תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות לעמותה - עפר פרעם
הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
קשקוש מתלהם.
אם אני עופר פרעם וקורא פה, הדבר היחיד שאני עושה זה מה שהוא אמר לי בטלפון שהוא יעשה - מתקן את השורה במצע שגורמת לאנשים לחשוב שאני תורם רק על תנאי.
אתה יכול לקשקש כמה שאתה רוצה על חבורת אידאולוגים בשקל, וקמוניסטים, ומה נעשה אם וכאשר. אתה ואע"ב היחידים שמעלים פה את ההתלהמויות חסרות השחר האלה, ועוד מציגים אותן כאיזה סכנה קיומית עמוקה.

יש לי הרגשה שעופר פרעם בנאדם רציני, ולא ילד קטן שנעלב מכמה הודעות בפורום אינטרנטי שדנות לעומק במצע הבחירות שלו והוא לא יחוש צורך עמוק פתאום לברוח מ"חבורת קומוניסטים" או איזה קשקוש דמגוגי אחר שנכתב פה.
ואתה יודע מה, אם הוא כזה - אז הוא אולי מתאים להיות הרבה דברים. חבר הנהלה של עמותה עם 1600 חברים, הוא לא מתאים להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:41 
הפועל כתב:
קשקוש מתלהם.
אם אני עופר פרעם וקורא פה, הדבר היחיד שאני עושה זה מה שהוא אמר לי בטלפון שהוא יעשה - מתקן את השורה במצע שגורמת לאנשים לחשוב שאני תורם רק על תנאי.
אתה יכול לקשקש כמה שאתה רוצה על חבורת אידאולוגים בשקל, וקמוניסטים, ומה נעשה אם וכאשר. אתה ואע"ב היחידים שמעלים פה את ההתלהמויות חסרות השחר האלה, ועוד מציגים אותן כאיזה סכנה קיומית עמוקה.

יש לי הרגשה שעופר פרעם בנאדם רציני, ולא ילד קטן שנעלב מכמה הודעות בפורום אינטרנטי שדנות לעומק במצע הבחירות שלו והוא לא יחוש צורך עמוק פתאום לברוח מ"חבורת קומוניסטים" או איזה קשקוש דמגוגי אחר שנכתב פה.
ואתה יודע מה, אם הוא כזה - אז הוא אולי מתאים להיות הרבה דברים. חבר הנהלה של עמותה עם 1600 חברים, הוא לא מתאים להיות.

האמירה של "אם אני עופר פרעם אז..." נאמרה בדיבור גוזמתי בכוונה.
וכן, מה שכתבתי כאן על הסוגיה שהיו כאלה שמתנגדים לעמותת הידידים, או מתנגדים להעניק מעמד של משקיף לספונסר גדול, הוא סכנה קיומית חד משמעית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:04 
הפועל
אתה לא חש אפילו קמצוץ של טעם לפגם בהמשך הדיון הזה לאחר שהובטח התיקון ע״י פרעם?
יש איזו חשיבות עקרונית יוצאת דופן בקיום דיון עקרוני במועד הזה בעיצומן של בחירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הפועל
אתה לא חש אפילו קמצוץ של טעם לפגם בהמשך הדיון הזה לאחר שהובטח התיקון ע״י פרעם?
יש איזו חשיבות עקרונית יוצאת דופן בקיום דיון עקרוני במועד הזה בעיצומן של בחירות?

מילא אם היה מתנהל דיון עקרוני, אפילו בתקופת בחירות.
אבל למה זה צריך להתנהל הדיון הזה על הגב של עפר פרעם ?
למה אי אפשר לפתוח אשכול חדש ולנהל בו דיון עקרוני אם זה כל כך חשוב למישהו ?
קשה נורא לפתוח אשכול חדש ולפרוס בו את משנת הדיון העקרוני ?

אני חושב שאני יודע את התשובה. אני חושב שגם אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:33 
אין לי בעיה שהאדמין יערוך את האשכול ויפצל אותו לדיון על האיש עופר פרעם שכבר הובאה כאן התייחסותו לבין העניין העקרוני - תפקידם של "בעלי הון" בהנהלת הפועל תל אביב.

דני, לפחות תהיה כנה כמו בוסטרו שאומר בגלוי שהוא עודד קבוצה עד לרגעיה האחרונים וחיכה שמישהו יציל אותה. מה שבסוף לא קרה ונשאר לנו רק להציל את עצמנו. אין לך מושג כמה אני מעריך את כל מי שהיה ברגעיה האחרונים של "הפועל תל אביב" בגלגולה הקודם. גם אני הייתי בדרבי נוער באוסישקין כי ידעתי שזה אולי המשחק האחרון באולם וכשיכלתי הגעתי למשחק של הפועל תל אביב בבארי. ועדיין בלי כל החזון האידיאליסטי הזה של אוהדים המנהלים את הקבוצה שלהם, לא היינו היום איפה שאנחנו נמצאים. לא היינו בכלל מסוגלים לנהל דיון על חשיבותם או חשיבותם הבלעדית של בעלי אמצעים שינהלו את הקבוצה - פשוט כי לא היתה קבוצה. היה ריק אחד גדול בלב של כל אחד מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:38 
villa crespo כתב:
הבן של רונית כתב:
אתם יכולים להמשיך ללגלג על האידיאליסטים בשקל ועל הקומוניסטים בחצי שקל, אבל אתם יודעים טוב מאוד שבלי כל האידיאולוגיה והחלומות בהקיץ הפועל היום לא היתה קיימת. הכי קל להיות ״פרקטיים״ וקפיטליסטים אדוקים ועוד יותר קל לדבר על הפועל כקבוצה מקצוענית שלא יכולה להרשות לעצמה להתנהל אחרת כשיש פרויקט מצליח ומתפקד היטב, איפה היתם כשהקבוצה הזו היתה מפורקת? מישהו מכם האמין בכלל במודל המהפכני הזה של קבוצה בניהול אוהדים? גם אז הרי הייתם מחכים לאיזה גביר שיבוא ויציל אותנו.

אפשר להתווכח על הכל אבל את הזלזול תשמרו לעצמכם.

איפה היינו? ראינו חבורה של ילדים שלובשים את החולצה של הפועל בחינם ושלא באשמתם, מביאים את הפועל לשפל חסר תקדים וחיכינו שיבוא מישהו עם כסף ויוציא אותנו מחושך לאור.
ובלי להיכנס לנושא עופר פרעם, ברור שיש הרבה דברים שבאים לפני הכסף וההצלחה (היחסית לענף הזה, כן?), אבל יש כאן אנשים שהתאהבו בפרוייקט ושכחו, ואולי צריך להזכיר להם, שכל הפרוייקט הזה הוא אמצעי להשגת המטרה והיא קבוצה ראויה בליגת העל עם ניהול תקין.
הלוואי והיה אפשר לנהל קבוצת כדורסל טובה וגם כדורגל באמצעות אלפי ועשרות אלפי אוהדים, אבל מה לעשות במדינה בלי תרבות של ספרוט, אין לזה באמת עתיד.
אז לשאלתך, אני עדיין מחכה למישהו עם כסף, כי עם 1500 חברי עמותה ששמים 300 ש"ח, אתה לא יכול לנהל קבוצת כדורסל מקצעונית בישראל. מה לעשות?

אני מסכים איתך בוסטרו.
זה הדיון המרכזי.
האם הפועל תל אביב בניהול האוהדים זה "אמצעי" או "מטרה". אני חושב שעד עכשיו אנחנו מתהלכים בין הטיפות בדיון הזה וליגת הכדורסל בישראל מאפשרת לנו לא להכריע. אבל יכול מאוד להיות שאנחנו קרובים ליום שבו השאלה הזו תעמוד למבחן אמיתי.
אני מכבד את הדעה שאומרת שהפרוייקט הוא רק אמצעי אבל אני ממש לא מסכים. בעיני לפחות הפרויקט עצמו הוא מטרה שההצלחה הספורטיבית היא ערך מוסף. אומנם ערך מוסף משמעותי, אבל ערך מוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 13:54 
הבן של רונית כתב:
אין לי בעיה שהאדמין יערוך את האשכול ויפצל אותו לדיון על האיש עופר פרעם שכבר הובאה כאן התייחסותו לבין העניין העקרוני - תפקידם של "בעלי הון" בהנהלת הפועל תל אביב.

דני, לפחות תהיה כנה כמו בוסטרו שאומר בגלוי שהוא עודד קבוצה עד לרגעיה האחרונים וחיכה שמישהו יציל אותה. מה שבסוף לא קרה ונשאר לנו רק להציל את עצמנו. אין לך מושג כמה אני מעריך את כל מי שהיה ברגעיה האחרונים של "הפועל תל אביב" בגלגולה הקודם. גם אני הייתי בדרבי נוער באוסישקין כי ידעתי שזה אולי המשחק האחרון באולם וכשיכלתי הגעתי למשחק של הפועל תל אביב בבארי. ועדיין בלי כל החזון האידיאליסטי הזה של אוהדים המנהלים את הקבוצה שלהם, לא היינו היום איפה שאנחנו נמצאים . לא היינו בכלל מסוגלים לנהל דיון על חשיבותם או חשיבותם הבלעדית של בעלי אמצעים שינהלו את הקבוצה - פשוט כי לא היתה קבוצה. היה ריק אחד גדול בלב של כל אחד מאיתנו.

תפריד בין 2 דברים:
יש את החזון האידיאליסטי של קבוצה בניהול האוהדים - שהוא מבורך.
ויש את החזון האידיאליסטי הקומוניסטי/סוציאליסטי/קרא-לזה-איך-שאתה-רוצה, שאתה וחבר מרעיך מנסים להחדיר להפועל תל אביב.
החזון הזה לא מתאים לתקופה שבה אנחנו חיים, לא מתאים לספורט מקצועני, ולא מתאים לקבוצת כדורסל שרוצה לחזור לטופ של הכדורסל הישראלי.

אם אתם תמשיכו להתנגד לבעלי הון שרוצים לעזור לקבוצה, אנחנו נגמור איפה שהפועל שאול גמרה. רק שהפעם לא יהיו לנו תירוצים, כי האוהדים ניהלו את הקבוצה ולא שאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 14:00 
אני לא אוהב להתייחס לעצמי אבל אם זה כל כך עושה לך טוב אז אני אהיה כנה ואומר שהייתי שם. אתה פשוט שאלת איפה אנחנו היינו והתחלת עם ההשוואות, אז אני שואל אותך איפה אתה היית. פשוט אני תוהה איפה כל האידיאולוגיות היו כשהפועל כדורסל היתה מפורקת והיו באים איתה במקרה הטוב כמה עשרות מפגרים, ובמקרה הרע כמה אחדים.

ציטוט:
בעיני לפחות הפרויקט עצמו הוא מטרה שההצלחה הספורטיבית היא ערך מוסף

לפי המשפט הזה, כנראה שהתהום ביננו לא ניתנת לגישור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 16:04 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הבן של רונית כתב:

דני, לפחות תהיה כנה כמו בוסטרו שאומר בגלוי שהוא עודד קבוצה עד לרגעיה האחרונים וחיכה שמישהו יציל אותה. מה שבסוף לא קרה ונשאר לנו רק להציל את עצמנו. אין לך מושג כמה אני מעריך את כל מי שהיה ברגעיה האחרונים של "הפועל תל אביב" בגלגולה הקודם. גם אני הייתי בדרבי נוער באוסישקין כי ידעתי שזה אולי המשחק האחרון באולם וכשיכלתי הגעתי למשחק של הפועל תל אביב בבארי. ועדיין בלי כל החזון האידיאליסטי הזה של אוהדים המנהלים את הקבוצה שלהם, לא היינו היום איפה שאנחנו נמצאים . לא היינו בכלל מסוגלים לנהל דיון על חשיבותם או חשיבותם הבלעדית של בעלי אמצעים שינהלו את הקבוצה - פשוט כי לא היתה קבוצה. היה ריק אחד גדול בלב של כל אחד מאיתנו.

תפריד בין 2 דברים:
יש את החזון האידיאליסטי של קבוצה בניהול האוהדים - שהוא מבורך.
ויש את החזון האידיאליסטי הקומוניסטי/סוציאליסטי/קרא-לזה-איך-שאתה-רוצה, שאתה וחבר מרעיך מנסים להחדיר להפועל תל אביב.
החזון הזה לא מתאים לתקופה שבה אנחנו חיים, לא מתאים לספורט מקצועני, ולא מתאים לקבוצת כדורסל שרוצה לחזור לטופ של הכדורסל הישראלי.

אם אתם תמשיכו להתנגד לבעלי הון שרוצים לעזור לקבוצה, אנחנו נגמור איפה שהפועל שאול גמרה. רק שהפעם לא יהיו לנו תירוצים, כי האוהדים ניהלו את הקבוצה ולא שאול.

הוא לא לא מתאים לספורט מקצועני או לתקופה בה אנחנו חיים
הוא רק לא מתאים לקהל המפונק שלנו שמסרב לעשות חברות בעמותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 19:35 
הבן של רונית כתב:
villa crespo כתב:
הבן של רונית כתב:
אתם יכולים להמשיך ללגלג על האידיאליסטים בשקל ועל הקומוניסטים בחצי שקל, אבל אתם יודעים טוב מאוד שבלי כל האידיאולוגיה והחלומות בהקיץ הפועל היום לא היתה קיימת. הכי קל להיות ״פרקטיים״ וקפיטליסטים אדוקים ועוד יותר קל לדבר על הפועל כקבוצה מקצוענית שלא יכולה להרשות לעצמה להתנהל אחרת כשיש פרויקט מצליח ומתפקד היטב, איפה היתם כשהקבוצה הזו היתה מפורקת? מישהו מכם האמין בכלל במודל המהפכני הזה של קבוצה בניהול אוהדים? גם אז הרי הייתם מחכים לאיזה גביר שיבוא ויציל אותנו.

אפשר להתווכח על הכל אבל את הזלזול תשמרו לעצמכם.

איפה היינו? ראינו חבורה של ילדים שלובשים את החולצה של הפועל בחינם ושלא באשמתם, מביאים את הפועל לשפל חסר תקדים וחיכינו שיבוא מישהו עם כסף ויוציא אותנו מחושך לאור.
ובלי להיכנס לנושא עופר פרעם, ברור שיש הרבה דברים שבאים לפני הכסף וההצלחה (היחסית לענף הזה, כן?), אבל יש כאן אנשים שהתאהבו בפרוייקט ושכחו, ואולי צריך להזכיר להם, שכל הפרוייקט הזה הוא אמצעי להשגת המטרה והיא קבוצה ראויה בליגת העל עם ניהול תקין.
הלוואי והיה אפשר לנהל קבוצת כדורסל טובה וגם כדורגל באמצעות אלפי ועשרות אלפי אוהדים, אבל מה לעשות במדינה בלי תרבות של ספרוט, אין לזה באמת עתיד.
אז לשאלתך, אני עדיין מחכה למישהו עם כסף, כי עם 1500 חברי עמותה ששמים 300 ש"ח, אתה לא יכול לנהל קבוצת כדורסל מקצעונית בישראל. מה לעשות?

אני מסכים איתך בוסטרו.
זה הדיון המרכזי.
האם הפועל תל אביב בניהול האוהדים זה "אמצעי" או "מטרה". אני חושב שעד עכשיו אנחנו מתהלכים בין הטיפות בדיון הזה וליגת הכדורסל בישראל מאפשרת לנו לא להכריע. אבל יכול מאוד להיות שאנחנו קרובים ליום שבו השאלה הזו תעמוד למבחן אמיתי.
אני מכבד את הדעה שאומרת שהפרוייקט הוא רק אמצעי אבל אני ממש לא מסכים. בעיני לפחות הפרויקט עצמו הוא מטרה שההצלחה הספורטיבית היא ערך מוסף. אומנם ערך מוסף משמעותי, אבל ערך מוסף .

איזו מטרה יש לקבוצת ספורט מלבד לנסות ולקחת אליפות? אנשים כמוך רק מרחיקים תורמים פוטנציאלים, אני רוצה לראות אליפות וכך גם עוד אלפי אוהדים וזאת המטרה שצריכה להיות לנגד עינינו, איך בונים משהו שיוביל אותנו למטרה הזאת בצורה האופטימלית מבלי שיגיע איזה משוגע סטייל ארקדי. מה המטרה שלך? להפוך לתנועת נוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: