תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 22:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: [נערך] מנכ"ל חדש להפועל- עומר עצמוני
הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 00:28 
Bill Lawrence כתב:
קצת הגזמתם. סה"כ העלו לכאן תמונה שלה, ואולי שלושה משתמשים הגיבו עליה משהו.

4 :BOW:

יש לה שיער בכוס... לה לה לה לה לה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 07:01 
אגב, כלל לא בטוח שהיא באמת אוהדת הפועל. היא הוסיפה לפייסבוק שלה את עמודי הפועל רק לפני מספר ימים, רואים את זה ב-timeline שלה בפרופיל. יתכן ובאופן יזום על מנת שניתן לבעלה שקט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
איבדתם את זה לגמרה.
אם הפועל תהרס בסוף זה יהיה הרבה בגללכם כמו גם בגלל טביב.
אז האגו מניאק התימני מינה מקורב של מקורב להיות מנהכ"ל הקבוצה, כן זה פסול, כן לא ככה אנחנו רוצים שהקבוצה
תתנהל. אבל האם אנחנו רוצים שכל אחש שיגיע לקבוצה ישר יקבל קללות ונאצות? ישר נגיד לו אין לך מה לדבר איתו?
יש נכניס אותו לקבוצה של טביב? ככזה שיעשה נגדנו הכל?

עצמוני נבחר להיות המנכ"ל, חרא נכון, במקום "לדבר" איתו, והפוך אותו לאחד משלנו, במקום לתת לא את הכלים האופטימלים
לניהול נכון של הקבוצה, אנחנו פשוט עוזרים לטביב להרוס אותה.
משתתף בצער אישתו על זה שאנחנו מגעילים.

בהצלחה לעצמוני כמנכ"ל הקבוצה.
מטרות ראשוניות:
1. לסיים את העונה במקום 2-3.
2. לקחת גביע.
3. להשאיר לפחות 8 שחקנים מההרכב הפותח לקראת עונה הבאה
(אדל, שולר, קנדה, ידין, נוסא, דאמרי ואת באדיר אנטבי אלרואי גורדנה ושי לספסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שהכניסו לנו זיהום צהוב למועדון, יום לפני דרבי, ומה שמעניין אתכם זו תמונה של בחורה בביקיני?
הבעיה זה הפולש שהשתלט לנו על המועדון, נשא הצהבת שהוא הביא ראוי להצקה, אבל מה שקורה באשכול הזה מביך.
תעזבו את הבחורה בשקט, תעזבו את הסקסיזם המגעיל בצד, ותתרכזו במה שחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
איבדתם את זה לגמרה.
אז האגו מניאק התימני מינה מקורב של מקורב להיות מנהכ"ל הקבוצה, כן זה פסול, כן לא ככה אנחנו רוצים שהקבוצה
תתנהל. אבל האם אנחנו רוצים שכל אחש שיגיע לקבוצה ישר יקבל קללות ונאצות? ישר נגיד לו אין לך מה לדבר איתו?

עצמוני נבחר להיות המנכ"ל, חרא נכון, במקום "לדבר" איתו, והפוך אותו לאחד משלנו, במקום לתת לא את הכלים האופטימלים

מטרות ראשוניות:
2. לקחת גביע.

אותו אחד שאתה רוצה שיהפוך להיות אחד משלנו
לובש היום צהוב ומעודד מכבי בכל הכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
el dudernio כתב:
איבדתם את זה לגמרה.

מטרות ראשוניות:
2. לקחת גביע.

אותו אחד שאתה רוצה שיהפוך להיות אחד משלנו
לובש היום צהוב ומעודד מכבי בכל הכח

מה מענין אותי את מי הוא מעודד?
הוא מנכ"ל טוב? (אנחנו לא יודעים וכנראה שלא היינו ממנים אותו אאם זה היה תלוי בנו אבל טביב מינה).
למה למדוד אותו על בסיס מי שמינה אותו ועל בסיס העבר שלו? כרגע הוא המנכ"ל, במקום למדוד אותו
לפי העשייה שתהייה לו כמנכ"ל אנחנו מראש יוצאים נגדו. נכון אין לו 100 ימי חסד, הוא מגיע עם סימן שאלה
גדול וצהוב מעל הראש, ועדין עם כל זה, אנחנו חייב לשפוט אותו לפי מעשיו בהפועל ולא לפי החולצה שהוא לבש
לפני שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 08:59 
כן עצמוני ישיג לך את המטרות האלה, הוא ורק הוא, ולא אלי טביב, כי עצמוני הוא מנכ"ל, לא פחות לא יותר, הוא האיש שיעשה לך סדר, בהצלחה לעצמוני! מאמן נערים עם קבלות! כאילו שחודשים לא עושים כאן מאבק, ואנשים עדיין בולעים לוקשים שהדיקטטור מאכיל אותם על ימין ועל שמאל.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 24 מרץ 2012, 09:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
עזבו את הטמבל שמנסה למשוך תשומת לב.
וכל מילה של אל דוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 09:01 
אדום אופטימי כתב:
עזבו את הטמבל שמנסה למשוך תשומת לב.
וכל מילה של אל דוד.

רגע, אתה לא האיש שכתב "למה להכנס אישי... ראבק"? למה זה טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
כן עצמוני ישיג לך את המטרות האלה, הוא ורק הוא, ולא אלי טביב, כי עצמוני הוא מנכ"ל, לא פחות לא יותר, הוא האיש שיעשה לך סדר, בהצלחה לעצמוני! מאמן נערים עם קבלות! כאילו שחודשים לא עושים כאן מאבק, ואנשים עדיין בולעים לוקשים שהדיקטטור מאכיל אותם על ימין ועל שמאל.

לא ישיג את המטרות?
שילך, אבל רק לפי זה אנחנו צריכים לשפוט אותו.
לקרוא לו סמרטוט, אפס, ולאחל ללכתו עוד לפני שהוא דרך בוולפסון זה טיפשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
כן אני זה שכתבתי זאת.
ד"א כתבתי זאת בפרטית ולא בפורום, ולא נהוג להתייחס בפורום הפתוח לתכני פרטיות.
ואני לא כותב ססיטמטית נגד פישונט.
אני גם לא ניכנס איתו לדיונים ובאמצע משחיל את המילה רובוט.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 24 מרץ 2012, 09:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 09:11 
el dudernio כתב:
chimpfive כתב:

לא ישיג את המטרות?

בוא אני אקשה עליך, למה זו טיפשות? אנשים שעברו חודשים טובים עם טביב יודעים בדיוק את התסריט הצפוי, הם מבינים ויודעים בביטחון שהאיש בובה, אם כבר טיפשות וההגדרה העונה לסמרטוט אלה אנשים שמסכימים לעבוד עם אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 09:11 
אדום אופטימי כתב:
כן אני זה שכתבתי זאת.
ד"א כתבתי זאת בפרטית ולא בפורום.
ואני לא כותב ססיטמטית נגד פישונט.
אני גם לא ניכנס איתו לדיונים ןבאמצע משחיל את המילה רובוט.

לא לא, כתבת את זה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
סליחה,
בדקתי ואתה צודק.
התכוונתי לשלוח בפרטית וטעיתי.
התנצלותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 09:23 
טביבי מינה מנכ"ל עם אפס סמכויות רציניות ואתם מצפים לשינוי? אתם מצפים מאוהד מכמבי ידוע לעשות ימים כלילות לטובת ניהול אחראי ודיאלוג עם אוהדים, כשברור שהוא מונה להיות עושה דברו של טביבי?
במקרה הטוב התפקידים שלו יהיו לארגן את ההזמנות, לתאם זמני אימונים, לענות "בודק לך" למיילים ולעשות את עצמו מכין את העונה הבאה.
עדיין כל דבר שקשור בכספים, התנהלות מול שחקנים, מו"מ מול קבוצות, סוכנים או שחקנים, הכל זה טביבי שכבר ראינו שעושה הכל הפוך.

ונקודה למחשבה אחרונה - מדובר בבחור צעיר ללא כל ניסיון קודם בניהול ארגונים, ללא ניסיון אמיתי בעולם הכדורגל (אימון 5 משחקי נערים וניהול קבוצת ילדים לא נחשב כניסיון), שהמעלות היחידות שהביאונו עד הלום זה קשר לשרף ולאיזיקוביץ'. אז אולי זאת ההזדמנות של הלייפטיים בשבילו, אבל כשהמדד היחיד להצלחה זה ריצוי הבעלים אתם יכולים לנחש לבד מה יהיו המהלכים שלו בתפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
chimpfive כתב:

לא ישיג את המטרות?

אל דוד, אני לא מסכים איתך.
זה בדיוק קו המחשבה שנתן לפולש ששולט היו במועדון את השקט שהיה צריך כדי לחרב אותנו.
לפני תוצאות יש דרך, ולפני דרך יש ערכי יסוד.
לא, אני לא מצפה מכל איש מקצוע שישיר לילדיו את האינטרנציונל כשיר ערש, אבל אוהד של ההם? מנכ"ל הפועל?
ועוד לפני כן, בהגדרה - כל מי שמסכים להגיע כרגע לעבוד אצל הדיקטטור הוא בובה שלו ולכן אויב הפועל.
למה בהגדרה? כי זה מה שהפולש בעצמו אמר. הוא רוצה אנשים שימלאו הוראות, לא מנהלים עצמאיים שמחויבים להצלחת המועדון.
אסור לתת שניה של שקט לאף אחד שמסכים להיות השכפ"ץ של הפולש.
וזה כולל את ליהי, את דנה, את הילל, אפילו את שביט. ודאי שאת הבובה ניצן ואת נשא הצהבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
el dudernio כתב:
chimpfive כתב:

לא ישיג את המטרות?

בוא אני אקשה עליך, למה זו טיפשות? אנשים שעברו חודשים טובים עם טביב יודעים בדיוק את התסריט הצפוי, הם מבינים ויודעים בביטחון שהאיש בובה, אם כבר טיפשות וההגדרה העונה לסמרטוט אלה אנשים שמסכימים לעבוד עם אלי טביב.

צ'ימפ, כמו שכתבתי גם אני גם אתם לא היינו ממנים אותו להיות מנכ"ל של הפועל ת"א. גם אני וגם אתה לא היינו מוכנים
לעבוד תחת אלי טביב במקום שהוא לא הפועל ת"א (אני אומר את זה כי אם עכשיו מציעים לי להיות משהו בהפועל אני אומר כן
לא מאמון בטביב אלא מאהבת הפועל). אני לא חושב שעצמוני נהיה מנכ"ל מאהבת הפועל, ואני לא יודע מה המניעים שלא להגיד
"כן" לטביב, ועד כמה הם "פסולים". אני יודע שכרגע הוא המנכ"ל, וכאוהד הפועל אני רוצה שהוא יצליח. אנחנו כל הזמן אומרים
שהשחקנים לא מצליחים בגלל הבלאגן, המנכ"לים לא מצליחים בגלל טביב, למה להוסיף את התנהגות הקהל לסיבות חוסר ההצלחה?
כן רצינו עצמוני או לא, כרגע הוא עוד לא עשה דבר שיפגע בקבוצה או דבר שאנחנו יכולים להעיד עליו כל נכון מתוקף היותו מנכ"ל הפועל,
ולכן אנחנו שופטים אותו בצורה שגוייה, ואפילו פסולה. אולי עוד שבועיים אני אחשוב כמוך שהוא לא מתאים ויקרה לו ללכת רק שאני
אעשה את זה בגלל מעשים ולא בבגלל דעות קדומות ובורות.

אמיר, לפני הבמבי היו הרבה קריאות נגד טביב כבעלים יחיד, 90% מהפורום העדיף אופן גלוי את מוני (מודה אני העדפתי את טביב
וטעיתי, לא חשבתי שהנזק יהיה כל-כך מהיר ואני חושב שגם הוא לא האמין בזה אחרת הוא לא היה קונה). אבל אני ממש לא מסכים
ששירזי, שביט, הלל ושאר הנוגעים המוזכרים הם השכפ"ץ של טביב, הם כאלו כי אנחנו מציגים אותם ככאלו, הם השכפ"ץ שאנחנו הלבשנו
על טביב כדי לתקוף אותו. תעזוב אותם בצד, הם חסרי משמעות בדיוק כמו השכפ"ץ עצמו, ורק מפריעים לנו במלחמה כנגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
chimpfive כתב:
el dudernio כתב:
chimpfive כתב:

לא ישיג את המטרות?

צ'ימפ, כמו שכתבתי גם אני גם אתם לא היינו ממנים אותו להיות מנכ"ל של הפועל ת"א. גם אני וגם אתה לא היינו מוכנים
לעבוד תחת אלי טביב במקום שהוא לא הפועל ת"א (אני אומר את זה כי אם עכשיו מציעים לי להיות משהו בהפועל אני אומר כן
לא מאמון בטביב אלא מאהבת הפועל). אני לא חושב שעצמוני נהיה מנכ"ל מאהבת הפועל, ואני לא יודע מה המניעים שלא להגיד
"כן" לטביב, ועד כמה הם "פסולים". אני יודע שכרגע הוא המנכ"ל, וכאוהד הפועל אני רוצה שהוא יצליח. אנחנו כל הזמן אומרים
שהשחקנים לא מצליחים בגלל הבלאגן, המנכ"לים לא מצליחים בגלל טביב, למה להוסיף את התנהגות הקהל לסיבות חוסר ההצלחה?
כן רצינו עצמוני או לא, כרגע הוא עוד לא עשה דבר שיפגע בקבוצה או דבר שאנחנו יכולים להעיד עליו כל נכון מתוקף היותו מנכ"ל הפועל,
ולכן אנחנו שופטים אותו בצורה שגוייה, ואפילו פסולה. אולי עוד שבועיים אני אחשוב כמוך שהוא לא מתאים ויקרה לו ללכת רק שאני
אעשה את זה בגלל מעשים ולא בבגלל דעות קדומות ובורות.

אמיר, לפני הבמבי היו הרבה קריאות נגד טביב כבעלים יחיד, 90% מהפורום העדיף אופן גלוי את מוני (מודה אני העדפתי את טביב
וטעיתי, לא חשבתי שהנזק יהיה כל-כך מהיר ואני חושב שגם הוא לא האמין בזה אחרת הוא לא היה קונה). אבל אני ממש לא מסכים
ששירזי, שביט, הלל ושאר הנוגעים המוזכרים הם השכפ"ץ של טביב, הם כאלו כי אנחנו מציגים אותם ככאלו, הם השכפ"ץ שאנחנו הלבשנו
על טביב כדי לתקוף אותו. תעזוב אותם בצד, הם חסרי משמעות בדיוק כמו השכפ"ץ עצמו, ורק מפריעים לנו במלחמה כנגדו.

אל דוד,
גם אני רוצה שמנכ"ל הפועל, כמו כל אדם שעובד בהפועל, יצליח.
כל עוד מי שמעסיק אותם הוא הפולש, זו אינה אפשרות.
אבל עוד לפני הצלחה, צריך שתהיה דרך.צריך שתהיה מערכת שלמה שבאה בכל יום מחדש לעבוד ושכל אחד מחבריה רוצה בטובת המועדון ומבין שהצלחת המערכת היא המדד להצלחתו האישית. צריך שאנשים במערכת לא יהיו עלי תאנה למי שכבר הרס את ההווה, פגע אנושות בעתיד ונמצא בדרך להמיט עלינו חורבן מלא. לא לחינם אפילו קוקוס - לא אדם בעל עבר נקי - סירב לקבל את התפקיד.
ואתה צודק בכך שהמאבק עצמו צריך להתמקד בעיקר ולא בשכפ"צים, אבל כל תמיכה או גיבוי שהאנשים שלו מקבלים בקירבנו רק מחזקת אותו.
אני לא אוהב לראות דברים בשחור ולבן, אבל יש כרגע משוואה פשוטה שאומרת שאם מישהו עם הפולש, הוא נגד הפועל.
כשמדובר באוהד של ההם, זה נכון כפליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
אמיר מה דעתו של עומר את יודע?
איך הוא רוצה לנהל את המועדון את יודע?
הוא איש שלו כי הוא מינה אותו, בדיוק כמו שהוא מינה את ענבר, השאלה מה המינוי עושה לא מי הממנה.
תשמע אותו, תראה איך הוא שואף לקדם את המועדון כרגע אתה פוסל אדם מבלי לדעת עליו פסיק, ומבלי לנסות
אפילו להקשיב לו. זה פסול מאוד ויכול להזיק למועדון.

בכל מקרה אני לא חושב שיש לנו מה להמשיך את הדיון, אתה יודע שעקרונית ההתנהגות שלך פסולה ובכל מקום אחר
לא היית נוהג ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 10:03 
אני מנסה להבין מה שאתה כותב, אתה בעצם אומר שהקהל מייצר בלגן נוסף "מיותר"? ובלי הבלגן יש לו צ'אנס להצליח?
כי זה הנרטיב של היחצ"ן, די מבאס לקרוא את הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד, צר לי אבל אני חולק עליך בענין הצוות המקצועי והניהולי. הם השכפ"צ של אלי טביב בפני האוהדים והשחקנים, הם החזות שמסיחה את הדעת מהמעשים של טביב מאחורי הקלעים ללא שום דעה עצמאית משלהם, להלן בובות.
איזה מאמן היה מסכים שהבעלים שלו משתלח בשחקנים על זה שהם לא מוקיעים את הקללות של הקהל ?
איזה מאמן ומנהל היה מסכים לביזיון של ההסעה לפני המשחק בחיפה ?
איזה מאמן היה מסכים שהשחקנים שלו לא יקבלו את ההגנה הכי טובה בדיון משמעתי שעלול לחרוץ את עתידם עד סוף העונה ?
איזה מאמן מסכים שהרכש שלו בחלון ההעברות של ינואר יהיה מגן בן 38 (שולר הובא תחת קשטן) בזמן שהקבוצה משוועת לעוד חלוץ וקשר התקפי ?
אישית, האכזבה הכי גדולה שלי היא משביט והלל. הם יודעים מה זה הכוח של הקהל של הפועל, הם היו שם לפני עשור כשרדפנו אחריהם לכל מקום בעולם והבאנו רבבת צופים לסן סירו, שביט היה שם לפני 7 שנים כשהקהל הזה הביא 13 אלף צופים למשחק תחתית ואלפי אוהדים שהחזיקו בכל משחק את הקבוצה כמעט לבדם.
איפה הם בעסק הזה ? איך הם לא מתביישים לתת יד לבעלים להילחם בקהל הזה ? למה הם לא יושבים לו על הראש ומנסים למנוע את ההחלטות הביזיוניות שלו בכל פעם מחדש ?
בובות,סמרטוטים,עלי תאנה, מריונטות. תקרא לזה איך שאתה רוצה, בשורה התחתונה הם חסרי עמוד שדרה ומעדיפים לטמון את הראש בחול ולא להתערב.
גם החשבון איתם יפרע בסוף, גם הם יודעים שאנחנו ננצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 10:06 
ממקור ראשון:

"וואלה חבר ילדות שלנו, מכיר אותו ממש טוב... בחור זהב וטוב... אין לי מושג מה הוא עושה בהפועל אבל... הוא מכביסט רציני זה נכון כולם יודעים את זה!!! "

שימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אני מנסה להבין מה שאתה כותב, אתה בעצם אומר שהקהל מייצר בלגן נוסף "מיותר"? ובלי הבלגן יש לו צ'אנס להצליח?
כי זה הנרטיב של היחצ"ן, די מבאס לקרוא את הדברים האלה.

אז אולי כדי שנפסיק אם זה?

אם במכב"י או בית"ר היו פוסלים בן אדם כי הוא "אוהב ערבים" הייתם מזדעקים על כמה פרימטיבים יכולים להיות, אנחנו פוסלים
בן אדם על אותו דבר. נכון זה לא על רקע גזעני אבל זה על בורות ודעות קדומות. כמו שההנהלה צריכה לתת לשחקנים את הראש
השקט לפעול, ולהפריד בין הבעלים והדשא, אנחנו צריכים לתת להנהלה לפעול ולהפריד בין השנאה שלנו לקמצן ממיאמי ובין מה שהם
עושים, כל עוד הם עושים זאת טוב. במקרה הזה אנחנו נגדו עוד לפני שהוא התחיל לעשות. בדיוק כמו שהרב כאן היוה נגד שירזי
עוד לפני שהוא התחיל לעבוד. זה פרמטיבי ישן וראוי לכל גינוי אפשרי. זאת התנהגות שהיא הכי לא הפועל, ולא משנה איך תסוו את
זה, זאת התנהגות מגעילה.

קובסטר, איזה מאמן היה מרשה לשחקן לצאת נגד הבעלים כמו שטמוז עשה... כמו שטועמה עשה?
תמוז עובדה חזר לשחק מאז, שי שתובע את המועדון משחק, לאלא משחק, שירזי מעולם לא הצדיק את טביב במהלכים שלו.
שירזי מאמן, ובמצב בו הקבוצה נמצאת הוא עושה את זה מעולה. תעודד את שירזי תפגין נגד טביב.
קובסטר האמירה שלי בסופו של דבר פשוטה, אני שופט אנשים רק לפי מעשים ודברים שהם אומרים, ולא על בסיס נדמה לי
וההוא אמר עליהם ככה, אם אתה בוחר לשפוט ולשנוא אדם על בסיס מי שמינה אותו לפקיד, על בסיס איזה קבוצה או אוהד
על בסיס מה אני חושב שהיא הסיבה למה שאני חושב שהוא עושה, זה מבחינתי כמו לשפוט אדם כי הוא אוהב ערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 10:38 
אנחנו לא נגדו, אנחנו נגד הבעלים, ואנחנו לא רוצים לתת צ'אנס לאף אחד, עד שטביב לא יסיים לשאוב מהמועדון שלך את כל הכספים ויחזור למיאמי. כמה צ'אנסים אתה רוצה לתת לבן אדם הזה? אתה באמת חושב שבובה כזאת או אחרת תשנה משהו בהתנהלות, בגניבת כספים? בבריונות נגד הקהל? בבריונות נגד שחקנים?
אנחנו חוזרים אחורה לימי הבוז של שער 7, וזה פשוט בלתי נתפס לקרוא את הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד,
אני מחזיק ממך משתמש רציני. גם כשאי לא מסכים איתך, יש לך הגיון שאני מכבד.
הפעם, אני לא יכול להסכים, לא רק עם הדעה, אלא גם עם קו המחשבה.
הפועל היא לא ביזנס שיש לשפוט לפי תוצאות.
אתה צודק שלא הייתי מפעיל שיקול דעת כזה בתחום אחר, כי בתחומים אחרים יש שיקולים אחרים.
הפועל זו אהבה ודרך, לפני שהיא מצליחה או נכשלת. אם היו מציעים לי את שמעון מזרחי כיו"ר ומבטיחים לי 10 אליפויות רצופות, לא הייתי צריך לחשוב לפני שהייתי מסרב.
לאורך כל הדיון, אני לא נוגע בעובדה שלא ברור לי מה בדיוק מכשיר את עומר עצמוני להיות מנכ"ל הפועל, חוץ מקשריו עם שליימה, ואם זה היה הנושא, הייתי קורא להמתין ולראות תוצאות בשטח.
הטיעון שלי הוא עקרוני ופשוט: מי שמנהל את הפועל לא יכול להיות מישהו שגדל על השנאה, או לפחות היריבות, כלפיה.
מי שמסכים לעבוד אצל אדם שהביא הרס וחורבן, שהקהל לא רוצה לראות אותו עוד שניה במועדון ושאין מקום לפשרה איתו - מגיע במוצהר כנגד הקהל וכנגד טובת המועדון. זה היה נכון גם אם היה מדובר בקוקוס.
לשפוט אדם לפי אהדתו זה מקביל לגזענות?
אהדה היא בחירה, דרך ומעשה. אני שופט אותו לפי הבחירה שלו. הוא אוהד של ההם = הוא לא יכול להיות מנכ"ל הפועל.
האם מוסלמי יכול להיות גזבר בית כנסת? האם מי שעושה ניסויים בבעלי חיים יכול להיות חבר בגרינפיס?
זכותו לבחור אהדה. זה לא אומר שאינו אדם טוב. זה רק אומר שהוא לא יכול להיות מי שמופקד על טובת היריבה הגדולה של הקבוצה אותה הוא אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 11:07 
חבר טוען שעוד מילדות כשאהד חיפה, הבחור הזה הפך אותו לאוהד המחלה.. היום הוא אוהד המחלה כבר 20 שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 11:16 
עצמוני במשחק של הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 16:01 
סתם בובה ולאחר הבובה הקודמת, טביב חיפש מישהו שיהי עוד יותר גמיש.
הצעד החיובי הוא שיהיה עוד מישהו שיעשה עבודה כי הלל וליהי לא מספיקים ולמי ששכח לנהל את הפועל זו עבודה רצינית.

נופף לנו בסמרטוט צהוב ? מה חדש ? נראה שהוא נהנה מזה ויהנה עוד יותר אם בשנה הבאה נאבק בתחתית.
האיש טיפש ואכול שנאה. ובינתיים, כמו מופרעים רבים, נראה שנהנה שמיחסים אליו ובפרט להשפיל את מה שבעיניו הוא האליטה הישנה. דווקא הוא היה צריך מהכדורים של ה"אח הגדול".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 16:03 
מה חיובי מה?

מה לא ברור לך בזה שהבן אדם מכביסט, ועוד אחד כזה שהולך למשחקים?
אתם כנראה לא מבינים את גודל הקנוניה.
אם מישהו חושב שהוא בא לעזור, שיתעורר. זה כמו שיתנו לך לנהל את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 16:23 
טיש כתב:
אדום מטלי כתב:
vangroder כתב:
אתם חבורה של טמבלים ומגעילים... עצם זה שאתם מעלים תמונה של אשתו והצורה בה אתם מתבטאים רק משרת את האג'נדה של טביב להסית את אש האוהדים מכיוונו ולהעביר אותה לכיווננו.

אדמין, תוריד ת'זבל הזה, זה לא ראוי

דווקא אתה צריך להעריך תמונות איכותיות... :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: