסוכת המחאה הפכנו ל 500 איש שמפגינים באותו מקום ולאלפי אנשים בכל משחק ביציעים.
מה שהיה עד עכשיו זו תצוגת יכולת שלנו. כן, טביב נפגע. כן, יצאנו ועשינו רעש. כן, המחאה היא דבר שריר וקיים שאי אפשר להתעלם ממנו.
היה סיבוב אחד ארוך של החלפת מהלומות מצד שני הצדדים, כל צד ניסה לחבוט בצד השני ככל האפשר.
מה הלאה זו שאלה שאני מאמין שמעסיקה את כולנו.
יכול להיות שצריך להגביר את הקצב מעכשיו ושאנחנו קרובים לשבור אותו, לא פוסל את הכיוון הזה. יכול להיות שאם נהיה מול הפנים שלו בכל שניה של היממה ונרדוף אחריו לכל מקום זה יגרום לו בעוד חודש (מיד בסיום העונה) למכור את הקבוצה, אולי אפילו לפני כן.
מצד שני, יכול להיות שזה דווקא זמן לקחת צעד אחורה ולתת לטביב "לצאת בכבוד" מהמועדון ולא תחת אש המחאה. אם מציבים תאריך ברור ומוסכם מראש לטביב למכור את הקבוצה עד אז, יכול להיות שזה גלגל ההצלה שיעבוד לטובת שני הצדדים ובעיקר לטובת הפועל, שהרי בשביל זה אנחנו פה.
מטרת המאבק היא לגרום לטביב לעזוב ולשקם את הפועל. יכול להיות שהאגו הדפוק של טביב לא יתן לו לעזוב כשמפגינים נגדו (סוג של תמות נפשי עם פלשתים) וזו יכולה להיות אופציה טובה לכולם.
כמובן שצריך להבהיר לו מראש שאם עד לאותו תאריך הוא לא מוכר את הקבוצה ( ה 1/6 זה תאריך סביר שיתן מספיק זמן לבעלים הבא להעמיד קבוצה ראויה), הוא צפוי לאש וגופרית שכל מה שהיה עד עכשיו זה כאין וכאפס לעומת מה שמחכה לו.
זו רק נקודה למחשבה. האנשים שמובילים את המאבק הזה הם אנשים יקרים וחכמים שראויים לכל מילת הערכה שאני מעביר להם, כאן בפורום וגם באופן אישי.
סומך עליהם במאה אחוז שהם ידעו מה לעשות לטובת הפועל.
אסור לעצור את המחאה ויותר מזה 2 משחקי הבית שנותרו בסיום השנה חשובים מאין כמוהם כדי להראות שגם
אם היינו בכמה משחקי רדיוס זה לא ישנה!
ברגע שתסתיים העונה צריך להגיד לטביב רק דבר אחד- לך הביתה, עד שזה לא יקרה חרם מנויים!!!
הוא אומנם יעמיד תקציב נמוך לעונה הבאה ויגיד שאנחנו פוגעים בקבוצה, אבל הוא יצטרך להביא ערבויות גדולות כל כך
שאני לא בטוח שירצה להעמיד!