תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 01:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "הכנס נגד האלימות"
הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 23:23 
קודם כל גילוי נאות, אני לא הייתי ב-"כנס נגד האלימות" כי הייתי בהפגנת המחאה מול הבית של טביב העבריין.
מהוידאו שאני רואה באינטרנט זה נראה כל כך מביך ועצוב.
בשורה הראשונה יושבים כל השחקנים והצוות המקצועי עם פרצוף של "מה רוצים מאיתנו, למה הכריחו אותנו לבוא".
מאחוריהם כל האולם מלא בילדים שאם הבנתי נכון חלקם או כולם קשורים למחלקות הכדורגל בהפועל, אבל מהוידאו לא הצלחתי לזהות מלבד השחקנים אף ילד מעל גיל עשר. חלקם גם לא נראים ספורטאים, מה שמחזק אצלי את התחושה שמדובר בילדים להשכיר. נראה שנאמו להם שם נאומים ברמה שהם כלל לא מסוגלים לתפוס.
יהיו שיבחרו להיות עיוורים ולהתעלם מזה ולהגיד "מחנכים את הדור הצעיר" ובטח גם ישתמשו בזה בערעור... זה עוד יותר מביך, כי זה נראה כנס מהסוג שרואים בפרופגנדה בצפון קוריאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: "הכנס נגד האלימות"
הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
הם יעשו הכל כולל הכל כדי לשרת את האמצעים שלהם. במיוחד בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
bigger elsewhere?
הוא פתטי.
אגב, רק אותי מצחיק ציטוטים שסגנון, מהפועל ת"א נמסר:"המחאה לא מעניינת"?
יש מישהו שעוד לא ברור לו שהפועל היום זה רק טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 23:31 
בלט בהעדרו !!
דוגמה לבעלות , "ישחקו" הנערים ואני אבלה לי בחדר באכסניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
הראיון עם יגאל מביך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 23:38 
ארגן כנס עם נוכחות חובה והוא לא ראה לנכון להשתתף בו - אם זה לא היה מצחיק זה היה עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
ביום שני היה טיול שנתי.
היום היה תרבות יום ד'.
הוא אשכרה מנהל גנון. מניאק אם הם לא מקבלים שוקו ולחמנייה באימון בוקר. רגע, זה טביב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
אחרי כישלון תוכנית הפעולה של פילוג הקהל והניסיון להפריד את הקומץ מהרוב כביכול, טביב עובר לשלב השני של לנסות להפריד בין השחקנים לקהל תוך ניצול העובדה שהוא זה שמשלם להם ויכול להכתיב להם מה לעשות.
זה מה שנשאר לו והוא גם מנצל את התקשורת בשביל זה.
לצערי, התקשורת עדיין משתפת איתו פעולה עם כל ההצהרות השקריות בשם הפועל וכל מופעי השווא כמו זה שהיה היום. ברגע שיגיע גוף תקשורת אמיתי שיקום ויראה לכולם שהמלך הוא עירום, אז הוא יהיה בבעיה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מהמועדון עצמו נמסר בתגובה: "אלי טביב עסוק בהכנות לעונה הבאה וההפגנה לא מעניינת אותנו. במקום סתם לבזבז את הזמן שלהם, היה חשוב יותר אם האוהדים היו משתתפים בכנס נגד אלימות שארגנה הקבוצה".

אמיר דן,כמה אפס אתה יכול להיות?
אם תשלם לי אני לא אקח אותך להיות היועץ תקשורת שלי ולא משנה כמה מצבי יהיה גרוע בעתיד.
אשכרה נכנסת למאבק שהתוצאה שלו ידוע מראש וכל זה ללא שום ידע על הביצה שאתה מנסה לשחות בה כרגע(עד עכשיו אתה בעיקר מטביע את עצמך).

אני לא שונא אותך,אני מרחם עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
האמת הכנס הזה זה אחד הדברים המצחיקים שטביב אירגן. מעניין מה הוא מכין להפגנה הבאה.
וההפגנה כל כך לא מעניינת אותו שהכנס במקרה בדיוק באותו יום ושעה. זה מצחיק שהוא עובד
לפי הלו"ז של האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 00:22 
kobster כתב:
אחרי כישלון תוכנית הפעולה של פילוג הקהל והניסיון להפריד את הקומץ מהרוב כביכול, טביב עובר לשלב השני של לנסות להפריד בין השחקנים לקהל תוך ניצול העובדה שהוא זה שמשלם להם ויכול להכתיב להם מה לעשות.
זה מה שנשאר לו והוא גם מנצל את התקשורת בשביל זה.
לצערי, התקשורת עדיין משתפת איתו פעולה עם כל ההצהרות השקריות בשם הפועל וכל מופעי השווא כמו זה שהיה היום. ברגע שיגיע גוף תקשורת אמיתי שיקום ויראה לכולם שהמלך הוא עירום, אז הוא יהיה בבעיה קשה.

היא לא משתפת פעולה, היא עושה עבודה בתשלום עבור אמיר דן, כולל כתבים מסוימים שמקבלים בונוסים מהר טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
ציטוט:
מהמועדון עצמו נמסר בתגובה: "אלי טביב עסוק בהכנות לעונה הבאה וההפגנה לא מעניינת אותנו. במקום סתם לבזבז את הזמן שלהם, היה חשוב יותר אם האוהדים היו משתתפים בכנס נגד אלימות שארגנה הקבוצה".

אם תשלם לי אני לא אקח אותך להיות היועץ תקשורת שלי ולא משנה כמה מצבי יהיה גרוע בעתיד.
אשכרה נכנסת למאבק שהתוצאה שלו ידוע מראש וכל זה ללא שום ידע על הביצה שאתה מנסה לשחות בה כרגע(עד עכשיו אתה בעיקר מטביע את עצמך).

הוא זכה ל-להיות אצלי בין הראשונים שכשאני אומר "אני לא שונא, אני מרחם" זה אשכרה נכון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
ציטוט:

אני דווקא שונא אותו הרבה יותר ממה שאני מרחם עליו. מה הוא עשה שמגיע לו רחמים.

שיידרס מחר על ידי משאית על הבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 00:48 
האמת שיותר ממה שאני מרחם עליו אני מרחם על אלה שמאמינים לו שהוא אמיתי...

פינוקיו יותר אמיתי ממנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 01:10 
בתאוריה אם היו מעבירים ברגע האחרון את כל מי שהיה אמור להיות בהפגנה(כולל התקשורת) ל"כנס נגד אלימות" זה היה יכול להיות פשוט אדיר!!
רק לדמיין את טביב כשהוא רואה את כל ה1000 אוהדים, הפרצוף שלו היה נראה ככה- :SHOCK: -ככה למשך שעה בלי יכולת לדבר... :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: "הכנס נגד האלימות"
הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 01:57 
MANDALA כתב:
בתאוריה אם היו מעבירים ברגע האחרון את כל מי שהיה אמור להיות בהפגנה(כולל התקשורת) ל"כנס נגד אלימות" זה היה יכול להיות פשוט אדיר!!
רק לדמיין את טביב כשהוא רואה את כל ה1000 אוהדים, הפרצוף שלו היה נראה ככה- :SHOCK: -ככה למשך שעה בלי יכולת לדבר... :BOW:

הוא לא היה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
עומרי קנדה כתב:
ציטוט:

אני דווקא שונא אותו הרבה יותר ממה שאני מרחם עליו. מה הוא עשה שמגיע לו רחמים.

שיידרס מחר על ידי משאית על הבוקר.

אני שונא אותו ומרחם על הלקוחות שלו (חוץ מאחד).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 09:43 
cheabuksis כתב:
MANDALA כתב:

הוא לא היה שם

וזה האבסורד הגדול ביותר - הוא כאילו מטיף לנו שהיינו צריכים ללכת לכנס נגד אלימות כשטביב עצמו לא מגיע.
ואגב, לפחות חצי הרכב מקבוצת נערים א' של המועדון נצפה אתמול בהפגנה. תותחים אחד-אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
cheabuksis כתב:
MANDALA כתב:

הוא לא היה שם

מעבר לזה שהוא בעצמו לא היה שם, יש פה מאבק על מי קובע את סדר היום.
הכנס הזה הוא תגובה להפגנה של האוהדים אתמול. אנחנו לא מגיבים לפרובוקציות שלו ולא מנגנים ע"פ החליל של טביב והכלבלב אמיר דן.
צריך להיות ברור לכולם שהוא בורח מאיתנו. אנחנו עובדים מסודר ובשיטתיות, הוא זה שנאלץ לאלתר וחי בפחד מהרגע שהוא יפגוש את ההמון הזה.
חשוב לזכור, מי שקובע את סדר היום הוא זה שינצח בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

מעבר לזה שהוא בעצמו לא היה שם, יש פה מאבק על מי קובע את סדר היום .
הכנס הזה הוא תגובה להפגנה של האוהדים אתמול. אנחנו לא מגיבים לפרובוקציות שלו ולא מנגנים ע"פ החליל של טביב והכלבלב אמיר דן.
צריך להיות ברור לכולם שהוא בורח מאיתנו. אנחנו עובדים מסודר ובשיטתיות, הוא זה שנאלץ לאלתר וחי בפחד מהרגע שהוא יפגוש את ההמון הזה.
חשוב לזכור, מי שקובע את סדר היום הוא זה שינצח בסופו של דבר .

כל מילה ובמיוחד מה שהדגשתי.

בנוסף, חשוב מאוד מאוד להמשיך באותה דרך. ללא ביטויי אלימות. רק בדרך חוקית.
מה שטביב יצטרך לעשות הוא להמשיך ולמחזר סיסמאות אסור לתת לו תחמושת חדשה ולהמשיך לשמור את התקשורת לצידינו. כל מעשה שנתפס בציבור כאלים לא ישרת אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
כאוהד הפועל שמתנגד בכל ליבו לאלימות, בפרט נגד קטינים, מאד רציתי להגיע לכנס.
אבל באתר הרשמי של המועדון אין שום איזכור לכנס, והמשחק הבא הוא נגד מכבי חיפה בקרית אליעזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

מעבר לזה שהוא בעצמו לא היה שם, יש פה מאבק על מי קובע את סדר היום .
חשוב לזכור, מי שקובע את סדר היום הוא זה שינצח בסופו של דבר .

כל מילה ובמיוחד מה שהדגשתי.

בנוסף, חשוב מאוד מאוד להמשיך באותה דרך. ללא ביטויי אלימות. רק בדרך חוקית.
מה שטביב יצטרך לעשות הוא להמשיך ולמחזר סיסמאות אסור לתת לו תחמושת חדשה ולהמשיך לשמור את התקשורת לצידינו. כל מעשה שנתפס בציבור כאלים לא ישרת אותנו.

ההודעה של קובסטר אכן אחת ההודעות החכמות, זה באמת מאד חשוב.
בקשר לאלימות אני מסכים ב10000%, רק שים לב שלא משנה אם נפעל באלימות או לא אנחנו נוצג כאלימים, ושזה לא מצליח טביב ואנשיו משקרים לתקשורת והמשטרה ופועלים בניגוד לחוק על מנת לעשות זאת, לראייה מעצר השווא שהיום הוכח ככזה ע"י בדיקת פוליגרף על איומים על חייו, הקטין שזרק אבן וכרגיל שימוש בילדה קטנה המי שחווה טראומות שקר.
צריך מאד לעשות את ההבדלה, הבעיה היא שחובת ההוחכה היא כל הזמן עלינו, הוא יכול להגיד שאנסו את דנה, יעצרו אנשים, הנזק בתקשורת וההד יעשה, ואחר כך גם אם תוכיח שהוא שיקר ואתה חף מפשע הוא יוצא נקי. זה win win situation מבחינתו. וזאת על אף שהיחיד שנתפס באלימות בינתיים זה הוא, אך עדיין אנחנו מצטיירים כאלימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: