תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 22:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:54 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:
הפועל לא קיבלה עונש פרופורציונלי, וההחמרה כבר נעשתה. מה שמתבקש הוא ללכת עפ"י הכלל שנקבע להפועל, אי אפשר לשנות תוך כדי תנועה. רוצים, שישנו לעונה הבאה. אחרת, קולות כמו שלך הם בדיוק מה שלוזון מבקש והטון האפולוגטי שלך מסוכן לכולנו.

אבל זה בדיוק הבעיה שלי. יותר מפריע לך שמכבי פ"ת תרוויח מההפקר. הרבה פחות מפריע לך שקיים הפקר!
צריכה להיות התאחדות רבתי של כל מועדוני ליגת העל, עם מעט הכתבים הישרים שקיימים (לא דגמי, לא אתה), ולדאוג שמה שקרה להפועל לא יחזור.
ותרשה לי לחייך לנוכח הפחד שלך מהטון המתנצל שלי (מדוע בחרת במושג לועזי?).

מה שמפריע לי הוא חוסר צדק, איך אמר טל ברודי- לא רק בספורט, בהכל.
הטון המתנצל שלך ( מתנצל על השימוש במונח היותר מקובל פשוט, אני מראשוני היוצאים כנגד השימוש בשפה הלועזית שלא לצורך... ) מסוכן כי ככל שיתרבה כך ישתמשו בו כתירוץ. אוהד של קבוצה שדופקים אותה על ימין ועל שמאל בעוד שאחרות יוצאות ללא פגע הוא הראשון שצריך לקרוא לאחידות ושוויון בעונשים. ללא קשר ניתן לטעון כי העונשים האלה ככלל הם הזויים וצריכים להישקל, זה לא מה שאתה ואחרים עושים כאן וזה חבל ומסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:56 
nirog כתב:
מה המניע למכות?

שחקן של הפועל חיפה נישכב על הדשא והפריע בגופו למעבר של אנשים על כר הדשא.
לפתע הגיע איש שמן גדול וקירח עם חולצת פולו לבנה שממש ניסה להרים את רגלו מעל גופו של חטיב.
בקיצור אותו שמן בגלל שהמכנסים שלו עברו כביסה באותו היום והיו ממש צרות הפריעו לו וברגלו הימנית
פגע קלות בפניו של חטיב עד אשר יצאו לו מספר שיניים מהפה ונהיה לו שבר קטאנצ'יק בלסת... ממש שבר לא מורגש.
בקיצור ממש סערה בכוס תה.אם זה היה קורה אצלינו בכפר היינו גומרים את זה עם שני כבשים וחמור אחד.

שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הטון המתנצל שלך ( מתנצל על השימוש במונח היותר מקובל פשוט, אני מראשוני היוצאים כנגד השימוש בשפה הלועזית שלא לצורך... ) מסוכן כי ככל שיתרבה כך ישתמשו בו כתירוץ. אוהד של קבוצה שדופקים אותה על ימין ועל שמאל בעוד שאחרות יוצאות ללא פגע הוא הראשון שצריך לקרוא לאחידות ושוויון בעונשים. ללא קשר ניתן לטעון כי העונשים האלה ככלל הם הזויים וצריכים להישקל, זה לא מה שאתה ואחרים עושים כאן וזה חבל ומסוכן.

אבל זה בדיוק מה שאני עושה-אני קורא לשוויון בעונשים (ובכלל לשנות אותם כך שיהייו מועילים ולא פופוליסטיים).
ההבדל בינינו הוא שאני מוכן שהקבוצה שלי תהייה זו שנענשה בצורה חריגה ואתה לא. אתה רוצה להעלות את הרף אלינו, למרות שאתה מבין שהעונש שקיבלנו הזוי ומטומטם. זה בעיני ענין של אגו ותו לא.
הטון המתנצל לעולם לא יהווה תירוץ, אם לא תנתן לו חשיבות. הרי כל התהליך הזה של עונש-ערעור-הקלה (חוץ מלגבי הפועל) הוא מטופש. הרי כלום לא השתנה מהדיון הראשון לשני. צריכים להיות עונשים כתובים שחור על גבי לבן וכך לא יהייה צורך בתירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהוא רוצה שהרף יועלה אלינו, איזו עוד אפשרות קיימת? אם אפשר שלנו יחזירו 3 נקודות, את טועמה וידין ו-300 שקל לכל מנוי, ובמקביל יענישו במקרה הזה רק באופן פרטי ולא את מכבי פ"ת, אני וכנראה שגם ג'ושסוס נהיה מרוצים. אבל מה לעשות שאנחנו כבר נענשו, ולכן המוצא היחיד הוא להעניש את מכבי פ"ת בצורה דומה?
שכולם יקבלו עונשים הגיוניים ופרופורציונליים זה כמובן האידאל, שכולם יקבלו עונשים מופרכים במידה דומה זה גרוע מאוד, אבל שאנחנו נקבל עונש מופרך ואחרים יצאו בלי כלום, זה - לא יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:07 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

אבל זה בדיוק מה שאני עושה-אני קורא לשוויון בעונשים (ובכלל לשנות אותם כך שיהייו מועילים ולא פופוליסטיים).
ההבדל בינינו הוא שאני מוכן שהקבוצה שלי תהייה זו שנענשה בצורה חריגה ואתה לא. אתה רוצה להעלות את הרף אלינו, למרות שאתה מבין שהעונש שקיבלנו הזוי ומטומטם. זה בעיני ענין של אגו ותו לא.
הטון המתנצל לעולם לא יהווה תירוץ, אם לא תנתן לו חשיבות. הרי כל התהליך הזה של עונש-ערעור-הקלה (חוץ מלגבי הפועל) הוא מטופש. הרי כלום לא השתנה מהדיון הראשון לשני. צריכים להיות עונשים כתובים שחור על גבי לבן וכך לא יהייה צורך בתירוצים.

אתה לא יכול לקרוא לשוויון בעונשים תוך כדי תנועה. אני לא רוצה להעלות את הרף אלינו, אתה רוצה להוריד אותנו מאיתנו. לדעתי זה עניין של חוסר הבנה בכללי הדמוקרטיה.
חוסר האחידות בבתי המשפט הוא בראש ובראשונה לא ספורטיבי, פוגע ישירות במה שמתרחש על כר הדשא. אי אפשר לקחת מקבוצה אחת ביתיות, כסף, שחקנים, נקודות ומאחרת שביצעה מעשים דומים לא. אתה רוצה לשנות, תשנה מהעונה הבאה, תקבע כללים ברורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ברור שהוא רוצה שהרף יועלה אלינו, איזו עוד אפשרות קיימת? אם אפשר שלנו יחזירו 3 נקודות, את טועמה וידין ו-300 שקל לכל מנוי, ובמקביל יענישו במקרה הזה רק באופן פרטי ולא את מכבי פ"ת, אני וכנראה שגם ג'ושסוס נהיה מרוצים. אבל מה לעשות שאנחנו כבר נענשו, ולכן המוצא היחיד הוא להעניש את מכבי פ"ת בצורה דומה?
שכולם יקבלו עונשים הגיוניים ופרופורציונליים זה כמובן האידאל, שכולם יקבלו עונשים מופרכים במידה דומה זה גרוע מאוד, אבל שאנחנו נקבל עונש מופרך ואחרים יצאו בלי כלום, זה - לא יכול להיות.

ושוב אני חוזר, המניע היחיד שלך הוא אגו.
אבל, לו לא היה מדובר בהפועל ת"א אלא בקבוצה שאין לך שום רגש אליה, נניח עכו, היית מדבר אחרת.
העונש שלנו היה חריג וחסר פרופורציות בעיקר בגלל ההד התקשורתי שלווה אליו. זה לא אומר שצריך להמשיך להתנהג כמטומטמים בשביל שאנחנו לא נרגיש שנדפקנו.
אם, בעקבות העונש החריג שקיבלנו, אנשים יבינו שככה זה לא יכול להמשך, אז אני מקבל את העונש בברכה.

joshsoos כתב:
אתה לא יכול לקרוא לשוויון בעונשים תוך כדי תנועה. אני לא רוצה להעלות את הרף אלינו, אתה רוצה להוריד אותנו מאיתנו. לדעתי זה עניין של חוסר הבנה בכללי הדמוקרטיה.
חוסר האחידות בבתי המשפט הוא בראש ובראשונה לא ספורטיבי, פוגע ישירות במה שמתרחש על כר הדשא. אי אפשר לקחת מקבוצה אחת ביתיות, כסף, שחקנים, נקודות ומאחרת שביצעה מעשים דומים לא. אתה רוצה לשנות, תשנה מהעונה הבאה, תקבע כללים ברורים.

אני באמת לא מבין מה כל כך קדוש בעונה הזו שמותר לשנות רק מהעונה הבאה. אפשר וצריך לשנות תמיד כשרואים משהו מעוות. זה שהאמון שלי ושלך בבית הדין הוא מינימלי עד לא קיים, ואני כמוך מתקשה להאמין שמעתה יהייה טוב יותר, לא אומר שלזה אנחנו צריכים לשאוף ולקוות.
אני לא חושב שיש לי חוסר הבנה בכללי הדמוקרטיה, אבל אם זה עוזר לטענות שלך, אז סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:10 
די כהרגלך, אתה מכניס מילים ומחשבות לאנשים לראש. אל תקבע לי מה מנחה אותי ואיך הייתי מדבר במקרים אחרים. כל מי שקצת מכיר אותי בכלל, וגם מי שקרא אותי במהלך השנים בפורום יודע שחוסר צדק מטריף לי את הדעת. לי ברור מה המניע שלי, מה שלך לעומת זאת לא ברור כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
די כהרגלך, אתה מכניס מילים ומחשבות לאנשים לראש. אל תקבע לי מה מנחה אותי ואיך הייתי מדבר במקרים אחרים. כל מי שקצת מכיר אותי בכלל, וגם מי שקרא אותי במהלך השנים בפורום יודע שחוסר צדק מטריף לי את הדעת. לי ברור מה המניע שלי, מה שלך לעומת זאת לא ברור כל כך.

אני לא קובע לך, אתה אומר את זה בבירור- לא יכול להיות שלנו יעשו ככה ולהם אחרת. זה נטו אגו והתעלמות מוחלטת ממה שהוגן ותקין. אני לא מבין כל כך איך ההערה שזהו הרגלי רלוונטית פה, או נכונה באופן כללי.
גם לי מפריע חוסר צדק. מפריע לי שקיבלנו עונש הזוי ולא קשור. המטרה שלי היא שכולם יקבלו עונשים מחוברים למציאות. המטרה שלך כנראה היא לזיין את כולם בדיוק כמו שזיינו אותנו.
אתה יכול להמשיך להתפלפל, אבל זה בדיוק מה שאתה אומר. לא ברמיזות ולא בטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:12 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

מה שאתה אומר, זה בערך כמו שבאמצע בחינה סטודנט אחד העיף מבט לדף התשובות של סטודנט שורה אחת לפניו, והדודה האכזרית סילקה אותו. אחרי שתי דקות סטודנט אחר קם והסתכל לסטודנט בדף תשובות והדודה רק כעסה עליו והעבירה אותו מקום.
הערך העליון באכיפה הוא דין אחיד לכולם.
רוצה לשנות? בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:13 
כמה מפתיע, יו"ר ההתאחדות "מגנה את האלימות של שני הצדדים". אח שלו טוען שאחרי צפייה בטלוויזיה לא הייתה נגיחה.
נו כבר אחמדינג'אד, נו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:15 
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

מה שאתה אומר, זה בערך כמו שבאמצע בחינה סטודנט אחד העיף מבט לדף התשובות של סטודנט שורה אחת לפניו, והדודה האכזרית סילקה אותו. אחרי שתי דקות סטודנט אחר קם והסתכל לסטודנט בדף תשובות והדודה רק כעסה עליו והעבירה אותו מקום.
רוצה לשנות? בעונה הבאה.

עוד אחד שמביא לכאן את האגו שלו, נו נו נו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
רוצה לשנות? בעונה הבאה.

הדוגמא שלך בעייתי משהו.
אם הוציאו אותי מהכיתה כי העתקתי, ומיד אחרי קרה מקרה דומה והסטודנט לא סולק, אני יכול להתלונן ולחזור להבחן או לצורך הענין לקבל מועד נוסף.
כך גם פה. אם פ"ת יקבלו עונש קל, חזקה עלינו לערער שוב ובעולם מתוקן העונש יומתק.
בדבר אחד אני מסכים-כמוכם, אין לי אמון בבית הדין וברור לי שמה שאני מקווה לו לא הולך לקרות והאינטרסים ברורים ושקופים. זה לא אומר שאני אפסיק לקוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

אתה שם לב שכבר מזמן זנחת את הדיון הענייני ועברת לפסים טיפה אישיים? זה מועיל לך באיזהשהו אופן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:20 
אפשר כבר לסגור את הליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:21 
בשעות הקרובות יתברר שהכל היה מתיחה של עמוס לוזון ותתאבד כבר.
עלי חטיב בכלל לא נפצע והכל היה מבויים כמו ב-WFF.
אמין כמעט כמו הסיכוי שפ"ת ייצאו בנזק אחרי הערעור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:22 
מי שם פה את תמונה מס' 2 בעמ' הראשי של nrg?

לא נראה שלוזון יכול להגיד אחריה שלא בעטו לו בפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אפשר כבר לסגור את הליגה?

כבקשתך.
מחר לוזון מודיע על סיום הליגה עקב האלימות הגואה.
ק"ש אלופה, ב"ש יורדת. סוף טוב, הכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=882152

ציטוט:
לוזון: "אם מישהו ייפגע, אסגור קבוצה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:25 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

אתה שם לב שכבר מזמן זנחת את הדיון הענייני ועברת לפסים טיפה אישיים? זה מועיל לך באיזהשהו אופן?

אתה שם לב שאתה הכנסת את המימד האישי לדיון כשקבעת בצורה נחרצת המאוד אופיינית לך מה המניע שלי, גם כשמסבירים לך בדיוק מדוייק וחוזרים פעם אחר פעם עליהם, שלא לדבר שאת המניע הזה ייחסת לתכונה אישית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:26 
chimpfive כתב:
אפשר כבר לסגור את הליגה?

למה את הליגה אם אפשר את המדינה? ( אחמדינג'אד וכו' )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
בשעות הקרובות יתברר שהכל היה מתיחה של עמוס לוזון ותתאבד כבר.
עלי חטיב בכלל לא נפצע והכל היה מבויים כמו ב-WFF.
אמין כמעט כמו הסיכוי שפ"ת ייצאו בנזק אחרי הערעור...

הדיבור כרגע זה שעלי חטיב צייר באופן קבוע דברים ממש לא ברורים ב-Draw Something, שיגאל ממן ורמי גניש לא הצליחו לפתור.
מלא פעמים הם סימסו לו שיעזור להם או יזרוק רמז, אבל הוא? בונקר.
בסוף הם פרקו תסכול, אין מה לעשות, בקצב הזה לא היו מקבלים מספיק מטבעות בשביל פצצות או צבעים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
מהפייסבוק של עמי גניש, זה שנגח בעלי חטיב :

ציטוט:
עמי ומאיה גניש was at וולפסון מתחם אימונים הפועל תל אביב.
23 March at 15:34 via Mobile
·

מה יש למאמן השוערים של מכבי פ"ת לעשות ביום שישי בצהריים במתחם האימונים שלנו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
הויכוח בין אדום נחמד לי.סוס ויובל מטומטם לחלוטין?
רוצים ללכת עם אדום נחמד? אז שאבי לוזון יכנס מחר מסיבת עיתונאים, יגיד "טעינו, הגזמנו, עשינו עוול להפועל", ייתן עונש במדד של העונש של הפועל למכבי פ"ת(עונש שיוריד אותם ליגה) וייצא בהצהרה שאחרי סגירת כל התיקים הפתוחים כרגע בבית הדין יחולו חוקים וענישות חדשות. בכל צורה אחרת זה יהיה מסריח מהשורש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:

ושוב אני חוזר, המניע היחיד שלך הוא אגו.
אבל, לו לא היה מדובר בהפועל ת"א אלא בקבוצה שאין לך שום רגש אליה, נניח עכו, היית מדבר אחרת.
העונש שלנו היה חריג וחסר פרופורציות בעיקר בגלל ההד התקשורתי שלווה אליו. זה לא אומר שצריך להמשיך להתנהג כמטומטמים בשביל שאנחנו לא נרגיש שנדפקנו.
אם, בעקבות העונש החריג שקיבלנו, אנשים יבינו שככה זה לא יכול להמשך, אז אני מקבל את העונש בברכה.

joshsoos כתב:

אני באמת לא מבין מה כל כך קדוש בעונה הזו שמותר לשנות רק מהעונה הבאה. אפשר וצריך לשנות תמיד כשרואים משהו מעוות. זה שהאמון שלי ושלך בבית הדין הוא מינימלי עד לא קיים, ואני כמוך מתקשה להאמין שמעתה יהייה טוב יותר, לא אומר שלזה אנחנו צריכים לשאוף ולקוות.
אני לא חושב שיש לי חוסר הבנה בכללי הדמוקרטיה, אבל אם זה עוזר לטענות שלך, אז סבבה.

כי אם לבית"ר הורדת שתי נקודות והם יכולים לרדת ליגה בגלל זה, זה לא הוגן שקבוצה אחרת לא יורידו לה נקודות. צריך שיוויון בחוק.
בעונה הבאה כשכולם יתחילו מ0 נקודות, משחק חדש ודין חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השערוריה הגדולה ביותר
הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:45 
שחר כתב:
כשהשופטים הלכו לחדר ההלבשה צילמו את עמוס לוזון מחבק בצד ומתדרך מישהו, סביר להניח שזה איש בתפקיד שקרכלשהו בהתאחדות.

.

במחשבה שניה, אני זוכר שהוא הסתודד במנהרה עם איש קרח בחולצה לבנה. בשידור החוזר של צ׳ארלטון הם עצרו את השידור לפני המכות, מעניין אם יש אפשהו הקלטה של כל התקרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:52 
עמי גניש מצלצל לי מאוד מוכר, לדעתי היה או עדיין בעל תפקיד במחלקת הנוער שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:54 
אבי כתב:
Royi כתב:
העמידו אותם לדין כבר על ההתרפצות לעבר אלון יפת?

2 רדיוסים על תנאי

זה מה שהם קיבלו? איזה ביזיון.
אני לא אתפלא אם הם יקבלו עכשיו איזה 2 רדיוסים או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:54 
האיש בחולצה הלבנה הוא בלי שום ספק יגאל ממן, לשעבר רס"ר בית-הספר לנ"מ במשאבי שדה.
הוא יושב על ספסל מכבי פ"ת לפחות עשרים שנה ואין מצב שיכחישו איזשהוא קשר למועדון.
למי שזוכר, הוא הדביל שתמיד היה עומד בכניסה ליציע האורחים ובודק תוקף של תעודות חוגר למי שקנה כרטיס חייל.
"לפי המספר האישי שלך אתה כבר לא בסדיר ולא יכול להכנס עם חוגר, ואני גם אדווח עליך למ.צ."

נערך לאחרונה על ידי מפלצת 4 בתאריך 01 אפריל 2012, 00:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2012, 23:59 
.

נערך לאחרונה על ידי מפלצת 4 בתאריך 01 אפריל 2012, 00:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 00:01 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
אפשר כבר לסגור את הליגה?

למה את הליגה אם אפשר את המדינה? ( אחמדינג'אד וכו' )

שילך על זה, שיתחיל עם פ"ת, אחר כך כפר שמריהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: