YardenDe כתב:
RedAlert כתב:
אדמדם כתב:
joshsoos כתב:
כן, בוא תדבר על השריקות שיונייטד מקבלת. יאללה חכם בלילה, נראה אותך.
אחרי מה שקרה עם בארסה-צ'לסי אני כבר לא מתעניין במה הטינופות יעשו, הלוואי שהקבוצה המכוערת הזו תימחה יחד עם הפיקי פקה שלה, ועם המושחתים ממדריד. אני לא מאמין שאופ"א יתנו לצ'לסי לעלות לגמר מה שלא יהיה, ומקווה לפחות שהם ישברו כמה שיותר רגליים.
אתה בעצמך באשכול הליגה האנגלית הודת שבמשחק מסויים מול צ'לסי היו שריקות בחוואה שהכריעו את המשחק לטובת קבוצתך מכבי יונייטד(תזעם

).
פרגוסון הג'נטלמן האציל גם נובח ומלחיץ את השופטים לפני כל משחק גדול, בדיוק כמו מוריניו(שהודה שמעריץ את סר אלכס, מקרי?).
גם האונס שהיונייטד עברו ע"י בארסה ולא פעם היה בזכות השופטים?
כי לי זכור גול מנבדל ברור של רוני במפגש האחרון של היונייטד מול בארסה.
הופ פתחתי חזית מול יהושוע כוס.
בתור אוהד צ'לסי אני מבין על מה אתה מדבר.כן באנגליה כולם יודעים שיש סוג של הערכה לפרגוסון ולכן הרבה שריקות לטובתו,והיה לפחות משחק אחד בין צ'לסי ליונייטד שצ'לסי הפסידה בגלל השופט.
אבל אל תשווה את זה אפילו לא בצחוק למה שקורה עם ברצלונה.שדדו,שדדו פשוט ככה את ליגת האלופות בחצי המפורסם ב2009.
הם הקבוצה הטובה בעולם,אבל זה לא מצדיק את כול הגועל נפש שהם עושים במגרשים,בעיקר ההצגות והנפילות של שחקנים מגעילים כמו אלבס,פדרו,בוסקטס ומסי.
מדהים שאתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות. אני רוצה להזכיר לך שבעונה שעברה צ'לסי קיבלה פנדל מאוד מפוקפק שנתן לה ניצחון על יונייטד. ויש אינספור מקרים של טעויות שיפוט נגד ברצלונה ובעדה, בדיוק כמו יונייטד, ריאל, הפועל , מכבי, נצרת עילית וכל קבוצה אחרת על הפלנטה.
מה הלקח? שתפסיקו לחשוב שהכל זה קונספירציות של סדר העולם החדש. לא כל העולם טביב. כל שופט רוצה להחליט כמה שיותר החלטות נכונות מהסיבה הבסיסית של להיות טוב במה שהוא עושה, שלא לדבר על המכות שהוא מקבל מהתקשורת ואופ"א אחר כך.
לגבי בוסקסט ואלבס? שני שחקנים מלוכלכים שאני לא סובל. בדיוק כמו פפה ומרסלו. בדיוק כמו סוארז אברה וטרי. בדיוק כמו עטר וקונאטה. וגם
אם חוטבא לדוגמא לא היה בקבוצה שלי לא הייתי סובל אותו בגלל הסיבות האלה.
אז, יאלה. דיי.
כול קבוצה מקבלת החלטות שגויות מהשופטים
כמו שאמרתי,ברצלונה מקבלת הרבה יותר
זה לא קונספירציה,זה לא אופ"א
זה בגלל שהשופטים מפחדים שאם ישרקו נגד ברצלונה לא ישפטו יותר.בעיה.
ציטוט:
מתוק שלי, אתה יורה לעצמך ברגל, הופ הופ. צ'לסי זה קבוצה שקיבלה נגד יונייטד בשלוש השנים האחרונות שריקות מכורות משחק אחרי משחק. המפגש האחרון של יונייטד ובארסה היה בגמר האלופות , רוני הבקיע בו גול, והיה בו נבדל כמו שלך יש מושג מה אלכס פרגוסון עושה לפני או אחרי או באמצע משחקים. אתה כל כך חסר מושג ועושה לטמטום שלך בושות בכל כך הרבה הודעות שלך, הופ הופ. תחזור למחילה, הופ הופ.
איזה ליגה אנגלית אתה רואה בדיוק ?
משחק אחרי משחק צ'לסי מקבלת שריקות מכורות?הצחקת אותי.