תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 10:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הסיבה שבגללה לא היתה הקרנה משותפת
הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 13:26 
שלום לכולם.
אוהדים רבים פנו אלי אתמול ושאלו אותי למה לא נערכה בחניית הבית של חמתי וחמי הקרנת המשחק והחלטתי כעת עקב השערות של כל מיני אוהדים לספר את מה שקרה מהתחלה ועד הסוף.
ביום חמישי שעבר פנה אלי אחד האוהדים המוכרים ושאל אותי האם ניתן יהיה להקרין את המשחק בחנייה ומיד עניתי שאני צריך לבדוק זאת עם בעל המקום לו החנייה שייכת וברגע שאקבל תשובה איידע.
בכל אותו סוף השבוע ניסיתי ליצור קשר עם בעל המקום אך ללא הצלחה וביום שבת בבוקר התקשר אלי החתן שלו ולאחר הסבר קצר על האמור להתרחש קיבלתי תשובה חיובית אך מצד שני הוסבר לי כי יתכן ותהיה כניסה של משאית במהלך המשחק על מנת לפרוק סחורה במחסן שנמצא במגרש החנייה הזו.
לכל התנאים הסכמתי ומיד לאחר מכן שוחחתי עם אותו אוהד מוכר והוחלט לפרסם הודעה על הקרנת המשחק.
אתמול בשעות הבוקר הגיע שוטר את מגרש החנייה ונכנס אל המחסן ושם החל לברר השוטר במה מדובר ועקב חוסר תקשורת במקום ומאחר ואשת בעל העסק לא ידעה במה מדובר הגיעו השוטרים אל מספר טלפון הנייד שלי ושל חמי ויצרו איתנו קשר.
מאחר ולא האמנתי שבמשטרת ישראל ירדו נמוך מדי ויאסרו על אוהדים לראות משחק כדורגל אמרתי לשוטר שיאמר לי לאן ואל מי להגיע ואגיע אל משרדו בתחנת המשטרה.
הגעתי אל תחנת המשטרה ברחוב סלמה וכעבור מספר דקות הגיעו 3 קצינים ועוד שוטר בלבוש אזרחי והחלו להסביר לי שזה לא חוקי לערוך הקרנת משחק ללא רשות ומיד אמרתי שיש לי אישור של בעל החניון ואז נאמר שהם יודעים טוב מאוד מה קורה במגרש החנייה וששם מכינים שלטים (רק שכחו להגיד שהם יודעים ששם אני גם מאחסן את הבקבוקים והפחיות שאני מקבל בשביל לממן את הזריקות כי אז אולי הם היו אוספים גם ומביאים לי) ושכל התקהלות כזו של מעל לעשרה אנשים איננה חוקית.
נאמר לי בצורה המפורשת ביותר לבטל את ההקרנה המשותפת מאחר ובמידה והקרנה זו תתקיים הם יגיעו יסגרו את העסק לשלושים יום ואני איעצר ואבלה את הלילה באבו כביר ושבפעם הבאה שארצה לעשות הקרנה יהיה עלי להגיש בקשה מסודרת לצורך קבלת היתרים מהמשטרה באותה השיחה נאמר לשוטר שאני מבין מהיכן באה החלטה זו ומי העומד מאחוריה אך על מנת שלא לאפשר לאותם אנשים להוציא הודעה לתקשורת שאוהדי הפועל פעלו שלא כחוק הקרנה זו בוטלה.
בסופו של דבר המשטרה מנעה את הקרנת המשחק ובעל העסק החליט להגיש בקשה בצורה מסודרת לצפייה משותפת במשחק הדרבי.
:HEART2: :hapoel: :HEART2:

נערך לאחרונה על ידי מודה לאוהדים האדומים בתאריך 19 מרץ 2012, 15:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הסיבה שבגללה לא היתה הקרנה משותפת
הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 14:59 
תודה בכל אופן ידידי,
ותשתה גוגל מוגל.
נשמעת רע אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
תחזקנה ידך ידידי
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 19:56 
תודה על היוזמה והרצון הטוב, בריאות!
ושאלה למשפטנים בפורום
אני הבנתי שהיתה כונה לקיים אירוע בשטח פרטי.
האם כשאני מארח חברים אצלי בבית ואנו צופים יחד בשידור חי של משחק כדורגל אני צריך את אישור המשטרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 20:12 
אדום עתיק כתב:
תודה על היוזמה והרצון הטוב, בריאות!
ושאלה למשפטנים בפורום
אני הבנתי שהיתה כונה לקיים אירוע בשטח פרטי.
האם כשאני מארח חברים אצלי בבית ואנו צופים יחד בשידור חי של משחק כדורגל אני צריך את אישור המשטרה?

משטרת תל אביב הגדירה את האירוע "כאירוע תחת כיפת השמיים" ולכן האירוע לא חוקי מבחינתם.
הם העלו טענות שאדם יכול להתחשמל למוות ואמרתי שאף אחד לא יוכל לגעת בחוט חשמל מאחר ויועבר חוט חשמל מהממיר עד לחלון ועל הקיר יהיה המסך ולכן אין סיכוי שמישהו יתחשבמל.
כמובן שהיו מליון תירוצים וסיבות למה לא לאפשר לאוהדים לצפות במשחק כדורגל אבל תוגש בקשה לאישורים כשמחינתי ומבחינת בעל החניון והעסק שבתוך החניות נעמוד מאחורי ההתחייבות ונראה מה יהיה אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
מותיר תחושה קשה מאוד שמנסים לעשות פה דווקא.
מענין אם זה ממניעים נסתרים או סתם שינאת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 23:03 
אני מתנצל מראש אם אני "חופר"

ושוב מבקש חוות דעת של משפטנים
מה זה "תחת כפת השמים"
אם אני רוצה להזמין לחצר ביתי, או למרפסת, או לגג הבית, אני חייב אישור משטרה?
ואם אני מזמין חשמלאי מוסמך להעברת הכבלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום עתיק כתב:

מה זה "תחת כפת השמים"

יקירי,
איני עו"ד.
ככל שידוע לי המחוקק מבדיל בין דירת או בית מגורים לעסק.
עסק יכול להתקיים באופן חוקי על סמך רשיון עסק שהונפק.
אני מניח שגם לחניון, או לבית מלאכה או למחסן המדובר יש רשיון עסק.
ברשיון העסק כתוב מה המגבלות המותרות ומה הדרישות שצריך לעמוד בהם העסק.
אם לי יש עסק לדוגמא שמופיע בו שמותר לי לכנס בו עד 120 איש (קשור לסוג העסק ) זה אומר שמבחינת המחוקק אסור לי להכניס פנימה 121 איש שכן הדרישות מעסק עם יותר מ-120 איש הן שונות. (כיבוי אש, הבטחה, וכו')

אין באמור לעיל בכדי להצדיק חלילה את המשטרה או לנגח ומוגש לך כמידע לאור שאלותיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 07:09 
אדום עתיק כתב:

מה זה "תחת כפת השמים"

אתה לא חופר וזה בסדר גמור שאתה שואל.
תחת כיפת השמיים זה מבחינת המשטרה ארוע שלא תחת גג.
בביתך הפרטי ניתן לעשות ארועים ואתה לא חייב אישור משטרתי.
משטרת ישראל אמרה לי בצורה מפורשת שיש צורך באישור של מהנדס, גידור השטת וסדרנים. תבין לבד מהיכן באה ההחלטה.
יש מי שחשש שבצפייה המשותפת יהיו יותר אנשים מאשר בתוך האיצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: