תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 09:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המשך המאבק, הרהורים לגבי הדרך
הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 14:41 
בשבוע האחרון הייתי אופטימי בקשר להתקדמות המאבק, והיה נראה שתפסנו תנופה מהר יותר ממה שצפיתי מראש. עכשיו חוזרת אלי פסימיות מסוימת, והלוואי ואתבדה.

אין עוררין על זה שהמאבק שלנו צודק. בעקבות הטור של אייל לוי במעריב (http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/345/ ... at=3872823) , והאמירות של טביב בימים האחרונים שמסתדרות עם ניתוח הדמות במעריב, אני מתחיל לחשוב שאולי אנחנו לא הולכים בכוון נכון עם המאבק. כלומר, ברור שאנחנו צודקים, השאלה אם אנחנו פועלים מספיק בחכמה. אולי צריך עצה של פסיכולוג בעניין, אבל לי מצטיירת דמות עם אופי ומניעים כאלה, שמצריכים התאמה של דרכי המאבק.
הנחת היסוד שלנו היא שככל שנמרר לו את החיים, למשפחתו, לחבריו, לו עצמו – כך יגבר עליו הלחץ ובסוף יהיה לו מספיק רע כדי שיעזוב. כלומר, הוא צריך להחליט לעזוב. גם אני חשבתי שזו הנחת יסוד נכונה, עכשיו אני כבר לא בטוח.
אני לא מנסה להבין מאיפה זה מגיע, אבל אני רואה כאן אדם קטן ועקשן, שהדבר הכי חשוב לו בעולם זה שלא ינצחו אותו. יותר חשוב לו ממשפחתו, יותר חשוב לו מכספו. "אם אוהדי הפועל רוצים מלחמה הם יקבלו מלחמה. אני מאמין בדרך שלי ואלך איתם עד הסוף. אף אחד לא יצליח להוציא אותי מהפועל, וככל שהם יגבירו את המחאה נגדי, זה רק יתן לי יותר כח ויותר מוטיבציה להמשיך בשלי" (מעריב). דווקא כאן אני מאמין לו.

כלומר ככל שהמאבק מחריף, וככל שהוא מצהיר את הצהרותיו – יהיה לו יותר קשה לרדת מהעץ עליו הוא מטפס. גם אם הוא כבר לו ירוויח כסף, גם אם אשתו תמרר לו את החיים, וגם אם הבת תעשה את זה, הוא לא יספור אותם, כי הוא צריך לנצח במלחמה.

לכן, כמו בחקירת משטרה, אני חושב שהיה עוזר אם היה לו את "החוקר הטוב", כי אנחנו, האוהדים, החוקר הרע. דרושים גורמים משמעותיים, שיבואו אליו, שיהיו איתו ובעדו, ויעבירו לו את המסר "אלי, אתה מוכשר, אתה איש עסקים ממולח ומכובד, יש לך אימפריה באמריקה, מה את צריך להתלכלך בביצה הזו, בו נרד מזה". מישהו שיגדיל לו את האגו, שיפחית לו את הצורך להראות שהוא ניצח.

לא יודע אם אנחנו מסוגלים להביא אליו אנשים כאלה, אני רק חושש שככל שהמאבק מחריף הצורר מקשה את עורפו, וגם ידאג ליותר נזק.
צריך לחשוב על זה.

הלוואי ואני טועה.

(אם נצליח להגיע למצב שבו הוא לא צריך להחליט לעזוב, אלא זה נכפה עליו מלמעלה - משפטית, התאחדות, משהו - אז זה מייתר את כל מה שכתבתי. הלואי, אמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המשך המאבק, הרהורים לגבי הדרך
הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מאמין לו.
מה שהוא מנסה לעשות הוא לגרום לאנשים עם כסף להאמין שהוא הורס את הקבוצה ומתכוון להמשיך להחזיק בקבוצה כבת ערובה כדווקא, בשביל לגרום להם להוסיף עוד כסף להצעה ולזרז אותה.

