תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 03:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ה?
הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 12:47 
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
אני חושב שאפשר לשלב בין השניים עם סוג של אולטימטום שיותנה בזמן מסוים.
כלומר, לפנות אליו או אל מי ממקורביו (בדיסקרטיות כמובן) ולקבוע תאריך מסוים שעד אותו תאריך ניתן לו שקט למכור את הקבוצה, בלי הפגנות ובלי מחאות.
לצורך העניין, עד ה 1/6 לא יהיה שום דבר פומבי נגדו כשהעבודה תהיה מאחורי הקלעים למצוא רוכש לקבוצה שיקנה אותה מטביב.
אם טביב לא ימכור את הקבוצה עד ל 1/6, שיקח בחשבון מלחמת עולם. כל יום ימררו לו את החיים, כל יום הפגנה במקום אחר, נגיע אליו לבית,לעסק של אישתו, לכל מקום שהוא ילך יעקבו אחריו אנשים, ופשוט נגיע לכל מקום שרק נצטרך. בלי אלימות אבל עם המון רעש.
טביב צריך להבין שמה שהיה עד עכשיו זה טיפה במים ממה שמחכה לו אם לא ימכור.

כך או כך, האגו שלו משחק פה תפקיד גדול מאוד.

:ROSE:

ולוותר על הישג המחאה ?!
המחאה הזיזה את טביב ולא שום דבר אחר פרט לכך. לא רק שטביב אינו ראוי לצאת בשקט, השאלה האמיתית היא אם אפשר בכלל להאמין לו. אנחנו יכולים לבזבז חודשיים יקרים מאוד, שיגרום להיווצרות פער גדול מדי. יש עונה שנה הבאה וביוני צריך להיות לנו בעלים אחרים.

אולי בהתחלה זה כן זה נשמע נחמד והגיוני לעשות אך זכרו אנו מתעסקים עם בנאדם פגוע מוחית הוא יכול להבין את המהלך הזה כאילו יש לו לגיטימציה להישאר מאוהדי הפועל.

הבנאדם עומד לפני כתב אישום על תקיפה בנסיבות מחמירות שיבוש הליכי חקירה ותלונת שווא! ההפסדים שלו גדלים וכמו שנאמר קודם את טביב מעניינים שני דברים בסדר הנ"ל כסף ואגו. והוא יאבד המון כסף. נוסף לחדשה המשמחת שטביב והלוזונים חשודים בזיוף מסמך ואולי אפילו קבלת דבר במרמה שמרחפת כאן!
זה לא הזמן להתקפל או להיות נחמדים, האיש הזה יותר משפגע בהתנהלות של הקבוצה הוא פגע בתדמית, הוציא את האוהדים הטובים בארץ כאחרון האספסופים. הציג את הפועל כקבוצה לא אמינה שאינה משלמת חובותיה. שעושקת אלמנות ויתומים.

הזמן הוא להרחיב את המחאה פעילויות נגד החנות של אשתו מסיבה כזאתי או אחרת (התעללות בבע"ח אם היא מוכרת פרוות, ניצול ילדים סינים, סחורה לא ישראלי או משהו כזה.) אנחנו בדרך הנכונה

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
סליחה? לתת לו שקט בשביל שינהל מו"מ?
מה אתם חושבים שטביב כרגע יוצא לבית קפה בת"א והרגליים שלו רועודת?
טביב לא יכול להתכנס עם עו"ד הרבים ולקבוע פגישה עם בעלים אחר? אנחנו מפריעים לאדון טביב?

עלאק לתת לו שקט.
כל יום צריך להרוס לו את החיים. גם אם וכאשר ימכור את הפועל.

לא זו היתה הכוונה.
מנסים לומר שאולי אם לא תהייה מחאה, המכירה שלו תתפרש כלפי חוץ כהחלטה עצמאית של טביב. אגו, נו, זה מה שמוביל אותו.
זה רעיון, לא מנותק מהמציאות בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 12:58 
שבתאי יחבס כתב:
kobster כתב:
כלומר, לפנות אליו או אל מי ממקורביו (בדיסקרטיות כמובן) ולקבוע תאריך מסוים שעד אותו תאריך ניתן לו שקט למכור את הקבוצה, בלי הפגנות ובלי מחאות.
לצורך העניין, עד ה 1/6 לא יהיה שום דבר פומבי נגדו כשהעבודה תהיה מאחורי הקלעים למצוא רוכש לקבוצה שיקנה אותה מטביב.
אם טביב לא ימכור את הקבוצה עד ל 1/6, שיקח בחשבון מלחמת עולם. כל יום ימררו לו את החיים, כל יום הפגנה במקום אחר, נגיע אליו לבית,לעסק של אישתו, לכל מקום שהוא ילך יעקבו אחריו אנשים, ופשוט נגיע לכל מקום שרק נצטרך. בלי אלימות אבל עם המון רעש.

לא מגיע לו עשירית שניה של שקט. אתם לא מבינים שאתם מתעסקים פה עם נוכל?! הוא יגיד בסדר ואיך שתיגמר העונה יקח את הרגליים ויחזור לאמריקה..
הוא לא רואה אף אחד בעיניים!!

זה לא עניין של מגיע לו או לא. השאלה היא מה יביא לתוצאה הרצויה (שמוסכמת על כולם).
מאחר ויש תאוריות שונות מה יגרום לו ללכת (ומן הסתם, כל אחד מחזיק בדיעה משל עצמו מה האסטרטגיה הנכונה), יש היגיון בדרך שתתן צ'אנס גם לאפשרות שהועלתה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שבתאי יחבס כתב:
kobster כתב:

לא מגיע לו עשירית שניה של שקט. אתם לא מבינים שאתם מתעסקים פה עם נוכל?! הוא יגיד בסדר ואיך שתיגמר העונה יקח את הרגליים ויחזור לאמריקה..

זה לא עניין של מגיע לו או לא. השאלה היא מה יביא לתוצאה הרצויה (שמוסכמת על כולם).
מאחר ויש תאוריות שונות מה יגרום לו ללכת (ומן הסתם, כל אחד מחזיק בדיעה משל עצמו מה האסטרטגיה הנכונה), יש היגיון בדרך שתתן צ'אנס גם לאפשרות שהועלתה כאן

אל תחפשו היגיון בשיגעון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 13:00 
אוגוסטוס היל כתב:
שבתאי יחבס כתב:
kobster כתב:

כמו שנכתב בתחילת הדיון ומה אם מדובר בעוד ספין?
אולי זו המטרה של טביב ?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 13:04 
Red Nightmare כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שבתאי יחבס כתב:
kobster כתב:

כמו שנכתב בתחילת הדיון ומה אם מדובר בעוד ספין?
אולי זו המטרה של טביב ?

ומה אם לא? איך תדע?
אם זה לפחות נדע את זה בוודאות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
חשוב לי להבהיר משהו - המחאה עד עכשיו מוצלחת מעבר לכל מה שציפיתי. היה לי כבוד וגאווה עצומים להשתתף כמעט בכל אירוע גדול שאורגן ולראות איך מ20-30 אנשים אי שם בסוכת המחאה הפכנו ל 500 איש שמפגינים באותו מקום ולאלפי אנשים בכל משחק ביציעים.

מה שהיה עד עכשיו זו תצוגת יכולת שלנו. כן, טביב נפגע. כן, יצאנו ועשינו רעש. כן, המחאה היא דבר שריר וקיים שאי אפשר להתעלם ממנו.
היה סיבוב אחד ארוך של החלפת מהלומות מצד שני הצדדים, כל צד ניסה לחבוט בצד השני ככל האפשר.
מה הלאה זו שאלה שאני מאמין שמעסיקה את כולנו.
יכול להיות שצריך להגביר את הקצב מעכשיו ושאנחנו קרובים לשבור אותו, לא פוסל את הכיוון הזה. יכול להיות שאם נהיה מול הפנים שלו בכל שניה של היממה ונרדוף אחריו לכל מקום זה יגרום לו בעוד חודש (מיד בסיום העונה) למכור את הקבוצה, אולי אפילו לפני כן.

מצד שני, יכול להיות שזה דווקא זמן לקחת צעד אחורה ולתת לטביב "לצאת בכבוד" מהמועדון ולא תחת אש המחאה. אם מציבים תאריך ברור ומוסכם מראש לטביב למכור את הקבוצה עד אז, יכול להיות שזה גלגל ההצלה שיעבוד לטובת שני הצדדים ובעיקר לטובת הפועל, שהרי בשביל זה אנחנו פה.
מטרת המאבק היא לגרום לטביב לעזוב ולשקם את הפועל. יכול להיות שהאגו הדפוק של טביב לא יתן לו לעזוב כשמפגינים נגדו (סוג של תמות נפשי עם פלשתים) וזו יכולה להיות אופציה טובה לכולם.
כמובן שצריך להבהיר לו מראש שאם עד לאותו תאריך הוא לא מוכר את הקבוצה ( ה 1/6 זה תאריך סביר שיתן מספיק זמן לבעלים הבא להעמיד קבוצה ראויה), הוא צפוי לאש וגופרית שכל מה שהיה עד עכשיו זה כאין וכאפס לעומת מה שמחכה לו.

זו רק נקודה למחשבה. האנשים שמובילים את המאבק הזה הם אנשים יקרים וחכמים שראויים לכל מילת הערכה שאני מעביר להם, כאן בפורום וגם באופן אישי.
סומך עליהם במאה אחוז שהם ידעו מה לעשות לטובת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
מדובר בערס צעצוע, כל צעד אחורה יתפרש על ידיו כנצחון ואפשר להשאר.
"הסכם יציאה" רלוונטי רק שהמכירה סגורה ונעולה. כל דקה לפני כן זה נזק נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 13:48 
kobster כתב:
חשוב לי להבהיר משהו - המחאה עד עכשיו מוצלחת מעבר לכל מה שציפיתי. היה לי כבוד וגאווה עצומים להשתתף כמעט בכל אירוע גדול שאורגן ולראות איך מ20-30 אנשים אי שם בסוכת המחאה הפכנו ל 500 איש שמפגינים באותו מקום ולאלפי אנשים בכל משחק ביציעים.

מה שהיה עד עכשיו זו תצוגת יכולת שלנו. כן, טביב נפגע. כן, יצאנו ועשינו רעש. כן, המחאה היא דבר שריר וקיים שאי אפשר להתעלם ממנו.
היה סיבוב אחד ארוך של החלפת מהלומות מצד שני הצדדים, כל צד ניסה לחבוט בצד השני ככל האפשר.
מה הלאה זו שאלה שאני מאמין שמעסיקה את כולנו.
יכול להיות שצריך להגביר את הקצב מעכשיו ושאנחנו קרובים לשבור אותו, לא פוסל את הכיוון הזה. יכול להיות שאם נהיה מול הפנים שלו בכל שניה של היממה ונרדוף אחריו לכל מקום זה יגרום לו בעוד חודש (מיד בסיום העונה) למכור את הקבוצה, אולי אפילו לפני כן.

מצד שני, יכול להיות שזה דווקא זמן לקחת צעד אחורה ולתת לטביב "לצאת בכבוד" מהמועדון ולא תחת אש המחאה. אם מציבים תאריך ברור ומוסכם מראש לטביב למכור את הקבוצה עד אז, יכול להיות שזה גלגל ההצלה שיעבוד לטובת שני הצדדים ובעיקר לטובת הפועל, שהרי בשביל זה אנחנו פה.
מטרת המאבק היא לגרום לטביב לעזוב ולשקם את הפועל. יכול להיות שהאגו הדפוק של טביב לא יתן לו לעזוב כשמפגינים נגדו (סוג של תמות נפשי עם פלשתים) וזו יכולה להיות אופציה טובה לכולם.
כמובן שצריך להבהיר לו מראש שאם עד לאותו תאריך הוא לא מוכר את הקבוצה ( ה 1/6 זה תאריך סביר שיתן מספיק זמן לבעלים הבא להעמיד קבוצה ראויה), הוא צפוי לאש וגופרית שכל מה שהיה עד עכשיו זה כאין וכאפס לעומת מה שמחכה לו.

זו רק נקודה למחשבה. האנשים שמובילים את המאבק הזה הם אנשים יקרים וחכמים שראויים לכל מילת הערכה שאני מעביר להם, כאן בפורום וגם באופן אישי.
סומך עליהם במאה אחוז שהם ידעו מה לעשות לטובת הפועל.

אסור לעצור את המחאה ויותר מזה 2 משחקי הבית שנותרו בסיום השנה חשובים מאין כמוהם כדי להראות שגם
אם היינו בכמה משחקי רדיוס זה לא ישנה!
ברגע שתסתיים העונה צריך להגיד לטביב רק דבר אחד- לך הביתה, עד שזה לא יקרה חרם מנויים!!!
הוא אומנם יעמיד תקציב נמוך לעונה הבאה ויגיד שאנחנו פוגעים בקבוצה, אבל הוא יצטרך להביא ערבויות גדולות כל כך
שאני לא בטוח שירצה להעמיד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
במלחמות, ניצחון תודעתי הוא לפעמים גדול יותר מנצחון בפועל ובהרבה מקרים כלל לא קשור אליו.
המצרים עד היום חוגגים את הניצחון הגדול ב 1973 (מלחמת יום כיפור) בתהלוכות ובמצעדים.
בפועל, מדינה אחת קטנה שהותקפה במפתיע מכל הכיוונים ומכל החזיתות במקביל לא רק שלא הפסידה שטחים אלא השיגה בחזרה את כל מה שנלקח ממנה בתחילת המלחמה ועוד יותר מזה. אני מכיר אישית אחד שהיה בסוללת התותחנים שכבר היתה מכוונת עם הקנים שלה לעבר דמשק בטווח פגיעה אפשרי לחלוטין. המצרים שוכחים שלא רק שהעפנו אותם מסיני, אלא גם חצינו את תעלת סואץ לצד השני ובהחלטה אסטרטגית היינו יכולים גם להיכנס לעומק השטח שלהם בלי יותר מדי בעיות.

המטרה היא לא המאבק עצמו, חשוב לזכור. המטרה היא להעיף את טביב בדרך המהירה ועם מינימום נזקים למועדון.
יכול להיות שאם נמשיך ללכת איתו ראש בראש הוא בסוף ילך אבל רק לאחר שישאיר פה אדמה חרוכה ואז תהליך השיקום יקח זמן רב מהמצופה.
אפקט ההרתעה הושג לדעתי, טביב יודע שאנחנו לא פראיירים ומסוגלים לפגוע בו איפה שזה כואב - בכיס שלו ובחייו האישיים.
יכול להיות שהאופציה היותר טובה היא לתת לו לצאת בכבוד ועם הנצחון התודעתי שלו, כל זאת במסגרת זמן מוגבל מראש.
צריך להסתכל על הדברים במחשבה צלולה כשהדם לא עולה לראש רק למשמע שמו של החלאה הזה, ולראות איך אפשר להגיע במינימום זמן ומינימום נזק לתוצאה המיוחלת - גירושו של טביב ושיקומה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
פיפ"א דחתה את תביעתה של אספניול נגד הפועל ת"א
http://www.one.co.il/Article/197883.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
רעיון מבורך קובסטר, אבל זה כמובן מאוד תלוי באיזו צורה הוא יבוצע. יהיה חשוב מאוד להבהיר לראיס שאם וכאשר נגיע לתאריך בו ננקוב מראש והקבוצה עדיין תהיה בבעלותו אנו נחריף את המאבק בשתיים-שלוש דרגות, וכמובן שעלינו להיערך לכך. למשל גיוס מספר קבוצות "מילואים", שכל אחת תהיה אמונה על אספקט אחר בחייו של הטביב. כך קבוצה אחת תהיה אחראית לפעילות במכללה של ליהי, קבוצה אחרת תהיה אחראית לחנויות אופנה מסויימות, וקבוצה אחרת תבקר לא מעט בכפר שמריהו עם פליירים שיחולקו לשכנים החדשים של הראיס. זה יכול לעבוד.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
עצם הדיון על צעד אחורה (אחורה ממה בדיוק? עם כל ההישגים, אנחנו לא ממררים לו את החיים) הוא מביך.
בכל שניה שהאדם הזה הוא הבעלים של הפועל צריך להיות איתו בכל מקום נחיל של אדומים שמשגעים לו את השכל.
זה הכוח שלנו. הכמות. כמו זבובים טורדניים אנחנו צריכים לבעוט אותו מהפועל.

מי הבטיח לכם שהוא לא יעמיד קבוצה של 15 מיליון שקל, ויחכה לראות אם הוא עולה לבתים של הליגה האירופית (במידה ונעפיל לאירופה)?
מי הבטיח לכם שהוא יעזוב לפני שימכור כל שחקן שיודע להעביר פס בהפועל?

אסור לתת לו שקט. אני מקווה מאוד שמטה המאבק ימשיך בעבודת הקודש שלו ואף יגביר אותה לאחר החג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 14:41 
כמו שה"מקורבים" של טביב הדליפו שהוא יסכים לוותר על הפועל תמורת 6 מיליון ש"ח בבמבי?

מדובר בשקרן מניפולטור שאסור להאמין לאף מילה שיוצאת לו מפה, צריך 100 ואפילו 200 אחוז לחץ עד הרגע שהוא ימכור את הקבוצה ולא להוריד את הרגל מהגז.

את הפועל כ"ס לא היתה לו בעיה להחזיק במשך 15 שנה עד שלא נשאר מה לסחוט מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ה?
הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
עצם הדיון על צעד אחורה (אחורה ממה בדיוק? עם כל ההישגים, אנחנו לא ממררים לו את החיים) הוא מביך.
בכל שניה שהאדם הזה הוא הבעלים של הפועל צריך להיות איתו בכל מקום נחיל של אדומים שמשגעים לו את השכל.
זה הכוח שלנו. הכמות. כמו זבובים טורדניים אנחנו צריכים לבעוט אותו מהפועל.

מי הבטיח לכם שהוא לא יעמיד קבוצה של 15 מיליון שקל, ויחכה לראות אם הוא עולה לבתים של הליגה האירופית (במידה ונעפיל לאירופה)?
מי הבטיח לכם שהוא יעזוב לפני שימכור כל שחקן שיודע להעביר פס בהפועל?

אסור לתת לו שקט. אני מקווה מאוד שמטה המאבק ימשיך בעבודת הקודש שלו ואף יגביר אותה לאחר החג

מי הבטיח לך שהוא יעזוב אם תשגע לו את השכל ?
מי הבטיח לך שהוא ימכור אם יהיו לו אוהדים מתחת לבית ?
מי יודע באמת מה יגרום לו לעזוב ?

אני שוב מדגיש, המחאה היא לא המטרה. המטרה היא לגרש את טביב במינימום זמן ומינימום נזק להפועל.

אני אקביל את זה לשחרור בני ערובה, שהרי הפועל היא כרגע בת ערובה של טביב. יכול להיות לתת לחוטף חלון הזדמנות לצאת החוצה במינימום נזק ובתנאים מוסכמים מראש. יכול להיות שצריך להסתער עליו בכל הכוח.
רק צריך לזכור שלהפעיל כוח למטרת הפעלת כוח לפעמים מביאה יותר נזק מתועלת. הדבר החשוב הוא לשחרר את בת הערובה ולהחזיר אותה למי שאוהב אותה באמת - אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ה?
הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, אתה הכנסת למשוואה שני משתנים - אגו וכסף.
אני חושב שיש הרבה יותר מזה. ונניח בצד לרגע את ההשערות על מעורבות של עוד גורמים בהפועל.

אם אנחנו לא נשב לו על הראש, גם התקשורת לא תשב לו על הראש, והמשפחה לא תשב לו על הראש, וכנראה שגם המשטרה לא תשב לו על הראש
השיקולים האלה לא נמצאים במשוואה שלך.

עם כל הכבוד להנחת העבודה שלך שהוא ימכור רק אחרי חודש בלי כותרות בנושא, אני נורא מצטער - זה הימור שאנחנו לא יכולים לקחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
אם בפסיכולוגיה בגרוש עסקינן - לתת לטביב אולטימטום למכירת הקבוצה עד תאריך מסויים תמורת שקט זמני לא נראה לי פחות פוגע באגו מאשר למכור בגלל מחאת האוהדים.
אם אני הייתי צריך לקחת הימור - הייתי ממרר לו את החיים ביתר שאת, כולל הכרזת חרם המנויים לעונה הבאה כבר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
לא טענתי שאנחנו צריכים לשבת חודש בשקט גמור ולהיות שאננים. בחלון ההזדמנות הזה כמובן שצריך להמשיך ולעבוד מאחורי הקלעים, כמו שקורה גם עכשיו אגב, כשזה יכול להתבטא במציאת רוכש, הכנות ליום שבו יפקע מועד האולטימטום שלנו וכדומה.
הנקודה שלי היא שגם עכשיו, חודשים לאחר שהתחיל המאבק הבאמת מדהים הזה, אף אחד לא באמת יודע מה יגרום לו לעזוב את הקבוצה, אם בכלל.
הניחוש שלי טוב כמו הניחוש שלך.
המשפט שחשוב לי שנזכור הוא שהמאבק הוא לא המטרה, הוא האמצעי. המטרה היא להציל את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר נכנס לפסיכולוגיה
הבעיה שבפסיכולוגיה יכולים להיות מגוון אופציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4213065,00.html
פיפ"א דחתה את תביעת אספניול נגד הפועל ת"א
הספרדים תבעו מהאדומים 70,000 אירו בגין עסקת בן שהר, פיפ"א הכריעה לטובת הפועל. עו"ד אפרים ברק: "העובדה שמוגשות תביעות נגד הפועל לא אומרת בהכרח שהקבוצה חייבת את הסכומים שנתבעו ממנה"

הפועל ת"א טענה בתגובה כי שולם לאספניול סכום של 151,000 אירו, והיתרה הועברה לרשויות המס בישראל, בהתאם לחוק. בתגובה תיקנה אספניול את תביעתה והעמידה את סכום החוב על 70,000 אירו. הטענה המשפטית של הפועל הייתה כי הסכום הכולל היה כפוף לניכוי המס בישראל, זאת בהתאם להוראות ההסכם שבין הצדדים, לאמנה למניעת כפל מס ולכללים החלים בהעברות בינלאומיות

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 15:40 
אין מה להגיד הוא מבין בניהול הטביב הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 16:31 
עכשיו עלינו לעבור להפגנות תמיכה בטביב כדי לעודד אותו למכור את הקבוצה יותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 16:35 
kobster כתב:
במלחמות, ניצחון תודעתי הוא לפעמים גדול יותר מנצחון בפועל ובהרבה מקרים כלל לא קשור אליו.
המצרים עד היום חוגגים את הניצחון הגדול ב 1973 (מלחמת יום כיפור) בתהלוכות ובמצעדים.
בפועל, מדינה אחת קטנה שהותקפה במפתיע מכל הכיוונים ומכל החזיתות במקביל לא רק שלא הפסידה שטחים אלא השיגה בחזרה את כל מה שנלקח ממנה בתחילת המלחמה ועוד יותר מזה. אני מכיר אישית אחד שהיה בסוללת התותחנים שכבר היתה מכוונת עם הקנים שלה לעבר דמשק בטווח פגיעה אפשרי לחלוטין. המצרים שוכחים שלא רק שהעפנו אותם מסיני, אלא גם חצינו את תעלת סואץ לצד השני ובהחלטה אסטרטגית היינו יכולים גם להיכנס לעומק השטח שלהם בלי יותר מדי בעיות.

המטרה היא לא המאבק עצמו, חשוב לזכור. המטרה היא להעיף את טביב בדרך המהירה ועם מינימום נזקים למועדון.
יכול להיות שאם נמשיך ללכת איתו ראש בראש הוא בסוף ילך אבל רק לאחר שישאיר פה אדמה חרוכה ואז תהליך השיקום יקח זמן רב מהמצופה.
אפקט ההרתעה הושג לדעתי, טביב יודע שאנחנו לא פראיירים ומסוגלים לפגוע בו איפה שזה כואב - בכיס שלו ובחייו האישיים.
יכול להיות שהאופציה היותר טובה היא לתת לו לצאת בכבוד ועם הנצחון התודעתי שלו, כל זאת במסגרת זמן מוגבל מראש .
צריך להסתכל על הדברים במחשבה צלולה כשהדם לא עולה לראש רק למשמע שמו של החלאה הזה, ולראות איך אפשר להגיע במינימום זמן ומינימום נזק לתוצאה המיוחלת - גירושו של טביב ושיקומה של הפועל.

לא יודע, אם כבר נעשה סקר בפורום בנושא ואם כן- אז אני מבקש סליחה. האם נשקלת אופציה של חרם מנויים? מי מכם בעד? מי נגד?
תודה מראש על התשובות

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
kobster כתב:

יכול להיות שהאופציה היותר טובה היא לתת לו לצאת בכבוד ועם הנצחון התודעתי שלו, כל זאת במסגרת זמן מוגבל מראש .

לא יודע, אם כבר נעשה סקר בפורום בנושא ואם כן- אז אני מבקש סליחה. האם נשקלת אופציה של חרם מנויים? מי מכם בעד? מי נגד?
תודה מראש על התשובות

נעשה
בסקר היתה אפילו אופציה: "לא היה לי השנה מנוי, אעשה בעונה הבאה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 17:01 
אוקיי, תודה. מה היו התוצאות?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
מה עם הבוררות של שי נגד הפועל? אמורה הייתה להתחיל ב16:00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
חלאס עם שקרי המקורבים האלה
או שהם ממציאים,או שממציאים אותם
שהוא יראה סימנים של מכירה ואז נדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אוקיי, תודה. מה היו התוצאות?

קרן לחטפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2012, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב חייבת? מי זה הפועל תל אביב?
הם מתכוונים לאלי טביב שחייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: