תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 04:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מדינה משוגעת ...
הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 23:28 
אדום אופטימי כתב:
אני חושב שהוא קיבל את תשומת הלב לה נזקק.
הניחו לו.

הייתם צריכים להניח לי מלכתחילה.

נראה לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
quote="JR12"]אבל יחסית לשלטונות אחרים שהפלסטינאים היו תחתם אנחנו אביר על סוס לבן מבחינתם.[/quote]

חוכמה גדולה, הם לא היו תחת הרבה שליטים. על מי אתה מדבר הבריטים? חוסיין?
כל עם זכאי להגדרה עצמית, כל עם. וצה"ל הוא צבא שמונע את זה מהעם הפלשתינאי מסיבות פוליטיות נטו (ולא מסיבות של הגנה על מדינת ישראל). שרתתי מספיק פעמים בשטחים כדי לדעת שהחוקים שחלים עליהם הם לא חוקים שהייתי רוצה שיחולו עלי או על אף בן אדם שאני מכיר. ממשפטים צבאיים, מעצרים בלי משפט לתקופות בלתי מוגבלות, פריצה לבתים בלי צוי חיפוש, איסור על הפגנות מכל סוג שהוא. מעצרים המונייים, כיסויי עיינים לחולה נפש, שסתם משאירים אותו יום שלם בכניסה לבסיס שיחכה עם כל השאר, מחסומים אקראיים בכבישים שלא קשורים לכלום. חיסולים שלא איכפת שמתים בדרך עוד ילדים ונשים וחפים מפשע שמסביב.
ההתנשאות הישראלית, כאילו רק לנו מגיע חיים במשטר דמוקרטי והוגן, כאילו רק לנו מגיע אזרחות וחיים עצמאיים בביטחון.
ומה בגלל שבמדינות ערב אין דמוקרטיה אז לערבים לא מגיעה דמוקרטיה? אז הנה בטוניסיה ובמצרים כבר יש דמוקרטיה (לא כזאת שאוהבת אותנו אבל דמוקרטיה), אולי בסוריה תהיה דמוקרטיה ולאט לאט המשטרים הצבאיים באזור נופלים אחד אחרי השני.
ההשוואה היחידה שאתה יכול לעשות זה לאיך שאתה היית מוכן לחיות את החיים שלך, ואם החיים שלך היו כמו של הפלשתינאים כבר מזמן היית מתפוצץ פה או מנסה למצוא מקלט במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
המשתמש ינאי הוא סמור(3>) לעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 23:46 
yannay כתב:
אחלה, עוד מישהו רוצה להגיד "ילד מושפע" או "ילד אידיוט"? באמת זה מתחיל להיות ישן.
ואת הצבא הכי מוסרי בעולם אתם יודעים לאן לדחוף, הטמטום הטהור הזה לא מזיז לי יותר מדי.

מוסרי עלאק.

מי אתה בכלל שתגיד מה מוסרי ומה לא?
אתה חתיכת פרזיט שמצדך כולם יזדיינו העיקר שלך יהיה מספיק זמן פנוי לבלבל את המוח בפורום.
ועוד מטיף למוסריות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 23:51 
קלינמן כתב:

^^^

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 00:00 
yannay כתב:
קלינמן כתב:

^^^

יופי ילד בן שלוש.
עוד תתבגר, ואני מקווה בשבילך שזה יקרה כמה שיותר מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
רק אני חושב שרגע אחרי שמפסיקים להתעצבן מהפרובוקציות בגרוש שלו (וזה קורה מהר מאוד, למען האמת), מסתבר שמדובר בייצור מרגש למדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 02 מאי 2012, 19:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
נראה לי שהדרך הכי קלה ומהירה לקבל פטור משירות בצבא זה להצהיר על עצמך כשמאלני קיצוני

תנסה נער גבעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 00:31 
אחד אדום כתב:
quote="JR12"]אבל יחסית לשלטונות אחרים שהפלסטינאים היו תחתם אנחנו אביר על סוס לבן מבחינתם.

חוכמה גדולה, הם לא היו תחת הרבה שליטים. על מי אתה מדבר הבריטים? חוסיין?
כל עם זכאי להגדרה עצמית, כל עם. וצה"ל הוא צבא שמונע את זה מהעם הפלשתינאי מסיבות פוליטיות נטו (ולא מסיבות של הגנה על מדינת ישראל). שרתתי מספיק פעמים בשטחים כדי לדעת שהחוקים שחלים עליהם הם לא חוקים שהייתי רוצה שיחולו עלי או על אף בן אדם שאני מכיר. ממשפטים צבאיים, מעצרים בלי משפט לתקופות בלתי מוגבלות, פריצה לבתים בלי צוי חיפוש, איסור על הפגנות מכל סוג שהוא. מעצרים המונייים, כיסויי עיינים לחולה נפש, שסתם משאירים אותו יום שלם בכניסה לבסיס שיחכה עם כל השאר, מחסומים אקראיים בכבישים שלא קשורים לכלום. חיסולים שלא איכפת שמתים בדרך עוד ילדים ונשים וחפים מפשע שמסביב.
ההתנשאות הישראלית, כאילו רק לנו מגיע חיים במשטר דמוקרטי והוגן, כאילו רק לנו מגיע אזרחות וחיים עצמאיים בביטחון.
ומה בגלל שבמדינות ערב אין דמוקרטיה אז לערבים לא מגיעה דמוקרטיה? אז הנה בטוניסיה ובמצרים כבר יש דמוקרטיה (לא כזאת שאוהבת אותנו אבל דמוקרטיה), אולי בסוריה תהיה דמוקרטיה ולאט לאט המשטרים הצבאיים באזור נופלים אחד אחרי השני.
ההשוואה היחידה שאתה יכול לעשות זה לאיך שאתה היית מוכן לחיות את החיים שלך, ואם החיים שלך היו כמו של הפלשתינאים כבר מזמן היית מתפוצץ פה או מנסה למצוא מקלט במקום אחר.[/quote]
לא מבין מה אתה רוצה מהצבא כגוף,זאת חרא מערכת ולא נעים לי לעשות עליה סנגוריה אבל הוא קיבל משימה להגן על ההתנחלויות(הם שם בטח לא ביוזמתו)ועל שלום המתנחלים וזה מה שהוא עושה,והדרכים לא תמיד הכי נעימות לאוכלוסיה הפלסטינאית..כן יש כבישים שאסורים לתנועה לפלסטינאים ומותרים לל.ז ירוק(ציר לאיתמר,להר ברכה ועוד כמה)פשוט בשביל למנוע חיכוך.
כן יש חיכוכים בין הצבא לאזרחים אבל המדיניות לאחרונה היא לצמצם את הבידוקים בכניסות לA כמה שאפשר.ברור שגם אני לא ההיתי רוצה שיחולו עלי דברים כאלה אבל גם לא ההיתי רוצה לשלם על במבה יותר מבאמריקה אז מה?יש הנהגה והאזרחים נושאים בתוצאות בדרך כלל.
אני מבין שיש רק אשם אחד במצב וזה הצד שלנו.לא היו הסכמי אוסלו,לא היה קמפ דיוויד,לא היו הסכמי חברון,התנתקות,כלום..הכל פאטה מורגנה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי שרק הצד שלנו אשם, אבל אין טעם להתנשא על הזכויות שלהם.
צבא ששולט על עם אחר וקובע לו את חיי היום יום למעלה מ40 שנה לא יכול להיות צבא מוסרי ובפרט לא הכי מוסרי בעולם

נ.ב.
יש סרטון, שבו ביבי מסביר למתנחלים איך הוא הצליח להפיל את הסכמי אוסלו
חוץ מזה שההתנתקות לא קשורה לסיפור, ההתנתקות הייתה מהלך חד צדדי של הימין (הליכוד להזכירך) שמטרתו הייתה להימנע מלהגיע איתם להסכמים
מאז הסכמי אוסלו כמות המתנחלים שולשה וההתפרשות שלהם הופכת כל הסכם לבלתי אפשרי
וכן, כמו שיש לנו את הימין שלנו, להם יש את הימין שלהם (החמאס, הג'יהד האיסלמי וכולי) לא אלו ולא אלו באמת רוצים שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
להשוות את הימין הפלשתיני לימין הישראלי זה זילות הימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 12:02 
עובדיה כתב:

המטרה היא אותה מטרה (מדינת הלכה אחת בין הירדן לים).
האמצעים, מטבע הדברים, שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
עובדיה כתב:

המטרה היא אותה מטרה (מדינת הלכה אחת בין הירדן לים).
האמצעים, מטבע הדברים, שונים.

מדינת הלכה? פספסתי משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 12:10 
אל תירא ישראל אל תירא כי גור אריה הלא אתה.
ואריה אם ישאג מי לא יירא מי לא יירא?

יש קב"ה בעולם.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 12:40 
עשרות שנים של כניעה התרפסות, חימוש הטרור ועידודו ופתאום מתפלאים איך הטילים מגיעים אוטוטו לגוש דן. מדינה פסיכית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 12:48 
לא סתם לא מגיעים לגוש דן למרות שיכולים ממזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
עשרות שנים של כניעה התרפסות, חימוש הטרור ועידודו ופתאום מתפלאים איך הטילים מגיעים אוטוטו לגוש דן. מדינה פסיכית.

כשתגיע האזעקה לצפון תל אביב רחמנא ליצלן אולי רק אז אהוד ברק יתעורר, עד אז נחטוף 15 טילים מ6 עד 12:30 בבוקר, וזה רק באשדוד

שיפול כבר בגוש דן שיפול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 14:31 
סנוקר פיקדילי כתב:
נראה לי שהדרך הכי קלה ומהירה לקבל פטור משירות בצבא זה להצהיר על עצמך כשמאלני קיצוני

לצערנו זה הדרך הכי קלה ומהירה להיכנס לכלא, בלי לעשות שום פשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

לצערנו זה הדרך הכי קלה ומהירה להיכנס לכלא, בלי לעשות שום פשע.

ישנו חוק גיוס חובה. זהו חוק הכרחי במדינה שנמצאת במלחמה תמידית, גם אם אינך מסכים איתה. אז נכון, הדרך הכי מהירה להכנס לכלא זה לעבור על החוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
קומוניסים כתב:

כשתגיע האזעקה לצפון תל אביב רחמנא ליצלן אולי רק אז אהוד ברק יתעורר, עד אז נחטוף 15 טילים מ6 עד 12:30 בבוקר, וזה רק באשדוד

שיפול כבר בגוש דן שיפול

בנתיים בגוש דן סבלו מטרור פלשתיני הרבה יותר ממה שסבלו בבאר שבע או באשקלון. אתה רוצה לספור הרוגים?
חולי נפש שרוצים שהאחים היהודים שלהם בגוש דן ימותו או יפגעו, עד מתי השינאה העצמית של הימין

ורומאריו, כתבת פעם שאתה עונה עניינית, תקרא שוב את ההודעה שלך ותזכיר לי איך זה קשור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
אל תירא ישראל אל תירא כי גור אריה הלא אתה.
ואריה אם ישאג מי לא יירא מי לא יירא?

יש קב"ה בעולם.

יש קב"ן בעולם והוא לא טיפל בך כנראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
תרשו לי ולא אכפת לי אם האדמין יחליט להקפיא אותי אחרי ההודעה הזאת.
אני יושב כאן באשקלון וקורא את ההודעות של אדון ינאי וכמה שאני יודע שהוא טרול מסכן ומטומטם יש גבול גם לזה.
אין לי בעיה לנהל דיון עם אנשי שמאל קיצוני שמסתובבים פה ושם על אף שאני לא מסכים איתם, אין לי בעיה לנהל ויכוח עם ימין קיצוני למרות שגם איתם אני לא מסכים.
אבל, עם ינאי יש בעיה אחרת.
הבעיה שיצאת מהכוס של האמא שלך ואתה חושב שאתה איזה טרול עשוי מזהב, אני מאחל לך לעבור לעזה ואז הארגון השלום חמאס יעשה בך לינץ' וארגון הטרור צה"ל יוריד עלייך פצצת מימן.
אתה יותר גרוע מהחרדים שחושבים שתורתם אמונתם פותרת אותם מתרומה לחברה בשירות לאומי וחמור מכך שאני והחברה צריכים לפרנס אותם על כל ילד שהם ילדו בעתיד.
אתה הגרוע מכולם מהשמאל הקיצוני ומהימין הפנאטי כי אולי השמאל הקיצוני לא מאמין בלהחזיק נשק ויש לו בעיה עם צה"ל כ"צבא כיבוש" והימין הקיצוני שחושב שמותר לנו לעשות הכל כי אנחנו ה"עם הנבחר" אבל לפחות להם אכפת ממשהו, כי הדבר הכי גרוע זה לא להרגיש כלום ולא לתרום כלום וזה משהו שכדאי שתדע ילד זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
עובדיה כתב:
קומוניסים כתב:

שיפול כבר בגוש דן שיפול

בנתיים בגוש דן סבלו מטרור פלשתיני הרבה יותר ממה שסבלו בבאר שבע או באשקלון. אתה רוצה לספור הרוגים?
חולי נפש שרוצים שהאחים היהודים שלהם בגוש דן ימותו או יפגעו, עד מתי השינאה העצמית של הימין

ורומאריו, כתבת פעם שאתה עונה עניינית, תקרא שוב את ההודעה שלך ותזכיר לי איך זה קשור

להגיד הלוואי שיפול בגוש דן זה לא שפוי אבל גם לספור גופות זה גם לא בדיוק הכי פוליטקלי קורקט.
המצב העגום הזה שחיים איתו כאן בדרום חייב להיפתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
עובדיה כתב:
קומוניסים כתב:

שיפול כבר בגוש דן שיפול

אוי נו באמת..
אל תהיה תמים הוא לא רוצה שימותו בגוש דן ובלה בלה בלה,
הוא אומר (בצדק) שמתי שיגיעו הטילים מעזה לתלאביב וכו'.. מדינת ישראל תגיב הרבה הרבה יותר טוב ממה שהיא מגיבה (אם בכלל..) עכשיו.

נכון יש דרך להגיד כל דבר, אבל ברמת העיקרון הוא צודק ב100 אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
לא אמרתי שרק הצד שלנו אשם, אבל אין טעם להתנשא על הזכויות שלהם.
צבא ששולט על עם אחר וקובע לו את חיי היום יום למעלה מ40 שנה לא יכול להיות צבא מוסרי ובפרט לא הכי מוסרי בעולם

נ.ב.
יש סרטון, שבו ביבי מסביר למתנחלים איך הוא הצליח להפיל את הסכמי אוסלו
חוץ מזה שההתנתקות לא קשורה לסיפור, ההתנתקות הייתה מהלך חד צדדי של הימין (הליכוד להזכירך) שמטרתו הייתה להימנע מלהגיע איתם להסכמים
מאז הסכמי אוסלו כמות המתנחלים שולשה וההתפרשות שלהם הופכת כל הסכם לבלתי אפשרי
וכן, כמו שיש לנו את הימין שלנו, להם יש את הימין שלהם (החמאס, הג'יהד האיסלמי וכולי) לא אלו ולא אלו באמת רוצים שלום

אפשר לחשוב הפתח אלו ידידי ישראל והציונות..
זה נבלה וזה טריפה הם רוצים להרוג אותנו והאלה רוצים להרוג אותנו ושניהם לא רוצים איתנו שלום..

כוס אמא שלהם פתח חמאס גיהאד כל החברלך האלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
אם הם לא היו רוצחים אותנו, לא היינו צריכים להגן על עצמנו בצורה כזו,אם כל המוזרות שבזה ואם כל הסוג של "הטלת אשמה" או איך שלא נקרא לזה, הם הביאו את זה לעצמם והפוך מכך הם לא עושים כלום ושום דבר בשביל להרות לנו שאפשר אחרת.. הפוך הוא סתם לדוגמא דיברתם לפני זה על כבישים מורדים\"מעורבים", אתה יודע כמה פיגועים עשו וניצלו את העובדה שיש כבישים שנוסעים בהם ל.חירוק ל.ח *הוב? ירי בקתבים אבנים, אבנים מרכב חולף וכו' וכו'..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
הסיבה שאם יפול בתל אביב יעשו משהו זה בגלל הפגיעה בכלכלה שזה תאכלס מה שחשוב לקפיטליסטים כמו ביבי ושטייניץ
אני לא ביקשתי שיפול טיל על אף בן אדם (חוץ ממשיח) זה היית אתה
ואף אחד לא מצפה מהפלשתינאים לאהוב אותנו אחרי הסכם, יש דברים שהם פשוט לא נכונים, לדוגמא שליטה על מישהו או על עם אחר. בשביל יחסי אמון ידרשו הרבה מאוד שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
הסיבה שאם יפול בתל אביב יעשו משהו זה בגלל הפגיעה בכלכלה שזה תאכלס מה שחשוב לקפיטליסטים כמו ביבי ושטייניץ
אני לא ביקשתי שיפול טיל על אף בן אדם (חוץ ממשיח) זה היית אתה
ואף אחד לא מצפה מהפלשתינאים לאהוב אותנו אחרי הסכם, יש דברים שהם פשוט לא נכונים, לדוגמא שליטה על מישהו או על עם אחר. בשביל יחסי אמון ידרשו הרבה מאוד שנים

:SHOCK: , שמע אתה הזוי..
אתךה יכול להגיד עד מחר "אנחנו שולטים עליהם -א לא מוסרי איכסה פיחסה",
אנחנו מגינים על עצמנו מפני הרציחות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
עובדיה כתב:
קומוניסים כתב:

שיפול כבר בגוש דן שיפול

כן, אני רוצה לספור גופות + נפגעי חרדה

תעמוד מאחורי המילה שלך ותספור מאות אלפי נפגעי חרדה, ילדים ומבוגרים שפוחדים ללכת לישון, להיכנס להתקלח ואפילו סתם לצאת לקנות פלאפל

ועכשיו לך תסביר לאחותך למה היא צריכה להתעורר באמצע הלילה ולרוץ 100 מטר בפחות מ40 שניות עד למקלט הקרוב

יאללה יאללה פוליטיקלי קורקט
שמענו עליכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: