mor כתב:
אני שמעתי ממספר אנשים שאיש הנהלת באר יעקב נראה מוכר בחוץ לאנשים מבאר יעקב כרטיסים ממשחק קודם וכן שהכניסו בערך 100 ילדים ללא כרטיסים.
בלי שום קשר, אני חושבת שראוי להתלונן גם לגבי קצין משטרה טלאור גבעון שלא הסכים לדבר ולשמוע אף אחד, והתעקש לא להכניס 40-50 אנשים שהיו בחוץ, כשהוא ממציא כל מיני המצאות כמו שאנשים עומדים למטה, אז הוא לא מכניס, אבל גם כשעלו למעלה הוא לא הכניס. לא ייתכן שלא מפעילים שיקול דעת במקרה כזה, ונותנים לאנשים מבוגרים לעמוד בחוץ במשך שעתיים כשאומרים להם שעוד מעט יכניסו אותם בכל כמה דקות.
כמו כן, הביזיון שאיש מהנהלת באר יעקב עלה פעמיים ליציע שלנו כדי להתגרות וליצור בלאגן עם אוהדי הפועל, ומה שיצא מזה שזה שהוציאו שני אוהדים שלנו החוצה ושילדים קטנים נפגעו ובכו, זה דבר שאי אפשר לסבול אותו. אם הם לא יודעים להרגיע את עצמם שלא יארחו משחקים. השוטר אילן מייזלס, לעומת זאת, היה עסוק בלאיים על אנשים שמקללים (חופש ביטוי, שמעת?) שהוא יוציא אותם החוצה, כי "לא מקללים את השופט אצלו", במקום לשמור על הסדר ועל ההפרדה בין אנשי הנהלת באר יעקב חמומי המוח לבין אוהדי הפועל.
כל ההתנהלות שם הייתה בושה וחרפה מהרגע הראשון. כשמודיעים לנו לבוא ולקנות כרטיסים ב-35, ואז ב-38, וכשמגיעים לקחת המחיר עולה פתאום ל-40, רק בשביל לעשות עלינו קופה, אבל בסוף אוהדים שקנו כרטיסים לא נכנסים, מישהו צריך לתת על זה את הדין.
כשנכנסתי לאולם, בשעה שמונה ועשרה בערך, אני הייתי עד להתקהלות המונית של עשרות ילדים מקומיים, לבושים בכחול, שלא אחזו בכרטיסים, ושהתקבצו והתקהלו על פתח הכניסה, ונתנו להם (מי שהופקד על הכניסה ועל ביקורת הכרטיסים) להסתנן ולהכנס חופשי. בעיניים שלי ראיתי.
לגבי רב פקד אילן מייזלס, מעבר לזה שהוא איים עלי אישית במעצר ללא סיבה, בלהעביר את הלילה בתחנת המשטרה ובחקירה משטרתית ללא תכלית ("בסוף נמצא כבר על מה להאשים אותך" כדבריו), אני הייתי עד לכך שהוא התעסק 95 אחוז מהזמן בלאיים על אוהדים שלא יקללו. כמעט כל זמן המשחק הוא הסתובב מולי, מרחק נגיעה ממני. כשניסו לעניין אותו (אייל חלד ועוד בחורה צעירה שאינני מכיר) בבעיה של הכרטיסים, של מחזיקי הכרטיסים שנותרו בחוץ ולא מורשים להכנס, ואפילו בהפקעת המחירים ע"י אנשי מכבי באר יעקב (שמכרו כרטיסים בארבעים שקל לאוהדי הפועל) - הוא סירב להקשיב וסובב את הגב.