נערך לאחרונה על ידי אנטיגונה בתאריך 15 מרץ 2012, 14:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 14:46 
הבעיה ששכחת שהוא קורא כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
משעשע שאנשים מודדם את המאבק בדקות.
כמו בכל מלחמה מנצח מי שיש לו אורך נשימה ארוך יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
מטלי, מה שהוא אומר זה חשוב, אבל גם חשוב איך ומתי הוא אומר.
בחיפה ראינו בן אדם לחוץ ומתוסכל. הדיווחים מספרים על לחץ מהבית. התקשורת עושה לו את המוות.
הקבוצה לא מתפקדת כי הוא לא מצליח למלא את הפונקציות החסרות בהנהלה.
עצם האיום בחרם מנויים הוא מכה קשה גם כן.
גם העונש שהוא קיבל (ואינשאללה היום בערעור העונש ישתנה - פחות הפחתת נקודות, יותר קנס כספי) עושים לו רע.
הבן אדם נשאר פה בשביל הכסף. ברגע שזה לא יהווה שיקול או שיבין שאי אפשר לעשות קופות על חשבוננו - הוא יילך.

השבוע היה צעד גדול לכיוון עזיבתו. הרעש במערכת גורם גם להפחתת מחיר הקבוצה (נקודת לחץ של הקונה הפוטנציאלי כדי להראות לטביב שהוא עושה לו
"חצי טובה" בזה שהוא קונה את הקבוצה).
הדרך עוד ארוכה, אבל הוא יילך במוקדם או במאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 14:54 
קלדרון כתב:

זה לא העניין, קלדרון.
זו מלחמה ואנחנו ננצח בה. ויש סבלנות. אבל, המאבק הזה דומה יותר למלחמת ההתשה, מאשר למלחמת ששת הימים או יום כיפור.
כלומר, יש גם עניין של התנהלות נכונה. כפי שאני תופס היום את מה שמניע את הצורר, לא בטוח שלא צריך לדאוג לו לחבל כדי שירד מהעץ שטיפס עליו.
לא שאני יודע איך, אבל נראה לי שהדבר הכי חשוב לו בעולם, יותר ממשפחתו ואפילו יותר מכספו, זה לנצח אותנו.
אני חושש מ"ככל שיענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 14:58 
עמי נאווי כתב:
מטלי, מה שהוא אומר זה חשוב, אבל גם חשוב איך ומתי הוא אומר.
בחיפה ראינו בן אדם לחוץ ומתוסכל. הדיווחים מספרים על לחץ מהבית. התקשורת עושה לו את המוות.
הקבוצה לא מתפקדת כי הוא לא מצליח למלא את הפונקציות החסרות בהנהלה.
עצם האיום בחרם מנויים הוא מכה קשה גם כן.
גם העונש שהוא קיבל (ואינשאללה היום בערעור העונש ישתנה - פחות הפחתת נקודות, יותר קנס כספי) עושים לו רע.
הבן אדם נשאר פה בשביל הכסף. ברגע שזה לא יהווה שיקול או שיבין שאי אפשר לעשות קופות על חשבוננו - הוא יילך.

השבוע היה צעד גדול לכיוון עזיבתו. הרעש במערכת גורם גם להפחתת מחיר הקבוצה (נקודת לחץ של הקונה הפוטנציאלי כדי להראות לטביב שהוא עושה לו
"חצי טובה" בזה שהוא קונה את הקבוצה).
הדרך עוד ארוכה, אבל הוא יילך במוקדם או במאוחר.

אתה ואני תופסים את המניעים שלו באופן שונה (עד לפני יומיים חשבתי כמוך).
אתה חושב שהמטורף נשאר בגלל הכסף. אני כבר לא בטוח. אם היה רוצה כסף, היה יכול לקחת אליפות ולהגיע שוב לאירופה - הוא לא עשה כלום בשביל זה.
אני חושב שהוא מוכן להפסיד כסף, ורק לא להראות שהוא הפסיד את הקרב לאוהדים.
הלוואי ואתה צודק.

נערך לאחרונה על ידי אדום מטלי בתאריך 15 מרץ 2012, 15:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
אבל זה טביב, הוא חושב שגם בניהול הפסיכי שלו והקמצני שלו הוא יכול להביא אליפות, ושזה בזבוז להוציא את הסכומים שמבקשים ממנו עבור שחקנים.
הוא בגישה של "אני לא פראייר, אני מבין בניהול יותר מכולם, ואני אוכיח שאצליח להביא אליפות גם עם המדיניות הזאת".
ואם לא, אני אשכנע את עצמי שכל מיני גורמים אחרים אשמים באיבוד האליפות, אבל בטח לא אני ומדיניות הניהול שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
קלדרון כתב:

זה לא העניין, קלדרון.
זו מלחמה ואנחנו ננצח בה. ויש סבלנות. אבל, המאבק הזה דומה יותר למלחמת ההתשה, מאשר למלחמת ששת הימים או יום כיפור.
כלומר, יש גם עניין של התנהלות נכונה. כפי שאני תופס היום את מה שמניע את הצורר, לא בטוח שלא צריך לדאוג לו לחבל כדי שירד מהעץ שטיפס עליו .
לא שאני יודע איך, אבל נראה לי שהדבר הכי חשוב לו בעולם, יותר ממשפחתו ואפילו יותר מכספו, זה לנצח אותנו.

מי אמר שלא עושים את זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 15:21 
אדום מטלי כתב:
קלדרון כתב:

זה לא העניין, קלדרון.
כלומר, יש גם עניין של התנהלות נכונה. כפי שאני תופס היום את מה שמניע את הצורר, לא בטוח שלא צריך לדאוג לו לחבל כדי שירד מהעץ שטיפס עליו.

זה נכון שזה הבן אדם, מצד שני הוא גם אחד שלא מסוגל להוציא שקל מהכיס. במאבק בין שני המאפיינים, יש לי הרגשה שהוא יעדיף לא להוציא כסף קודם, את המכירה הוא תמיד יוכל להצדיק לעצמו כמי שלא נכנע ובלה בלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 15:29 
אתה טועה, הוא משדר לחץ גדול, יכול להיות שהוא מונע מנקמנות, אבל אסור לחזור למצב שהוא גונב את הקופה, מתעמר בעובדים, ואלים לקהל כשהוא לא נתקל בהתנגדות, בעצם מה שאתה אומר שצריך לעשות לו חיים קלים וישמשיך לגנוב את הקופה בשקט ובשלווה. גם לא ברור לי הצורך לשפוך את דברי הכניעה הלוזרים האלה בפורום פתוח שכל הרובוטים של דן אמיר שורצים בו, אבל אולי אני נוקשה מדי בענין הזה, אבל לקרוא את ההירהורים הכנועים האלה כל פעם שיש פעילות גדולה, זה קצת יותר מדי בשבילי, מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 15:33 
chimpfive כתב:
אתה טועה, הוא משדר לחץ גדול, יכול להיות שהוא מונע מנקמנות, אבל אסור לחזור למצב שהוא גונב את הקופה, מתעמר בעובדים, ואלים לקהל כשהוא לא נתקל בהתנגדות, בעצם מה שאתה אומר שצריך לעשות לו חיים קלים וישמשיך לגנוב את הקופה בשקט ובשלווה. גם לא ברור לי הצורך לשפוך את דברי הכניעה הלוזרים האלה בפורום פתוח שכל הרובוטים של דן אמיר שורצים בו, אבל אולי אני נוקשה מדי בענין הזה, אבל לקרוא את ההירהורים הכנועים האלה כל פעם שיש פעילות גדולה, זה קצת יותר מדי בשבילי, מצטער.

לצערי לא הבנת כלום.
אנחנו צריכים להמשיך באותה דרך, ואף להגביר את הלחץ.
אני רק אומר שצריך להוסיף לו גם את 'החוקר הטוב'. בקיצור - קרא שוב, ואם תזדקק לעזרה - מחר (אני הולך לישון...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 15:39 
אדום מטלי כתב:
chimpfive כתב:

לצערי לא הבנת כלום.
אנחנו צריכים להמשיך באותה דרך, ואף להגביר את הלחץ.
אני רק אומר שצריך להוסיף לו גם את 'החוקר הטוב'. בקיצור - קרא שוב, ואם תזדקק לעזרה - מחר (אני הולך לישון...).

אוקי קיבלתי, קראתי את החלק הראשון ומודה שדילגתי על החלק השני -
ציטוט:
"לכן, כמו בחקירת משטרה, אני חושב שהיה עוזר אם היה לו את "החוקר הטוב", כי אנחנו, האוהדים, החוקר הרע. דרושים גורמים משמעותיים, שיבואו אליו, שיהיו איתו ובעדו, ויעבירו לו את המסר "אלי, אתה מוכשר, אתה איש עסקים ממולח ומכובד, יש לך אימפריה באמריקה, מה את צריך להתלכלך בביצה הזו, בו נרד מזה". מישהו שיגדיל לו את האגו, שיפחית לו את הצורך להראות שהוא ניצח."

להוסיף את החוקר הטוב? ראצ'ו יסיביר לך שהיו לו הרבה חוקרים טובים שכבר אמרו לו את הדברים האלה, זה לא ריאלי וזה לא מענין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אתה ואני תופסים את המניעים שלו באופן שונה (עד לפני יומיים חשבתי כמוך).
אתה חושב שהמטורף נשאר בגלל הכסף. אני כבר לא בטוח. האם היה רוצה כסף, היה יכול לקחת אליפות ולהגיע שוב לאירופה - הוא לא עשה כלום בשביל זה.
אני חושב שהוא מוכן להפסיד כסף, ורק לא להראות שהוא הפסיד את הקרב לאוהדים.
הלוואי ואתה צודק.

החשיבה שלך בנאלית מדי, אחרת כל הקבוצות היו משקיעות עוד כסף ולוקחות אליפות.
בהשקעת מיליוני יורו בהפועל בינואר היה סיכון לא קטן. ולראיה - הוא לא השקיע שקל, ועדין הוא במקום שני וחזק בתמונת הגביע.
אם כבר הוא "ישקיע", זה יהיה רק כשיבשלו התנאים לקומבינה סיבובית בה הוא יראה חלק מהכסף בכיס שלו.

אני גם חושב שצריך למדוד את כמות הגאווה שלו. גם לעקשנים מאוד יש נקודות לחץ. צריך רק לדעת איפה ללחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 16:08 
נתחיל מהסוף - להערכתי האובייקט והחבורה שלו בדרך החוצה.
חבורה - למסקנה הזו הגעתי בימים האחרונים, לאחר שהבנתי שהאובייקט היה פועל אחרת בנקודת הזמן הנוכחית, אם לא היו עליו השפעות חיצוניות.
בתקופה האחרונה, האובייקט והחבורה עסוקים בעיקר בצמצום נזקים לקראת מכירה.
צמצום נזקים - סידור מסמכים, ניקוי חשדות וכל דבר שרוכש פוטנציאלי יימצא בבדיקת הניירת של המועדון.

כולנו נדבקים בעיקר לאיפה הכסף, ולמה הקופה ריקה, כשבפועל המועדון היה מיועד להיות מכבסת כספים.
האובייקט הוא חלק מהתארגנות, ולכן הוא לא פועל לבד או מחליט לבד.
הוא ממש לא השליח, הוא חלק מהתארגנות, שהמחאה הפריעה בקולניות שלה לפעילות העתידית.

אם האובייקט היה לבד הוא היה מחזיר לנו אוויר עם ריח של שריפה.
מאחר והוא לא, הקופה תהיה ריקה, כמות השחקנים תהיה דלילה, אבל נקודת הפתיחה תהיה הרבה יותר נורמלית.

אסור להוריד את הרגל מהגז במחאה הנוכחית. ככל שהמחאה תציק להם יותר הם ינקו את השטח עוד לפני העונה הבאה.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:

בעיקרון אתה צודק, אבל אל תשכח שלנו יש גם מרכיב זמן בכל העיניין, בעוד שלו אין - אם העונה הבאה תתחיל והוא עדיין בקבוצה, הלכה לנו עוד עונה.
זה יתרון שיש לו עלינו, ועל כן מלחמת התשה אינו האופציה העדיפה עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
חבורה - למסקנה הזו הגעתי בימים האחרונים, לאחר שהבנתי שהאובייקט היה פועל אחרת בנקודת הזמן הנוכחית, אם לא היו עליו השפעות חיצוניות.
צמצום נזקים - סידור מסמכים, ניקוי חשדות וכל דבר שרוכש פוטנציאלי יימצא בבדיקת הניירת של המועדון.

כולנו נדבקים בעיקר לאיפה הכסף, ולמה הקופה ריקה, כשבפועל המועדון היה מיועד להיות מכבסת כספים.
הוא ממש לא השליח, הוא חלק מהתארגנות, שהמחאה הפריעה בקולניות שלה לפעילות העתידית.

מאחר והוא לא, הקופה תהיה ריקה, כמות השחקנים תהיה דלילה, אבל נקודת הפתיחה תהיה הרבה יותר נורמלית.

אסור להוריד את הרגל מהגז במחאה הנוכחית. ככל שהמחאה תציק להם יותר הם ינקו את השטח עוד לפני העונה הבאה.

מסכים איתך שיתכן מאוד להיות שטביב לא לבד פה במערכה והוא זה שכנראה מנווט בידי אנשים אחרים (ראה מגוון האשכולות על הפילנתרופ גל יוסף) להיות "הפנים" של אותה חבורה כשבפועל לא הוא זה שלוקח את ההחלטות הגדולות.
אני לוקח את זה לכיוון אחר וחושש שה"חבורה" כפי שאתה מכנה אותה, תצניח לנו מישהו אחר במקומו שעל פניו יראה תמים ויוצג כמושיע של הפועל אבל למעשה הם ימשיכו להחזיק במכבסת הכספים שלהם.
בשורה התחתונה, גם אני משוכנע שאנחנו לא נלחמים רק בטביב. ימים יגידו לאן זה יתגלגל מפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 16:29 
kobster כתב:
אדום מטלי כתב:
קלדרון כתב:

זה לא העניין, קלדרון.
כלומר, יש גם עניין של התנהלות נכונה. כפי שאני תופס היום את מה שמניע את הצורר, לא בטוח שלא צריך לדאוג לו לחבל כדי שירד מהעץ שטיפס עליו .

מי אמר שלא עושים את זה ?

אם כבר יש עץ וחבל הוא חייב להשתמש בו בשביל לרדת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
קלדרון כתב:

בעיקרון אתה צודק, אבל אל תשכח שלנו יש גם מרכיב זמן בכל העיניין, בעוד שלו אין - אם העונה הבאה תתחיל והוא עדיין בקבוצה, הלכה לנו עוד עונה.
זה יתרון שיש לו עלינו, ועל כן מלחמת התשה אינו האופציה העדיפה עלינו.

לא מסכים.
הוא משלם מחיר מאוד,אבל מאוד כבד בכל החזיתות וזה מחריף כל יום שעובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 16:36 
ראשית, צריך לקחת בחשבון שעד שטביב לא מוכר את טוטו ואת דמארי וגוזר את הקופון השמן, אין סיכוי שהוא יעשה סימני מכירה וגם לאחר מכן יהיה לו עוד הרבה מה לסחוט מהלימון שנקרא מבחינתו הפועל תל אביב.
אני לא חושב שאפשר לעשות ניתוחים פסיכולוגיים ולנסות להשתמש בכל מיני שוטרים טובים או רעים, הבן אדם משחק פוקר ונהנה מזה, זו גם הסיבה שאין סיכוי שבעולם שהוא יראה עכשיו סימני שבירה או יודה שהוא בלחץ למכור את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בלומי האדום כתב:

מסכים איתך שיתכן מאוד להיות שטביב לא לבד פה במערכה והוא זה שכנראה מנווט בידי אנשים אחרים (ראה מגוון האשכולות על הפילנתרופ גל יוסף) להיות "הפנים" של אותה חבורה כשבפועל לא הוא זה שלוקח את ההחלטות הגדולות.
אני לוקח את זה לכיוון אחר וחושש שה"חבורה" כפי שאתה מכנה אותה, תצניח לנו מישהו אחר במקומו שעל פניו יראה תמים ויוצג כמושיע של הפועל אבל למעשה הם ימשיכו להחזיק במכבסת הכספים שלהם.
בשורה התחתונה, גם אני משוכנע שאנחנו לא נלחמים רק בטביב. ימים יגידו לאן זה יתגלגל מפה.

קשה לי מאוד להאמין שהם (החבורה) ימכרו את הקבוצה בתוך עצמם או למקורבים שלהם.
האוהדים לא אהבלים ויעלו על זה ישר.
הם ימקסמו רווחים, ויעופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 18:56 
אמרו את זה לפני, אבל בכל זאת (ניסיתי למכור את הטור הזה בכסף טוב לאתרים מובילים אבל לא היו קופצים :-) ):

הפועל בלומפילד תל אביב

קודם כל ברצוני לציין עבור הקורא אמיר דן, שיש לי אמון מלא ביושר של מר אלי טביב, וכל הציטוטים שמובאים להלן הן על אחריות מי שאמר את הדברים והעיתונים שפירסמו אותם. כמו כן אני רוצה לציין שאני בטוח שהפועל תל אביב יקרה לאלי טביב והוא עושה ימים כלילות למען הקבוצה.
עוד אני רוצה לומר שאין סיכוי שהתוכנית של אלי טביב היא כלהלן:
• בקופת המזומנים של הפועל יש כמה מיליון ₪, הבקרה לא נותנת למשוך את הכסף הזה.
• קודם כל נדאג להגדיל את הקופה בכמה מיליונים (נמכור את תמוז ואת מי שרק אפשר)
• בשנה הקרובה נעשה עוד כמה עיסקות בסגנון קניית חצי הכרטיס עומר דמארי (טל וולק, גלובס, 8.3.2012: "איך ייתכן שאלי טביב הסכים לשלם סכום מופרך של 1.5 מיליון אירו למכבי פתח תקווה, שמנוהלת בידי חברו עמוס לוזון, על מחצית הכרטיס של עומר דמארי?")
• עוד נעשה כמה עיסקות בסגנון קניית פצ'אלקה (ניר ענבר בראיון להארץ, 16.1.2012: "נעשו עסקאות הזויות. על מריו פצ'אלקה ביקשה ז'ילינה 300 אלף יורו וקיבלה 650 אלף יורו, אלוהים יודע למה")
• בעוד שנה-שנתיים, כשהקופה תהיה ריקה והקבוצה תיאבק נגד הירידה, אמכור בכמה מיליונים

בקיצור, שום קללות ושלטים והפגנות לא יעזרו, וכמובן שכל פעולה אלימה משחקת לידיו של טביב.

אז מה אנחנו צריכים לעשות?
מקימים מחר את הפועל בלומפילד תל אביב ורושמים אותה לעונה הבאה בליגה ג'. כסף של אוהדים (בסגנון הפועל אוסישקין) צריך להספיק לעונה הראשונה.

בשביל מה זה טוב?
אם הפועל בלומפילד תל אביב מתחילה לפעול, ו-90% מהאוהדים שמתכננים לבוא בשנה הבאה במגרש יבקרו במשחקים של הפועל בלומפילד במקום, הסיכוי של אלי טביב לקבל כסף ממכירת הפועל יהיה בערך כמו הסיכוי שלנו לקבל כסף מאלי טביב.

לי זה נשמע כמו תמריץ טוב בשביל אלי טביב למכור את הפועל מחר, כל עוד לא מאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
הפועל בלומפילד תל אביב זה הרעיון הכי גרוע שיכול להיות, מכל זווית אפשרית: כלכלית, בשלות של הקהל, והאפקט שזה יגרום לטביב (ע"ע: ס.א.ד.ר ירושלים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע להפסיק לעסוק בפנטזיות המרגשות על רכישת הקבוצה ולהתרכז במשימה הנוכחית - סילוקו של טביב מהפועל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
לצערי, הדבר היחיד שיגרום לו לעזוב את הקבוצה זה כסף. בשביל הכסף הוא נכנס לקבוצה ובשביל מספיק כסף הוא גם יצא ממנה!
כרגע הוא מנסה לשרוד ולהנות מזה עד שתגיע עבורו ההזדמנות הנכונה.
על הסיבוב הזה שהוא עשה בהפועל הוא הולך להוציא מספיק כסף שיסדר את הנינים שלו (אם הוא לא יבקש שיקברו אותו עם הכסף הקמצן הזה)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
הפועל בלומפילד תל אביב זה הרעיון הכי גרוע שיכול להיות, מכל זווית אפשרית: כלכלית, בשלות של הקהל, והאפקט שזה יגרום לטביב (ע"ע: ס.א.ד.ר ירושלים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 17:25 
הפועל תל אביב זאת הקבוצה שלנו
היינו פה לפניו ונהייה גם הרבה אחריו.
לקום וללכת, זה כמו לוותר. מי הוא שיבוא וישתלט לנו על הקבוצה? על האהבה?

מי שחשב שזה יהיה קל אז הנה, זה לא קל, ממש לא.
למה להרוס את כל מה שבנינו שנים ולהתחיל הכל מההתחלה? בגלל בעלים זבל? בגלל איזה חוצן שחושב שהוא יכול לקחת לנו את הפועל?

לא יהיה טביב בהפועל, גם אם זה יקח המון זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 18:18 
Amit כתב:
עמי נאווי כתב:

הכי גרוע זה נכון, אבל זו המציאות שלצערינו אנחנו הולכים, תירצו או אל תירצו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
טוב אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Amit כתב:
עמי נאווי כתב:

הכי גרוע זה נכון, אבל זו המציאות שלצערינו אנחנו הולכים, תירצו או אל תירצו

לא מסכים. הפועל שלנו, לא שלו.
מגיע אלי הביתה אורח זר שמנסה בכל מיני תחבולות להשתלט עליו ואני אמור לעזוב את הבית שלי ולבנות בית חדש ?
מי הוא ? פסיק עלוב בהיסטוריה של המועדון הזה.
יש לנו רק קבוצה אחת והיא הפועל תל אביב, כל דבר אחר רק פוגע בעוצמה של המאבק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: