אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
מעבר לזה שהוא בעצמו לא היה שם, יש פה מאבק על מי קובע את סדר היום .
הכנס הזה הוא תגובה להפגנה של האוהדים אתמול. אנחנו לא מגיבים לפרובוקציות שלו ולא מנגנים ע"פ החליל של טביב והכלבלב אמיר דן.
צריך להיות ברור לכולם שהוא בורח מאיתנו. אנחנו עובדים מסודר ובשיטתיות, הוא זה שנאלץ לאלתר וחי בפחד מהרגע שהוא יפגוש את ההמון הזה.
חשוב לזכור, מי שקובע את סדר היום הוא זה שינצח בסופו של דבר .
כל מילה ובמיוחד מה שהדגשתי.
בנוסף, חשוב מאוד מאוד להמשיך באותה דרך. ללא ביטויי אלימות. רק בדרך חוקית.
מה שטביב יצטרך לעשות הוא להמשיך ולמחזר סיסמאות אסור לתת לו תחמושת חדשה ולהמשיך לשמור את התקשורת לצידינו. כל מעשה שנתפס בציבור כאלים לא ישרת אותנו.
ההודעה של קובסטר אכן אחת ההודעות החכמות, זה באמת מאד חשוב.
בקשר לאלימות אני מסכים ב10000%, רק שים לב שלא משנה אם נפעל באלימות או לא אנחנו נוצג כאלימים, ושזה לא מצליח טביב ואנשיו משקרים לתקשורת והמשטרה ופועלים בניגוד לחוק על מנת לעשות זאת, לראייה מעצר השווא שהיום הוכח ככזה ע"י בדיקת פוליגרף על איומים על חייו, הקטין שזרק אבן וכרגיל שימוש בילדה קטנה המי שחווה טראומות שקר.
צריך מאד לעשות את ההבדלה, הבעיה היא שחובת ההוחכה היא כל הזמן עלינו, הוא יכול להגיד שאנסו את דנה, יעצרו אנשים, הנזק בתקשורת וההד יעשה, ואחר כך גם אם תוכיח שהוא שיקר ואתה חף מפשע הוא יוצא נקי. זה win win situation מבחינתו. וזאת על אף שהיחיד שנתפס באלימות בינתיים זה הוא, אך עדיין אנחנו מצטיירים כאלימים.