תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 23:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מישהו זוכר את המפגש עם שלום תקווה ובאקו בשנות ה90?
הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 21:47 
ציטיאט כתב:
אבשה כתב:
ציטיאט כתב:
אני זוכר את המפגש, מישהו החליט להקים אז את "מועדון האוהדים", הביאו את השחקנים לחנות בקומה השניה( השם "ספורט" זכור לי בוודאות בשם החנות, היא ממוקמת ליד המדרגות הנעות לדעתי עד היום, ואני זוכר שהמוכרת היתה שחורדינית וקראו לה אביבית(!)) וחילקו סטיקרים של מועדון האוהדים, סטיקרים מיוחדים שהמדבקה שלהם היתה על הכיתוב כך שאפשר היה להדביק אותם מהבפנים של האוטו ללא חשש שיקלפו אותה.
האטרקציה האמיתית היתה שכל מי שקנה קיבל את המוצר בתוך שקית של הפועל תל אביב - מועדון האוהדים(באמת). עד היום השקית שמורה אצל אמא שלי בבית לא נגעתי בה.

יש לציין שמאוחר יותר הם עשו אותו דבר עם מכבי תל אביב מכבי חיפה ובית"ר ירושלים, וראשון לציון התמלאה ב"שקיות אוהדים".

אם המוכרת זאת מי שאני חושב שזאת אז הבן שלה שיחק עד איזה גיל 14-15 בהפועל באותו המחזור של שי אבוטבול

בהחלט כן, גם אני הייתי באותה קבוצה, לבן קוראים רן.

רן חרך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
dj.tiesto כתב:
איזה שעה? איפה בקניון הזהב? (הוא ענק)

יום רביעי ב17:00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 21:51 
עובדיה כתב:
dj.tiesto כתב:
איזה שעה? איפה בקניון הזהב? (הוא ענק)

יום רביעי ב17:00

:BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 21:52 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
מי בעד להוסיף את המפגש לערך בויקי-הפועל?
כתבה מרגשת של ד"ר יריב בן אליעזר?
משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
אגב אזולאי (שמשחק בנבחרת הותיקים) , במשחק גביע נגד בני יהודה אי שם בתחילת שנות התשעים, הפועל ניצחה את בני יהודה בשכונה משער דחיקה של אזולאי אחרי השמטה של אסייג. הכותרת בעיתון יום אחרי זה היתה "מה עניין שמיטה לאזולאי". שחקן מרגש בקבוצה מרגשת. 10 פיסחים ויהלום נוצץ אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 22:35 
אורנה אוסטפלד כתב:
איזה תזמון נפלא לאשכול הזה...
במקרה נכנס אלי היום אבי אזולאי,אליל נעורים ידוע ואנחנו מחליפים חוויות על הימים האלה (איך סיני אמר? בלי ההרחקה שלי לא היינו מביסים את בית"ר)
איזה חמד של בחור הוא

תאמין לי,חסר לי אחד כזה היום.

נשמה,במלוא מובן המילה.

אני חושב שמהיום שהשלט ״אבי אזולאי נשמה״ ירד חזרנו לימם הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2012, 22:50 
ציטיאט כתב:
אני זוכר את המפגש, מישהו החליט להקים אז את "מועדון האוהדים", הביאו את השחקנים לחנות בקומה השניה( השם "ספורט" זכור לי בוודאות בשם החנות, היא ממוקמת ליד המדרגות הנעות לדעתי עד היום, ואני זוכר שהמוכרת היתה שחורדינית וקראו לה אביבית(!)) וחילקו סטיקרים של מועדון האוהדים, סטיקרים מיוחדים שהמדבקה שלהם היתה על הכיתוב כך שאפשר היה להדביק אותם מהבפנים של האוטו ללא חשש שיקלפו אותה.
האטרקציה האמיתית היתה שכל מי שקנה קיבל את המוצר בתוך שקית של הפועל תל אביב - מועדון האוהדים(באמת). עד היום השקית שמורה אצל אמא שלי בבית לא נגעתי בה.

יש לציין שמאוחר יותר הם עשו אותו דבר עם מכבי תל אביב מכבי חיפה ובית"ר ירושלים, וראשון לציון התמלאה ב"שקיות אוהדים".

איזה נוסטלגיה הייתה פעם... מה שהיה חסר מאותם שנים זה תופים ענקים שנותנים בומים בראש כמו שאף כדור בפיצוציה לא נותן...

לו אפשר היה להביא את השחקנים הייתי נותן להם תצוגת תכלית של סוף העולם... ואני לא ביישן אין לי בעיה לתופף בקומה שנייה בקומה ראשונה ואפילו לא בדרגנוע.
זה כואב בלב שיש דברים שלא תלויים בך נהרסים במחי יד... אבל המזל שאני אוהב מלחמות,אפילו פעם מישהו אמר שהספצ'יאליטה שלי זה מלחמה.
ואם כבר מלחמה אז שיהיה עם בומים,למה שרק הראש שלי יתפוצץ ממחשבות??? עדיף לתת לראש לחשוב איך לאחרים יהיה כאב ראש.

נוסטלגיה....

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: