תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 19:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות לעמותה - עפר פרעם
הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
זה קצת מוזר ומראה על ה"אידיאולוגיה" הקולקטיבית שלנו כקהל העובדה שאנחנו מבקרים את פרעם שהוא מציין שהוא "תרם"
לעמותה במצע הבחירות שלו, ומנגד מבקרים את דודו הולצמן שהוא לא לא אומר מה הוא "עשה" למען גיוס כספים לעמותה.
תגיעו למסכנה מה אנחנו רוצים לפני שמתחילים ל"בקר" כל אחד על כל דבר.

בנוסף אני מסכים מאוד עם קביעתו של קורמן, דבר שמעיד עוד יותר על החסרון שאני מוצא בהסרת שמו ממועמדי ועדת הביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא מציין שהוא "תרם", הוא ציין (בטעות) שהתרומה שלו מותנית.
מי שלא מפריע לו שחבר הנהלה תורם רק על תנאי, הבעיה היא גם אצלו, לא רק אצל חבר ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 06:27 
הפועל כתב:
הוא לא מציין שהוא "תרם", הוא ציין (בטעות) שהתרומה שלו מותנית.
מי שלא מפריע לו שחבר הנהלה תורם רק על תנאי, הבעיה היא גם אצלו, לא רק אצל חבר ההנהלה.

בדיוק. בניסוח המקורי יש רמז של איום שצריך לכל הפחות להטריד. אני שמח שהוא הבהיר שזאת לא הייתה הכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
נכון, מהניסוח המקורי משתמע כי המשך התרומה מותנה בבחירתו לועד המנהל, לכאורה דבר מאוד בעייתי.
אבל במקרה הזה (לפחות לדעתי) מדובר על חיפוש הפסול בטפל ולא על העיקר.

כבר כמה שנים, שהוא "תורם" לקבוצה כסף, ומעולם לא שמעתי ממנו מתעד לרוץ למשרה בוועד המנהל.
בנוסף הבחירות הן לא על את מי אנחנו אוהבים יותר, אלא מי יצליח להפוך את המועדון לגוף חזק יותר, הן
ניהולית והן כלכלית. אני מאוד אוהב את מאור הראל, ולרגע לא שקלתי לא להצביע לו, כי אנחנו קצת יותר
מרק "קבוצת כדורסל", אבל לאור הנתונים היבשים אין ספק שאיש כעופר יכול לקדם אותנו יותר למטרה מאוהד
כמאור ( :HEART2: ).
בזמנו כל הזמן דיברנו על "מודל ברצלונה" אז גם שם "נשיא המועדון" נבחר בגלל היכולת שלו להחתים את מסי
ל100 שנה ולא בגלל שהוא אוהד שרוף, מה לעשות אנחנו חייבים ומתנהלים בעולם קפיטלסטי שבו הכסף מדבר,
אנחנו צריכים להחליט אם אנחנו רוצים ל"שרוד" בעולם הזה, או שיש לנו מטרה מעבר לזה.

כאשר באתי לבחור את הנציגים שאני רוצה שינהלו את הקבוצה עמדו בפני כמה דברים:
1. המשכיות, להחליף את כל הועד המנהל / כל ועדת הביקורת זה אלמנט פסול מבחינתי.
2. גיוון בקולות בתוך הוועדות, כלומר לא יכול להיות שניתן "רק" לאנשים כמו עופר ודודו הולצמן לנהל את הקבוצה, צריכים
גם "דור פורתים וגיצה" בועד המנהל ובמועדת הביקורת.
3. הכרה כי הבעיה המרכזית של הקבוצה והמטרה המרכזית של הועד המנהל היא מטרה תקציבית, במיוחד לאור ה"כישלון"
של העמותה בשנים הקודמות בנושא הזה שבא לידי ביטוי בגרעון השנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 18:05 
מסכים עם הטענה כי התניית המשך התרומה בבחירת מועמד מסוים אינה במקומה.
היות וזהו אינו המקרה ועופר פרעם הוכיח כבר בעבר ואני מאמין כי גם בעתיד שהוא תורם
לעמותה ומסייע לקיומה בצורה יוצאת דופן, והוא גם הבהיר את הטעות בניסוח, אני חושב שהוא מועמד
ראוי ביותר ולכן אני באופן אישי בחרתי בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
אם אחרי האשכול הזה הוא ימשיך לתרום, זה כבר יפתיע אותי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 12:06 
אני גם אצביע לעפר פרעם. מעדיף להצביע למי שתורם בפועל במשך כמה שנים ולא למי שמבלבל את השכל (ע"ע דודו הולצמן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
נודע לי ומטוב לבי אני חולק עמכם -
המועמד רמי כהן עונה לשאלות בפורום העמותה. בואו בהמוניכם.
מי שלא יכול, שיכין ערגליות לברזל שיאשר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 13:54 
כל האידיאליסטים בשקל רק מהרהרים בי תחושה שמה שהם רוצים מהקבוצה זה להיות סוג תנועת צופים או גוף א-פוליטי שצריך לתקן את עוולות העולם.
הלו, מדובר פה על קבוצת כדורסל תחרותית ולא בחירות לחברי קיבוץ!!
אף אחד מהמועמדים פה לא ימכור את נשמתו לשטן זה ברור לכם, אז למה לחפש בכוח איפה שאין? מה אכפת לי שיבוא אוליגרך אוהד הפועל וישים פה 10 מיליון דולר? צבע אדום, פטיש ומגל על החולצה, כל השאר זה להתעסק בטפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 17:49 
אדום אופטימי כתב:
its-sick כתב:

למה שהוא לא יתרום? בגלל שכמה אנשים שאכפת להם מהאידיאולוגיה הקומוניסטית שלהם יותר ממה שאכפת להם מהפועל תל אביב, כתבו עליו איזה משהו בפורום באינטרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 17:59 
תתפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות לעמותה - עפר פרעם
הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 18:02 
אתם יכולים להמשיך ללגלג על האידיאליסטים בשקל ועל הקומוניסטים בחצי שקל, אבל אתם יודעים טוב מאוד שבלי כל האידיאולוגיה והחלומות בהקיץ הפועל היום לא היתה קיימת. הכי קל להיות ״פרקטיים״ וקפיטליסטים אדוקים ועוד יותר קל לדבר על הפועל כקבוצה מקצוענית שלא יכולה להרשות לעצמה להתנהל אחרת כשיש פרויקט מצליח ומתפקד היטב, איפה היתם כשהקבוצה הזו היתה מפורקת? מישהו מכם האמין בכלל במודל המהפכני הזה של קבוצה בניהול אוהדים? גם אז הרי הייתם מחכים לאיזה גביר שיבוא ויציל אותנו.

אפשר להתווכח על הכל אבל את הזלזול תשמרו לעצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
איזה קומוניזם ואיזה בטיח. שמרו את הסיסמאות הפתטיות האלה לפמפלטים של הליכוד.
מי שטמבל מספיק בשביל לרצות שבראש הקהילה שלו יעמוד אדם שמוכן לתרום ולעשות רק אם בוחרים בו, אז מגיע לו ייצוג חרא.
לא הייתם מקבלים נבחר ציבור שכזה בשום תחום בחיים, אבל פה מתחילים לזיין את השכל על "קומוניזם" ואנשים תלושים. רק חסר הסושי והנרגילות בשביל לסגור את פינת ההתנשאות בשקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 18:27 
הבן של רונית כתב:
אתם יכולים להמשיך ללגלג על האידיאליסטים בשקל ועל הקומוניסטים בחצי שקל, אבל אתם יודעים טוב מאוד שבלי כל האידיאולוגיה והחלומות בהקיץ הפועל היום לא היתה קיימת . הכי קל להיות ״פרקטיים״ וקפיטליסטים אדוקים ועוד יותר קל לדבר על הפועל כקבוצה מקצוענית שלא יכולה להרשות לעצמה להתנהל אחרת כשיש פרויקט מצליח ומתפקד היטב, איפה היתם כשהקבוצה הזו היתה מפורקת? מישהו מכם האמין בכלל במודל המהפכני הזה של קבוצה בניהול אוהדים? גם אז הרי הייתם מחכים לאיזה גביר שיבוא ויציל אותנו.

בולשיט.
הפועל כדורסל ממש, אבל ממש, לא קיימת בזכות האידיאולוגיות הקומוניסטיות שלכם.
הפועל כדורסל קיימת בגלל שיש לה את האוהדים הכי טובים בארץ, שהיו מספיק מאוחדים ומספיק בעלי מעוף בשביל להקים אותה מחדש.
אם כבר אז להיפך, כל הקומוניזם הזה שלכם יכול רק להרוס, כי הוא לא מותאם לעידן המודרני שבו אנו חיים, שהספורט בו מקצועני.
ואם אתם תמשיכו להבריח בעלי ממון שרוצים לתרום לקבוצה, הפועל תגמור בדיוק באותו מקום שהפועל שאול גמרה.

הפועל - אני אולי טמבל, אבל מספיק חכם בשביל להבין שבימינו אם אין כסף - אין קבוצה. ואם אתה לא מבין את זה, אז כנראה שאתה פה הטמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
כן, אתה הטמבל.
אם אתה חושב שיש עתיד למועדון אוהדים כשנבחריו תורמים על תנאי, אז אתה טמבל.
ואם אתה (או מישהו אחר) חושב אחרי כל מה שעברנו בכדורגל ובכדורסל בעשור האחרון שיש עתיד להפועל תל אביב כשהיא מסתמכת על טוב לבם הזמני של אוליגרכים ובעלי הון לרגע, אז אתה אפילו עוד יותר טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שבמקום שפותח האשכול וחבריון לאידאולוגיה יטיפו מוסר לאחרים כדאי שפותח האשכול יערוך את כותרת האשכול ל " סליחה על רצח האופי שניסיתי לעשות למועמד עפר פרעם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 19:23 
מאין לקחת את הסליחה?
לא ראיתי שום חרטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 20:01 
בתור אחד שבכלל לא חבר עמותה ומתגאה בכך יש לך הרבה דרישות, אה אופטימי?
עפר פרעם התנסח בצורה לא ראויה במצע הבחירות שלו. אנשים שביררו איתו כתבו באשכול הזה למה הוא התכוון.
הדיון העקרוני עדיין חשוב בעיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 22:18 
הבן של רונית כתב:
בתור אחד שבכלל לא חבר עמותה ומתגאה בכך יש לך הרבה דרישות, אה אופטימי?
עפר פרעם התנסח בצורה לא ראויה במצע הבחירות שלו. אנשים שביררו איתו כתבו באשכול הזה למה הוא התכוון.
הדיון העקרוני עדיין חשוב בעיני

מה הקשר שהוא לא חבר עמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
מה זה קשור שאני חבר עמותה או לא, חוץ מניסיון לנגח.
לטעמי מותר לי לכתוב את דעתי גם אם איני חבר עמותה.
אני לא מתגאה בכך. אני מציין זאת בגלל גילוי נאות. זו רמת ההגינות שאני דורש מעצמי , היא כמובן לא מחייבת אחרים.

העברת ביקורת על מועמד ובעצם הטלת דופי בהיותו ראוי להיות חבר הנהלה.
טעית , ומותר לטעות . עכשיו תודה בטעות ואין דרך ראויה מאשר בכותרת האשכול.
מותר לך לחשוב אחרת. זו דעתי אף על פי שאיני חבר בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 22:44 
אני אכן לא מרגיש שטעיתי.
מי שטעה פה הוא מתמודד לוועד העמותה שבמצע הבחירות שלו התנסח בצורה לא זהירה, וזו לשון המעטה.
ובלי שום קשר למועמד התפתח פה דיון שהוא הרבה יותר חשוב מחבר הנהלה כזה או אחר.
כרגיל, בסוף הדיון זה הופך לאיזה וויכוח מטופש בין "הרציונלים", אלו שיודעים הכי טוב מה נכון לבין אלו "ההזויים" וה-"קומוניסטים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 22:46 
הבן של רונית כתב:
אתם יכולים להמשיך ללגלג על האידיאליסטים בשקל ועל הקומוניסטים בחצי שקל, אבל אתם יודעים טוב מאוד שבלי כל האידיאולוגיה והחלומות בהקיץ הפועל היום לא היתה קיימת. הכי קל להיות ״פרקטיים״ וקפיטליסטים אדוקים ועוד יותר קל לדבר על הפועל כקבוצה מקצוענית שלא יכולה להרשות לעצמה להתנהל אחרת כשיש פרויקט מצליח ומתפקד היטב, איפה היתם כשהקבוצה הזו היתה מפורקת? מישהו מכם האמין בכלל במודל המהפכני הזה של קבוצה בניהול אוהדים? גם אז הרי הייתם מחכים לאיזה גביר שיבוא ויציל אותנו.

בעבור אילו אידיאלים הוקמה הקבוצה?

אני רוצה קבוצה מצליחה שתהווה תחרות למכבי וביום מן הימים גם תגנוב לה אליפות כמו חולון.
אני מבין שאחד כמו דורסמן לא מתאים לך כי חלילה הוא סולד מצ'ה גווארה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
כן, אתה הטמבל.
אם אתה חושב שיש עתיד למועדון אוהדים כשנבחריו תורמים על תנאי, אז אתה טמבל.
ואם אתה (או מישהו אחר) חושב אחרי כל מה שעברנו בכדורגל ובכדורסל בעשור האחרון שיש עתיד להפועל תל אביב כשהיא מסתמכת על טוב לבם הזמני של אוליגרכים ובעלי הון לרגע, אז אתה אפילו עוד יותר טמבל.

לא סיכמנו כבר שלא זה המקרה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
לוקח את דברי בחזרה. טמבל הוא לא.
אבל מישהו שמתעקש לזרוק פה סיסמאות ורפש באחרים בלא הצדקה, כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 10:54 
הבן של רונית כתב:

איפה היינו? ראינו חבורה של ילדים שלובשים את החולצה של הפועל בחינם ושלא באשמתם, מביאים את הפועל לשפל חסר תקדים וחיכינו שיבוא מישהו עם כסף ויוציא אותנו מחושך לאור.
ובלי להיכנס לנושא עופר פרעם, ברור שיש הרבה דברים שבאים לפני הכסף וההצלחה (היחסית לענף הזה, כן?), אבל יש כאן אנשים שהתאהבו בפרוייקט ושכחו, ואולי צריך להזכיר להם, שכל הפרוייקט הזה הוא אמצעי להשגת המטרה והיא קבוצה ראויה בליגת העל עם ניהול תקין.
הלוואי והיה אפשר לנהל קבוצת כדורסל טובה וגם כדורגל באמצעות אלפי ועשרות אלפי אוהדים, אבל מה לעשות במדינה בלי תרבות של ספרוט, אין לזה באמת עתיד.
אז לשאלתך, אני עדיין מחכה למישהו עם כסף, כי עם 1500 חברי עמותה ששמים 300 ש"ח, אתה לא יכול לנהל קבוצת כדורסל מקצעונית בישראל. מה לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
לעשות בדיוק מה שעשינו עד עכשיו - לזכור איך הגענו למצב הזה, להרים את הקבוצה במו ידינו, ולא להתפתות אוטומטית ולהתמסר בצורה מוחלטת לכל גביר מזדמן שמנפנף בארנק תפוח (שלא תמיד יש בו כסף) שאהבת הפועל לא בראש מעייניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:12 
כן, כי עופר פרעם, זה שמתמודד כרגע בצורה דמוקרטית להנהלת העמותה, הוא גביר עם כסף שכולנו ממתינים לו שיציל אותנו ואנחנו מתפתים להשאיר את הקבוצה בידיו הבלעדיות.
מבחינת חלק מהאנשים פה הרי כל בעל הון הוא רע, לא משנה אם הוא עושה זאת בנדיבות ואהבה אמיתית. "בעל הון" הרי זו קללה ואסור שאף בעל הון יהיה חלק מאיתנו

הבן של רונית כתב:
איפה היתם כשהקבוצה הזו היתה מפורקת? .

בוא תספר לי באמת איפה אתה היית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
דני אל תיתמם. אתה יודע שלא מדברים על פרעם, ואתה סתם מלבה את הדיון בלי קשר.
אני בעצמי התקשרתי אליו וכתבתי פה שהוא לא כזה.
והבן של רונית כבר כבר פה פעמיים לפחות כתב שהוא מקבל את מה שכתבתי ומבקש להמשיך לדבר על הסוגיה העקרונית, לא על פרעם ספציפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 12:23 
הפועל כתב:
דני אל תיתמם. אתה יודע שלא מדברים על פרעם, ואתה סתם מלבה את הדיון בלי קשר.
אני בעצמי התקשרתי אליו וכתבתי פה שהוא לא כזה.
והבן של רונית כבר כבר פה פעמיים לפחות כתב שהוא מקבל את מה שכתבתי ומבקש להמשיך לדבר על הסוגיה העקרונית, לא על פרעם ספציפית.

אני לא מיתמם, אבל אם אני עופר פרעם ואני קורא את האשכול הזה, אני באמת לא ידוע מה לחשוב ואם להמשיך לרצות לתת כשיש אנשים שמחפשים אצלי בציציות ורק מחכים לראות מה לא בסדר.
רוצה סוגיה עקרונית? ואת זה שיש אנשים שלא רוצים בעלי הון בשום אופן לצערי הבנתי ברגע שראיתי שיש מתנגדים להצעה שעלתה בזמנו של עמותת הידידים (לא זוכר את השם המדוייק...), שבה, תמורת תמיכה כספית נכבדת ביותר, היה מגיע לאותם ספונסרים מעמד של, אוי אבוי, שוד ושבר, משקיפים(!) בישיבות בלי זכות החלטה והצבעה.
לא כל מי שיש לו 7 אפסים בחשבון הבנק הוא טביב או שאול (למעשה לטביב ולשאול אין לדעתי 7 ספרות אז זה לא דומה :-) )
הסוגיה העקרונית היא שתבוא יום אחד מגדל, תרצה לשים כמה מיליונים, אבל תרצה גם, אוי ואבוי, משקיף בישיבות הנהלה, או אולי אפילו חבר דיריקטוריון אם יוקם כזה יום אחד, ויהיו "אידיאיליסטים" שיסכלו את זה בשם "החזון" שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: