שלום לכולם.
אוהדים רבים פנו אלי אתמול ושאלו אותי למה לא נערכה בחניית הבית של חמתי וחמי הקרנת המשחק והחלטתי כעת עקב השערות של כל מיני אוהדים לספר את מה שקרה מהתחלה ועד הסוף.
ביום חמישי שעבר פנה אלי אחד האוהדים המוכרים ושאל אותי האם ניתן יהיה להקרין את המשחק בחנייה ומיד עניתי שאני צריך לבדוק זאת עם בעל המקום לו החנייה שייכת וברגע שאקבל תשובה איידע.
בכל אותו סוף השבוע ניסיתי ליצור קשר עם בעל המקום אך ללא הצלחה וביום שבת בבוקר התקשר אלי החתן שלו ולאחר הסבר קצר על האמור להתרחש קיבלתי תשובה חיובית אך מצד שני הוסבר לי כי יתכן ותהיה כניסה של משאית במהלך המשחק על מנת לפרוק סחורה במחסן שנמצא במגרש החנייה הזו.
לכל התנאים הסכמתי ומיד לאחר מכן שוחחתי עם אותו אוהד מוכר והוחלט לפרסם הודעה על הקרנת המשחק.
אתמול בשעות הבוקר הגיע שוטר את מגרש החנייה ונכנס אל המחסן ושם החל לברר השוטר במה מדובר ועקב חוסר תקשורת במקום ומאחר ואשת בעל העסק לא ידעה במה מדובר הגיעו השוטרים אל מספר טלפון הנייד שלי ושל חמי ויצרו איתנו קשר.
מאחר ולא האמנתי שבמשטרת ישראל ירדו נמוך מדי ויאסרו על אוהדים לראות משחק כדורגל אמרתי לשוטר שיאמר לי לאן ואל מי להגיע ואגיע אל משרדו בתחנת המשטרה.
הגעתי אל תחנת המשטרה ברחוב סלמה וכעבור מספר דקות הגיעו 3 קצינים ועוד שוטר בלבוש אזרחי והחלו להסביר לי שזה לא חוקי לערוך הקרנת משחק ללא רשות ומיד אמרתי שיש לי אישור של בעל החניון ואז נאמר שהם יודעים טוב מאוד מה קורה במגרש החנייה וששם מכינים שלטים (רק שכחו להגיד שהם יודעים ששם אני גם מאחסן את הבקבוקים והפחיות שאני מקבל בשביל לממן את הזריקות כי אז אולי הם היו אוספים גם ומביאים לי) ושכל התקהלות כזו של מעל לעשרה אנשים איננה חוקית.
נאמר לי בצורה המפורשת ביותר לבטל את ההקרנה המשותפת מאחר ובמידה והקרנה זו תתקיים הם יגיעו יסגרו את העסק לשלושים יום ואני איעצר ואבלה את הלילה באבו כביר ושבפעם הבאה שארצה לעשות הקרנה יהיה עלי להגיש בקשה מסודרת לצורך קבלת היתרים מהמשטרה באותה השיחה נאמר לשוטר שאני מבין מהיכן באה החלטה זו ומי העומד מאחוריה אך על מנת שלא לאפשר לאותם אנשים להוציא הודעה לתקשורת שאוהדי הפועל פעלו שלא כחוק הקרנה זו בוטלה.
בסופו של דבר המשטרה מנעה את הקרנת המשחק ובעל העסק החליט להגיש בקשה בצורה מסודרת לצפייה משותפת במשחק הדרבי.