אדום נחמד כתב:
dino כתב:
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
לא מסכים. הפועל שלנו, לא שלו.
מגיע אלי הביתה אורח זר שמנסה בכל מיני תחבולות להשתלט עליו ואני אמור לעזוב את הבית שלי ולבנות בית חדש ?
מי הוא ? פסיק עלוב בהיסטוריה של המועדון הזה.
יש לנו רק קבוצה אחת והיא הפועל תל אביב, כל דבר אחר רק פוגע בעוצמה של המאבק הזה.
אבל פה בדיוק אתה ואלה שחושבים כמוך טועים.
הפועל, כמו בית, זה רק קופסא שגרים בה. קופסא ולא יותר. מה שחשוב יותר מכל זה מי מאכלס את הבית הזה.
זה לא משנה אם הוא בליגת העל ובאירופה, או בליגה ג.
נכון, זה קשה. נכון, הקהל עדיין לא בשל לזה. אבל בשום פנים ואופן זה לא מציג אותנו כחלשים.
גם ישראל זה רק קופסא. אפשר לעבור כולם להולנד(דווקא לא רע)
אם אתה רוצה להקביל את הסיטואציה, אז אתה צריך להבטיח לי מעבר של אוכלוסיה שלמה, עם ההווי שלה השפה שלה והמנהגים שלה.
צר לי, אבל אני חולק עליך.
הפועל זו לא קופסה, זו קהילה.
זו ההגדרה של קהילה :
ציטוט:
קהילה יכולה להיות מוגדרת במספר אופנים:
קבוצת אנשים הגרים באזור גאוגרפי מסוים, תחת אותו שלטון.
קבוצה חברתית בכל גודל, שחבריה חיים במקום מוגדר, חולקים ממשל משותף, והם בעלי מורשת תרבותית והיסטורית משותפת.
קבוצה של בני אדם בעלי עניינים משותפים (אינטרסים או דעות), הפריה הדדית והרגשת שותפות.
קבוצה חברתית, דתית, מקצועית או אחרת, שחבריה הם בעלי עניין משותף (כמו קהילת העסקים, או הקהילה היהודית, שעקב רדיפות נדדה ממקום למקום ושמרה על זהותה כקהילה).
קבוצת פרטים שיצרו קשרים חברתיים הפועלים בגבולות מסוימים, מקושרים למקום, ויש להם מאפיין רצון או עניין משותפים,
הסוציולוגיה רואה באדם יצור חברתי, שיש בו צורך להשתייך לקהילה. גם מבחינה אטימולוגית, המילה קהילה באה מלשון "קהל", משמע, קבוצת אנשים.
למרות השוני בהגדרות הקהילה, המשותף לסוגי הקהילות הוא הרגשת הזהות של חברי הקהילה, היוצרת תחושה שהאדם אינו לבד, ומכאן ניסיון ליצור סמלי זהות ייחודיים (סלנג או שפה מקצועית, לבוש, סמלים, ערכים, נורמות ודפוסי התנהגות)
חברי הקהילה הזו חיים במקום מוגדר, בלומפילד (להלן המקדש) שהוא הבית של הפועל ת"א.
הפועל ת"א זו הטריטוריה שלי,שלך, של כל מי שכותב כאן ועשרות האלפים מלבדנו.הפועל ת"א היא ההגדרה שלנו.
אלי טביב פלש לטריטוריה שלנו ומנסה לגרש אותנו ממנה,כל מהלך חוץ מלהעיף אותו מהפועל פשוט משרת את המטרה שלו.
אני לעולם לא אתייאש מהקבוצה הזו, היינו איתה במקומות שמגרדים את תחתית הפח והיינו איתה בהיכלי הכדורגל בעולם, דבר אחד נשאר זהה וזה הדבר שמבדיל אותנו מכולם - הפועל תל אביב. אלי טביב בקרוב יהיה עוד פסיק בהיסטוריה של המועדון הזה, לצד מנהלים כושלים כמו חיים צימר ואלי מילר לדוגמא. אם תשאל היום את הדור הצעיר, לא בטוח שמישהו מהם בכלל ידע שמדובר בשני אנשים שפירקו במו ידיהם את הקבוצה הכי גדולה בארץ בשנות השמונים ואחראים ישירות לירידת הליגה היחידה בהיסטוריה שלנו.
בעוד 30 שנה, כשהילד שלך והילדה שלי יכתבו בפורום אוהדי הפועל תל אביב הם בקושי יזכרו מי זה אלי טביב.