chimpfive כתב:
el dudernio כתב:
chimpfive כתב:
כן עצמוני ישיג לך את המטרות האלה, הוא ורק הוא, ולא אלי טביב, כי עצמוני הוא מנכ"ל, לא פחות לא יותר, הוא האיש שיעשה לך סדר, בהצלחה לעצמוני! מאמן נערים עם קבלות! כאילו שחודשים לא עושים כאן מאבק, ואנשים עדיין בולעים לוקשים שהדיקטטור מאכיל אותם על ימין ועל שמאל.
לא ישיג את המטרות?
שילך, אבל רק לפי זה אנחנו צריכים לשפוט אותו.
לקרוא לו סמרטוט, אפס, ולאחל ללכתו עוד לפני שהוא דרך בוולפסון זה טיפשות.
בוא אני אקשה עליך, למה זו טיפשות? אנשים שעברו חודשים טובים עם טביב יודעים בדיוק את התסריט הצפוי, הם מבינים ויודעים בביטחון שהאיש בובה, אם כבר טיפשות וההגדרה העונה לסמרטוט אלה אנשים שמסכימים לעבוד עם אלי טביב.
צ'ימפ, כמו שכתבתי גם אני גם אתם לא היינו ממנים אותו להיות מנכ"ל של הפועל ת"א. גם אני וגם אתה לא היינו מוכנים
לעבוד תחת אלי טביב במקום שהוא לא הפועל ת"א (אני אומר את זה כי אם עכשיו מציעים לי להיות משהו בהפועל אני אומר כן
לא מאמון בטביב אלא מאהבת הפועל). אני לא חושב שעצמוני נהיה מנכ"ל מאהבת הפועל, ואני לא יודע מה המניעים שלא להגיד
"כן" לטביב, ועד כמה הם "פסולים". אני יודע שכרגע הוא המנכ"ל, וכאוהד הפועל אני רוצה שהוא יצליח. אנחנו כל הזמן אומרים
שהשחקנים לא מצליחים בגלל הבלאגן, המנכ"לים לא מצליחים בגלל טביב, למה להוסיף את התנהגות הקהל לסיבות חוסר ההצלחה?
כן רצינו עצמוני או לא, כרגע הוא עוד לא עשה דבר שיפגע בקבוצה או דבר שאנחנו יכולים להעיד עליו כל נכון מתוקף היותו מנכ"ל הפועל,
ולכן אנחנו שופטים אותו בצורה שגוייה, ואפילו פסולה. אולי עוד שבועיים אני אחשוב כמוך שהוא לא מתאים ויקרה לו ללכת רק שאני
אעשה את זה בגלל מעשים ולא בבגלל דעות קדומות ובורות.
אמיר, לפני הבמבי היו הרבה קריאות נגד טביב כבעלים יחיד, 90% מהפורום העדיף אופן גלוי את מוני (מודה אני העדפתי את טביב
וטעיתי, לא חשבתי שהנזק יהיה כל-כך מהיר ואני חושב שגם הוא לא האמין בזה אחרת הוא לא היה קונה). אבל אני ממש לא מסכים
ששירזי, שביט, הלל ושאר הנוגעים המוזכרים הם השכפ"ץ של טביב, הם כאלו כי אנחנו מציגים אותם ככאלו, הם השכפ"ץ שאנחנו הלבשנו
על טביב כדי לתקוף אותו. תעזוב אותם בצד, הם חסרי משמעות בדיוק כמו השכפ"ץ עצמו, ורק מפריעים לנו במלחמה כנגדו.