IdanTheLittle כתב:
למה שיהיה לי איכפת ממשחקים כל עוד טביב מנסה לחסל את הקבוצה? המשחקים עצמם זאת הדאגה האחרונה שלי כרגע. כל מה שחשוב זה להוציא את טביב מהקבוצה.
נרקומנים הייתם ונרקומנים תשארו, ואני בטוח שגם עונה הבאה תתרמו בשמחה עוד 1000 שקל לכיסו של טביב/אמיר דן שיופנה כנגדכם, אבל לפחות אל תטיפו לאחרים.
תתפלא, נכון לעכשיו אני מקווה שיהיה חרם מינויים המוני, אבל מתוך מחשבה רציונלית שזה יעזור להפועל ויוציא את טביב. אני עדיין אגיע לכל יתר המשחקים. בטוב ואו ברע.
אמרתי, אם מישהו החליט לא להגיע כל עוד טביב בקבוצה, אני יכול להבין ולכבד, אבל מי שהגיע לפני סיבוב כשהיינו מקום ראשון וההתנהלות הייתה חרא בדיוק כמו היום, אז שלא ינסה להצדיק את הפקרת הקבוצה בכל מיני תירוצים עלובים שיגרמו לו להרגיש טוב עם עצמו.
העובדות הן שכשהפועל הצליחה הוא בא וכשלא, הוא הפסיק. אוהד הצלחות פראקסלנס.
אין לכם חשק לראות את הפועל. וואלה. אם לא הייתי מגיע בכל פעם שלא היה לי חשק, הייתי מגיע לחמישה משחקים בעונה בערך.
אז תגידו מכור, נרקומן, עיוור. בסופו של דבר אני מגיע, גם כשאין חשק, כי אני ההנחה שלי היא שהפועל לא צריכה לשחק מול יציעים ריקים לחלוטין מאדם. וברגע שמסכימים עם ההנחה הזו, אז אני מרגיש מחויב להגיע ולא לתת לאחרים לעשות את העבודה השחורה בשבילי, כי גם לי היה נוח יותר לשבת בבית ולהזמין פיצה.
מי שחושב שכשאין חשק ואווירה, הפועל צריכה לשחק מול אפס אוהדים ביציע, אז סבבה, הגיוני שלא יבוא. מי שחושב שהפועל צריכה קהל מאחוריה גם בתקופות כאלה, אז שלא ייתן לאחרים לעשות את העבודה לבד.
ולפחות שלא יחפש תירוצים.
זה הכל.