תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 21 משחק העונה: מכמבי באר יעקב - הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 10:30 
הפועל כתב:
עם כל הכבוד לשחקני באר יעקב, ג'רמיין הול לא היה שנה שעברה אפילו קרוב להיות אחד מהזרים הטובים בליגה
והסגל הישראלי שלהם כולל 3 וחצי שחקנים
רבאק יש להם השנה חצי מהתקציב שלך

מה שיצא מהסגל שנבנה השנה זה לא כישלון מהדהד, אבל קשה לאמר שזו הצלחה מסחררת גם.
בשורה התחתונה אנחנו הגדלנו את התקציב והסגל משנה שעברה, ומצד שני אין אף קבוצה שמתקרבת אלינו כמו שהיה עם הבקעה שנה שעברה שהיה להם תקציב גדול משמעותית משלנו, ובכל זאת אנחנו מתקשים משמעותית יותר משנה שעברה.

ג'רמיין הול ועוד איך היה אחד הזרים הטובים בליגה בעונה שעברה.
לגבי הסגל הישראלי שלהם, שלושה וחצי שחקנים? בית יוסף, בוכמן, האוזמן, ווטסון וסימין. לפי הספירה שלי מדובר בחמישה שחקנים טובים מאוד לרמת הליגה הלאומית.
לגבי התקציב אני לא מספיק מעורב ומבין, אבל אם אתה אומר אני סומך עליך.

להגיד שאנחנו מתקשים משמעותית זה קצת מצחיק כשאנחנו כרגע בדיוק באותו מצב כמו בעונה שעברה (כלומר, ככל הנראה נסיים במקום הראשון בעונה הסדירה) וזה לא שהעונה שעברה העמידה לנו איזה רף גבוה של הצלחות בפלייאוף לעמוד בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 10:34 
אולי מספיק להסתכל על פרמטר הכסף בקבוצה כפרמטר מיקצועי...

כמה כסף הושקע בהפועל בשנת 2002 חול צ'לסי מילאן פארמה ולקומוטיב???

כמה הושקע בהפועל כדורסל בשנת 2004 שנצחו פעמיים את מכבי???

כמה כסף הושקע בקיריית שמונה בשנת 2012 שעושה קרקס לכול הליגה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
אולי מספיק להסתכל על פרמטר הכסף בקבוצה כפרמטר מיקצועי...

כמה כסף הושקע בהפועל בשנת 2002 חול צ'לסי מילאן פארמה ולקומוטיב???

כמה הושקע בהפועל כדורסל בשנת 2004 שנצחו פעמיים את מכבי???

כמה כסף הושקע בקיריית שמונה בשנת 2012 שעושה קרקס לכול הליגה???

הכי הרבה אי פעם בהפועל תל אביב כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
הפועל כתב:
עם כל הכבוד לשחקני באר יעקב, ג'רמיין הול לא היה שנה שעברה אפילו קרוב להיות אחד מהזרים הטובים בליגה

בשורה התחתונה אנחנו הגדלנו את התקציב והסגל משנה שעברה, ומצד שני אין אף קבוצה שמתקרבת אלינו כמו שהיה עם הבקעה שנה שעברה שהיה להם תקציב גדול משמעותית משלנו, ובכל זאת אנחנו מתקשים משמעותית יותר משנה שעברה.

לגבי הסגל הישראלי שלהם, שלושה וחצי שחקנים? בית יוסף, בוכמן, האוזמן, ווטסון וסימין. לפי הספירה שלי מדובר בחמישה שחקנים טובים מאוד לרמת הליגה הלאומית.

להגיד שאנחנו מתקשים משמעותית זה קצת מצחיק כשאנחנו כרגע בדיוק באותו מצב כמו בעונה שעברה (כלומר, ככל הנראה נסיים במקום הראשון בעונה הסדירה) וזה לא שהעונה שעברה העמידה לנו איזה רף גבוה של הצלחות בפלייאוף לעמוד בו.

הול היה ועודנו זר טוב לליגה. אבל אתה אמרת שהוא אחד מ"שני הזרים הכי טובים בליגה". והוא לא היה.
ועם כל הכבוד לבוכמן ווטסון, מדובר בשני שחקנים שהם בעיקר שחקני הגנה, וסימין שנותן השנה שנה גדולה, אבל אף אחד לא חשב שהוא ברמה הזאת. התקציב שלהם נמוך מאד, והם מצליחים בעיקר בגלל שכולם שם מצליחים בסה"כ להתעלות.

וזה מצחיק שאתה אומר שאנחנו באותו מצב כמו שנה שעברה. אז מה אם נסיים במקום ראשון? היית אומר גם שהפועל של 2005 הייתה טובה כמו הפועל ב2004 כי שתיהן סיימו במקום השני? או שבכל זאת ראוי קצת להתייחס לדרך בה זה הושג, ולליגה בה שיחקו, כי די ברור שהפועל של 2005 בחיים לא הייתה מגיעה לגמר ב2004?

בקיצור האמירה הזאת לא מחזיקה מים. הפועל של שנה שעברה טחנה את הליגה, ולא עצרה עד שפיזית שברו לה שני שחקני חמישיה.
השנה אנחנו עם תקציב גדול יותר, ובלי אף קבוצה שמתקרבת אלינו תקציבית, ובקושי הגענו רק עכשיו למצב שאנחנו (כנראה) נצליח בכ"ז לסיים מקום ראשון, וניצחנו רק פעם אחת את חת משתי היריבות בצמרת וגם זאת בקושי בהארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 14:44 
יש לי שאלה לגבי בוכמן
למה הוא בקושי שיחק אצלנו בארצית?
הרי עונה אחרי הוא היה כבר מהישראלים הבכירים בלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
אברהמי לא מחזיק ממנו.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
אברהמי לא מחזיק ממנו.

מצד שני אברהמי מחזיק מאלעד אליהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 16:08 
דובראש כתב:
גיא ברזל כתב:
אברהמי לא מחזיק ממנו.

מצד שני אברהמי מחזיק את הבולבול והביצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 16:39 
הוקיץ' כתב:

א. לדעתי המתחרות שלנו העונה לא פחות טובות וגם אם כן הפערים הם שוליים. ההשוואות שאתה עושה עם יבנה הן כל כך לא רלוונטיות לספורט מורכב ודינמי כמו כדורסל ובתור בן אדם שראה לא מעט כדורסל בחיים שלו אתה אמור לדעת את זה.
הנה גם אני יכול: באר יעקב תסיים השנה עם מאזן יותר טוב מהבקעה בעונה שעברה = באר יעקב קבוצה יותר טובה מהבקעה.
ב. אין לי ספק שהקבוצה שלנו העונה יותר טובה כרגע מהקבוצה של העונה שעברה (גם אם בתחילת העונה זה לא היה המצב) ואני מאמין שהיא רק תלך ותשתפר.

א. צוחק, נכון? הבקעה בתחילת העונה שעברה החליפה שני מאמנים, שניים-שלושה ישראלים רבע-חצי בכירים וזר. מרגע שההרכב שלהם התייצב (כמובן בעיקר שדלייני הגיע) אחרי שניצחנו אותם בדצמבר עד לסיום הפלייאוף באמצע מאי הם הפסידו ארבעה משחקים, אותה כמות שהם הפסידו עד אותה נקודת זמן בחודשיים הראשונים של העונה. שתי קבוצות שונות כמעט לחלוטין. מנגד, איזו טלטלה עצומה שאי אפשר להתמודד איתה עברה על באר יעקב עד כה העונה? אם הפציעה של דרו פאקינג האוזמן פירקה אותם עד כדי כך שהם הפסידו שלושה מחמשת משחקיהם האחרונים, אז אולי הם לא כל כך טובים כמו שנדמה לך?
ב.מה שהפועל אמר.

הוקיץ' כתב:
להגיד שאנחנו מתקשים משמעותית זה קצת מצחיק כשאנחנו כרגע בדיוק באותו מצב כמו בעונה שעברה (כלומר, ככל הנראה נסיים במקום הראשון בעונה הסדירה)

עוד אמירה על סף ההזויה. באותה נקודת זמן בדיוק בעונה שעברה כבר הבטחנו את המקום הראשון בליגה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 18:44 
הפועל כתב:
הוקיץ' כתב:
הפועל כתב:

הול היה ועודנו זר טוב לליגה. אבל אתה אמרת שהוא אחד מ"שני הזרים הכי טובים בליגה". והוא לא היה.
ועם כל הכבוד לבוכמן ווטסון, מדובר בשני שחקנים שהם בעיקר שחקני הגנה, וסימין שנותן השנה שנה גדולה, אבל אף אחד לא חשב שהוא ברמה הזאת. התקציב שלהם נמוך מאד, והם מצליחים בעיקר בגלל שכולם שם מצליחים בסה"כ להתעלות.

וזה מצחיק שאתה אומר שאנחנו באותו מצב כמו שנה שעברה. אז מה אם נסיים במקום ראשון? היית אומר גם שהפועל של 2005 הייתה טובה כמו הפועל ב2004 כי שתיהן סיימו במקום השני? או שבכל זאת ראוי קצת להתייחס לדרך בה זה הושג, ולליגה בה שיחקו, כי די ברור שהפועל של 2005 בחיים לא הייתה מגיעה לגמר ב2004?

בקיצור האמירה הזאת לא מחזיקה מים. הפועל של שנה שעברה טחנה את הליגה, ולא עצרה עד שפיזית שברו לה שני שחקני חמישיה.
השנה אנחנו עם תקציב גדול יותר, ובלי אף קבוצה שמתקרבת אלינו תקציבית, ובקושי הגענו רק עכשיו למצב שאנחנו (כנראה) נצליח בכ"ז לסיים מקום ראשון, וניצחנו רק פעם אחת את חת משתי היריבות בצמרת וגם זאת בקושי בהארכה.

הוא אולי לא היה אחד משני הזרים הטובים בליגה, אבל אחד מחמשת הטובים כן. הבדל עצום.
ווטסון בעיקרו שחקן הגנה? זה שחקן שנתן ממוצעים דו ספרתיים בליגת העל. ומה זה קשור אם הם שחקני הגנה? איזה מן טענה זאת?

לשאלתך, כן זה לחלוטין לא משנה שהפועל בעונה שעברה ניצחה בקלות את הליגה הסדירה. במקרה הזה הדרך שבה זה הושג היא לחלוטין לא רלוונטית וראינו הוכחה לזה בפלייאוף (אגב לטעמי לא היינו עולים גם בסגל מלא אבל זה לא העניין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 18:49 
פטר נאומוסקי כתב:
הוקיץ' כתב:

א. לדעתי המתחרות שלנו העונה לא פחות טובות וגם אם כן הפערים הם שוליים. ההשוואות שאתה עושה עם יבנה הן כל כך לא רלוונטיות לספורט מורכב ודינמי כמו כדורסל ובתור בן אדם שראה לא מעט כדורסל בחיים שלו אתה אמור לדעת את זה.
הנה גם אני יכול: באר יעקב תסיים השנה עם מאזן יותר טוב מהבקעה בעונה שעברה = באר יעקב קבוצה יותר טובה מהבקעה.
ב. אין לי ספק שהקבוצה שלנו העונה יותר טובה כרגע מהקבוצה של העונה שעברה (גם אם בתחילת העונה זה לא היה המצב) ואני מאמין שהיא רק תלך ותשתפר.

א. צוחק, נכון? הבקעה בתחילת העונה שעברה החליפה שני מאמנים, שניים-שלושה ישראלים רבע-חצי בכירים וזר. מרגע שההרכב שלהם התייצב (כמובן בעיקר שדלייני הגיע) אחרי שניצחנו אותם בדצמבר עד לסיום הפלייאוף באמצע מאי הם הפסידו ארבעה משחקים, אותה כמות שהם הפסידו עד אותה נקודת זמן בחודשיים הראשונים של העונה. שתי קבוצות שונות כמעט לחלוטין. מנגד, איזו טלטלה עצומה שאי אפשר להתמודד איתה עברה על באר יעקב עד כה העונה? אם הפציעה של דרו פאקינג האוזמן פירקה אותם עד כדי כך שהם הפסידו שלושה מחמשת משחקיהם האחרונים, אז אולי הם לא כל כך טובים כמו שנדמה לך?
ב.מה שהפועל אמר.

הוקיץ' כתב:
להגיד שאנחנו מתקשים משמעותית זה קצת מצחיק כשאנחנו כרגע בדיוק באותו מצב כמו בעונה שעברה (כלומר, ככל הנראה נסיים במקום הראשון בעונה הסדירה)

עוד אמירה על סף ההזויה. באותה נקודת זמן בדיוק בעונה שעברה כבר הבטחנו את המקום הראשון בליגה הסדירה.

א. גבר, קצת הבנת הנקרא. ההשוואה שנתתי בין באר יעקב לבקעה רק הייתה אמורה להראות כמה שהטענה שלך לגבי יבנה לא מראה כלום על ההבדלים בין הליגות.
ב. מה שעניתי להפועל.

אגב, אני גם ציינתי שאמנם כרגע אנחנו שווים ואף טובים יותר מהקבוצה של העונה שעברה, אך בתחילת העונה ואפילו חודשיים אחורה זה לא היה המצב (מה שגם מסביר את ה"התקשות" שלנו בעונה הסדירה בניגוד לעונה שעברה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 19:55 
דובראש כתב:
גיא ברזל כתב:
אברהמי לא מחזיק ממנו.

מצד שני אברהמי מחזיק מאלעד אליהו

עד כדי כך?
שחקן בכיר בלאומית לא משחק בארצית
זה קצת תמוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 20:00 
דרך אגב - נדמה לי שמישהו הזכיר בפורום את השחקן הזר החדש של יקנעם שקלע במשחקו הראשון 37 נקודות.

אז תהיתי אם מישהו שם לב מאיזה קבוצה הוא הגיע לליגה שלנו?

אני אחסוך לכם את החיפוש. מפני ששיחקה מולנו בבלקנית. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

הוא אולי לא היה אחד משני הזרים הטובים בליגה, אבל אחד מחמשת הטובים כן. הבדל עצום.
ווטסון בעיקרו שחקן הגנה? זה שחקן שנתן ממוצעים דו ספרתיים בליגת העל. ומה זה קשור אם הם שחקני הגנה? איזה מן טענה זאת?

לשאלתך, כן זה לחלוטין לא משנה שהפועל בעונה שעברה ניצחה בקלות את הליגה הסדירה. במקרה הזה הדרך שבה זה הושג היא לחלוטין לא רלוונטית וראינו הוכחה לזה בפלייאוף (אגב לטעמי לא היינו עולים גם בסגל מלא אבל זה לא העניין).

אני לא חושב שהוא היה אפילו אחד מחמשת הטובים. לכל היותר החמישי, וגם זה מחמאה אדירה. ובליגה שיש בסה"כ 24 זרים, ושכר נורמלי זה 35 אלף דולר לזר, וואלה אני לא חושב שזאת כזאת חוכמה להביא אותו, ואני לא מתרגש מזה אפילו קצת. ואני מציע לך לבדוק מתי הפעם האחרונה הייתה שכריס ווטסון נתן ממוצעים דו ספרתיים בליגת העל - פעם אחת ב-6 השנים האחרונות. יש להם סגל נחמד, אבל לא יותר מזה, והוא מצליח כי יש שם התעלויות של שחקנים כמו בוכמן, וסימין שלמען האמת אף אחד לא ציפה מהם לתת את מה שהם נותנים השנה.

ובטח שזה משנה שהפועל ניצחה בקלות את הליגה הסדירה. אתה לא יכול פשוט להתעלם מהדרך, כי הדרך לא הייתה מקרית בכלל. היה לנו סגל שהיה שווה מקום שני על פי התקציב, ובפועל אכל את הליגה בלי מלח. ואתה יכול לחשוב כמה שאתה רוצה שלא היינו עולים גם עם הפצועים. איכשהו כמעט כל מי שראה אותנו ואת הליגה שנה שעברה חושב אחרת ממך.

אתה יודע מה עזוב. אני מרגיש מצחיק בכלל להתווכח על זה ולנסות להסביר למה זה משנה שנפצעו שחקנים, ושהדרך שקבוצה מגיעה לאן שמגיעה מעידה על האיכות שלה ועל האיכות של הליגה. אם אתה לא באמת מבין את זה, חבל על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
ושימו לב לפרגון של ספסל(זה יהפוך להרגל)
הישראלי של המחזור

ציטוט:
הישראלי של המחזור: מתן נאור

השחקן הותיק, שרגיל לתרום לקבוצתו בכל אספקט במשחק נתן את עוד משחק לפנתיאון וסחב את הקבוצה, ביחד עם דמונטז סטיט על הגב לניצחון הכי חשוב שלה העונה, בחוץ נגד באר יעקב.

כאשר קלי ושולדבראנד יצאו בחמש עבירות נאור מסוגל לשחק גם בעמדה מספר 5 על המגרש ויכול לשמור על כל שחקן גבוה בליגה הלאומית וכנראה שגם בבלקנית.

נאור קלע ב-66.7% לשתיים, 60% לשלוש ו-83.3 אחוזים מהעונשין ובסה"כ סיפק 18 נקודות להן הוא הוסיף עשרה ריב', ארבעה אס', שלוש חט' ושתי חס'.

חמישיית המחזור
ציטוט:

גל איתן - המנוע האחורי של הפועל בעוד תצוגה נהדרת עם 15 נקודות ו-4 מתנות, נתן לאדומים הרבה מאוד אוויר לנשימה וזמן להתכונן לפלייאוף כמו שצריך. ב-25 דקות בלבד, קלע ה'סילון האדום' 4/4 מקו העונשין, תפס 3 כדורים חוזרים גנב כדור אחד ובעיקר מיעט לטעות, בדרך למדד 20. עושה רושם שהרגליים של איתן לא נגמרות, שהמהירות שלו בלתי נתפסת ושקבלת ההחלטות שלו ברמה מאוד גבוהה ומאוד מנוסה למרות גילו הצעיר.

ככל שתתקדם העונה, העומס על הפועל רק יגבר, המשחקים הצמודים יגבירו את הלחץ ובדיוק ברגעים כאלו זקוקים האדומים לבליץ ותנופה מהספסל, כמו שהם מקבלים בכל משחק מאחת המניות הבטוחו תבליגה.

ציון לשבח
ציטוט:
דמונטז סטיט - דמונטז כנראה לקח לתשומת לבו את הביקורת שהופנתה כלפיו בפריויו למשחק נגד באר יעקב, אחרת איך תסבירו את ההתפוצצות שלו עליה?

הגארד, שנבחר כאחד משני הזרים שאמורים להוביל את הפועל לליגת העל מצדיק כל העונה את הקרדיט שנותן לו ארז אדלשטיין ומראה לנו שחוץ מיכולת ואלתטיות אדירה יש לו גם הרבה לב והמון כוח רצון. את המשחק הוא סיים עם 28 נק', כשהוא קולע ב-52.6% לשתיים וב-50% לשלוש , ומוסיף גם שישה ריב' וחמישה אסיסטים אבל יותר מדהימה העובדה שהוא עשה את כל זה ללא מנוחה בכלל.

ולמי שמתעקש לקרוא מילים טובות על חבר במשפחת בוכמן שיכנס ללינק הזה
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19369

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 23:00 
הוקיץ' כתב:

א. גבר, קצת הבנת הנקרא. ההשוואה שנתתי בין באר יעקב לבקעה רק הייתה אמורה להראות כמה שהטענה שלך לגבי יבנה לא מראה כלום על ההבדלים בין הליגות.
ב. מה שעניתי להפועל.

א.על ההשוואה כבר כתבתי. אותו סגל בכיר, אותו מאמן, זר אחר מעט פחות טוב. למעשה כמעט אפס זעזועים ושינויים. לא הבקעה שמחליפה מאמנים וחצי קבוצה באמצע העונה-למעשה קבוצה חדשה כמעט לגמרי. לא הפועל שהחליפה את שני הזרים הטובים בליגה מהעונה שעברה וכמעט את כל הישראלים לעומת הקבוצה העונה-קבוצה חדשה לגמרי. יש לך הסבר אחר מלבד זה שהועלה מדוע אותה קבוצה משיגה תוצאות טובות יותר?
ב.ומה שהפועל אמר (אני גם לא הבנתי מאיפה הבאת את ווטסון וספרותיו הכפולות. אולי התכוונת לדקות משחק? משחקני הפנים עם משחק ההתקפה הגרוע ביותר שראיתי מזר\מתאזרח בארץ)-עם סייג קטן שמתקשר למה שכתבתי קודם לגבי הבקעה:אם הם היו משחקים כל העונה עם ההרכב וצוות האימון שהם העמידו בחלק השני של העונה, אז זה לא היה נראה כאילו אנחנו קורעים את הליגה כי הפער בטבלה מהם היה הרבה יותר קטן. הם לא היו מפסידים בצורה המביכה שהם הפסידו משחקים בתחילת העונה. הצד השני הוא שגם לדעתי אלמלא הפציעות היינו עם הביתיות והרכב מלא מנצחים אותם בחמישה משחקים, שכרגע זה נראה כתסריט האופטימי גם השנה.
עוד דבר לגבי ג'רמיין הול, הוקיץ'-דלייני, מילר,אסברי,קלמנטה ואוטר-את מי בדיוק אתה מוציא מביניהם ולוקח את הול?
הוקיץ' כתב:

אגב, אני גם ציינתי שאמנם כרגע אנחנו שווים ואף טובים יותר מהקבוצה של העונה שעברה, אך בתחילת העונה ואפילו חודשיים אחורה זה לא היה המצב (מה שגם מסביר את ה"התקשות" שלנו בעונה הסדירה בניגוד לעונה שעברה).

מהמשחקים שראיתי העונה אני לא רואה הבדל גדול, אם בכלל, ברמת המשחק של הקבוצה כעת לעומת חודשיים אחורה. אולי קצת זליקוביץ' שנכנס לרוטציה ובכלל חלוקת דקות יותר מאוזנת שלא טוחנת את הרביעייה הראשונה. כל השאר תוצאות שליליות של היריבה, שחוזרת לגודלה ה"טבעי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
נאומוסקי שכחת את ברדפורד גם.

אני גם לא מסכים שלא השתפרנו. גם זליקוביץ' תורם הרבה יותר, טימור השתלב ואפילו התחיל לקלוע מבחוץ מה שחשבתי שכבר לעולם לא נראה ממנו, ואפילו דמונטז התחיל להראות כמו שחקן נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 00:50 
זה לא רק שיפור של שחקנים.

אנחנו פשוט משחקים כדורסל מצוין בהרבה מאד דקות של המשחק.

וזה לא קשור רק ליכולת של שחקן זה או אחר.

אני חושב שכשאנחנו מניעים כדור כמו שצריך שחקנים מגיעים יותר בלות למצבים נוחים, עושים סלים בקלות רבה יותר ולכן גם מרגישים חופשיים יותר ואז משחקים טוב יותר.

זה נובע בסופו של דבר לדעתי מזה שעברנו לשחק עם שני גארדים. מהנקודה הזו הגיע המפנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 02:26 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

זה לא עניין של סגל זה עניין של שביעיה/שישיה שבליגה כזאת במשחקים שהפועל לא מעורבת בהם ואין צורך לשמור או להתמודד מול הגנה זה מספיק.
נראה לי שהאוזמן, מילר, הול, ווטסון, בית יוסף, בוכמן וסימין זאת שביעיה ראויה ביותר.

חוץ מזה מאז יבנה הפסדנו לדעתי רק ללבסקי ולראשון לציון (לא בליגה) ויש לנו שני נצחונות הפרש על מקום שלישי ועוד בונוס מאזן פנימי על מקום שני, ככה שאחרי תקופת החיבור מחדש הקשה של תחילת העונה מצבנו בהחלט טוב מאוד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 16:20 
הפועל, לא ממש ירדת לסוף דעתי.
כתבתי בפירוש שהפועל השתפרה ככל שהעונה התקדמה (ואני רואה שאתה גם מסכים איתי) ואמנם כרגע היא יותר טובה מהקבוצה של העונה שעברה, אך זה לא היה המצב חודשיים אחורה.
ומכיוון שבעונה שעברה קיבלנו תזכורת כואבת עד כמה החשיבות של העונה הסדירה נמוכה ביחס לפלייאוף, אני בהחלט חושב שהדרך שעשינו העונה לא משנה כל עוד הגענו בסופו של דבר לאותו מקום ובכושר מצוין.

לגבי הסגל של באר יעקב, ווטסון הוא כבר שנים שחקן ששווה נקודות בליגת העל. זה משהו שגם סקורר גדול ברמת הלאומית כמו ליאור שגב לא יכול להגיד.
ושוב אני אומר, מה זה משנה אם מדובר בשחקנים בעלי אופי הגנתי/התקפי, או שחקנים ששידרגו את עצמם העונה? מה שמשנה זה מה שהם נותנים ולבאר יעקב יש שמונה שחקנים שנותנים תרומה ברמה גבוהה.

נאומוסקי, לגבי הזרים אני יכול להגיד לך שמלבד יוטר, אסברי ודילייני, אני מעדיף את הול ומילר על פני כל הזרים האחרים בלאומית. מכיוון שהשלושה הראשונים הגיעו לליגת העל אז אני בהחלט חושב שיש להם את שני הזרים הטובים בליגה.
לגבי יבנה, אם אתה לא מבין שכדורסל הוא ספורט דינמי ומורכב ואי אפשר רק על סמך סגל לקבוע איכות של קבוצה אז באמת שאין לי איך להסביר לך. לצורך העניין, אשדוד קבוצה יותר טובה מאז שראמל בראדלי עזב. למה? מי יודע...
ואם אתה באמת לא רואה שיפור לטובה במשחק שלנו אז אני מניח שהדיון נגמר פה. זה לא נראה לי בכלל כמו משהו שמוטל בספק, לא מבחינה סטטיסטית ובטח לא ממה שאני ראיתי את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: