לא תתפוס אותי כתב:
האדס כתב:
פשוט הציונים האלו משנים לי את החיים.
למען האמת, הלכתי היום ברחוב ומיררתי בבכי.
פעם אחת על זה שקרספו טען שאני לא נאמן כי לא נסעתי לקרית אליעזר.
ובפעם השניה על זה שהקהל של חיפה שר איפה הקהל של הפועל. יצאנו שיא האולטראס חלשים.
אל תדאג, מקומך עוד חמש שנים בסיפורי "אני עם הכדורגל בארץ סיימתי, פעם הייתי האוהד הכי שרוף, בספרד יש כדורגל אמיתי" מובטח.
דבר ראשון אני לא אוהב כדורגל ספרדי, סתם בשביל הידע הכללי שלך.
מעבר לכך, אני שם מ98, ואני אשאר שם כל החיים. ולא נראה לי שסתם אני רושם בפורום הזה כבר כמה שנים טובות, והפועל היא חלקה מההתעסקות היומ-יומית שלי.
נמאס שכל אחד פה פותח אשכול "אני הכי אוהד ואתם לא" כל פעם שהמצב קצת בקנטים.
מה, זה מה שעושה לכם את זה? שהפועל מפסידה ובאים פחות אוהדים?
אז וואלה כן, אני בטוח שהיית איתי שם בקרית אליעזר בשבת בצהריים בחמסין הנוראי, כשטוטואנה שלח אותנו להזדיין,
וגם אני מאמין שהייתי איתי בעילוט כשקראבליו ואבו לאבן ניצחו משחק לא מעניין. אבל נסעת, כמוני, כי לא היה כזה נורא.
אז הנה אני לא מתבייש לומר, שלא רציתי לסוע לקרית אליעזר כי רע לי עם המצב, לא כיף לי. אני מגיע למשחקים של הפועל העונה וסובל.
ולא, אני לא אחליף קבוצה ולא אלך לראות כדורגל באירופה, כי זה לא מעניין אותי. אבל אויל אני ארגע, ולא אסע לקרית אליעזר אחרי 8 שעות עבודה. אולי פתאום לא בא לי.
וזה בכלל לא קשור להצלחה או לא, גם אם היינו מנצחים ת'דרבי לא הייתי נוסע. כמו שלא נסעתי לקרית שמונה לפני 3 חודשים.
ובנימה אופטימית זו, כשאתה וחבריך עושים הכל כדי להעמיד לעצמכם את הזין כמה שיותר גבוה, רגע אחרי שרק אתם ואך ורק אתם מבינים מה "היה שם" (הנה סקופ, לא חזרתם מאיראן עם מטוס F16).
אסיים.
בדיוק מתחיל סיכום ספרדי בערוץ 5.