ציטיאט כתב:
אני זוכר את המפגש, מישהו החליט להקים אז את "מועדון האוהדים", הביאו את השחקנים לחנות בקומה השניה( השם "ספורט" זכור לי בוודאות בשם החנות, היא ממוקמת ליד המדרגות הנעות לדעתי עד היום, ואני זוכר שהמוכרת היתה שחורדינית וקראו לה אביבית(!)) וחילקו סטיקרים של מועדון האוהדים, סטיקרים מיוחדים שהמדבקה שלהם היתה על הכיתוב כך שאפשר היה להדביק אותם מהבפנים של האוטו ללא חשש שיקלפו אותה.
האטרקציה האמיתית היתה שכל מי שקנה קיבל את המוצר בתוך שקית של הפועל תל אביב - מועדון האוהדים(באמת). עד היום השקית שמורה אצל אמא שלי בבית לא נגעתי בה.
יש לציין שמאוחר יותר הם עשו אותו דבר עם מכבי תל אביב מכבי חיפה ובית"ר ירושלים, וראשון לציון התמלאה ב"שקיות אוהדים".
איזה נוסטלגיה הייתה פעם... מה שהיה חסר מאותם שנים זה תופים ענקים שנותנים בומים בראש כמו שאף כדור בפיצוציה לא נותן...
לו אפשר היה להביא את השחקנים הייתי נותן להם תצוגת תכלית של סוף העולם... ואני לא ביישן אין לי בעיה לתופף בקומה שנייה בקומה ראשונה ואפילו לא בדרגנוע.
זה כואב בלב שיש דברים שלא תלויים בך נהרסים במחי יד... אבל המזל שאני אוהב מלחמות,אפילו פעם מישהו אמר שהספצ'יאליטה שלי זה מלחמה.
ואם כבר מלחמה אז שיהיה עם בומים,למה שרק הראש שלי יתפוצץ ממחשבות??? עדיף לתת לראש לחשוב איך לאחרים יהיה כאב ראש.
נוסטלגיה....