תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 09:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/197695.html

עמוס לוזון בן זונה גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אם ללימור לבנת יהיה משוג מה קרה אתמול זו תהיה הפאדיחה הכי גדולה שלוזון יוכל לקבל, והאופציה היחידה לצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 19:46 
ללימור לבנת או לכל שר בעולם אין אפשרות לקבוע מי ינהל את ההתאחדות המקומית. כל נסיון של התערבות ממשלתית בהרכב ההתאחדות המקומית גוררת לסילוקה של המדינה הנדונה מתחרויות פיפא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
ללימור לבנת או לכל שר בעולם אין אפשרות לקבוע מי ינהל את ההתאחדות המקומית. כל נסיון של התערבות ממשלתית בהרכב ההתאחדות המקומית גוררת לסילוקה של המדינה הנדונה מתחרויות פיפא.

ואני אומר-הגיע הזמן.
הכדורגל הישראלי הוא מהשפלים שיש. מעט מאוד נקודות אור.
אולי הגיע הזמן לנקות אורוות, גם במחיר סילוק מתחרויות פיפא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
עמוס לוזון, הבעלים של מכבי פ"ת התראיין הערב לערוץ 2 ובחר להגן על קבוצתו בעקבות הארועים האלימים שהתרחשו אמש (שבת) באיצטדיון המושבה: "העניין חרג מכל פרופורציה", אמר לוזון, "אני מגנה את כל מה שקרה, אבל אי אפשר להתעלם מכך שעלי חטיב הוא זה שהגיע לדני פרדה ונתן לו אגרוף לפנים. רק משם התגלגלה כל המהומה. מאז האירוע, חוץ מחבל תלייה וכיתת יורים עשו כבר לקבוצה שלי הכל".
"אין שום סיכוי שיענישו אותנו", המשיך לירות עמוס לוזון, "דווקא הפועל חיפה צריכה להיענש. אנחנו ניצחנו והשחקנים שלהם התנפלו על השחקנים שלנו. זו פרובוקציה נטו שלהם. עלי חטיב קיבל מכה, אבל זה היה הרבה יותר מבויים ממה שקרה באמת".
"זה לא נכון, שהאוהד בעט בעלי חטיב כי לא קרה כלום. אמרו שהוא שבר שיניים, אבל אני ביקרתי בבית החולים ואמרו לי שאין לו כלום.
המשטרה הגיעה לבית הדין וביקשה הארכת מעצר למרות שלא הגישו תעודה רפואית. ניפחו את האירוע הזה מעבר לכל פרופורציה".

כמה גועל נפש במשפחה אחת ובקבוצה אחת.
והבחירה של אבי לוזון ליו"ר ההתאחדות, בחסות התמיכה של מר שחר ורבים אחרים, היא בזיון ברמה גבוהה יותר מהבחירה של קצב לנשיאות.
הכניסו את העולם התחתון לראש ההתאחדות.
להקיא מכל מה שקורה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:25 
לצערי הפועל חיפה תרד ליגה.
מה שעושה עמוס לוזון הוא לגרום לכך שהפועל חיפה תחטוף את אותו העונש שמכבי פתח תקווה חטפה.
ואז, אל המגרש כשפער הנקודות קטן, אין להפועל חיפה סיכוי.
מספיק היה לראות אתמול את השיפוט של קינן כדי להבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

שלימור לבנת והתקשורת הציגו את הדרבי כ"פוגרום!!!1111" זה עשה את העבודה.
אותו יחס פה אמור לגרור מינימום שבמינימום הפחתה של 5 נקודות למלבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:42 
לפעמים כדי לנקות את האורוות צריך להוציא את הסוסים.
אז שיעיפו אותנו מהמוסדות האלה . מדובר ב"חוק" שהמציאו מושחתים על מנת שלא יוכלו להעיפם מהכיסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:52 
moshiko כתב:

אמאל'ה. מה נעשה בלי כל המונדיאלים והיורואים שאנחנו מעפילים אליהם כל שנתיים. איך נסתדר? או בלי הזכייה בליגת האלופות אחת לחמש שנים.
די כבר עם ההפחדות האלה - פירוק ההתאחדות זה הצעד הכי חשוב בדרך להבראת הכדורגל ומי שצריכה לעשות את זה זו שרת הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
moshiko כתב:

אמאל'ה. מה נעשה בלי כל המונדיאלים והיורואים שאנחנו מעפילים אליהם כל שנתיים. איך נסתדר? או בלי הזכייה בליגת האלופות אחת לחמש שנים.
די כבר עם ההפחדות האלה - פירוק ההתאחדות זה הצעד הכי חשוב בדרך להבראת הכדורגל ומי שצריכה לעשות את זה זו שרת הספורט.

האמת, שאני חושב שהכוונה היא גם לתחרויות אופ"א (וגם במקרה הזה אני תומך בהתערבות המדינה בכדורגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

שטויות.
אי אפשר להחליט להחליף את יו"ר ההתאחדות וסובביו סתם ככה, אבל בהחלט אפשר להקים וועדה שתחקור אותם ותמצא שחיתויות ואז להעיף אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
moshiko כתב:

שטויות.
אי אפשר להחליט להחליף את יו"ר ההתאחדות וסובביו סתם ככה, אבל בהחלט אפשר להקים וועדה שתחקור אותם ותמצא שחיתויות ואז להעיף אותם.

משרד מבקר המדינה בודק וחוקר את ההתאחדות כבר כמעט שנה. כיוון שלינדנשטראוס פורש ביוני, ופורסם שהוא מתכוון להשאיר שולחן ריק, אפשר לקוות שהדו״ח יתפרסם בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 21:44 
הלוואי שלא יקרה פה כלום. אולי רק ככה אנשים יתעוררו ויבינו מה קורה פה בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
הלוואי שלא יקרה פה כלום. אולי רק ככה אנשים יתעוררו ויבינו מה קורה פה בכדורגל

עם יד על הלב, כל מה שקורה העונה (איתנו ובכלל) די מוציא את החשק מכדורגל (או לפחות מאהדת קבוצה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 22:02 
תגובתה של צרת הספורט: " הייתי עוצרת את הכדורגל לשבוע". זה כשבשבת הקרובה אין משחקים בגלל פסח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
תגובתה של צרת הספורט: " הייתי עוצרת את הכדורגל לשבוע". זה כשבשבת הקרובה אין משחקים בגלל פסח...

היא חתיכת מטומטמת שאין דברים כאלה.

בחדשות הספורט מדברים על הארוע כבר רבע שעה, משום מה מנסים להוציא את חטיב המסכן ומתעלמים לחלוטין מהעובדה שהוא הכניס אגרוף לפרדה שני הלפני שגניש נגח בו. הלו! חטיב עבריין בדיוק כמו גניש. אין הבדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 22:21 
אתה בוחר להתעלם מכך שבדומה לעבריין שלנו גם מכבי פ"ת מונעת לראות את מה שקלטו מצלמות האבטחה ובוחרים ככל הנראה להוציא תמונות רגעיות.
זאת בנוסף לעובדה שאבי לוזון בגופו מנע כניסת עיתונאים למתחם בו היו השופטים ולפתע השופט המוכר לנו קינן שטען ש"ראה הכל" לא בדיוק ראה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
חחחח איזה ערס גמור האיציק לוזון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 00:57 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

בחדשות הספורט מדברים על הארוע כבר רבע שעה, משום מה מנסים להוציא את חטיב המסכן ומתעלמים לחלוטין מהעובדה שהוא הכניס אגרוף לפרדה שני הלפני שגניש נגח בו. הלו! חטיב עבריין בדיוק כמו גניש. אין הבדל!

אתה ראית את הקטע הזה?חטיב נתן לפרדה מכה אחרי הבוקס שפרדה(הפחדן,נתן בוקס וברח)נתן לאראל.
http://www.youtube.com/watch?v=BmOQ23rh ... r_embedded

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

אתה ראית את הקטע הזה?חטיב נתן לפרדה מכה אחרי הבוקס שפרדה(הפחדן,נתן בוקס וברח)נתן לאראל.
http://www.youtube.com/watch?v=BmOQ23rh ... r_embedded

נו ו.. מה אתה רוצה לומר? שטיב רק הגן על כבודו של הראל?
לכל היותר, אני מתקן את דברי שגם פרדה עבריין בדיוק כמו חטיב ובדיוק כמו גניש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 08:19 
אדום נחמד- חטיב,פרדה אראל ודנקוביץ' צריכים לקבל עונשים קשים (מינימום הרחקה עד סוף העונה).
אבל הפועל חיפה לא צריכה להיענש.
ולא ראיתי את עמי גניש או ממן מותקפים ומגנים על עצמם.
בפעם האחרונה שבדקתי עדיין היה אסור לקחת את החוק לידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד- חטיב,פרדה אראל ודנקוביץ' צריכים לקבל עונשים קשים (מינימום הרחקה עד סוף העונה).

לא דיברתי על העונשים. רק על ההתיחסות של התקשורת. קצת הפריע לי שתקפו את מכבי פ"ת, והתעלמו באלגנטיות מהמעורבות של חטיב ודנקוביץ (למען האמת, כשבנין התראיין הוא דווקא כן הזכיר את המעורבות שלהם, ועל כך כל הכבוד לו, כי צמד הלקקנים ממש לא ביקש זאת ממנו).
אגב, חטיב לא התגונן ולא הותקף. הוא קפץ על פרדה בשביל להחזיר על המכה לאראל. אז גניש קפץ על חטיב בשביל להגן על פרדה. מה ההבדל? התפקיד של העבריין?
כמו שכבר כתבתי באשכול הזה, כשאלה הנסיבות, אני לא חושב שמכבי פ"ת צריכה לקבל יותר מקנס כספי (בעולם בלי תקדימים מסוכנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 09:28 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

לא דיברתי על העונשים. רק על ההתיחסות של התקשורת. קצת הפריע לי שתקפו את מכבי פ"ת, והתעלמו באלגנטיות מהמעורבות של חטיב ודנקוביץ (למען האמת, כשבנין התראיין הוא דווקא כן הזכיר את המעורבות שלהם, ועל כך כל הכבוד לו, כי צמד הלקקנים ממש לא ביקש זאת ממנו).
אגב, חטיב לא התגונן ולא הותקף. הוא קפץ על פרדה בשביל להחזיר על המכה לאראל. אז גניש קפץ על חטיב בשביל להגן על פרדה. מה ההבדל? התפקיד של העבריין?
כמו שכבר כתבתי באשכול הזה, כשאלה הנסיבות, אני לא חושב שמכבי פ"ת צריכה לקבל יותר מקנס כספי (בעולם בלי תקדימים מסוכנים).

יש הבדל מהותי בין "מכות חצי נורמטיביות" כאלה שהיו ויהיו במגרשים ובין לבעוט בפנים של אדם שרוע על הדשא ועוד רגע אחרי שקיבל נגיחה חזקה.
ובהתאם הענישה צריכה להתחלק לענישה סטנדרטית לפי תקדימים למעורבים ולקבוצותיהם ובין הלענישה על ההתנפלות האכזרית של ממן שמכבי פ"ת לא יכולה להתנער ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 09:51 
האין הנהלה שלנו יכולה ללמוד מהלוזונים איך מנהלים מערכה תקשורתית להפחתת העונש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:32 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

פרדה הכי מטומטם מכולם.
הוא הרי הביא סטירה לשחקן חיפה, זה האירוע הראשון שרואים בכל הצילומים.
אז הוא הולך ומתלונן על חטיב שהוא הכה אותו ?
אם אני העו"ד של חטיב הדבר הראשון שאני עושה זה להראות את הקטע בהקלטה שפרדה מביא סטירה לפני כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:33 
בני12 כתב:

יכולה זה בטוח.
אבל היא לא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

כל מילה. חוץ מהיציאה מהטפשית של הנרקומן איציק לוזון (אני אנצח את כולם בבית הדין), כל שאר המערכת והמקורבים לה עשו עבודה לא רעה בכלל.
זה שעלי חטיב, אחד שנגחו בו ובעטו לו בראש, היה אתמול כפסע ממעצר רק אומר איזה עבודה מלוכלכת ויעילה הם עשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:40 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

אגב, חטיב לא התגונן ולא הותקף. הוא קפץ על פרדה בשביל להחזיר על המכה לאראל. אז גניש קפץ על חטיב בשביל להגן על פרדה. מה ההבדל? התפקיד של העבריין? כמו שכבר כתבתי באשכול הזה, כשאלה הנסיבות, אני לא חושב שמכבי פ"ת צריכה לקבל יותר מקנס כספי (בעולם בלי תקדימים מסוכנים).

כן, התפקיד של העבריין.
ייאמר שוב, יש כאן בלבול מושגי עמוק.
לבעלי תפקיד בקבוצה יש אחריות שונה מלשחקנים.
שחקנים עושים פאולים מכוערים. הם לפעמים גם הולכים מכות. הם צריכים להיענש.
אבל בעלי התפקיד אמורים להתנהג כמבוגרים אחראיים עם פחות אמוציות, ולהפריד.

אם יענקל'ה שחר ירביץ למישהו - אז העונש צריך להיות כבד הרבה יותר מאשר אם יניב קטן.

אם ילד בן שלוש ירביץ לבן שלי בגן אז אני אתעצבן, ואדבר עם ההורים שלו, ויכול להיות שהגננת תעשה משהו.
אבל אם אני ארביץ בתגובה לילד הזה, צריכים לשלוח אותי לבית סוהר.

אם את הנגיחה בחטיב היה עושה עומר גולן אז היה צריך להרחיק אותו להמון משחקים, אבל אני לא חושב שהיה צריך להעניש את מכבי פתח-תקווה. במקרה הנוכחי, אין מנוס מהפחתת נקודות משמעותית.

לגבי דני פרידה ושחקני חיפה - אני מניח שעונשי הרחקה לשחקנים המעורבים (3-5 משחקים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 14:10 
השופט צריך לשלח זר פרחים לכל המתקוטטים. אם כולם חושדים שבית הדין המשמעתי ירחם על מכבי פ"ת, כעת לא מדברים על שיפוט "מטעם" שקיפח את הפועל חיפה.
הקבוצות שמשחקות בחלק התחתון היו צריכות לדרוש שופטים מחו"ל. היה כאן מופע ברור של העדפה של קבוצה אחת והיא קבוצת הממסד הלוזוני. וזה כולל כמובן השמטות בדו"ח הסופי לגבי ההתפערות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 14:15 
מושקוביץ כתב:
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

פרדה הכי מטומטם מכולם.
הוא הרי הביא סטירה לשחקן חיפה, זה האירוע הראשון שרואים בכל הצילומים.
אז הוא הולך ומתלונן על חטיב שהוא הכה אותו ?
אם אני העו"ד של חטיב הדבר הראשון שאני עושה זה להראות את הקטע בהקלטה שפרדה מביא סטירה לפני כולם.

הבעיה שאת הסטירה/בוקס של פרדה כמעט ואף אחד לא מזכיר.אפילו המשטרה רוצה להגיש כתבי אישום בגין תקיפה נגד חטיב ודנקוביץ'.אבל לא נגד פרדה שהתחיל את כל הבאלגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: