הוקיץ' כתב:
הפועל כתב:
עם כל הכבוד לשחקני באר יעקב, ג'רמיין הול לא היה שנה שעברה אפילו קרוב להיות אחד מהזרים הטובים בליגה
והסגל הישראלי שלהם כולל 3 וחצי שחקנים
רבאק יש להם השנה חצי מהתקציב שלך
מה שיצא מהסגל שנבנה השנה זה לא כישלון מהדהד, אבל קשה לאמר שזו הצלחה מסחררת גם.
בשורה התחתונה אנחנו הגדלנו את התקציב והסגל משנה שעברה, ומצד שני אין אף קבוצה שמתקרבת אלינו כמו שהיה עם הבקעה שנה שעברה שהיה להם תקציב גדול משמעותית משלנו, ובכל זאת אנחנו מתקשים משמעותית יותר משנה שעברה.
ג'רמיין הול ועוד איך היה אחד הזרים הטובים בליגה בעונה שעברה.
לגבי הסגל הישראלי שלהם, שלושה וחצי שחקנים? בית יוסף, בוכמן, האוזמן, ווטסון וסימין. לפי הספירה שלי מדובר בחמישה שחקנים טובים מאוד לרמת הליגה הלאומית.
לגבי התקציב אני לא מספיק מעורב ומבין, אבל אם אתה אומר אני סומך עליך.
להגיד שאנחנו מתקשים משמעותית זה קצת מצחיק כשאנחנו כרגע בדיוק באותו מצב כמו בעונה שעברה (כלומר, ככל הנראה נסיים במקום הראשון בעונה הסדירה) וזה לא שהעונה שעברה העמידה לנו איזה רף גבוה של הצלחות בפלייאוף לעמוד בו.
הול היה ועודנו זר טוב לליגה. אבל אתה אמרת שהוא אחד מ"שני הזרים הכי טובים בליגה". והוא לא היה.
ועם כל הכבוד לבוכמן ווטסון, מדובר בשני שחקנים שהם בעיקר שחקני הגנה, וסימין שנותן השנה שנה גדולה, אבל אף אחד לא חשב שהוא ברמה הזאת. התקציב שלהם נמוך מאד, והם מצליחים בעיקר בגלל שכולם שם מצליחים בסה"כ להתעלות.
וזה מצחיק שאתה אומר שאנחנו באותו מצב כמו שנה שעברה. אז מה אם נסיים במקום ראשון? היית אומר גם שהפועל של 2005 הייתה טובה כמו הפועל ב2004 כי שתיהן סיימו במקום השני? או שבכל זאת ראוי קצת להתייחס לדרך בה זה הושג, ולליגה בה שיחקו, כי די ברור שהפועל של 2005 בחיים לא הייתה מגיעה לגמר ב2004?
בקיצור האמירה הזאת לא מחזיקה מים. הפועל של שנה שעברה טחנה את הליגה, ולא עצרה עד שפיזית שברו לה שני שחקני חמישיה.
השנה אנחנו עם תקציב גדול יותר, ובלי אף קבוצה שמתקרבת אלינו תקציבית, ובקושי הגענו רק עכשיו למצב שאנחנו (כנראה) נצליח בכ"ז לסיים מקום ראשון, וניצחנו רק פעם אחת את חת משתי היריבות בצמרת וגם זאת בקושי בהארכה.