תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 07:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קהל שהתרגל לדבש-בושה וחרפה
הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
פשוט הציונים האלו משנים לי את החיים.
למען האמת, הלכתי היום ברחוב ומיררתי בבכי.
פעם אחת על זה שקרספו טען שאני לא נאמן כי לא נסעתי לקרית אליעזר.
ובפעם השניה על זה שהקהל של חיפה שר איפה הקהל של הפועל. יצאנו שיא האולטראס חלשים.

נערך לאחרונה על ידי האדס בתאריך 13 מרץ 2012, 14:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ערן כתב:
Bill Lawrence כתב:
אגב, תפסיקו לקבוע מי כאן אוהד ומי לא.

אם כבר מחלקים ציונים ("נרקומנים", "פראיירים" וכיו"ב), אז עד הסוף, לא?

אתה לא חושב שאתה נרקומן ?

זה מצטלצל יפה ודימוי חביב, אבל לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:15 
ערן כתב:
בני12 כתב:
ערן כתב:
Bill Lawrence כתב:
אגב, תפסיקו לקבוע מי כאן אוהד ומי לא.

אם כבר מחלקים ציונים ("נרקומנים", "פראיירים" וכיו"ב), אז עד הסוף, לא?

אתה לא חושב שאתה נרקומן ?

זה מצטלצל יפה ודימוי חביב, אבל לא.

אני חושב שזה די ברור שזה דימוי.
אתה יכול להחליט להפסיק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
בתנאים מסוימים, כן.

בטח לא לפי החליל של כותבים בפורום שיש להם אלף דברים חשובים יותר מהפועל, ולכן קל להם לוותר עליה יותר ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:17 
האדס כתב:
ובפעם השניה על זה שהקהל של חיפה שר איפה הקהל של הפועל. יצאנו שיא האולטראס חלשים.

אל תדאג, מקומך עוד חמש שנים בסיפורי "אני עם הכדורגל בארץ סיימתי, פעם הייתי האוהד הכי שרוף, בספרד יש כדורגל אמיתי" מובטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:21 
ערן כתב:
בתנאים מסוימים, כן.

בטח לא לפי החליל של כותבים בפורום שיש להם אלף דברים חשובים יותר מהפועל, ולכן קל להם לוותר עליה יותר ממני.

איך אתה סותר את הדימוי ?
גם מכורים אמיתיים יכולים בתנאים מסוימים להפסיק.
וברור שאתה יותר מכור ממני ומהרבה בפורום. אני חושב שזה מה שהדימוי בא להראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:24 
לא תתפוס אותי כתב:
האדס כתב:

אל תדאג, מקומך עוד חמש שנים בסיפורי "אני עם הכדורגל בארץ סיימתי, פעם הייתי האוהד הכי שרוף, בספרד יש כדורגל אמיתי" מובטח.

אני לא חושב שזה דבר רע מה שאתה אומר. לפני כמה שנים, היו שחקנים שאהבו את הקבוצה
היו בעלים שרצו לקדם את הקבוצה(לפחות לא להרוס בכוונה) והיו יושבי ראש שלא ניסו לעשוק את הקהל בלי לתת תמורה.
אז הרומנטיקה של להיות אוהד הפועל תל אביב עלתה על לאהוד את הקבוצות המנוכרות בחו"ל
הביצה של הכדורגל שלנו מייצרת את בובה של לילה ותו לא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
אתה החלטת שאני נרקומן. מכאן והלאה אני אמור לספק הוכחות שאחותי לא זונה. נו באמת.

נימקתי בצורה מאוד סדורה מדוע אני לא מאמין בחרם מנויים. הן ברמה הערכית והן ברמה הפרקטית. אף אחד, עד רגע זה, לא הצליח או ניסה להתמודד עם הטענות שלי. ואני מתכוון לאנשים רציניים שינסו, לא לאוהדי מקלדת (גרסת המאה ה-21 לאוהדי כורסה) שעוטפים את עצמם באידאולוגיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:27 
מספיק עם סיפורי "לפני כמה שנים"
לפני כמה שנים היה רמי אבו לאבן ורפי עגיב

מי שהפועל בשבילו זה ירושה שקיבל מאבא שלו ומתייחס אליה כמו טיול אחרי צבא שלא יבוא להטיף ולחלק ציונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:30 
לא תתפוס אותי כתב:

מי שהפועל בשבילו זה ירושה שקיבל מאבא שלו ומתייחס אליה כמו טיול אחרי צבא שלא יבוא להטיף ולחלק ציונים

כשתגדל תבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קהל שהתרגל לדבש-בושה וחרפה
הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
התרגלנו לדבש! שכחתי שאנחנו לקחנו 10 אליפויות ב10 שנים האחרונות! שלא לדבר על עוד 10 הופעות בצ׳מפיונס. אכן התרגלנו לדבש, מה זה דבש, יד מרדכי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
האדס כתב:

דבר ראשון אני לא אוהב כדורגל ספרדי, סתם בשביל הידע הכללי שלך.
מעבר לכך, אני שם מ98, ואני אשאר שם כל החיים. ולא נראה לי שסתם אני רושם בפורום הזה כבר כמה שנים טובות, והפועל היא חלקה מההתעסקות היומ-יומית שלי.
נמאס שכל אחד פה פותח אשכול "אני הכי אוהד ואתם לא" כל פעם שהמצב קצת בקנטים.
מה, זה מה שעושה לכם את זה? שהפועל מפסידה ובאים פחות אוהדים?
אז וואלה כן, אני בטוח שהיית איתי שם בקרית אליעזר בשבת בצהריים בחמסין הנוראי, כשטוטואנה שלח אותנו להזדיין,
וגם אני מאמין שהייתי איתי בעילוט כשקראבליו ואבו לאבן ניצחו משחק לא מעניין. אבל נסעת, כמוני, כי לא היה כזה נורא.

אז הנה אני לא מתבייש לומר, שלא רציתי לסוע לקרית אליעזר כי רע לי עם המצב, לא כיף לי. אני מגיע למשחקים של הפועל העונה וסובל.
ולא, אני לא אחליף קבוצה ולא אלך לראות כדורגל באירופה, כי זה לא מעניין אותי. אבל אויל אני ארגע, ולא אסע לקרית אליעזר אחרי 8 שעות עבודה. אולי פתאום לא בא לי.
וזה בכלל לא קשור להצלחה או לא, גם אם היינו מנצחים ת'דרבי לא הייתי נוסע. כמו שלא נסעתי לקרית שמונה לפני 3 חודשים.

ובנימה אופטימית זו, כשאתה וחבריך עושים הכל כדי להעמיד לעצמכם את הזין כמה שיותר גבוה, רגע אחרי שרק אתם ואך ורק אתם מבינים מה "היה שם" (הנה סקופ, לא חזרתם מאיראן עם מטוס F16).
אסיים.
בדיוק מתחיל סיכום ספרדי בערוץ 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:42 
אני אישית לא ציפיתי למשחק ולא התרגשתי לפניי המשחק,אבל אי אפשר להגיד שלא אכפת לי.
וכן,צעקתי "יש" גדול בכל גול שלנו,כי במצב העגום שלנו שיש הזדמנות לשמוח צריך.
נכון שיש בן זונה גדול שרוצה להרוס אותנו,אבל זה המצב כרגע.

וחוץ מזה,אני לא חושב בכלל שהקהל שלנו התרגל לדבש,תוציא את הקבוצה של הדאבל,מה נשאר ? כלום ושום דבר בשנים האחרונות.
הקהל שלנו תמיד יתמוך,וברור שיהיו את האוהדים שלא.
אבל הדבר הבאמת חשוב הוא כמובן להעיף את טביב כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
אני אישית לא ציפיתי למשחק ולא התרגשתי לפניי המשחק,אבל אי אפשר להגיד שלא אכפת לי.
וכן,צעקתי "יש" גדול בכל גול שלנו,כי במצב העגום שלנו שיש הזדמנות לשמוח צריך.
נכון שיש בן זונה גדול שרוצה להרוס אותנו,אבל זה המצב כרגע.

וחוץ מזה,אני לא חושב בכלל שהקהל שלנו התרגל לדבש,תוציא את הקבוצה של הדאבל,מה נשאר ? כלום ושום דבר בשנים האחרונות.
הקהל שלנו תמיד יתמוך,וברור שיהיו את האוהדים שלא.
אבל הדבר הבאמת חשוב הוא כמובן להעיף את טביב כמה שיותר מהר.

מדויק! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קהל שהתרגל לדבש-בושה וחרפה
הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:45 
לא תתפוס אותי כתב:

לא הבנתי את החלק השני של ההודעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:50 
האדס כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
האדס כתב:

מעבר לכך, אני שם מ98, ואני אשאר שם כל החיים. ולא נראה לי שסתם אני רושם בפורום הזה כבר כמה שנים טובות, והפועל היא חלקה מההתעסקות היומ-יומית שלי.
אז וואלה כן, אני בטוח שהיית איתי שם בקרית אליעזר בשבת בצהריים בחמסין הנוראי, כשטוטואנה שלח אותנו להזדיין,
וגם אני מאמין שהייתי איתי בעילוט כשקראבליו ואבו לאבן ניצחו משחק לא מעניין. אבל נסעת, כמוני, כי לא היה כזה נורא.

אז הנה אני לא מתבייש לומר, שלא רציתי לסוע לקרית אליעזר כי רע לי עם המצב, לא כיף לי. אני מגיע למשחקים של הפועל העונה וסובל.
ולא, אני לא אחליף קבוצה ולא אלך לראות כדורגל באירופה, כי זה לא מעניין אותי. אבל אויל אני ארגע, ולא אסע לקרית אליעזר אחרי 8 שעות עבודה. אולי פתאום לא בא לי.
וזה בכלל לא קשור להצלחה או לא, גם אם היינו מנצחים ת'דרבי לא הייתי נוסע. כמו שלא נסעתי לקרית שמונה לפני 3 חודשים.

ובנימה אופטימית זו, כשאתה וחבריך עושים הכל כדי להעמיד לעצמכם את הזין כמה שיותר גבוה, רגע אחרי שרק אתם ואך ורק אתם מבינים מה "היה שם" (הנה סקופ, לא חזרתם מאיראן עם מטוס F16).
אסיים.

סוף סוף הצלחת להגיב בלי ציניות, אז גם אני אוכל לומר לך - לא מעניין אותי אם אתה מגיע או לא, מעניין אותי שאחרי זה לא ימרחו אותי בסיפורי מחרימים ובאים רק למשחקי חוץ או יספרו לי כמה האוהדים צריכים לעשות ככה או צריכים לעשות ככה.

(וכן, מי שמגיע למשחקים גם כשפחות כיף, הוא אוהד יותר מסור)

פרלוב,
רוב האוהדים מתחילים לזייף בנוכחות ברגע שהם מסיימים את תקופת הפוסט-צבא שלהם ומתחילים לעבוד בעבודה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:56 
ערן כתב:
אתה החלטת שאני נרקומן. מכאן והלאה אני אמור לספק הוכחות שאחותי לא זונה. נו באמת.

נימקתי בצורה מאוד סדורה מדוע אני לא מאמין בחרם מנויים. הן ברמה הערכית והן ברמה הפרקטית. אף אחד, עד רגע זה, לא הצליח או ניסה להתמודד עם הטענות שלי. ואני מתכוון לאנשים רציניים שינסו, לא לאוהדי מקלדת (גרסת המאה ה-21 לאוהדי כורסה) שעוטפים את עצמם באידאולוגיות.

אני חושב שבהקשר של הפועל אתה נרקומן.
מצד שני אני לא מצליח להבין למה אתה כל כך נעלב מהדימוי הזה.
גם אני נרקומן בהקשר הזה אם כי כנראה שלסמים קצת יותר קלים משלך
(לו רק היה לי שקל על כל פעם שאישתי אמרה לי , למרות הפרגון העצום שלה לאהדה שלי,
שהפועל חשובה לי יותר ממנה) כי אני מגיע להרבה פחות משחקים ממך (גם בעונת הדאבל).

לא ראיתי את הנימוקים שהעלית בעד/נגד חרם מנויים אבל אני חושב שחרם מנויים הוא נשק שצריך להפעיל
בזהירות כי אם הוא לא עובד הוא גורם לך נזק הרבה יותר גדול.
אני כן חושב שמקרה טביב מצדיק את זה אבל רק אם יהיה שיתוף פעולה עם האולטראס בנושא.
מכיוון שאני מעריך שדעתם בנושא הרבה יותר קרובה לדעתך מאשר לדעתי הרי שחרם כזה לא יהיה משמעותי
מספיק (עדיין יהיו כ-3000 מנויים להערכתי) ולכן לא כדאי להשתמש בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 15:00 
האדס כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
האדס כתב:

אסיים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 15:32 
nati כתב:
נועם שחם כתב:
דני גולפיטק כתב:
בתקופה שבא כולם מדברים על החרמת משחקי בית וחרם מנויים, הגעה למשחקי חוץ זה הדבר הכי חשוב, כשי שכולם יבינו שלא באים לא בגלל שיש קבוצה רעה אלא אל ורק בגלל טביב. אחרת לא תהיה שעם משמעות לירידה בכמות המנויים.
חוץ מזה, מי שלא היה אתמול הפסיד פשוט ערב ענק, היה כל כל כיף. מי שטוען כאן שהוא לא שמח והיה אדיש וכל זה, אין לכם מושג כמה כיף זה היה. תחושת ״אנחנו הפועל ושכולם יזדיינו״ מושלמת פשוט.

תאמין לי אם אני אגיד לך שבקושי שמחתי בגולים? במצב של הפועל היום, מה שקורה במגרש זה בעיני החלק המשני. לא מסוגל לשמוח כשאני רואה מה טביב עושה למועדון.

אני ממש לא מבין את זה.
אני כל כך שמחתי בגולים(ביחוד בשלישי).ולו רק בגלל הרגשה והרצון לדפוק את כולם.

את מי בדיוק דפקת? ניצחת בדרבי? הורדת את בית"ר ליגה? קבוצה מפורקת א' - זאת עם העבר המפואר והעתיד המפחיד - הביסה קבוצה מפורקת ב' - זאת עם העבר המפואר וההווה המביך. את מי דפקת? את טביב? את משיח? את הדיינים? את אופירע? קצת reality check - זה משחק בין שתי קבוצות שבמובנים רבים סיימו את הפן המקצועי של העונה הזאת (אולי להוציא את משחקי הגביע).
האם שמחתי בגולים? בטח. טיפ טיפה, באמת קמצוץ, יותר משאני שמח שאנחנו מנצחים בגביע הטוטו. בעיני בעוד שבדר"כ הליגה היא המטרה המרכזית של המועדון, כיום היא מטרה מאוד משנית. הארוע המרכזי שהיה אתמול בחיי המועדון זה החקירה באזהרה של טביב והשינוי המתגבש ביחס התקשורת למקרה. הארוע השני הכי חשוב זאת ההתארגנות להפגנה של יום רביעי. אחרי זה הצפייה בראיונות של טביב. באיזה שהוא שלב מגיעים גם למשחק הידידות הרשמי שהיה אתמול.

אני מבין שפותח האשכול ושאר הצדקנים מגיעים לכל משחק בגביע הטוטו ולכל משחק אימון ולכן - ובגלל שבעיניהם אין שום הצדקה לגיטימית לשום אוהד לדרג את חשיבות המשחקים בעיניו - הם מבינים כעכשיו זה הזמן האידיאלי לעסוק במלחמות היהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

המטרה היא לגרום לכם לקצת יותר מחויבות. שתהיה לכם מחויבות דתית.
ראיתם פעם בן-אדם דתי שלא מניח תפילין 6 פעמים בשבוע? שקם בבוקר ואומר לעצמו ״היום אין לי חשק״? אין דבר כזה.

משפט המפתח בכל האשכול הזה.
וזה בדיוק ההבדל בין מי שללכת לכדורגל זה בשבילו דת פנאטית, שאם לא עומדים בקריטריונים המחמירים שלה אז אתה בעצם סוג של כופר/חוטא, לבין מי שלא מתיימר להיות יותר מבסה"כ אוהד של מועדון כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 15:52 
האדס (ואחרים כאן, סתם אתה קפצת לי), כל מה שאומרים לך זה שתהיה מספיק גבר כדי לסתום את הפה כשצריך.
בפרמטרים המדידים פה, אני אוהד סמרטוט, גם אם בפרמטרים הפרטיים שלי אני עושה מעל ומעבר.
סיפורים יש מפה ועד הודעה חדשה, אבל בשורה התחתונה יש אוהדים פי אלף מסורים ממני. מודה.
אז אני סותם את הפה ודי מעריץ אותם. מודה.
בסופו של יום, אנשים פה מחרטטים את עצמם ואת הסביבה כדי לפתור את הדיסוננס שהם מצויים בו.
חלאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
אחד האשכולות המיותרים, לא יכול לסבול את ההשוואות המיותרות האלה של מי יותר אוהד ומי פחות.
צר לי מכל מי שיפגע, אבל לבחור בן 22 בלי אישה וילדים הרבה יותר קל להגיע למשחקים מאנשים עם מחויבויות מפה ועד הודעה חדשה.
אתמול לא היה משחק גורלי ששווה שנהפוך את כל העולם בשבילו כדי להגיע. מי שהגיע, כל הכבוד, ריגשתם על אמת וגרמתם לכולנו גאווה.
די לחפור על זה, בואו נתרכז בהפגנה מחר. שם צריך את כולם, שם צריך להיות הניצחון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 16:07 
האדס, זו בדיוק הבעיה בתפיסה שלך.
אם באמת היינו מתלהבים מעעצמנו, כמו שאתה כל הזמן מנסה להציג משום מה, אז דווקא הייתי שמח אם היה בא מעט קהל. כדי אני שאוכל להיות אחד ממאה ולא אחד מאלפיים.
אבל מה לעשות שאלה המצאות שלך, כי אם היו אתמול 2000 איש, הייתי מרגיש הרבה יותר טוב. הלוואי וגם היה סולד-אאוט כל משחק.
כל האשכול הזה נפתח כי לא היינו 2000.
ושוב, העניין פשוט. אם תגיד שמבחינתך עדיף שכל העונה יהיו 20 איש ביציעים ולא אחד יותר וזה מה שטוב לקהל ולקבוצה, אז סבבה. אם אתה חושב שקבוצה צריכה אוהדים מאחוריה ושכן תהיה כמות, אז זו כבר בעיה.
מצחיק שבכל פעם שאומרים את הדבר הכי טריוויאלי בעולם וזה שאוהדים צריכים ללכת אחרי הקבוצה שלה ולא להשאיר אותה לבד, אז מי שנשאר בבית ישר הופך את זה לנושא על מי יש יותר גדול. העיקר להסיט את הדיון מהבעיה האמיתית.
אני רואה קבוצה כמו ליברפול. שנים שלא צומח שם דשא. 20 שנה לא לקחו אליפות ובתור אחד שלא אוהב ולא שונא אותם, אפשר להקיא מלראות את הכדורגל המשמים שלה ואם זה לא מספיק, יש לה גם חרא בעלים. ועדיין, כל משחק בית מלא, כל משחק חוץ יציע מלא.
ככה מתנהגים אוהדי קבוצה.

ובני, אל תדאג, ממש לא נעלבתי מאוהדי חיפה, אבל היה נורא מביך לשמוע אותם שרים על הכמות.
וואלה, אני בן-זונה אם יש כאן אחד באשכול הזה שמעולם לא עניין אותו כמה אוהדים הגיעו למשחק והוא תמיד אדיש גם אם יגיעו 20 אוהדים וגם אם יגיעו 20,000 אוהדים.
אז כן, לי מפריע לראות פחות מ- 1000 איש בחיפה. מה לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
kobster, נורא קל להציג את זה ככה שכל מי שהולך לכל משחק הוא ילד בן 22 בלי מחויבויות, וכל מי שנשאר בבית הוא בנאדם עם אשה וילדים. המציאות מוכיחה שיש לא מעט בני 30, 40 ו-50 שמגיעים לכל משחק, והרבה ילדים בני 22 בלי מחויבויות שנשארים בבית לראות את הפועל בטלוויזיה ולצחוק עליה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 16:43 
הפועל כתב:
אנטיגונה כתב:
כן, הטיעון החדש, מוציא את החשק.
לכולנו הקבוצה הזאת והמצב הזה מוציא את החשק.
אבל ממתי באים רק כשיש חשק?
שוב, מה אנחנו לקוחות? אנחנו מנויים בתיאטרון?

כן כן, הטיעון החדש "מה אנחנו מנויים בתיאטרון"
לא, אנחנו אוהדים כדורגל. ובאנו להנות מכדורגל ומהמועדון שלנו.
זה לא איזה כת שחייבים לבוא ולעבוד בה את האלוהים. כולה להיות אוהד כדורגל

מי שלא נהנה מלבוא לראות את המועדון שלו כשהוא עושה הכל כדי לנכר את עצמו ממנו ולא מגיע
זה לא הופך אותו לאיזה בנאדם רע ואוהד חרא, כמו שזה לא הופך את מי שמגיע לאיזה קדוש.
זה בסה"כ הופך את מי שלא מגיע לאדם נורמלי שלאהוד מועדון כדורגל זה בשבילו לא בהכרח דת פנאטית
ואת מי שכן מגיע לאדם עם סף סבל יותר גבוה בסה"כ (או סתם התמכרות קשה) לא לאיזה אוהד-על וקדוש מעונה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
kobster, נורא קל להציג את זה ככה שכל מי שהולך לכל משחק הוא ילד בן 22 בלי מחויבויות, וכל מי שנשאר בבית הוא בנאדם עם אשה וילדים. המציאות מוכיחה שיש לא מעט בני 30, 40 ו-50 שמגיעים לכל משחק, והרבה ילדים בני 22 בלי מחויבויות שנשארים בבית לראות את הפועל בטלוויזיה ולצחוק עליה בפורום.

איפה ראית שטענתי את זה ?
אמרתי שזה יותר קל להגיע כשיש פחות התחייבויות (כמו בכל דבר אחר בחיים) ולא בלתי אפשרי, כי עובדה שאנחנו עדיין מגיעים למשחקים ואפילו לחורים כמו ק"ש השנה במשחק שהיה מספיק חשוב כדי לעשות את כל הסידורים והתיאומים האפשריים, כולל לסבול את כיפה אדומה חופר בראש במשך שעתיים. וזה לא קל תאמין לי...
לכל אחד יש את סדרי העדיפויות שלו ,האילוצים שלו והכי חשוב את מנגנון הביקורת העצמי שלו. לא צריך להתעסק בהשוואות האלה והכרזות מי יותר ומי פחות אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 16:55 
פשוט מגוחך שכל מי שלא הגיע הופך את האשכול הזה לוויכוח מי אוהד ומי לא, למרות שאף אחד לא אמר את זה.
אף אחד כאן לא טען שמי שמגיע הו אוהד על, רק הפועל המציא את זה משום מה.
אבל אם אתם רוצים להתייחס, אז סבבה. כולם אוהדים שווים. כולם טובים וכולם שרופים.
אבל אם כולם היו מתנהגים בדיוק אותו דבר, אז מה היה עדיף לנו, אוהדים נרקומנים שבאים למשחקים או אוהדים רציניים שנשארים בבית?
והכי מצחיק שגם אתם לא הייתם רוצים שהפועל תשחק מול יציעים ריקים, אתם פשוט מעדיפים שאחרים ימלאו אותם ולא אתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 16:58 
kobster כתב:
ערן כתב:

איפה ראית שטענתי את זה ?
אמרתי שזה יותר קל להגיע כשיש פחות התחייבויות (כמו בכל דבר אחר בחיים) ולא בלתי אפשרי, כי עובדה שאנחנו עדיין מגיעים למשחקים ואפילו לחורים כמו ק"ש השנה במשחק שהיה מספיק חשוב כדי לעשות את כל הסידורים והתיאומים האפשריים, כולל לסבול את כיפה אדומה חופר בראש במשך שעתיים. וזה לא קל תאמין לי...
לכל אחד יש את סדרי העדיפויות שלו ,האילוצים שלו והכי חשוב את מנגנון הביקורת העצמי שלו. לא צריך להתעסק בהשוואות האלה והכרזות מי יותר ומי פחות אוהד.

זה ברור שיש אנשים שיש להם תקופות בחיים שקשה יותר להגיע למשחקים, אבל זה לא קשור לנושא.
הנושא מדבר על אנשים שלא מגיעים בגלל מצב הקבוצה, לא בגלל בעיה סובייקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
פשוט מגוחך שכל מי שלא הגיע הופך את האשכול הזה לוויכוח מי אוהד ומי לא, למרות שאף אחד לא אמר את זה.
אבל אם כולם היו מתנהגים בדיוק אותו דבר, אז מה היה עדיף לנו, אוהדים נרקומנים שבאים למשחקים או אוהדים רציניים שנשארים בבית?
והכי מצחיק שגם אתם לא הייתם רוצים שהפועל תשחק מול יציעים ריקים, אתם פשוט מעדיפים שאחרים ימלאו אותם ולא אתם.

קרספו, אני מבין מה גרם לך להוציא את מה שהוצאת ומכבד את זה.
אני אישית באמת מלא הערכה לכל מי שהיה אתמול ביציע הזוועה בקללה ונתן את הגרון שלו.
יהיו משחקים שהיציע שלנו יהיה מפוצץ, יהיו משחקים שנהיה רק 1000 איש או אפילו פחות מכך.
דבר אחד בטוח - כולנו פה אוהבים את הפועל, כולנו עם רמת הפרעה כזו או אחרת, ושכל אחד יוציא ויפרש את האהבה שלו איך שהוא רוצה.
גם בזוגיות, לא בכל יום יש לך את אותה כמות אנרגיות להשקיע בבת זוג שלך. לפעמים אתה כועס עליה, לפעמים מאוכזב ממנה, לפעמים אדיש כלפיה.
בסופו של דבר, היא האהבה שלך כמו שהפועל היא האהבה של כולם פה. מרחוק ומקרוב.
יאללה, בואו נתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 17:15 
villa crespo כתב:

יש כאלו אוהדים שאין להם איך להגיע (כמוני למשל)
רק למקומות מועטים מאוד.
אוהד אמיתי בעניי זה לא משנה מה יקרה,בין אם הוא יכול להגיע למשחק או בין אם הוא לא יכול להגיע למשחק,תמיד יהיה מאחוריי הקבוצה בכל מחיר,לא משנה מה יקרה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: