red in blood כתב:
mor כתב:
לדעתי, חברי העמותה אשר כן מעורבים בה - קרי מגיעים למשחקים, לאסיפות, וקוראים מיילים באופן שוטף, דווקא כן מעודכנים ומכירים לפחות את רוב המועמדים.
אז צריך להגיד בריש גלי כי הבחירות מיועדות אך ורק לחברי העמותה אשר מעורבים בפעילות השוטפת שלה, ולא לכלל חברי העמותה.
בהנחה ולא זו המטרה, העמותה צריכה להתאמץ שכל חבר עמותה יכיר, אם בצורה השיטחית ביותר, את כל המועמדים.
זה ההבדל בתפיסה שלנו. מבחינתך, העמותה צריכה להתאמץ. מבחינתי, חברי העמותה צריכים להתאמץ, העמותה הזאת צריכה להיות חשובה להם.
אני מודעת לכך שיש אנשים שבכלל לא חשוב להם להתאמץ ולהכיר את המועמדים, והם חברי עמותה רק לשם התרומה להפועל, וזה בסדר. אבל האנשים האלה פחות מתעניינים במועמדים ובבחירות, ואין עם זה בעיה. אם אתה מעורב, וחשוב לך, אתה תתאמץ. אם לא - לא.
להשליך רפש בהנהלת העמותה ובועדת הבחירות שעושה ימים כלילות בישיבות, שיחות, הכנת מעטפות קביעת כללים לבחירות , עוד דברים שאני לא מודעת להם וגם אתה לא, בזמנם הפנוי ולפעמים גם על חשבון זמן עבודה, וכל זה בהתנדבות, זה מגעיל בעיניי.
בנוסף, "בצורה השטחית ביותר" אתה מכיר את כל המועמדים. הם נתבקשו לשלוח את דבר המועמד וזה מפורסם באתר. מי שבחר לשלוח 5 שורות, כנראה שזה מספיק לו. מי שבחר לפרט על פני מספר דפים - כנראה חשוב לו שתכיר יותר לעומק. הבחירה בידיך.
ואל תשכח - כל מה שאמרתי, זה שאם אתה רוצה להכיר יותר לעומק יש לך אופציות שונות, ולדעתי, האופציה של ראיונות בתקשורת היא לא טובה. לקחת משפט אחד תלוש מההקשר ובחרת להגיב רק לו.
מילה לקורמן - זה מצוין שיש ביקורת, אני בעד ביקורת. אבל רצוי לחשוב עוד שניה או שתיים לפני ההתנפלות. גם אם היא במילים יפות, במליצות ובמשלים (כירורג?) זו עדיין התנפלות. והיא לא מוצדקת. מדובר באנשים שעובדים קשה מאוד בשביל שלי ולך תהיה הפועל תל אביב בכדורסל ולא מקבלים על כך כסף. נכון, לפעמים הם טועים, אבל מי שעושה כל כך הרבה לפעמים טועה. אתה בחרת להסיר מועמדות, והחלטת להיות בצד המבקר. אין ספק, הרבה יותר קל להיות שם.