אדמדם, אם כל מטרת ההודעה היא ביקורת כלפי, מדוע היא לא בפרטי? לדיון הרי לא תרמת במאום.
עכשיו, אין לי בעיה עם הביקורת, ואין לי בעיה להתייחס אליה גם, אבל על דבר אחד אני כועס-
ציטוט:
על הדרך זרקת עקיצות די מתנשאות למרות שנהלתי איתך דיון בצורה הכי נחמדה שאני יכול ותאמין לי שאני גם יכול להיות כלבה כשאני רוצה.
על מה אתה מדבר? איזה עקיצות מתנשאות? אתה מעיד על עצמך שניהלת דיון בצורה נחמדה? חשבתי שזה בדיוק מה שאני עושה.
ולגבי הביקורת המאוד תקיפה שלך, אני באמת לא מבין מה אתה רוצה.
לא הוצאתי שום דבר מהקשרו. טענת שבעיניך אוהדי ביתר באו במטרה להקיז דם. אני טוען שאמירה כזו היא לא הוגנת.
חוץ מזה, שהתיחסתי רק לשורה הזו כי רציתי ללכת לישון, וזו השורה שרציתי להתמקד עליה כנקודה אחרונה. גם זה לא בסדר?
ציטוט:
אתה לא רואה הבדל בין גזענות כלפי שחורים ותימנים לבין ביקורת כלפי אוהדי בית"ר(כי הם מי שהם...).
אתה לא רואה הבדל בין אנשים ש-ששרים ביציע לבין 100-200 אנשים שמקיפים 3-5 ערבים במתחם סגור.
את השאלות האלה שאלת לפחות 30 פעם, ולפחות 30 פעם עניתי עליהם.
אז אמרתי כבר- יש הבדל, אבל לא במובן שאנחנו מדברים עליו. כשאתה קובע שבחור מסוים מחפש להקיז דם כי הוא לובש צעיף של ביתר אתה לא יותר טוב מגזען. זו דעתי. אתה מוזמן להזדעדע.
ויש הבדל, אבל פה אתה גונב דעת. לא ראיתי אף המון מקיף עובדי נקיון. יכול להיות שזה קרה. יכול להיות שכבר מחר יהייה סרטון שמוכיח את זה, אבל לא רואים את זה פה. זו הנקודה שלי. ומכיוון שכך, אני כן משווה בין אנשים ששרים ביציע בשביל להתריס, או למשל זורקים בוטנים מעל הגדל על אוהדי ביתר כי אין להם דרך להגיע אליך, ואותם 200 ששרים שירים גזעניים ומטונפים לכיוון עובדי הנקיון. רק כשזה נוגע אלינו, אף אחד פה לא יגיד שזה לגיטימי שאוהדי ביתר יכניסו לנו מכות על הבוטנים.
ואני חוזר לנקודה הראשונה. אכזבת בגדול שבחרת לבקר בצורה כזו חריפה (לגיטימי, אם זה מה שאתה חושב) מעל דפי הפורום. יש פרטית בשביל זה. אבל מה שענין אותך זה לא להעביר ביקורת, ובזה אני אסיים. מקווה שנהנית.