תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ביזיון
הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 01:01 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
חבק אותי... כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מתעלף מצחוק... פעם כועסים שהאולטראס צועק "שואה למכבי" ואומרים לנו בפנים שלא צריכים אוהדים כמונו שאנחנו מכתימים קהל שלם.

ופעם... כשיש עשרות אוהדים בחוץ עם כרטיסים חוקים אנחנו מחליטים למחות ומפסיקים את העידוד אז מאשימים אותנו בגרימת נזק לקבוצה.

זאת אומרת שאולטראס הפועל תמיד אשם-הכי טוב אולטראס הפועל.

לגבי עיניין התופים אילו הם תופים שלי לא תרומות ולא בטיח,מקלות שלי עורות שלי.אני שם מכיסי הפרטי כל שנה 3000 שקל על תופים.
לא חרטה לא סיפורים ולא מעשיות-מי שרוצה יכול עכשיו לנסוע לחנות חלילית בשעון ביפו ולהוציא פלט על שמי כרטסת חשבונות ויראה את כל הקניות שלי בשנים האחרונות מהויזה שלי.

אולי מספיק כבר עם הביקורת הזאת אתם תעשו ככה ככה וככה.די תיצאו מהסרט הזה כל אחד אדון לעצמו ויעשה ככול העולה על רוחו.

אני רוצה אני אשב במשחק,אני רוצה אני אעמוד,אני רוצה אני אתופף,אני רוצה אני אלך הבייתה במחצית.

ואם היינו מפסידים אז מה???

חשבתי שזאת קבוצת אוהדים שקודם חשובה האחווה והסולידריות בקרב האוהדים הרבה לפני השגים ספורטיבים?

כנראה שהתבדדתי... אז לכל מי שנשאר באולם שיהיה לו לבריאות ושלא ישכח שמחר הוא יכול להיות מעבר לגדר ואף אחד לא ישמע אותו.

שב"ש

אתה צודק לחלוטין במה שאמרת זכותך לעשות ככל העולה על רוחך חוץ מאשר ביצוע פעולות שגורמות לפגיעה מצג שלישי (כן - נושא הקריאות והשירים המיותרים שגם ציינת).
מעבר לכך אני מעריך את הצעד שבצעתם כלומר היציאה. אני כבר לא הייתי שם אחרי שנואשתי וחזרנו לביתנו על מנת לראות את השידור. לא ידעתי מה קרה אבל בני ואנוכי הבנו שמשהו כי היה חסר משהו בשידור וזה היה העידוד שלכם.
אני מקוה שההנהלה שלנו תנהג אחרת בפעם הבאה ותראה יותר מנהיגות ולא תחשוש להתעמת עם המשטרה ו/או "הנהלת" באר-יעקב.
לגבי רדנקו לטעמי אתה מגלה מעט התנשאות בהתייחסות לאנשי האולטראס בסוגיה הזאת. זכותם לקום ולעזוב . לא יהיו מקובלים מעשים שבגינם אנו עלולים להענש מעבר לזאת זכותם לעשות מה שירצו. לא מתאים לך אל תתרום להם. כל השאר פשוט תעודד וזהו.

אניח מציע לך שתנסה לקרוא שוב את מה שכתבתי. כי להבין אותו כנראה שלא הבנת.

זה אני מתנשא.

בהודעות שכתבתי לא היה אפילו שמץ של התנשאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 01:12 
רדנקו כתב:
חבק אותי... כתב:

אני מתעלף מצחוק... פעם כועסים שהאולטראס צועק "שואה למכבי" ואומרים לנו בפנים שלא צריכים אוהדים כמונו שאנחנו מכתימים קהל שלם.

ופעם... כשיש עשרות אוהדים בחוץ עם כרטיסים חוקים אנחנו מחליטים למחות ומפסיקים את העידוד אז מאשימים אותנו בגרימת נזק לקבוצה.

לגבי עיניין התופים אילו הם תופים שלי לא תרומות ולא בטיח,מקלות שלי עורות שלי.אני שם מכיסי הפרטי כל שנה 3000 שקל על תופים.
לא חרטה לא סיפורים ולא מעשיות-מי שרוצה יכול עכשיו לנסוע לחנות חלילית בשעון ביפו ולהוציא פלט על שמי כרטסת חשבונות ויראה את כל הקניות שלי בשנים האחרונות מהויזה שלי.

אולי מספיק כבר עם הביקורת הזאת אתם תעשו ככה ככה וככה.די תיצאו מהסרט הזה כל אחד אדון לעצמו ויעשה ככול העולה על רוחו.

אני רוצה אני אשב במשחק,אני רוצה אני אעמוד,אני רוצה אני אתופף,אני רוצה אני אלך הבייתה במחצית.

חשבתי שזאת קבוצת אוהדים שקודם חשובה האחווה והסולידריות בקרב האוהדים הרבה לפני השגים ספורטיבים?

כנראה שהתבדדתי... אז לכל מי שנשאר באולם שיהיה לו לבריאות ושלא ישכח שמחר הוא יכול להיות מעבר לגדר ואף אחד לא ישמע אותו.

שב"ש

אתה צודק לחלוטין במה שאמרת זכותך לעשות ככל העולה על רוחך חוץ מאשר ביצוע פעולות שגורמות לפגיעה מצג שלישי (כן - נושא הקריאות והשירים המיותרים שגם ציינת).
מעבר לכך אני מעריך את הצעד שבצעתם כלומר היציאה. אני כבר לא הייתי שם אחרי שנואשתי וחזרנו לביתנו על מנת לראות את השידור. לא ידעתי מה קרה אבל בני ואנוכי הבנו שמשהו כי היה חסר משהו בשידור וזה היה העידוד שלכם.
אני מקוה שההנהלה שלנו תנהג אחרת בפעם הבאה ותראה יותר מנהיגות ולא תחשוש להתעמת עם המשטרה ו/או "הנהלת" באר-יעקב.
לגבי רדנקו לטעמי אתה מגלה מעט התנשאות בהתייחסות לאנשי האולטראס בסוגיה הזאת. זכותם לקום ולעזוב . לא יהיו מקובלים מעשים שבגינם אנו עלולים להענש מעבר לזאת זכותם לעשות מה שירצו. לא מתאים לך אל תתרום להם. כל השאר פשוט תעודד וזהו.

זה אני מתנשא.

רטלין דחוף.... שורה 3 סותרת את 2 או שאני טועה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 01:16 
חבק אותי... כתב:
רדנקו כתב:
חבק אותי... כתב:

שב"ש

זה אני מתנשא.

רטלין דחוף.... שורה 3 סותרת את 2 או שאני טועה?

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 01:45 
ההשפעה של הריטלין שלי נגמרה בשעה 10 בערב.

כתבתי זה לשון עבר.

נסה שיעור בהבנת הנקרא. זה יכול לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 05:32 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
שוב, ההשלכה העיקרית של המעשה הזה היה תימהון ובלבול רב הן מצד שאר האוהדים (מאה חמישים פחות עשרים) והן מצד השחקנים, דבר שהביא לכך שהעידוד נדם למשך דקות ארוכות. וקריטיות. עד ששאר האוהדים התעשתו והמשיכו לעודד גם בלי התופים.

זה בקשר לשאר האוהדים.

באשר לשחקנים - את תוצאות חוסר הריכוז הזה בקרב השחקנים, כתוצאה מ"מה קורה שם שהאוהדים עוזבים והפסיקו לעודד ולתופף?" ראינו גם ראינו ברבע השלישי.

מאותו רגע ממש שהתופים יצאו והעידוד נפסק (ועד שהתחדש שוב) איבדנו יתרון של 20 נקודות. במזל, במזל רב גם לא איבדנו את המשחק.

הגיע הזמן להגיד את האמת.
העידוד נדם לא כי הם הלכו, העידוד נדם כי מי שנשאר הם חבורת פרזיטים שלא יפתחו את הפה שלהם עד שהם יבינו שזה או עכשיו או כשהם יגיעו לאותו אולם מסריח (אם בכלל יצליחו להיכנס לתוכו) במשחק הראשון של סדרת הגמר, אם בכלל נצליח להגיע אליה מהמקום השני ודרך יבנה בהנחה שאת הסיבוב הראשון נצליח איכשהו לעבור.

עם כל זה שלא הסכמתי עם ההחלטה שלהם, למרות ששקלתי לכמה שניות גם לצאת, כל הכבוד להם.
בפעם הבאה אני מקווה שהם לא ישקלו לעשות דבר כזה שוב כי רוב מוחלט של הקהל של הפועל פשוט לא שווה את זה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
יונתן לרנר כתב:

הדרישה מבאר יעקב לא צריכה להיות על כרטיסים בלבד
אוהדים שילמו על כרטיסים ודלק
יצאו מהעבודה מוקדם
הדרישה צריכה להיות של 100 ש"ח לאוהד לדעתי
אם לא? בית משפט.

הדרישה צריכה להתבצע דרך עורכי דין כהזדמנות אחרונה לפני תביעה וצריכה להיות פנייה לחברי הכנסת המוכרים לפעול לזה שרב פקד שקרכלשהו רפש יפוטר ממשטרת ישראל עוד השבוע.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע פשט להקים את הקבוצה מחדש, ולעשות מבחני אוהדים לפני, כך שהקהל של הקבוצה החדשה לא יצטרך לסבול מאיתנו, כלומר משאר אותם 99% פרזיטים שרק מקשים על ה1% לאהוד קבוצה כמו שצריך.
זה ישתלב במגמה העולמית, רק הפוך, סיסמת המועדון תהיה "We are the 1%".
ובא להפועל גואל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 07:56 
ItaiH6 כתב:
Perlov כתב:
יונתן לרנר כתב:

הדרישה מבאר יעקב לא צריכה להיות על כרטיסים בלבד
אוהדים שילמו על כרטיסים ודלק
יצאו מהעבודה מוקדם
הדרישה צריכה להיות של 100 ש"ח לאוהד לדעתי
אם לא? בית משפט.

הדרישה צריכה להתבצע דרך עורכי דין כהזדמנות אחרונה לפני תביעה וצריכה להיות פנייה לחברי הכנסת המוכרים לפעול לזה שרב פקד שקרכלשהו רפש יפוטר ממשטרת ישראל עוד השבוע.

הצעתי את עזרתי בפורום העמותה ואני מציע אותה גם כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
העידוד נדם כי מי שנשאר הם חבורת פרזיטים שלא יפתחו את הפה שלהם

עזבו 15, נשארו 150. ה-15 שעזבו הם הם האוהדים האמיתיים, המקוריים, היחידים שראויים.

שאר ה-150 (שרובם נוסעים קבוע לכל משחקי החוץ, בטח למשחקי הבית) הם פרזיטים. סתם טרמפיסטים. לא ראויים להקרא אוהדים.

הבנתי אותך. איך אמר המשתמש הפועל? "We are the 1%", ואנחנו היחידים שראויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי האיגוד חייב להתערב ולהזהיר כי קבוצה שלא תכניס בעלי כרטיסים למשחק תקנס בקנס כספי של כמה אלפי שקלים אם לא למעלה מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 08:35 
דובראש כתב:
לדעתי האיגוד חייב להתערב ולהזהיר כי קבוצה שלא תכניס בעלי כרטיסים למשחק תקנס בקנס כספי של כמה אלפי שקלים אם לא למעלה מכך.

סוף סוף הודעה עם קצת בשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19368

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 10:49 
אני חושב שהדבר הנכון וההכרחי הוא להוציא למר דבש התראה לפני הגשת תביעה על הוצאת לשון הרע ולדרוש ממנו התנצלות.

הטענה בדבר זיוף כרטיסים על ידי הפועל תל אביב או אוהדיה לא יכולה לעבור בלי תגובה. אסור שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 10:53 
רדנקו כתב:
אני חושב שהדבר הנכון וההכרחי הוא להוציא למר דבש התראה לפני הגשת תביעה על הוצאת לשון הרע ולדרוש ממנו התנצלות.

הטענה בדבר זיוף כרטיסים על ידי הפועל תל אביב או אוהדיה לא יכולה לעבור בלי תגובה. אסור שזה יקרה.

בן זונה הדבש הזה... "הרצחת וגם ירשת???"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
מר דבש יודע שמקסימום זו בומאת לשון הרע. המצב ההפוך בו נכנסו אוהדים ללא כרטיס היא עבירה פלילית ויש סיכון לסגירת המגרש.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 11:26 
כרטיסים מזויפים זה קשקוש. הם מוזמנים להביא כרטיס מזויף ולהראות אותו.

אני שמעתי ממספר אנשים שאיש הנהלת באר יעקב נראה מוכר בחוץ לאנשים מבאר יעקב כרטיסים ממשחק קודם וכן שהכניסו בערך 100 ילדים ללא כרטיסים.

בלי שום קשר, אני חושבת שראוי להתלונן גם לגבי קצין משטרה טלאור גבעון שלא הסכים לדבר ולשמוע אף אחד, והתעקש לא להכניס 40-50 אנשים שהיו בחוץ, כשהוא ממציא כל מיני המצאות כמו שאנשים עומדים למטה, אז הוא לא מכניס, אבל גם כשעלו למעלה הוא לא הכניס. לא ייתכן שלא מפעילים שיקול דעת במקרה כזה, ונותנים לאנשים מבוגרים לעמוד בחוץ במשך שעתיים כשאומרים להם שעוד מעט יכניסו אותם בכל כמה דקות.

כמו כן, הביזיון שאיש מהנהלת באר יעקב עלה פעמיים ליציע שלנו כדי להתגרות וליצור בלאגן עם אוהדי הפועל, ומה שיצא מזה שזה שהוציאו שני אוהדים שלנו החוצה ושילדים קטנים נפגעו ובכו, זה דבר שאי אפשר לסבול אותו. אם הם לא יודעים להרגיע את עצמם שלא יארחו משחקים. השוטר אילן מייזלס, לעומת זאת, היה עסוק בלאיים על אנשים שמקללים (חופש ביטוי, שמעת?) שהוא יוציא אותם החוצה, כי "לא מקללים את השופט אצלו", במקום לשמור על הסדר ועל ההפרדה בין אנשי הנהלת באר יעקב חמומי המוח לבין אוהדי הפועל.

כל ההתנהלות שם הייתה בושה וחרפה מהרגע הראשון. כשמודיעים לנו לבוא ולקנות כרטיסים ב-35, ואז ב-38, וכשמגיעים לקחת המחיר עולה פתאום ל-40, רק בשביל לעשות עלינו קופה, אבל בסוף אוהדים שקנו כרטיסים לא נכנסים, מישהו צריך לתת על זה את הדין.

ודבר אחרון וחשוב, אחרי שאנשי האולטראס יצאו, ונכנסו במקומם אנשים שחיכו שעתיים בחוץ, נלקחו מהם הכרטיסים. ככה שאתם לא תוכלו להציג את הכרטיסים האלה להנהלת באר יעקב. יש לזה פתרונות משפטיים כמובן, אבל חשוב לדעת, שנלקחו שני כרטיסים על מקום של אדם אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
הכרטיסים לפעם הבאה חייבים להיות חתומים ע"י המשטרה.
לדרוש גם שעל הכרטיס יהיה רשום שמות הקבוצות שמתמודדות, מחיר הכרטיס, וספח לקריעה ולשמירה עם הכניסה ע"י הסדרנים ואחראי האבטחה.
לא ראיתי כרטיס כזה שכונה בחיים שלי במשחק רגיש.
כמו שנאמר כאן, רק השם של באר יעקב הופיע על הכרטיס, ואפשר היה להיכנס עם כרטיס של משחק הבית הבא שלהם שנראה אותו דבר.

והטענות לזיוף לא מפתיעות.
היה ברור שברגע שהם הבינו שהצלחנו להשיג מבאר יעקב הרבה כרטיסים (הם בעצמם הזמינו אותנו לקנות כרטיסים נוספים מאלונה), הם יעשו הכל בכדי להפחית את כמות האדומים שתיכנס בפועל.
הדרך הפשוטה לעשות את זה היא להכניס ילדים שלך ולטעון שאלה שלא נכנסו הם עם כרטיסים מזוייפים.
שוב, אני כל כך רגיל לגוש צואה הזה שקיים בענפי הספורט במדינה הזאת, כך שאני לא מופתע מכלום, כבר הפסקתי להתעצבן, ורק מתעל את כל המחשבות שלי לפתרונות יצירתיים להצליח במשימה להכניס את כל האנשים במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:11 
רדנקו כתב:

צודק 100%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הם בעצמם הזמינו אותנו לקנות כרטיסים נוספים מאלונה

סוף המשפט נשמט.

הם בעצמם הזמינו אותנו לקנות כרטיסים נוספים מאלונה, בשביל לקחת מאוהדי הפועל מחיר כפול עבור כל כרטיס (60 ש"ח).

וגם את הטענה הזאת צריך להעלות.
ואם צריך עדים, אני מוכן להעיד על מה שקרה שם במכירה המוקדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
גם אני קניתי כרטיסים באולם בבאר יעקב, ואם צריך מוכן להעיד.
יש לציין שמכרו לי כל כרטיס ב30 שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
mor כתב:
אני שמעתי ממספר אנשים שאיש הנהלת באר יעקב נראה מוכר בחוץ לאנשים מבאר יעקב כרטיסים ממשחק קודם וכן שהכניסו בערך 100 ילדים ללא כרטיסים.

בלי שום קשר, אני חושבת שראוי להתלונן גם לגבי קצין משטרה טלאור גבעון שלא הסכים לדבר ולשמוע אף אחד, והתעקש לא להכניס 40-50 אנשים שהיו בחוץ, כשהוא ממציא כל מיני המצאות כמו שאנשים עומדים למטה, אז הוא לא מכניס, אבל גם כשעלו למעלה הוא לא הכניס. לא ייתכן שלא מפעילים שיקול דעת במקרה כזה, ונותנים לאנשים מבוגרים לעמוד בחוץ במשך שעתיים כשאומרים להם שעוד מעט יכניסו אותם בכל כמה דקות.

כמו כן, הביזיון שאיש מהנהלת באר יעקב עלה פעמיים ליציע שלנו כדי להתגרות וליצור בלאגן עם אוהדי הפועל, ומה שיצא מזה שזה שהוציאו שני אוהדים שלנו החוצה ושילדים קטנים נפגעו ובכו, זה דבר שאי אפשר לסבול אותו. אם הם לא יודעים להרגיע את עצמם שלא יארחו משחקים. השוטר אילן מייזלס, לעומת זאת, היה עסוק בלאיים על אנשים שמקללים (חופש ביטוי, שמעת?) שהוא יוציא אותם החוצה, כי "לא מקללים את השופט אצלו", במקום לשמור על הסדר ועל ההפרדה בין אנשי הנהלת באר יעקב חמומי המוח לבין אוהדי הפועל.

כל ההתנהלות שם הייתה בושה וחרפה מהרגע הראשון. כשמודיעים לנו לבוא ולקנות כרטיסים ב-35, ואז ב-38, וכשמגיעים לקחת המחיר עולה פתאום ל-40, רק בשביל לעשות עלינו קופה, אבל בסוף אוהדים שקנו כרטיסים לא נכנסים, מישהו צריך לתת על זה את הדין.

כשנכנסתי לאולם, בשעה שמונה ועשרה בערך, אני הייתי עד להתקהלות המונית של עשרות ילדים מקומיים, לבושים בכחול, שלא אחזו בכרטיסים, ושהתקבצו והתקהלו על פתח הכניסה, ונתנו להם (מי שהופקד על הכניסה ועל ביקורת הכרטיסים) להסתנן ולהכנס חופשי. בעיניים שלי ראיתי.

לגבי רב פקד אילן מייזלס, מעבר לזה שהוא איים עלי אישית במעצר ללא סיבה, בלהעביר את הלילה בתחנת המשטרה ובחקירה משטרתית ללא תכלית ("בסוף נמצא כבר על מה להאשים אותך" כדבריו), אני הייתי עד לכך שהוא התעסק 95 אחוז מהזמן בלאיים על אוהדים שלא יקללו. כמעט כל זמן המשחק הוא הסתובב מולי, מרחק נגיעה ממני. כשניסו לעניין אותו (אייל חלד ועוד בחורה צעירה שאינני מכיר) בבעיה של הכרטיסים, של מחזיקי הכרטיסים שנותרו בחוץ ולא מורשים להכנס, ואפילו בהפקעת המחירים ע"י אנשי מכבי באר יעקב (שמכרו כרטיסים בארבעים שקל לאוהדי הפועל) - הוא סירב להקשיב וסובב את הגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:49 
על מח״ש שמעתם?
ששוטר יאיים במעצר שוא זה לא סביר
אני הייתי מגיש תלונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
לילה במעצר היה תורם למשתמש פרנקי מאד.

הבחורה החמודה ליד אייל חלד היתה עו"ד עדי שחר, יו"ר ועדת הבחירות של העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
על מח״ש שמעתם?
ששוטר יאיים במעצר שוא זה לא סביר
אני הייתי מגיש תלונה

קורמן, את סיפור הרומן ביני לבין רב פקד אילן מייזלס סיפרתי כבר פה:
viewtopic.php?p=1324748#p1324748

וברזל, זאת היתה עו"ד עדי שחר?!?

וואלה, נראית כמו נערה צעירה. י"ב לא הייתי נותן לה. וחמודה מאוד (מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
nice things come in small packeages

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:17 
זאת שעמדה ליד איתי הדס זאת עדי שחר?????
אני עובר לאחוזת ראשונים זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
לא, היא עמדה על המעקה, לצידו של אייל חלד. (מצד ימין שלו. משמאלו התחבאתי אני...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:27 
היא היתה הבלונדינית היחידה בשורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
הרסתי למקורמן את היום...איזה חג שמח :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:51 
Frank Serpico כתב:
לא, היא עמדה על המעקה, לצידו של אייל חלד. (מצד ימין שלו. משמאלו התחבאתי אני...)

שלושתכם קבלתם לא מעט זמן טלביזיה, בייחוד ברבע הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: