יובל כתב:
ברור שהוא רוצה שהרף יועלה אלינו, איזו עוד אפשרות קיימת? אם אפשר שלנו יחזירו 3 נקודות, את טועמה וידין ו-300 שקל לכל מנוי, ובמקביל יענישו במקרה הזה רק באופן פרטי ולא את מכבי פ"ת, אני וכנראה שגם ג'ושסוס נהיה מרוצים. אבל מה לעשות שאנחנו כבר נענשו, ולכן המוצא היחיד הוא להעניש את מכבי פ"ת בצורה דומה?
שכולם יקבלו עונשים הגיוניים ופרופורציונליים זה כמובן האידאל, שכולם יקבלו עונשים מופרכים במידה דומה זה גרוע מאוד, אבל שאנחנו נקבל עונש מופרך ואחרים יצאו בלי כלום, זה - לא יכול להיות.
ושוב אני חוזר, המניע היחיד שלך הוא אגו.
אבל, לו לא היה מדובר בהפועל ת"א אלא בקבוצה שאין לך שום רגש אליה, נניח עכו, היית מדבר אחרת.
העונש שלנו היה חריג וחסר פרופורציות בעיקר בגלל ההד התקשורתי שלווה אליו. זה לא אומר שצריך להמשיך להתנהג כמטומטמים בשביל שאנחנו לא נרגיש שנדפקנו.
אם, בעקבות העונש החריג שקיבלנו, אנשים יבינו שככה זה לא יכול להמשך, אז אני מקבל את העונש בברכה.
joshsoos כתב:
אתה לא יכול לקרוא לשוויון בעונשים תוך כדי תנועה. אני לא רוצה להעלות את הרף אלינו, אתה רוצה להוריד אותנו מאיתנו. לדעתי זה עניין של חוסר הבנה בכללי הדמוקרטיה.
חוסר האחידות בבתי המשפט הוא בראש ובראשונה לא ספורטיבי, פוגע ישירות במה שמתרחש על כר הדשא. אי אפשר לקחת מקבוצה אחת ביתיות, כסף, שחקנים, נקודות ומאחרת שביצעה מעשים דומים לא. אתה רוצה לשנות, תשנה מהעונה הבאה, תקבע כללים ברורים.
אני באמת לא מבין מה כל כך קדוש בעונה הזו שמותר לשנות רק מהעונה הבאה. אפשר וצריך לשנות תמיד כשרואים משהו מעוות. זה שהאמון שלי ושלך בבית הדין הוא מינימלי עד לא קיים, ואני כמוך מתקשה להאמין שמעתה יהייה טוב יותר, לא אומר שלזה אנחנו צריכים לשאוף ולקוות.
אני לא חושב שיש לי חוסר הבנה בכללי הדמוקרטיה, אבל אם זה עוזר לטענות שלך, אז סבבה.