תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 07:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קהל שהתרגל לדבש-בושה וחרפה
הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 11:55 
אנטיגונה כתב:
מי שבא ליהנות מכדורגל,
וכשאין הרבה סיבות ליהנות הוא מחליט לא להגיע,
אז יכול להיות שהוא נורמלי, אבל הוא יותר לקוח מאוהד.

אני לא יכול להגיד שאני בא כדי להנות, אבל כשאני סובל, המוטיבציה שלי לבוא היא הרבה יותר נמוכה. אני יכול להגיד שברגע שידעתי שקשטן יהיה המאמן ידעתי שאוותר על הרבה משחקים.

אבל במקרה הזה זה אפילו לא קשור ליכולת המקצועית. פשוט במצב שנוצר קשה להרבה אנשים להזדהות עם מה שקורה על כר הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
מי שבא ליהנות מכדורגל,
וכשאין הרבה סיבות ליהנות הוא מחליט לא להגיע,
אז יכול להיות שהוא נורמלי, אבל הוא יותר לקוח מאוהד.

מי שבא ליהנות ממועדון הכדורגל שלו
וכשמה שהיה המועדון שלו משתין עליו ומתנכר אליו ואומר לו שהוא זבל ועדיף שלא יבוא
אז הוא מחליט בסופו של דבר לא לבוא - הוא אוהד נורמלי לחלוטין, ולא יעזור כמה קדושים מטעם עצמם יגידו לו שהוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 11:59 
אנטיגונה יקר, את הביקורת שלך על הקהל שלא בא למשחקים אני מקבל, לי יש ביקורת כפולה שלהפגנות מול הבית של טביב, אסיפות חרום מגיעים גג 100 איש, זה קהל של שהתרגל לדבש, זו בושה וחרפה עוד יותר גדולה, גם כאן השחקנים צריכים אתכם, ואני די בטוח שמתוך אלפים שמגיעים למשחקי חוץ פסיק מהם מגיעים לפעולות האלה.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 13 מרץ 2012, 12:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 12:00 
נועם שחם כתב:
דני גולפיטק כתב:
בתקופה שבא כולם מדברים על החרמת משחקי בית וחרם מנויים, הגעה למשחקי חוץ זה הדבר הכי חשוב, כשי שכולם יבינו שלא באים לא בגלל שיש קבוצה רעה אלא אל ורק בגלל טביב. אחרת לא תהיה שעם משמעות לירידה בכמות המנויים.
חוץ מזה, מי שלא היה אתמול הפסיד פשוט ערב ענק, היה כל כל כיף. מי שטוען כאן שהוא לא שמח והיה אדיש וכל זה, אין לכם מושג כמה כיף זה היה. תחושת ״אנחנו הפועל ושכולם יזדיינו״ מושלמת פשוט.

תאמין לי אם אני אגיד לך שבקושי שמחתי בגולים? במצב של הפועל היום, מה שקורה במגרש זה בעיני החלק המשני. לא מסוגל לשמוח כשאני רואה מה טביב עושה למועדון.

אני ממש לא מבין את זה.
אני כל כך שמחתי בגולים(ביחוד בשלישי).ולו רק בגלל הרגשה והרצון לדפוק את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
ממתי הפועל בשבילכם זה ״כולה כדורגל״? :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 12:36 
IdanTheLittle כתב:
למה שיהיה לי איכפת ממשחקים כל עוד טביב מנסה לחסל את הקבוצה? המשחקים עצמם זאת הדאגה האחרונה שלי כרגע. כל מה שחשוב זה להוציא את טביב מהקבוצה.

נרקומנים הייתם ונרקומנים תשארו, ואני בטוח שגם עונה הבאה תתרמו בשמחה עוד 1000 שקל לכיסו של טביב/אמיר דן שיופנה כנגדכם, אבל לפחות אל תטיפו לאחרים.

תתפלא, נכון לעכשיו אני מקווה שיהיה חרם מינויים המוני, אבל מתוך מחשבה רציונלית שזה יעזור להפועל ויוציא את טביב. אני עדיין אגיע לכל יתר המשחקים. בטוב ואו ברע.
אמרתי, אם מישהו החליט לא להגיע כל עוד טביב בקבוצה, אני יכול להבין ולכבד, אבל מי שהגיע לפני סיבוב כשהיינו מקום ראשון וההתנהלות הייתה חרא בדיוק כמו היום, אז שלא ינסה להצדיק את הפקרת הקבוצה בכל מיני תירוצים עלובים שיגרמו לו להרגיש טוב עם עצמו.
העובדות הן שכשהפועל הצליחה הוא בא וכשלא, הוא הפסיק. אוהד הצלחות פראקסלנס.
אין לכם חשק לראות את הפועל. וואלה. אם לא הייתי מגיע בכל פעם שלא היה לי חשק, הייתי מגיע לחמישה משחקים בעונה בערך.
אז תגידו מכור, נרקומן, עיוור. בסופו של דבר אני מגיע, גם כשאין חשק, כי אני ההנחה שלי היא שהפועל לא צריכה לשחק מול יציעים ריקים לחלוטין מאדם. וברגע שמסכימים עם ההנחה הזו, אז אני מרגיש מחויב להגיע ולא לתת לאחרים לעשות את העבודה השחורה בשבילי, כי גם לי היה נוח יותר לשבת בבית ולהזמין פיצה.
מי שחושב שכשאין חשק ואווירה, הפועל צריכה לשחק מול אפס אוהדים ביציע, אז סבבה, הגיוני שלא יבוא. מי שחושב שהפועל צריכה קהל מאחוריה גם בתקופות כאלה, אז שלא ייתן לאחרים לעשות את העבודה לבד.
ולפחות שלא יחפש תירוצים.
זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 12:37 
nati כתב:
נועם שחם כתב:
דני גולפיטק כתב:
בתקופה שבא כולם מדברים על החרמת משחקי בית וחרם מנויים, הגעה למשחקי חוץ זה הדבר הכי חשוב, כשי שכולם יבינו שלא באים לא בגלל שיש קבוצה רעה אלא אל ורק בגלל טביב. אחרת לא תהיה שעם משמעות לירידה בכמות המנויים.
חוץ מזה, מי שלא היה אתמול הפסיד פשוט ערב ענק, היה כל כל כיף. מי שטוען כאן שהוא לא שמח והיה אדיש וכל זה, אין לכם מושג כמה כיף זה היה. תחושת ״אנחנו הפועל ושכולם יזדיינו״ מושלמת פשוט.

תאמין לי אם אני אגיד לך שבקושי שמחתי בגולים? במצב של הפועל היום, מה שקורה במגרש זה בעיני החלק המשני. לא מסוגל לשמוח כשאני רואה מה טביב עושה למועדון.

אני ממש לא מבין את זה.

גם אני לא מבין את זה, אבל עובדה.

שלא תטעה, זה לא שלא שמחתי, אבל ביחס למצב נורמאלי, זו הייתה שמחה מאד צנועה. בעונה נורמאלית הייתי עף 3 מטר באוויר מהמשחק של אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
IdanTheLittle כתב:
למה שיהיה לי איכפת ממשחקים כל עוד טביב מנסה לחסל את הקבוצה? המשחקים עצמם זאת הדאגה האחרונה שלי כרגע. כל מה שחשוב זה להוציא את טביב מהקבוצה.

נרקומנים הייתם ונרקומנים תשארו, ואני בטוח שגם עונה הבאה תתרמו בשמחה עוד 1000 שקל לכיסו של טביב/אמיר דן שיופנה כנגדכם, אבל לפחות אל תטיפו לאחרים.

תתפלא, נכון לעכשיו אני מקווה שיהיה חרם מינויים המוני, אבל מתוך מחשבה רציונלית שזה יעזור להפועל ויוציא את טביב. אני עדיין אגיע לכל יתר המשחקים. בטוב ואו ברע.
אמרתי, אם מישהו החליט לא להגיע כל עוד טביב בקבוצה, אני יכול להבין ולכבד, אבל מי שהגיע לפני סיבוב כשהיינו מקום ראשון וההתנהלות הייתה חרא בדיוק כמו היום, אז שלא ינסה להצדיק את הפקרת הקבוצה בכל מיני תירוצים עלובים שיגרמו לו להרגיש טוב עם עצמו.
העובדות הן שכשהפועל הצליחה הוא בא וכשלא, הוא הפסיק. אוהד הצלחות פראקסלנס.
אין לכם חשק לראות את הפועל. וואלה. אם לא הייתי מגיע בכל פעם שלא היה לי חשק, הייתי מגיע לחמישה משחקים בעונה בערך.
אז תגידו מכור, נרקומן, עיוור. בסופו של דבר אני מגיע, גם כשאין חשק, כי אני ההנחה שלי היא שהפועל לא צריכה לשחק מול יציעים ריקים לחלוטין מאדם. וברגע שמסכימים עם ההנחה הזו, אז אני מרגיש מחויב להגיע ולא לתת לאחרים לעשות את העבודה השחורה בשבילי, כי גם לי היה נוח יותר לשבת בבית ולהזמין פיצה.
מי שחושב שכשאין חשק ואווירה, הפועל צריכה לשחק מול אפס אוהדים ביציע, אז סבבה, הגיוני שלא יבוא. מי שחושב שהפועל צריכה קהל מאחוריה גם בתקופות כאלה, אז שלא ייתן לאחרים לעשות את העבודה לבד.
ולפחות שלא יחפש תירוצים.
זה הכל.

זה לא אותו דבר.
בתחילת העונה לא הייתה בכלל מחאה נגד טביב (בחסות 100 ימי החסד של האולטראס). רק באמצע העונה התחילה המחאה, ומאז שטביב חזר עניינים רק הידרדרו.
כל יום אנחנו קוראים על שחקנים ממורמרים, על עוד מחדלים של ההנהלה, ועל טביב מרביץ לילדים.
באמת שאי אפשר להאשים את מי שיצא לו החשק מהמשחקים עצמם וכל מה שמעניין אותו זה מצב הקבוצה.
רק בעשור הנוכחי פעמיים כמעט ירדנו ליגה, ועדיין בלומפילד היה מלא, ובמשחקי החוץ היו אלפים. אז קשה להגיד שהקהל שלנו הוא קהל הצלחות.
אבל כשיש לך עבריין בראש המועדון, שכל מה שמעניין אותו זה לפרק את הקבוצה שלך, אי אפשר להאשים אותנו שירד לנו החשק מהמשחקים עצמם. זה טבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 12:51 
עידןדהליטל, בפעם האלף, יש לך דעה על כל דבר רק שבמשחקי חוץ אתה לא מגיע גם כשאין חרם וירטואלי.

מי שלא בא לו לבוא שלא יבוא, רק שלא ישחק אותה מחרים ושלא יקרא "להגיע רק למשחקי חוץ"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
קרספו כל מה שאתה אומר נכון, אבל רק לתפיסתך את האוהד.

אנחנו לא נעבור לקבוצה כי אנחנו "לא נהנים" מכדורגל כי אנחנו אוהדי הפועל ת"א, גם כשנסבול נמשיך לבדוק באינטרנט כמה נגמר, גם אם "רק" מתוך
הרגל. אבל חלקינו "יכולים" להמעיט לעצמם את הסבל בכך שהם יבדקו כמה הפסדנו במשחק בדיעבד או יראו את זה בטלוויזיה ולא יחזו ויחוו את זה בזמן
אמת במגרש. זה לא הופך אף אחד מהם ליותר אוהד או לפחות נרקומן, זה הופך אותם "רק" לאנשים שונים, בדיוק כמו שהם היו מהתחלה.

בנוסף אי אפשר להשוות את המשחק היום למשחק בסיבוב הראשון, כי היום זה היה משחק חוץ, אם כמו שאומרים היו בסביבות 800 איש אני לא בטוח שזה
כל-כך רחוק ממשחקי חוץ אחרים, וגם אם כן, האוירה וחוסר ה"משמעות" של המשחק משפיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
עידןדהליטל, בפעם האלף, יש לך דעה על כל דבר רק שבמשחקי חוץ אתה לא מגיע גם כשאין חרם וירטואלי.

מי שלא בא לו לבוא שלא יבוא, רק שלא ישחק אותה מחרים ושלא יקרא "להגיע רק למשחקי חוץ"

מעולם לא הכחשתי שאני לא מגיע למשחקי חוץ.
אני טוען שלא צריך לתת כסף לטביב בצורת מנויים/כרטיסים. כל המסביב לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:13 
el dudernio כתב:

אנחנו לא נעבור לקבוצה כי אנחנו "לא נהנים" מכדורגל כי אנחנו אוהדי הפועל ת"א, גם כשנסבול נמשיך לבדוק באינטרנט כמה נגמר, גם אם "רק" מתוך
הרגל. אבל חלקינו "יכולים" להמעיט לעצמם את הסבל בכך שהם יבדקו כמה הפסדנו במשחק בדיעבד או יראו את זה בטלוויזיה ולא יחזו ויחוו את זה בזמן
אמת במגרש. זה לא הופך אף אחד מהם ליותר אוהד או לפחות נרקומן, זה הופך אותם "רק" לאנשים שונים, בדיוק כמו שהם היו מהתחלה.

בנוסף אי אפשר להשוות את המשחק היום למשחק בסיבוב הראשון, כי היום זה היה משחק חוץ, אם כמו שאומרים היו בסביבות 800 איש אני לא בטוח שזה

אנשים שונים זה בטוח. כשהייתי תקופה ארוכה בחו״ל לא ראיתי אף משחק בטלוויזיה. גם כשהפועל משחקת בחו״ל אני בדר״כ לא רואה. מה, משעמם לי בחיים?
אבל זה לא כמו לא להגיע, כי קבוצה צריכה קהל מאחוריה. אני מניח שזה ברור לכולם. וברגע שמסכימים על זה, אז למה שאני אהיה זה שנוסע כי הוא מאמין שזה חשוב, ומישהו אחר, שגם מאמין בחשיבות הקהל, יישאר בבית וישחק בביצים?
ולגבי הסיבוב הקודם, לא דיברתי על המשחק נגד חיפה דווקא. מי שהגיע למשחקי חוץ אז, אין סיבה שלא יגיע גם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
דבר אחד אני כן יודע,
כל עוד הקהל שלנו ימשיך להתעסק בעצמו כל כך הרבה,
וכל עוד הקהל שלנו ימשיך לחלק את עצמו לפלגים,
לא תהיה בעיה לעוד טביב להיכנס ולהשתלט על המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:15 
נועם שחם כתב:
nati כתב:
נועם שחם כתב:
דני גולפיטק כתב:

אני ממש לא מבין את זה.

גם אני לא מבין את זה, אבל עובדה.

שלא תטעה, זה לא שלא שמחתי, אבל ביחס למצב נורמאלי, זו הייתה שמחה מאד צנועה. בעונה נורמאלית הייתי עף 3 מטר באוויר מהמשחק של אתמול.

אל תשווה את זה למשחק עונה או משחק שקובע משהו בקריית אליעזר
תשווה את זה למשחק גארבג טיים שם.
וככזה, הוא היה הכי מתוק שאפשר. יותר מאשר ה1-0 של באדיר ב2006 למשל

אה, וכל מילה של אנטיגונה :ROSE:

נערך לאחרונה על ידי דני גולפיטק בתאריך 13 מרץ 2012, 13:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שכל מי שהלך אתמול הוא בוגד שמרחיק את היום בו הפועל תצא מהידיים של טביב, וכל מי שנשאר אתמול לראות בטלוויזיה ובמחצית זפזפ לערוץ 2 לראות ארץ נהדרת הוא הוא האוהד האמיתי שדואג באמת לאינטרסים של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קהל שהתרגל לדבש-בושה וחרפה
הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
דבר אחד אני כן יודע,

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קהל שהתרגל לדבש-בושה וחרפה
הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:24 
ערן כתב:
אנטיגונה :ROSE:
villa crespo :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:25 
ניר תרכיז כתב:
אני חושב שכל מי שהלך אתמול הוא בוגד שמרחיק את היום בו הפועל תצא מהידיים של טביב, וכל מי שנשאר אתמול לראות בטלוויזיה ובמחצית זפזפ לערוץ 2 לראות ארץ נהדרת הוא הוא האוהד האמיתי שדואג באמת לאינטרסים של הקבוצה.

בגלל מוני הראל לא מגיע, אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
el dudernio כתב:

אנשים שונים זה בטוח. כשהייתי תקופה ארוכה בחו״ל לא ראיתי אף משחק בטלוויזיה. גם כשהפועל משחקת בחו״ל אני בדר״כ לא רואה. מה, משעמם לי בחיים?
אבל זה לא כמו לא להגיע, כי קבוצה צריכה קהל מאחוריה. אני מניח שזה ברור לכולם. וברגע שמסכימים על זה, אז למה שאני אהיה זה שנוסע כי הוא מאמין שזה חשוב, ומישהו אחר, שגם מאמין בחשיבות הקהל, יישאר בבית וישחק בביצים?
ולגבי הסיבוב הקודם, לא דיברתי על המשחק נגד חיפה דווקא. מי שהגיע למשחקי חוץ אז, אין סיבה שלא יגיע גם עכשיו.

למה זה לא כמו להגיע? גם כשאני בחו"ל גם כשהפועל משחקת בחו"ל אני מת ומשתוקק לדעת מה קורא איתה. אין לזה סיבה רציונאלית, אבל זה המצב.
זה הסיבה שאני מכנה את עצמי אוהד הפועל, כאשר גם לזה אין סיבה ראציונאלית. גם למשחקי הבית אני קודם כל בא כי אני אוהד הפועל, אני לא יודע
כמה הקהל באמת עוזר ותורם לתוצאה, אבל אני מעודד כי זה עושה לי טוב. זה עושה לי טוב בדיוק מאותה סיבה שלראות את הפועל בבלומפילד עושה לי
טוב, אבל אל תשאל אותי לסיבה כי אני לא יודע. כאשר זה מפסיק לעשות טוב לאנשים, אתה לא יכול לבקש ממהם לסבול מרצון, אנחנו אולי נהנים להגיד
שאנחנו מזוכיסטים, אבל אף אחד מאיתנו עוד לא נכנס עם הרכב במעקה בטיחות כי הכאב של התאונה עושה לו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
מי שלא הלך אתמול למשחק היה צריך ללכת ולעשות משהו אחר. לא להישאר בבית לראות בטלוויזיה. לכו לעמוד מול הבית של טביב, לכו לוולפסון, לכו לבלומפילד - לא הולכים למשחקים? תעשו משהו אחר. עד אז, אל תתפלאו אם זה נחשד כפינוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משורה משחרר רק המוות
הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:27 
מפקד הלחי אברהם ( יאיר ) שטרן אמר בשירו:

חיילים אלמונים הננו, בלי מדים,
וסביבנו אימה וצלמוות.
כולנו גויסנו לכל החיים:
משורה משחרר רק המוות.

מי שלא הגיע אתמול לחיפה חייב להתבייש. תוצאת המשחק היה רק צ'ופר קטן לאלו שנסעו.

אני לא רוצה לספר לכם כמה שנים אני נוסע לחיפה בכדי שלא תקראו לי זקן. אבל...

" מעולם לא היינו כה מעטים " אפילו האולטראס שאמורים להוביל את המאבק שלחו נציגים.

אולי העונה הזאת תנפה את אוהדי ההצלחות ותשאיר רק את האדומים בנשמה.

תוציאו מהלכסיקון שלכם את המשפט : אני לא בא כי... . חייבים לבא ! ותמיד !

לך, טביב ! לך. ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:28 
KingAlpaca כתב:
דבר אחד אני כן יודע,

איפה ראית פלגים?
אני ראיתי אתמול קהל מאד מאוחד.
ומה זה אומר להתעסק בעצמו? במה אתה רוצה שאני אתעסק, באוהדי חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
הוא רוצה מהבית להכתיב לך במה להתעסק. הוא עומד על המרפסת ומכוון אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:33 
IdanTheLittle כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

מעולם לא הכחשתי שאני לא מגיע למשחקי חוץ.
אני טוען שלא צריך לתת כסף לטביב בצורת מנויים/כרטיסים. כל המסביב לא מעניין.

אז אני לא מבין מה אתה עושה באשכול שמדבר על זה שהקהל לא הגיע לחיפה ונותן תירוצים
כן בא לי, לא בא לי, גם כשדפקנו 100 שערים בעונה נשארת בבית.

או אלפקה שעם כל הכבוד מוחה על מחירי הכרטיסים מ98' בערך ואז על צ'רלטון, כרטיס לטוטנהאם ועכשיו התירוץ התורן.
לפחות תעזבו צד אחד של המקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
אה, הוא לא בא למשחקי חוץ בלי קשר? אז ברור שהוא לא מבין מה עשינו אתמול בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:48 
ולכל הציניקנים שרושמים ״אתם האוהדים מס׳ אחת״.
אף אחד לא מחפש לטפוח לעצמו על השכם, אלא לגרום לכם להרגיש רע עם עצמכם ולצאת מאזור הנוחות.
זה ברור לנו שאוהד שמגיע למשחקים הוא טוב יותר מאוהד שיושב בבית ומשחק בביצים.
המטרה היא שגם אתם תעשו את המובן מאליו ותלכו אחרי הקבוצה שלכם, כדי שלא יישנו מקרים מביכים כמו אתמול, שהקהל של חיפה שר לנו ״איפה הקהל של הפועל״ (אבל מה איכפת לכם? בטלוויזיה לא שומעים).
המטרה היא לגרום לכם לקצת יותר מחויבות. שתהיה לכם מחויבות דתית.
ראיתם פעם בן-אדם דתי שלא מניח תפילין 6 פעמים בשבוע? שקם בבוקר ואומר לעצמו ״היום אין לי חשק״? אין דבר כזה.
ואם לא, אז לפחות שקצת תרגישו רע עם עצמכם ולא תספרו עוד שנה על הקהל הנאמן של הפועל, כי אתם חלק מהקהל, אבל לא חלק מהנאמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 13:58 
villa crespo כתב:
ולכל הציניקנים שרושמים ״אתם האוהדים מס׳ אחת״.
אף אחד לא מחפש לטפוח לעצמו על השכם, אלא לגרום לכם להרגיש רע עם עצמכם ולצאת מאזור הנוחות.
זה ברור לנו שאוהד שמגיע למשחקים הוא טוב יותר מאוהד שיושב בבית ומשחק בביצים.
המטרה היא שגם אתם תעשו את המובן מאליו ותלכו אחרי הקבוצה שלכם, כדי שלא יישנו מקרים מביכים כמו אתמול, שהקהל של חיפה שר לנו ״איפה הקהל של הפועל״ (אבל מה איכפת לכם? בטלוויזיה לא שומעים).
המטרה היא לגרום לכם לקצת יותר מחויבות. שתהיה לכם מחויבות דתית.
ראיתם פעם בן-אדם דתי שלא מניח תפילין 6 פעמים בשבוע? שקם בבוקר ואומר לעצמו ״היום אין לי חשק״? אין דבר כזה.
ואם לא, אז לפחות שקצת תרגישו רע עם עצמכם ולא תספרו עוד שנה על הקהל הנאמן של הפועל, כי אתם חלק מהקהל, אבל לא חלק מהנאמנות.

נעלבת מהקהל של חיפה ?
זקוק לטישיו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
אגב, תפסיקו לקבוע מי כאן אוהד ומי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
Bill Lawrence כתב:

אם כבר מחלקים ציונים ("נרקומנים", "פראיירים" וכיו"ב), אז עד הסוף, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 14:11 
ערן כתב:
Bill Lawrence כתב:

אם כבר מחלקים ציונים ("נרקומנים", "פראיירים" וכיו"ב), אז עד הסוף, לא?

אתה לא חושב שאתה נרקומן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: